• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay tesekkur ederim icim rahatladı kafaya takmistim okuduktan sonra. 2.ay asilari yaptirabildiniz mi
Dün yaptirdim daha 😔 bu aşı mevzusu beni çok yıprattı vallahi.Artik ayin 30 unda 3 aylik oluyoruz ama cumartesi oluyor ,ya cuma ya da pazartesi rotayı yaptırırım inşallah şifa olur cümlemizin yavrusuna

Oldu canım çok şükür. Ilk çiş i yapana kadar çok huysuzlandı sürekli ağladı, şimdi çok şükür normale döndü. Kucak istiyor o yüzden biraz huysuz alamayınca 😊
Hayırlı uğurlu olsun, hicbir seycik olmaz ,yarına hic olmamis gibi olur.Kucukken yaptırmak en doğrusu hem psikolojik olarak hem de iyileşme hızından dolayı

selaaam kızlar bir süredir az emme/ meme reddi gibi problemler yaşıyorum. Doğduğundan beri sdce anne sütü alıyordu bebeğim. Bu tarz problem yaşayanınız varmı. Ne yaptınız?

Kızlar bebişi benimki gibi hala uyumayan var mı 🥲 çook yorgunum gündüz uykularımız hiç yok. Uyku penceresine dikkat edip 1-1,5 saate uyutmaya çalışıyorum ama bazen daha yerine koymadan uyanıyo bazen koyduktan 10 dk sonra 🥲 çözüm bulanlar yazarsa çok sevinirim
Ayy benimde oyle. Bazen butun gun nerdeyse uyusun diye ugrasiyorum. uyuyo emerken ya da kucagimda sonra dalsin diye bekletiyorum, iyice daldi yatirayim diyorum besige koyuyorum. Iceri gidip telsizi aciyorum ki telsizden aglama sesi geliyor. Bazen dalmasini beklemeden yatiriyorum hemen yok yine yatirir yatirmaz uyaniyo. Bazen yanina yatip sarılıp sirtindan pispisliyorum. O zaman uyuyo ama 20 dk sonra fln emzigi dusuyo agzindan ya da gaz geliyo yine uyaniyo tepine tepine. Cok yoruluyorum ya bide kizim var o da anne hadi oynayalim diyo ben surekli bebek uyutmaya calisiyorum valla cok gerginim yorgunum psikolojim bozuldu. Bazen hoykure hoykure agliyorum bi rahatliyorum oyle. Bi sure idare ediyo 😅

selaaam kızlar bir süredir az emme/ meme reddi gibi problemler yaşıyorum. Doğduğundan beri sdce anne sütü alıyordu bebeğim. Bu tarz problem yaşayanınız varmı. Ne yaptınız?
Aynen iki gündür memeye gelince çığlık çığlığa, eskiden emmesinden bıkmıştım, şimdi memeye alırken korkuyorum, Dün aşı oldu ama bu sorun aşıdan once başlamıştı yavru kuşum çok gergin ve sinirli

Ayy benimde oyle. Bazen butun gun nerdeyse uyusun diye ugrasiyorum. uyuyo emerken ya da kucagimda sonra dalsin diye bekletiyorum, iyice daldi yatirayim diyorum besige koyuyorum. Iceri gidip telsizi aciyorum ki telsizden aglama sesi geliyor. Bazen dalmasini beklemeden yatiriyorum hemen yok yine yatirir yatirmaz uyaniyo. Bazen yanina yatip sarılıp sirtindan pispisliyorum. O zaman uyuyo ama 20 dk sonra fln emzigi dusuyo agzindan ya da gaz geliyo yine uyaniyo tepine tepine. Cok yoruluyorum ya bide kizim var o da anne hadi oynayalim diyo ben surekli bebek uyutmaya calisiyorum valla cok gerginim yorgunum psikolojim bozuldu. Bazen hoykure hoykure agliyorum bi rahatliyorum oyle. Bi sure idare ediyo 😅
Benim ilk çocuğuma tahammülüm sıfırlandı maalesef, ne kadar zorlasamda yapamiyorum 😔 ilmek ilmek ördüğüm psikolojisini şimdi kendim bozacagim ,çok korkuyorum, cok yoruldun

Benim ilk çocuğuma tahammülüm sıfırlandı maalesef, ne kadar zorlasamda yapamiyorum 😔 ilmek ilmek ördüğüm psikolojisini şimdi kendim bozacagim ,çok korkuyorum, cok yoruldun
Allah yardımcın olsun büyük sabırlar versin rabbim 🙏🏼 Ben sırf bu konuda kendime güvenemediğim için düşünmüyorum 2.çocuğu çünkü sınır kapasitemin farkındayım Allah isteyenlere ve bakabilecek olanlara nasip etsin 💙 mükemmelliyetçiyim diye bahsetmişsin ya bazı şeylerin ucunu koyuvermeyi denedin mi belki o zaman sen de hafiflersin canım 🌱

Ayni sorun bizdede vardi kucagima aldigimda basliyordu emmeye sicaktanmidir nedir fenalasiyodu heralde kendini geri atmaya ikinip tikinmaya basliyordu biraz emdikten sonra .. sorunu yatarak emzirerek cozdum basinin altinada çok pof olmayan bi yastik ayarladim tam sag tam sol cevirip emziriyorum oyle rahat ettiki cocuk guzel guzel emiyor smdi hatta daha uzun emdigi icin sutum bile artti bebisin sevecegi bi pozisyon bulun belki oda rahat edemediginden yapiyordur buyuduler artik rahatlarini biliyorlar

Masallah size ya ben gram veremiyorum 🙈
Benimki normal bir verme değil dahiliye gördü reflün var dedi dumping sendromundan şüpheleniyorlar. Genel cerrahiye gideceğim tüp mide yapan doktoruma. Eğer öyleyse uzamış dumping olduğu için tekrardan ameliyat gerekecek bağırsaklara poşe yapılması için. Yani tekrardan laporoskopik ameliyat ki şu an bebekle imkansız. Doğru düzgün beslenemiyorum. Her yediğim gaz, halsizlik yapıyor bu yüzden de yemek yemekten kaçıyorum. Öyle olunca tüm gün halsizlikten geberecek gibi oluyorum. 😟

Allah yardımcın olsun büyük sabırlar versin rabbim 🙏🏼 Ben sırf bu konuda kendime güvenemediğim için düşünmüyorum 2.çocuğu çünkü sınır kapasitemin farkındayım Allah isteyenlere ve bakabilecek olanlara nasip etsin 💙 mükemmelliyetçiyim diye bahsetmişsin ya bazı şeylerin ucunu koyuvermeyi denedin mi belki o zaman sen de hafiflersin canım 🌱
Canim ben de bugüne kadar düşünmemiştim ama oğlan 7 yasina girince birden çok istemeye başladım. Biraz da memlekete geldim ya o da beni çok gergin yaptı normalde gerilecek bir sey yok ama evden ayrılınca çocukların hicbir düzeni kalmıyor koltukta yatıyorsun, çocuğun odasi yok ,eşyaları yok ,çünkü miniğin eşyalarını ancak getirdik.Burda tvye ,tablete çok düştü biraz şımardı ,çok ebeveyn olunca.Esim olmayinca ne kadar herkes yardımda etse olmuyor ,bir an önce eve gitmek istiyorum, e orasi da maşallah 50 ⁰ ,çocuklara yazık, kal burda diyorlar .Ne gidince oluyor ,ne kalınca. Evet dediğin gibi oluruna bıraksam daha iyi ama yapamıyorum. Oglum mesela bilsemi kazandı simdi bir yandan mülakata hazırlamaya çalışıyorum kizi emzirirken onu halletmeye çalışıyorum falan iste yapı meselesi 🙄

Benimki normal bir verme değil dahiliye gördü reflün var dedi dumping sendromundan şüpheleniyorlar. Genel cerrahiye gideceğim tüp mide yapan doktoruma. Eğer öyleyse uzamış dumping olduğu için tekrardan ameliyat gerekecek bağırsaklara poşe yapılması için. Yani tekrardan laporoskopik ameliyat ki şu an bebekle imkansız. Doğru düzgün beslenemiyorum. Her yediğim gaz, halsizlik yapıyor bu yüzden de yemek yemekten kaçıyorum. Öyle olunca tüm gün halsizlikten geberecek gibi oluyorum. 😟
Yaa tövbe dee inşallah öyle bi durum olmamıştır genede yemeye çalış sık aralıklarla az az da olsa hem kendin hem bebeğin için emziriyorsun ediyorsun halsiz kalmamak için 🙏

Yaa tövbe dee inşallah öyle bi durum olmamıştır genede yemeye çalış sık aralıklarla az az da olsa hem kendin hem bebeğin için emziriyorsun ediyorsun halsiz kalmamak için 🙏
Canım normalde de aşırı az yiyorum. Doktoruma göre midemin çoktannnn toparlanması gerekiyordu. Ama ben kuş kadar yiyorum. Kendimi zorlayım desem imkansız yani istifra ediyorum zorlasam. Napcaz hiç bilmiyorum.

Niye hepsi böyle yaa
Bi an mesajı ben yazdm sandım o kdr aynı ki
Ben sabahları çareyi yatarak emzirmekte buldum
Alıyorum yanıma 3 4 saat gık demeden yatıyo meme agzında yoksa 6 da dikilecekkk☠️

Emzik de almıyor hala bari onu alsa
Dışarıda rahat ederim diyorum o da yok
Pusette de durmuyor
Akşam 9 gibi yürüyüşe çıkalım dedik karnı toktu uyur hem dedim nerdeeeee nerdeyse yol boyu ağladı durdu dönene kadar asla durmadı kucakta geldi 🥹

Canım normalde de aşırı az yiyorum. Doktoruma göre midemin çoktannnn toparlanması gerekiyordu. Ama ben kuş kadar yiyorum. Kendimi zorlayım desem imkansız yani istifra ediyorum zorlasam. Napcaz hiç bilmiyorum.
Kıyamam ya zor böylede hen bebek bak hem emzir yiyemiyosunda umarım en kısa sürede toparlarsın 🙏🌸

Niye hepsi böyle yaa
Bi an mesajı ben yazdm sandım o kdr aynı ki
Ben sabahları çareyi yatarak emzirmekte buldum
Alıyorum yanıma 3 4 saat gık demeden yatıyo meme agzında yoksa 6 da dikilecekkk☠️
Ya ben gece cok uyaninca sabahlari bazen uyuyakaliyorum zor uyaniyorum. emzirirken yatarsam ne bileyim cocugun ustune duserim ya da nefessiz kalir fln korkuyorum. Dikelip oyle emziriyorum uyanmak icin.

Benimki genelde 6da bitiyo uykusu gülücükler saca saca kalkiyo bende kalkiyorum artik bugun mesela 6dan 8e kadar uyanikti sohbet ettik gulustuk fln artik 8de esime verdim 9a kadar guya uyutmus cocugu 9da aglamasina uyandim. Esimde uyutuyo hemen birakiyo kaciyo odadan 😅 sanki uyutup koyunca uyanmayan bi bebemiz var. Soruncada bdn uyuttuydum diyo 😅

Back