Emziren anneler aranızda sigara içeniniz var mu
Bende başladım maalesef
Hamileyken bırakmıştım ne güzel
Ama şuan fazla olmasa da fırsat buldum mu içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziren anneler aranızda sigara içeniniz var mu
Yazan doktora emzirdiğimi söyledim ancak aile hekimi olduğu için emin olamadım, o yuzden cocuk doktorundan teyit almak istedim ama olmadı. Yarına hafiflemezse baska bir uzmana gideceğim artıkHay allah emzirirken kullanilabilen antibiyotikler var sormadinizmi belki onlardan yazmsitir iltihap bu kendi kendinede zor gecer sizi zorlar hepten
Oda bi hoş gercekten çok zor sanki bi cevap vermek kulak ağrısı da çekilecek dert değil öyle yapın olmadıYazan doktora emzirdiğimi söyledim ancak aile hekimi olduğu için emin olamadım, o yuzden cocuk doktorundan teyit almak istedim ama olmadı. Yarına hafiflemezse baska bir uzmana gideceğim artık
Evet aynenOda bi hoş gercekten çok zor sanki bi cevap vermek kulak ağrısı da çekilecek dert değil öyle yapın olmadı
Ben kullanıyorum memnunum. Muhtemelen gaz sıkıntısı olduğu için memeye daha çok yapışıyorlar ordan destek alıyorlar, oyy kıyamam ben onlaraMerhabalar herkese 37 günlük oldu oğlum. Sürekli emmek istiyor.Sarilik vardi o aşamada gecsin diye surekli emziriyordum alışkanlık oldu sanirim. Son bir haftadr daha da artti gaz sorunu da olunca.sab simplex verdi doktorumuz o mu fayda etmiyor anlamadim. Bu ilacla ilgili olumlu ya da olumsz tecrübesi olan varmi
Kulağım yetmiyor gibi Ela da bugün exta aktif ve gergin ,resmen memeyle kavga ediyor ,veriyorum almıyor sonra bir alıyor sündürüyor,durmuyor,uyumuyor,kendini memede geriye sağa sola atıp kızıyor
Gazı var annesiKulağım yetmiyor gibi Ela da bugün exta aktif ve gergin ,resmen memeyle kavga ediyor ,veriyorum almıyor sonra bir alıyor sündürüyor,durmuyor,uyumuyor,kendini memede geriye sağa sola atıp kızıyor
Antibiyotik ne verdi canım?Ben ölüyorum ağrıdan kızlar, kalktım parol ictim ,antibiyotiği de içecek miyim bilmiyorum ama ağrıdan öleceğim o kesin.Mama versem diyorum ,zar zor memeye alıştık
Şöyle bi site varmış emzirme dönemindeki ilaçlar için sorgulama yapılabiliyormuş, bi sorgula istersen canım çok geçmiş olsun ya anneyken hasta olmak çok zor olmalıBen ölüyorum ağrıdan kızlar, kalktım parol ictim ,antibiyotiği de içecek miyim bilmiyorum ama ağrıdan öleceğim o kesin.Mama versem diyorum ,zar zor memeye alıştık
Ucunu çekiştirip kafayı geriye doğru atması sakız gibi uzuyor o da maşallahBizde öyleyiz
Bir gaz sancısı geliyo heralde bagıra çagıra emiyo Memeyle savaş halinde öyle bi çekiştiriyo ki bugün ağladım artık koparacak yaaa
Ucunu çekiştirip kafayı geriye doğru atması sakız gibi uzuyor o da maşallah
Çok şükür gözünüz aydınKızlar dün 3 ay kontrolümüz vardı benim erkenci kız zamanında doğan bebeklere yetişmiş çok şükür
Sağol canım inşallah sizin de çok güzel geçecekÇok şükür gözünüz aydın
Bizimde bugün randevumuz var
Sulcid 375Antibiyotik ne verdi canım?
Evet canim gece oraya da baktim.Sabah hem 2 aylik kontrole götürdüm Ela yi hem kendim bir daha gittim.Ilac içebilirsin dediler ama ilaçta etki etmiyor ,parol hic etmiyor ,o kadar canim yaniyor ki basliycam emzirmesine diyip arvelesi atasım geliyor ağzıma sonra bakıyorum kıyamıyorum, delirecem acidanŞöyle bi site varmış emzirme dönemindeki ilaçlar için sorgulama yapılabiliyormuş, bi sorgula istersen canım çok geçmiş olsun ya anneyken hasta olmak çok zor olmalı
Kaç kilo boy bigemimimKızlar dün 3 ay kontrolümüz vardı benim erkenci kız zamanında doğan bebeklere yetişmiş çok şükür