2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok üzüldüm, Allah korusun ,minicik yavrularımızı

Ah canım benim ya çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm
İnşallah en kısa sürede hepiniz toparlanırsınız

Şu aşılar yapılırken bile içim parçalanıyor bebekler Ağlıyor ya Dayanamıyorum

Allah korusun çok üzüldüm yya kiyamam ben ona acil sifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun umarım bir daha çıkmaz ateşi. İçim parçalandı
Sen nasılsın? Ben hafif geçirdim boğaz ağrısı dışında

Kızımın solunumu kesildi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başka sözüm yok.

Kızımın ateşi vardı burnu hırıldıyordu serum fizyolojik yaptık aspiratör ile çektik sonra buzluyla süt vardı göğüslerim boştu onu ısıttım verdim. Eşim sen yoruldun ver ben vereyim sütü dedi. Ben de emziğini yıkamaya gitmiştim. Emziği yıkarkrn içerden boğulma sesleri geldi. Koştu eşim suratına vuruyor. Bi baktım nefesi kesilmiş çocuk resmen boğuluyor. Aldım ters çevirdim sırtına vurdum kaşlarının ortasını sıvazladım yok kızım kızarmaya başladı o arada eşim 112yi aradı. Ben feryat ediyorum eşim çık dışarı diye kovdu beni odadan ben balkonda ambulans bekliyordum. Annemi aradım dedim gelin annem şok oldu. Sonra içeri gittim hala boğuluyor. Ambulans aradı geldik getirin diye. Aşağıya gecelik ve terliklerle koşmuşum. ambulansla hastaneye kaldırdık ambulansta müdahale edilirken rengi düzelmeye başladı. Kızarmıştı hatta hafif morarmıştı. Allahtan rengi biraz düzeldi. Çocuk acile gittik damaryolu açılırken annemin sesini duydum ağlıyor. Hemşire gelsin dedi. Babam kaydı açtırdı. Eşim evden ihtiyaçlarını falan almış kızımın geldi. Ciğer filmi çekildi. Korona belası yüzünden ateşin etkisiyle biberondan içtiği sütü aspire etmiş. Serumlar falan düzeldi biraz. Gaita düzgün çıktı. Sodyumu düşüktü sodyum serumu taktılar. Emzirmeme izin verdiler. Emzirdim tekrar kan gazı baktılar tamam çıkabilir 4 saat boyunca gözlemleyin yeniden aynı şey olursa 112yi arayın dediler. 2 gündür sınavdayım sanki rabbim beni sınıyor. Annem Sen iyi bakabiliyorsun damar yolu açılırken falan dedi. Mecburum. Onun iyiliği için. Şimdi gözümün önünde uyuyor. Aklımı kaybediyordum. Evladımı kaybediyordum. Kafayı yicektim. Hiç iyi değilim ama şükür o sağ sağlim yanımda

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın çabucak düzelir inşallah kuzu Rabbim evlatlarımızı korusun

Bastan beri senin cesaretini cok taktir ediyorum, helal olsun sana ,cok cesur ve güçlü bir annesin.Kızın seninle gurur duyacak büyüdüğünde, rabbim yardimciniz olsun ,miniğimi korusun.Cok üzücü ama oluyor işte keske elimizden gelse ama koruyamıyoruz olacaklardan

Hay allahim bu ne böyle tüylerim diken diken oldu gercekten rabbim birdaha yasatmasin gercekten sizin icinde cok zor bi surec olmus cok cok buyuk gecmis olsun

Oy canm benm allah yardımcın olsun yavruna şifa versn okurken bile tüylerm diken diken oldu.

Çok teşekkür ederim canım daha demin 3 kere kısa kısa yine aynı sesi çıkarttı altını alırken ama gözleri geri gitmedi kızarmadı. Çocuk doktorumuzu aradım 1 kez daha olursa tekrar acile götür dedi takipteyim. Şu karantina bitsin 25 temmuzda Akdeniz Üniversitesi Çocuk Göğüs hastalıklarından randevu aldım. Baksınlar içim rahat etsin.

Hay allahim bu ne böyle tüylerim diken diken oldu gercekten rabbim birdaha yasatmasin gercekten sizin icinde cok zor bi surec olmus cok cok buyuk gecmis olsun
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için işte annelik bir sınanma hali. Allahım sen koru diye dua edip duruyorum.

Canım çok üzüldüm içim parçalandı.Rabbim acil şifalar versin miniğimize.Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Ah canim benim okurken bile dayanamadim Allah şifa versin kuzuya bi an once iyilessin insallah Allah bi daha yasatmasin

Cok cok gecmis olsun.. cok uzuldum insallah bi an once iyilesirsiniz bebeginizde, sizde.

Ama gececek bak hic aklina kotu seyler getirme. Eger kotu bi sey olacak olsa hastaneden eve yollamazlardi demek ki korkacak bi sey yok en kisa zamanda her sey yoluna girecek. Rabbim sana guc versin evladina cok guzel bakiyosundur eminim bu yuzden deee hemencecik iyileseceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…