Merhaba birşey sormak istiyorum bebekler için kilot bez varmı? Ayrıca bende prima care kullanıyorum 2 numara ama bebeğim 6 kilo olmuştur sizce 3 numara kullanırsam bol olurmu?.Bende sleepy bio natural kullaniyorum premium care den gectim guzel bez memnundum ama fiyatlari cok abardı bio natural aratmiyor 1 aydir cok memnunum hic oyle bi sorun olmadi oglumdada slewpy natural kulot beze gecmistim primadan ondada sikinti yasamadim acaba kakanin kivamindan kaynaklaniyo olabilirmi biraz kati yapiyosa ondan yapisiyodur belki sleepynin kaliplari primaya gore bi tik ufak ama ona gore al prima alacaksan suan 5750 kizim 3 numara kullaniyoruz bu paket bitince 4 ler var elimde onlara baslayacagim basta biraz buyuk gelebilir ama sknti yasayacagmi sanmiyorm prima olsa 3 den devam ederdim donmeye baslayinca direk kulot beze gececegim kulot bezlerin kaliplarida cirtli beze gore bi tik buyuk oluyor primadada sleepy dede baska bez deneyimim olmadigi icin benden bukadar
3 numara 6 kilodan başlıyor. Benim kızım daha 6 olmamıştır ama ben geçtim 2nin lastikleri sıkıyordu.Merhaba birşey sormak istiyorum bebekler için kilot bez varmı? Ayrıca bende prima care kullanıyorum 2 numara ama bebeğim 6 kilo olmuştur sizce 3 numara kullanırsam bol olurmu?.
4. Aydan sonra deniz öneriliyor ama havuz yasak diye biliyorum ben canımKizlar biz tatile geldik bi kac gunlugune. Buyuk kizim havuza giriyo. Bende kucukle kenarda bekliyorumda bugun bi kadin geldi bebeginiz kac aylik havuz ortaminda durmasinda bi sakinca oluyo mu diye sordu. Ne sakincasi olacak ki dedim suya sokmuyordum cunku sadece havuz kenarinda oturuyoruz. (Kapali havuz bu arada) kadin havuzun havasından bi sey olur mu diye tedirgin oldum dedi. Bende bilmiyorum dedim.
Yani hic dusunmemistim bu acidan. Havuzun oldugu ortamda bebege bi zarar olur mu sizce? Yani kapali havuz ortaminda durunca cocugun cigerleri fln zarar mi gorur? Bilemedim ki havalandirma fln gayet iyi aslinda cok yuksek bi tavani var basik degil bogucu bi yer degil ama 2 bucuk aylik olduk rahatsiz olur mu sizce?
Aslinda boyun simidiyle suya soksam mi diye bile dusunuyodum ben amaben bu dusuncesizlikle napcam bilmiyorum
6 kilo olduysa cok rahat 3 kullanir ustten falan kivirirsiniz en kotu ihtimalle olur yabi suan kizim 6 kiloya yakindir gecen ay premium care 3 numara kullaniyordum gayet oluyordu biraz kiviriyodum snra bio natural aldim onun kalibi bi tik daha dar 4 e gececegm bitince kulot bezler 3 numaradan basliyor ama smdi cevresinin lastikleri kalin gelebilir diye almadim ben yaz sicaginda dönmeye baslasin ozaman alirim diyorum uzerinde yazan kilolara takilmayin 2. Cocugumu buyutuyoruum 6-10 diyosa 10 kiloya kadar kullandigimi hic gormedim olmuyor cunkuMerhaba birşey sormak istiyorum bebekler için kilot bez varmı? Ayrıca bende prima care kullanıyorum 2 numara ama bebeğim 6 kilo olmuştur sizce 3 numara kullanırsam bol olurmu?.
Benim asi bu hafta 3.hafta oluyor gecikmeKızlar kızımın bugün ikinci ay aşısı vardı verem aşısıymıs sağlık ocağı bana bir ay öncesinden aşı tarihini kağıda yazıp verdi bundan kaç gün öncede arayıp Perşembe asiniz var bilginize dediler bugün kızı alıp İzmir'in bu sıcağında bebek arabası ile gittim gittiğimde sağlık ocağı kapalıydı sinirlerim alt üst oldu yani tarihleri hiç mi kontrol etmezler
Ebede bana bu verem aşısı saat 11 de açılacak ertesi gün veya öğle sonrası olmaz dedi ama tarihlere bile bakmadan randevu veren ebe bu arada kaç defa aradım kapalıydı telefonuneyse eve geldim ama şimdi asi büyük ihtimal haftaya olur bı sıkıntı olurmu aranızda geç yaptıran oldu mu?
Sizinde baya geçmiş günü inşallah bı sıkıntı olmazBenim asi bu hafta 3.hafta oluyor gecikmegecikme iyi değilmiş ama çaresiz. Gecen hafta eylem vardi ,bu hafta bayram ,onceki haftada gün gecti dediler ,uzadıkça uzadı, cok gerginim ben de
Eylem varken ebemiz sırf bzm aşı için gelip gitti ben çok şaşırdımBenim asi bu hafta 3.hafta oluyor gecikmegecikme iyi değilmiş ama çaresiz. Gecen hafta eylem vardi ,bu hafta bayram ,onceki haftada gün gecti dediler ,uzadıkça uzadı, cok gerginim ben de
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kıyamamKızlar eşim ben kızım covid olduk. Kızımın ateşi bugün bir ara 38e yükseldi. Calpol verdik. 2.5 mg. Yıkadık sirkeli su sürdük eklemlerine ayak altına falan. Hepimiz bitik durumdayız. Ateş öksürük boğaz ağrısı eklem ağrısı baş ağrısı halsizlik ne ararsan var. Biz kendimizi unuttuk çocuk iyi olsun da. Uyku halinde hep emmiyor uyandırmak için alnına sirkeli bez koyuyorum. Mama da yemiyor ağlamak üzereyim.
Cok geçmiş olsun kolaylıkla hafifçe atlatırsınız insallahKızlar eşim ben kızım covid olduk. Kızımın ateşi bugün bir ara 38e yükseldi. Calpol verdik. 2.5 mg. Yıkadık sirkeli su sürdük eklemlerine ayak altına falan. Hepimiz bitik durumdayız. Ateş öksürük boğaz ağrısı eklem ağrısı baş ağrısı halsizlik ne ararsan var. Biz kendimizi unuttuk çocuk iyi olsun da. Uyku halinde hep emmiyor uyandırmak için alnına sirkeli bez koyuyorum. Mama da yemiyor ağlamak üzereyim.
Helal olsun o ebeye bu bizim kendi ebemizi degil ,ailemin yasadigi yerdeki asm ama suç kendi ebede basliyor beni arayıp bastan bu aşının bur gunu olduğunu soyleseydi ilk hafta belki de burdKi aşıyı kacirmayacaktim.Eylem olduğunu bildiğim için gecen hafta önce kardeşimi gonderdim ,ebe saglik ocağındaydı ama asi yapmayı reddetti.Butun ozel hastaneleri aradim ,icinde verem aşısı oldugu icin yapmadıklarını söylediler.Isin icinde minicik bebekler varken ve bu hafta tatil olduğu da belli iken bu yaptıkları asla etik degildi ,hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.Resmen 20 gündür izdirap çekiyorum bu mevzudan.Hayir rota 2.ayla karışmasın dediler sozde onu 3.ayda yaptiracakrik gene ayni olCak.Oda bu hafta yaptırabilirlsek tabi ,ödüm kopuyor gene bir terslik çıkacak diyeEylem varken ebemiz sırf bzm aşı için gelip gitti ben çok şaşırdım
Cok gecmis olsunKızlar eşim ben kızım covid olduk. Kızımın ateşi bugün bir ara 38e yükseldi. Calpol verdik. 2.5 mg. Yıkadık sirkeli su sürdük eklemlerine ayak altına falan. Hepimiz bitik durumdayız. Ateş öksürük boğaz ağrısı eklem ağrısı baş ağrısı halsizlik ne ararsan var. Biz kendimizi unuttuk çocuk iyi olsun da. Uyku halinde hep emmiyor uyandırmak için alnına sirkeli bez koyuyorum. Mama da yemiyor ağlamak üzereyim.
Pzartesi yaptırırsınız artk. Rotayıda 10 gün geç yaptırırsınız.Helal olsun o ebeye bu bizim kendi ebemizi degil ,ailemin yasadigi yerdeki asm ama suç kendi ebede basliyor beni arayıp bastan bu aşının bur gunu olduğunu soyleseydi ilk hafta belki de burdKi aşıyı kacirmayacaktim.Eylem olduğunu bildiğim için gecen hafta önce kardeşimi gonderdim ,ebe saglik ocağındaydı ama asi yapmayı reddetti.Butun ozel hastaneleri aradim ,icinde verem aşısı oldugu icin yapmadıklarını söylediler.Isin icinde minicik bebekler varken ve bu hafta tatil olduğu da belli iken bu yaptıkları asla etik degildi ,hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.Resmen 20 gündür izdirap çekiyorum bu mevzudan.Hayir rota 2.ayla karışmasın dediler sozde onu 3.ayda yaptiracakrik gene ayni olCak.Oda bu hafta yaptırabilirlsek tabi ,ödüm kopuyor gene bir terslik çıkacak diye
Allahım korusun Rabbim acil hayırlı şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun son cümlenize içim cız ettiKızlar gece ateşi 38.5 oldu aldım acile götürdüm. Çocuk acilde covid odasına aldılar. 3 tüp kan aldılar damar yolu açtılar serum bağladılar. İdrar poşeti tak dediler 2 tane idrar kabı bıraktılar biri kültür biri idrar tahlili için. Kızım ishal olduğundan poşet sürekli kirlendi idrarı poşetle alamadık. Sonda taktılar kızımın nabzı 240a fırladı 3 tane doktor acil müdahale etti oksijene bağladılar. Yatıracaklardı ama kan değerlerinde iyi beslendiğini aç kalmadığını görünce yatırmadılar. Emzirdim kablolar içinde kızımı. Emzirirken sürekli oksijen verdim. Sabah saat 5de çıktık hastaneden. Şarjım falan bitmiş taksiyle eve döndüm. Eşim karantinada olduğundan evde kalmıştı. Yolda taksiciden aradım koşa koşa geldi aldı bizi taksiden perişan olduk. Kızım sabah saat 8e kadar inleye inleye uyudu emerken bile sıçrıyordu. Sabah ateşi yine 38e çıktı soğuğa yakın duş aldırdım. Şimdi emdi uyuyor bezini bile soydum. İncecik müslin var üstünde. Ölücek sandım ağlamaktan bitkin düştüm iyice.
Ay pazartesi yapmiyor ki işte ,persembe diyor ,aşı günüPzartesi yaptırırsınız artk. Rotayıda 10 gün geç yaptırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?