2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar Laçin gece 2de uyudu ellemedim huzurla uyuyordu yarım saatte bir kalktım baktım sabah 6da güzelce uyandı. Altını aldım emzirdim yatırdım. 10a kadar yine uyudu sonra yine altını aldım emzirdim gülücükler saçtı mıkır mıkır muhabbetler ettik kızımla. Sonra yine emdi uyudu. Ateşi 37.2. Düzeliyor inşallah. Öyle boğulur gibi ses hiç yapmadı bugün. Ay inşallah tamamen iyileşecek. Maşallah kızıma.

Çocuğum yorulmuştur dinlenmiş şimdi annesi ben ona kıyamam herşey güzel olsun

Maşallah güçlü kıza sen nasılsın? Ben hafif geçirdim ama buna rağmen yorgunum halsizim. Senin yorgunluğunu düşünemiyorum hem bedensel hem ruhsal olarak. Kıyamam ya hiç. Her şey yoluna giricek inşallah

Ben çok ağır geçiriyorum ama farkında değilim bugün biraz daha iyiyim. Baş ağrısı eklem ağrısı arada da kuru öksürük kaldı. Boğazım bir tık ağrıyor.

Masallahhh küçüğüme gelmis geçmiş olsun Allahim kimseye yaşatmasın inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyiydir inşallah kuzu

Şimdi ateşi yine 38.2 ye çıktı. Ilık duş sirkeli su yapıyorum. Ne zaman geçer bebeklerde korona?

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim

Pinky93 canım çok çok geçmiş olsun daha yeni okudum mesajlarını tez vakitte hepiniz toparlanın inşallah maşallah Laçin prensese de

Pinky93 canım çok çok geçmiş olsun daha yeni okudum mesajlarını tez vakitte hepiniz toparlanın inşallah maşallah Laçin prensese de
Ateşini daha demin ölçtüm canım 36.7 süper hissediyorum şu an Allah bozmasın diye dua ediyorum. Çok teşekkür ederim canım benim eşim ve ben hastalığımızı unuttuk valla Laçin iyi olsun da

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Sakin ol canım ben 13. Haftada benim kızıma down dendi ben nipt testi yaptırdım. Hemen karalar bağlama ben kaç tane doktor Prof gezdim. Tek bir doktorun lafı ile hareket etme. Hatta bana 31. Haftada kızın cüce olacak dendi yine doktor doktor gezdim. Biraz kendine ve bebeğine inan her denilene de hemen olacak bu böyle deme. Testse test dopplerse doppler ne gerekiyorsa yap bir çok görüş al kalbini dinle.

Çok çok geçmiş olsun, minik kuş hemen iyileşsin inşallah. Canım benim Allah kolaylık versin hem bebekle ilgilen hem kendinle uğraş zor. Biran önce sağlığınıza kavuşun

Merhaba benim bebeğimin de beyninde çift taraflı koloroid pleksus kisti vardı kendi doktorum bir sorun yok dedi ancak detaylı ultrasonu çeken Profesör beni çok korkuttu. NIPT testi yaptırdık temiz geldi. Zaten kapandı gitti o kistler zamanla. İçini ferah tut 28. Haftaya kadar kapanıyor o kistler genelde.

Kadindiyorki canım öbür grupta sormuşsun sanırım gaz sorunumuz geçti binlerce şükürler olsun rabbime şimdi uyumuyor gündüzleri çok zorluyor maksimum 15 dk sonra da bütün gün uykusuzluktan mızırdanıyor bütün gün onu uyutmaya çalış ağlamasını gider diye uğraşmayla bitip gidiyor

Kızlar bebeklerinizin idrarında azalma oldu mu? Bir zamanlar bebemin altından 4,5 dolu dolu bez alırdım, şimdi yok..
Yaz mevsiminden midir? Terliyor da

Kızlar bebeklerinizin idrarında azalma oldu mu? Bir zamanlar bebemin altından 4,5 dolu dolu bez alırdım, şimdi yok..
Bizde oldu. Saat 11 de bezliyorum, sabah 8 de açıyorum. Hafif ıslaklık oluyor. Önceden gece 2/3 kez bezini değiştirirdim

Bizde oldu hatta bu yüzden az mı besleniyor diye düşünüyorum
Önceden bez baya çişli olurdu şimdi öncekinin yarısı falan diyim.
Tartıldım az önce kızımla kilosu da az geldi gözüme bu ay az almış gerçekten de

Bizde oldu. Saat 11 de bezliyorum, sabah 8 de açıyorum. Hafif ıslaklık oluyor. Önceden gece 2/3 kez bezini değiştirirdim
O zaman normal bi durum diyebilirz. sıcaktan sanırım,terledikleri için sıvı kaybı oluyor.
Bebiklere ne zaman su verebilirz acaba,
Havalar bayağı sıcak çünkü susamiyorlar mıdır?Doktora da soramadım henüz

gulrecelim canım bebeğinin kolu morariyordu naptin? İnsaAllah kötü bir şey yoktur. En son doktor doktor geziyordunuz merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…