• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
35 günlükken yaptırdım ilk gittiğim gun cok aşırı pisman oldum geri donmemek icin zor tuttum kendimi. Sunnet toplam 3 dk sürdü oğlumun yerine ben ağladım onu tutarken =)ilk cis sancılı oldu ama sonra normale döndük gece bile sıkıntı yaşamadık cok şükür. Biz doktor tavsiyesi ile kantaron yağı ve papatya suyu kullandık birde sabah akşam bi krem antibiyotikli.
Rabbim size de kolaylık versin hemencik iyileşsin kuzu.ben simdi iyi ki yaptırmışım bitmiş diyorum
Ah annelik 🥰 ben de uyuyamiyorum bile gerginlikten canı yanacak diye. Sizinki gibi olur diyorlar genelde ama biraz büyüse mıydı demiyor değilim şimdii. Inşallah bizimki de ağrısız acısız atlatır. Teşekkür ederim 🙏😍 size de hayırlı olsunn😊

Arkadaşlar göğüsleriniz ne alemde acaba,benimkiler aşırı büyük, cok rahatsiz oluyorum ,sizinkiler küçüldü mü acaba?

Kızlar yarın sünnet var bizim bebişin:) sünnetini yaptırımlardan tavsiyeler istiyorumm nasıl rahat atlatabiliriz 🥰
Biz de 47 günlükken olmuştuk canım☺️ İlk gün çok zordu ama sonrası çok rahat. Tavsiyeler sünnet şekli ve doktordan doktora değişiyor. Bizim dikişli oldu. Hastaneden özel jel vermişlerdi, 4 saatte bir calpol verdik ve bepanthen plus krem kullandık.
Karton bardak çok kurtarıcı oluyor. İnşallah çok rahat geçirir minik kuzu🙏🏻🥰

Larissam nasılsın bebiş nasıl 😍 aklıma geldin soram didim ❤️
Canım selizayım ❤️ İyiyiz şükür yuvarlanıp gidiyoruz analık zor 😅 en kolay analık hamileyken olanmış senin yediğini yiyo senle uyuyo falan tadını çıkar 😅
Senin nasıl gidiyo var mı bulantı falan? Cinsiyet belli oldu mu ay ne güzel heyecanlardı 🥲

Kızlar bebişi benimki gibi hala uyumayan var mı 🥲 çook yorgunum gündüz uykularımız hiç yok. Uyku penceresine dikkat edip 1-1,5 saate uyutmaya çalışıyorum ama bazen daha yerine koymadan uyanıyo bazen koyduktan 10 dk sonra 🥲 çözüm bulanlar yazarsa çok sevinirim

Kızlar bebişi benimki gibi hala uyumayan var mı 🥲 çook yorgunum gündüz uykularımız hiç yok. Uyku penceresine dikkat edip 1-1,5 saate uyutmaya çalışıyorum ama bazen daha yerine koymadan uyanıyo bazen koyduktan 10 dk sonra 🥲 çözüm bulanlar yazarsa çok sevinirim

Aynı durumdayız canım başlarda biraz daha iyi de hiç değilse 2 saat falan uyurdu şimdi günden güne daha beter oldu koyduğum anda uyanıyor 5 dakikalık 10 dakikalık şekerlemelerle koca günü geçiriyor
Gündüz böyle olunca gece de artık bayılıp uyuyor diyorum onla avutuyorum kendimi hiç değilse gece uykusu uyuyor🥹
Gece nasıl Vinoş un uykusu

Yatağa falan asla Yatmıyor evde puseti kullanıyorum bazen onda maksimum yarım saat falan uyudu oluyor
Yanına pış pış açıyorım youtube dan😀 baktım hiç olmıyor yatarak emziriyorum onunla bende yatıyorum napiyim hiç degilse vücudum dinleniyor oMn sesi çıkmıyo yatıyo meme agzında olunca🥴

Biz de dışarı çıkamaz olduk
Ne zaman biyere gidecek olsak kapıda bir başlıyor kendini yırtmaya arabaya bünene kdr daha pusette deliriyo arabada elıp emzirirsem biyere gidiyoruz inerken yine aynı terane
Daha kendim tek çıkamadım korkudan
Araç kullanırken öyle katılırsa arkada diye fobi oldu resmen🥴

Aynı durumdayız canım başlarda biraz daha iyi de hiç değilse 2 saat falan uyurdu şimdi günden güne daha beter oldu koyduğum anda uyanıyor 5 dakikalık 10 dakikalık şekerlemelerle koca günü geçiriyor
Gündüz böyle olunca gece de artık bayılıp uyuyor diyorum onla avutuyorum kendimi hiç değilse gece uykusu uyuyor🥹
Gece nasıl Vinoş un uykusu
Yok pusetini de sevmiyo benimki arabayla giderken bile pusetine yatmayacakmış kucakta gidecekmiş 😂
Aynı aynı bizim de öyle yarım saat uyutmaya uğraş 10 dk uyusun.
Gece de çok iyi değil kuzu ya 9-10 gibi yatıyo 3 gibi kalkıyo sonrası karambol bazen saat başı bazen 1,5 saat böyle güne başlıyoruz

Canım selizayım ❤️ İyiyiz şükür yuvarlanıp gidiyoruz analık zor 😅 en kolay analık hamileyken olanmış senin yediğini yiyo senle uyuyo falan tadını çıkar 😅
Senin nasıl gidiyo var mı bulantı falan? Cinsiyet belli oldu mu ay ne güzel heyecanlardı 🥲
Bulantı olmadı bende çok şükür, erkek çıktı son dakikada 😍 şimdilik bir problem yok, 2 hafta sonra detaylı var 🤩

Arkadaşlar göğüsleriniz ne alemde acaba,benimkiler aşırı büyük, cok rahatsiz oluyorum ,sizinkiler küçüldü mü acaba?
Benim normalde goguslerim cok buyuk degildir buyume var tabi ama rahatsiz edici fark olmadi 🤷‍♀️ emzirdigimiz surece kuculmez bunlar ya sonrada sallanip kalmasin da o onemli 😂 bazen cok fazla emiyor bi kalkiyorum aynaya gözüm değiyor maymun memesi gbi oluyo boşalınca töbe estg. 😂😂

Son düzenleme:
Benim normalde goguslerim cok buyuk degildir buyume var tabi ama rahatsiz edici fark olmadi 🤷‍♀️ emzirdigimiz surece kuculmez bunlar ya sonrada sallanip kalmasin da o onemli 😂 bazen cok fazla emiyor bi kalkiyorum aynaya gözüm değiyor maymun memesi gbi oluyo boşalınca töbe estg. 😂😂
Ay aynı maymun memesi gibi benim de emzirdiysem sarkıyor ☹️ 59 kilo oldum iyice zargana gibi oldum bir de memeler sarkınca kendimi hiç beğenmiyorum 😟

Merhaba , ben 2.ay aşılarını yaptiririrken farkli bir sehirdeydim, istanbula donunce rotayi yaptircam dedim. Hemsire verem aşısı ve rota canlı asılar oldukları icin ya aynı gün olması gerekiyir ya da arada en az 21 gun olması gerekiyor dedi. Siz de bi doktorunuza sorunisterseniz
Ay bana dr da ebe de boyle bi sey demedi 15 gun arayla yaptırmis bulundum insallah bi sorun olmaz 😔

Ay bana dr da ebe de boyle bi sey demedi 15 gun arayla yaptırmis bulundum insallah bi sorun olmaz 😔
Ya bugün sordum da bu duruma güncelleme gelmiş, artik her zaman yapilabiliyormuş ama gene de canim sıkıldı. Sakınan göze çöp batar hesabi ben ne kadar mukemmeliyetciysem o kadar saçma işler karşıma çıkıyor

Ya bugün sordum da bu duruma güncelleme gelmiş, artik her zaman yapilabiliyormuş ama gene de canim sıkıldı. Sakınan göze çöp batar hesabi ben ne kadar mukemmeliyetciysem o kadar saçma işler karşıma çıkıyor
Ay tesekkur ederim icim rahatladı kafaya takmistim okuduktan sonra. 2.ay asilari yaptirabildiniz mi

Biz de 47 günlükken olmuştuk canım☺️ İlk gün çok zordu ama sonrası çok rahat. Tavsiyeler sünnet şekli ve doktordan doktora değişiyor. Bizim dikişli oldu. Hastaneden özel jel vermişlerdi, 4 saatte bir calpol verdik ve bepanthen plus krem kullandık.
Karton bardak çok kurtarıcı oluyor. İnşallah çok rahat geçirir minik kuzu🙏🏻🥰
Senin yaptıklarının aynısını önerdiler canım. Başladım ben de. Bu saate kadar çok zordu ama şimdi hafifledik şükür 🥰

Back