• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hay allah emzirirken kullanilabilen antibiyotikler var sormadinizmi belki onlardan yazmsitir iltihap bu kendi kendinede zor gecer sizi zorlar hepten
Yazan doktora emzirdiğimi söyledim ancak aile hekimi olduğu için emin olamadım, o yuzden cocuk doktorundan teyit almak istedim ama olmadı. Yarına hafiflemezse baska bir uzmana gideceğim artık

Yazan doktora emzirdiğimi söyledim ancak aile hekimi olduğu için emin olamadım, o yuzden cocuk doktorundan teyit almak istedim ama olmadı. Yarına hafiflemezse baska bir uzmana gideceğim artık
Oda bi hoş gercekten çok zor sanki bi cevap vermek kulak ağrısı da çekilecek dert değil öyle yapın olmadı

Kulağım yetmiyor gibi Ela da bugün exta aktif ve gergin ,resmen memeyle kavga ediyor ,veriyorum almıyor sonra bir alıyor sündürüyor,durmuyor,uyumuyor,kendini memede geriye sağa sola atıp kızıyor 🙄

Merhabalar herkese🤗 37 günlük oldu oğlum. Sürekli emmek istiyor.Sarilik vardi o aşamada gecsin diye surekli emziriyordum alışkanlık oldu sanirim. Son bir haftadr daha da artti gaz sorunu da olunca.sab simplex verdi doktorumuz o mu fayda etmiyor anlamadim. Bu ilacla ilgili olumlu ya da olumsz tecrübesi olan varmi
Ben kullanıyorum memnunum. Muhtemelen gaz sıkıntısı olduğu için memeye daha çok yapışıyorlar ordan destek alıyorlar, oyy kıyamam ben onlara 🥲

Kulağım yetmiyor gibi Ela da bugün exta aktif ve gergin ,resmen memeyle kavga ediyor ,veriyorum almıyor sonra bir alıyor sündürüyor,durmuyor,uyumuyor,kendini memede geriye sağa sola atıp kızıyor 🙄

Bizde öyleyiz
Bir gaz sancısı geliyo heralde bagıra çagıra emiyo Memeyle savaş halinde öyle bi çekiştiriyo ki bugün ağladım artık koparacak yaaa

Ben ölüyorum ağrıdan kızlar, kalktım parol ictim ,antibiyotiği de içecek miyim bilmiyorum ama ağrıdan öleceğim o kesin.Mama versem diyorum ,zar zor memeye alıştık 😔

Ben ölüyorum ağrıdan kızlar, kalktım parol ictim ,antibiyotiği de içecek miyim bilmiyorum ama ağrıdan öleceğim o kesin.Mama versem diyorum ,zar zor memeye alıştık 😔
Şöyle bi site varmış emzirme dönemindeki ilaçlar için sorgulama yapılabiliyormuş, bi sorgula istersen canım çok geçmiş olsun ya anneyken hasta olmak çok zor olmalı 🥺

Eklentiler

• A96F1B96-0FD3-4442-816D-E4E27A28FAD4.png
    A96F1B96-0FD3-4442-816D-E4E27A28FAD4.png
    363,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben böyle uyumayıp dinlenmeyince sütüm yetmiyo yaa
en azından 2 saat dinlenmesi gerekiyo memelerin ama gündüz nerde o kdr dursun
Akşam üstü deliriyo bikaç gündür denemek için mama veriyorum içiyo nasıl cuk cuk doymuyo demek🥴

Antibiyotik ne verdi canım?
Sulcid 375
Şöyle bi site varmış emzirme dönemindeki ilaçlar için sorgulama yapılabiliyormuş, bi sorgula istersen canım çok geçmiş olsun ya anneyken hasta olmak çok zor olmalı 🥺
Evet canim gece oraya da baktim.Sabah hem 2 aylik kontrole götürdüm Ela yi hem kendim bir daha gittim.Ilac içebilirsin dediler ama ilaçta etki etmiyor ,parol hic etmiyor ,o kadar canim yaniyor ki basliycam emzirmesine diyip arvelesi atasım geliyor ağzıma sonra bakıyorum kıyamıyorum, delirecem acidan

Back