Çocuğum yorulmuştur dinlenmiş şimdi annesi ben ona kıyamam herşey güzel olsunKızlar Laçin gece 2de uyudu ellemedim huzurla uyuyordu yarım saatte bir kalktım baktım sabah 6da güzelce uyandı. Altını aldım emzirdim yatırdım. 10a kadar yine uyudu sonra yine altını aldım emzirdim gülücükler saçtı mıkır mıkır muhabbetler ettik kızımla. Sonra yine emdi uyudu. Ateşi 37.2. Düzeliyor inşallah. Öyle boğulur gibi ses hiç yapmadı bugün. Ay inşallah tamamen iyileşecek. Maşallah kızıma.
Maşallah güçlü kızaKızlar Laçin gece 2de uyudu ellemedim huzurla uyuyordu yarım saatte bir kalktım baktım sabah 6da güzelce uyandı. Altını aldım emzirdim yatırdım. 10a kadar yine uyudu sonra yine altını aldım emzirdim gülücükler saçtı mıkır mıkır muhabbetler ettik kızımla. Sonra yine emdi uyudu. Ateşi 37.2. Düzeliyor inşallah. Öyle boğulur gibi ses hiç yapmadı bugün. Ay inşallah tamamen iyileşecek. Maşallah kızıma.
Ben çok ağır geçiriyorum ama farkında değilim bugün biraz daha iyiyim. Baş ağrısı eklem ağrısı arada da kuru öksürük kaldı. Boğazım bir tık ağrıyor.Maşallah güçlü kızasen nasılsın? Ben hafif geçirdim ama buna rağmen yorgunum halsizim. Senin yorgunluğunu düşünemiyorum hem bedensel hem ruhsal olarak. Kıyamam ya hiç. Her şey yoluna giricek inşallah
Kızlar Laçin gece 2de uyudu ellemedim huzurla uyuyordu yarım saatte bir kalktım baktım sabah 6da güzelce uyandı. Altını aldım emzirdim yatırdım. 10a kadar yine uyudu sonra yine altını aldım emzirdim gülücükler saçtı mıkır mıkır muhabbetler ettik kızımla. Sonra yine emdi uyudu. Ateşi 37.2. Düzeliyor inşallah. Öyle boğulur gibi ses hiç yapmadı bugün. Ay inşallah tamamen iyileşecek. Maşallah kızıma.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyiydir inşallah kuzuKızlar gece ateşi 38.5 oldu aldım acile götürdüm. Çocuk acilde covid odasına aldılar. 3 tüp kan aldılar damar yolu açtılar serum bağladılar. İdrar poşeti tak dediler 2 tane idrar kabı bıraktılar biri kültür biri idrar tahlili için. Kızım ishal olduğundan poşet sürekli kirlendi idrarı poşetle alamadık. Sonda taktılar kızımın nabzı 240a fırladı 3 tane doktor acil müdahale etti oksijene bağladılar. Yatıracaklardı ama kan değerlerinde iyi beslendiğini aç kalmadığını görünce yatırmadılar. Emzirdim kablolar içinde kızımı. Emzirirken sürekli oksijen verdim. Sabah saat 5de çıktık hastaneden. Şarjım falan bitmiş taksiyle eve döndüm. Eşim karantinada olduğundan evde kalmıştı. Yolda taksiciden aradım koşa koşa geldi aldı bizi taksiden perişan olduk. Kızım sabah saat 8e kadar inleye inleye uyudu emerken bile sıçrıyordu. Sabah ateşi yine 38e çıktı soğuğa yakın duş aldırdım. Şimdi emdi uyuyor bezini bile soydum. İncecik müslin var üstünde. Ölücek sandım ağlamaktan bitkin düştüm iyice.
Ateşini daha demin ölçtüm canım 36.7 süper hissediyorum şu an Allah bozmasın diye dua ediyorum. Çok teşekkür ederim canım benim eşim ve ben hastalığımızı unuttuk valla Laçin iyi olsun daPinky93 canım çok çok geçmiş olsun daha yeni okudum mesajlarını tez vakitte hepiniz toparlanın inşallah maşallah Laçin prensese de
Sakin ol canım ben 13. Haftada benim kızıma down dendi ben nipt testi yaptırdım. Hemen karalar bağlama ben kaç tane doktor Prof gezdim. Tek bir doktorun lafı ile hareket etme. Hatta bana 31. Haftada kızın cüce olacak dendi yine doktor doktor gezdim. Biraz kendine ve bebeğine inan her denilene de hemen olacak bu böyle deme. Testse test dopplerse doppler ne gerekiyorsa yap bir çok görüş al kalbini dinle.Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Çok çok geçmiş olsun, minik kuş hemen iyileşsin inşallah. Canım benim Allah kolaylık versin hem bebekle ilgilen hem kendinle uğraş zor. Biran önce sağlığınıza kavuşunKızımın ateşi vardı burnu hırıldıyordu serum fizyolojik yaptık aspiratör ile çektik sonra buzluyla süt vardı göğüslerim boştu onu ısıttım verdim. Eşim sen yoruldun ver ben vereyim sütü dedi. Ben de emziğini yıkamaya gitmiştim. Emziği yıkarkrn içerden boğulma sesleri geldi. Koştu eşim suratına vuruyor. Bi baktım nefesi kesilmiş çocuk resmen boğuluyor. Aldım ters çevirdim sırtına vurdum kaşlarının ortasını sıvazladım yok kızım kızarmaya başladı o arada eşim 112yi aradı. Ben feryat ediyorum eşim çık dışarı diye kovdu beni odadan ben balkonda ambulans bekliyordum. Annemi aradım dedim gelin annem şok oldu. Sonra içeri gittim hala boğuluyor. Ambulans aradı geldik getirin diye. Aşağıya gecelik ve terliklerle koşmuşum. ambulansla hastaneye kaldırdık ambulansta müdahale edilirken rengi düzelmeye başladı. Kızarmıştı hatta hafif morarmıştı. Allahtan rengi biraz düzeldi. Çocuk acile gittik damaryolu açılırken annemin sesini duydum ağlıyor. Hemşire gelsin dedi. Babam kaydı açtırdı. Eşim evden ihtiyaçlarını falan almış kızımın geldi. Ciğer filmi çekildi. Korona belası yüzünden ateşin etkisiyle biberondan içtiği sütü aspire etmiş. Serumlar falan düzeldi biraz. Gaita düzgün çıktı. Sodyumu düşüktü sodyum serumu taktılar. Emzirmeme izin verdiler. Emzirdim tekrar kan gazı baktılar tamam çıkabilir 4 saat boyunca gözlemleyin yeniden aynı şey olursa 112yi arayın dediler. 2 gündür sınavdayım sanki rabbim beni sınıyor. Annem Sen iyi bakabiliyorsun damar yolu açılırken falan dedi. Mecburum. Onun iyiliği için. Şimdi gözümün önünde uyuyor. Aklımı kaybediyordum. Evladımı kaybediyordum. Kafayı yicektim. Hiç iyi değilim ama şükür o sağ sağlim yanımda
Merhaba benim bebeğimin de beyninde çift taraflı koloroid pleksus kisti vardı kendi doktorum bir sorun yok dedi ancak detaylı ultrasonu çeken Profesör beni çok korkuttu. NIPT testi yaptırdık temiz geldi. Zaten kapandı gitti o kistler zamanla. İçini ferah tut 28. Haftaya kadar kapanıyor o kistler genelde.Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Bizde oldu. Saat 11 de bezliyorum, sabah 8 de açıyorum. Hafif ıslaklık oluyor. Önceden gece 2/3 kez bezini değiştirirdimKızlar bebeklerinizin idrarında azalma oldu mu? Bir zamanlar bebemin altından 4,5 dolu dolu bez alırdım, şimdi yok..
Yaz mevsiminden midir? Terliyor da
Bizde oldu hatta bu yüzden az mı besleniyor diye düşünüyorumKızlar bebeklerinizin idrarında azalma oldu mu? Bir zamanlar bebemin altından 4,5 dolu dolu bez alırdım, şimdi yok..
Yaz mevsiminden midir? Terliyor da
Bizde oldu. Saat 11 de bezliyorum, sabah 8 de açıyorum. Hafif ıslaklık oluyor. Önceden gece 2/3 kez bezini değiştirirdim
O zaman normal bi durum diyebilirz. sıcaktan sanırım,terledikleri için sıvı kaybı oluyor.Bizde oldu hatta bu yüzden az mı besleniyor diye düşünüyorum
Önceden bez baya çişli olurdu şimdi öncekinin yarısı falan diyim.
Tartıldım az önce kızımla kilosu da az geldi gözüme bu ay az almış gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?