Gecmis olsun ,kac tane ve hepsi bacakta mi yapıldıİkinci ay aşımızı olduk cok ağladı kuzum cok zor bu asi işi ya kendi elimle çocuğuma acı çektiriyorum resmen.zaten asilarada cok güvenmiyorum biran önce atlatalım su üç gunu insallah
Biz de olduk, bir kol iki bacak yapıyorlarGecmis olsun ,kac tane ve hepsi bacakta mi yapıldı
Allah şifa versin insaAllah kötü bir şey yoktur.Kızlar 40 günden sonra ilk kez bebeğim bugün kendş başına kaka yaptı. Fitilsiz zeytinyağısız. Nasıl sevinmiştik anlatamam. Ama akşam saatlerinde sağ kolu durup durup morardı. Önceden de nadiren morarıyordu hatta yazmıştım buraya. Araştırma hastanesine sora bulmak çok zor. Bir tanıdık buldu sağolsun salıya. Salıyı nasıl bekliycez bilmiyorum. Hastanemizdeki doktor birşey diyemedi. Şansa muayenede de morardı. Çocuk kardologu baksın dedi. Oda araştırmada var. Çok korkuyorum. Böyle bir şey bilen duyan varmı ? Kızlar neden oluyor olabilir. Ciddi birşey değildir demi. Gazdan sıkıldığı için falan olur mu acaba.
Allah razı olsun, sizinde birşey yoktur inşallahAllah şifa versin insaAllah kötü bir şey yoktur.
Benim bebeğimin kafası kızarıyor bazen bende dr göstereceğim Perşembe günü. Mesela gün içinde kafa derisi normal ten renginde ama bazen bi bakıyorum pembemsi ve kırmızı şeklinde. Saçlarının altından belli oluyor bayağı
Gün içinde bir kaç kez tekrar ediyor :/
Amin,amin Allah sizden de razı olsun insaAllah.Allah razı olsun, sizinde birşey yoktur inşallahpandemiden sonra sırada bulamaz olduk. Acaba kan dolaşımıyla alakalı birşeyse bu basit birşey midir ki. Rabbim tüm bebekleri korusun
Bir kol deri altı iki bacak oldu.3 gun banyo yok hafif ateş ve agri olabilir dedi.koldan yapılan icin yara kabuğu olabilir iltihap akabilir normalmiş.Gecmis olsun ,kac tane ve hepsi bacakta mi yapıldı
Benim ilk oğlumda da hic sıkıntı olmamıştı insallah bunda da olmaz.ama asi yaptırırken annelere zulüm oluyor resmenKoldan yapilan verem aşışı 5 6 ay sonra kabarıp iltihaplanabiliyo veya şişip kızarabiliyo söyliyimde başınıza gelirse korkmayınarkadasimin oğlunun basina geldi doktor öyle söylemiş bizde baya korkmustuk hic aklimiza gelmemisti verem aşısı kimisinde hemen kimisinde 5 6 ay sonra kimisinde hic sikinti cikarmayabiliyoms benim oglumda ne iz ne sislik bisey olmamisti
Evet ya oglumda cok daha evham yapiyordum kızımda okdr olmasada yinede insana dert oluyor yaniBenim ilk oğlumda da hic sıkıntı olmamıştı insallah bunda da olmaz.ama asi yaptırırken annelere zulüm oluyor resmen
Bizimde ilk bizde aynı durumdayız valla. Bugün çocuk kardiyoloğuna gittik. Kalp ve boyun damarlarına baktı. Sorun yok dedi. Çocuk hematoloji görmesi gerekiyor dedi. İçim birazcık rahatlamıştı ama şu an gene mosmor oldu sağ kol.Amin,amin Allah sizden de razı olsun insaAllah.
İnanın bilmiyorum ilk çocuğum olduğu için tecrübem yok, ama aşırı stres oldum.
Bilen birileri yazsa keşke
Ben iki ablama sordum sıcaktan oluyor dediler ama bilmiyorum gideceğim yine de. Morluğun resmini çektiniz mi? İnsaAllah geçer yaBizimde ilk bizde aynı durumdayız valla. Bugün çocuk kardiyoloğuna gittik. Kalp ve boyun damarlarına baktı. Sorun yok dedi. Çocuk hematoloji görmesi gerekiyor dedi. İçim birazcık rahatlamıştı ama şu an gene mosmor oldu sağ kol.Sizde gidin bir an önce. Bugünden sonra grev varmış sanırım.
Kızlar kulağım felaket şişti nasil ağrıyor, aile hekimine gittik ,kulak yolu apse oluşmuş dedi ve antibiyotik verdi.Icmek istemiyorum ama kıvranıyorum, burda memlekette hic sağılmış sütüm de yok.Çocuk doktoruna yazdim cevapta vermedi, sinir oldum ,dünyanın parasını veriyoruz bu tarz durumlarda cevap alabilmek daha sağlıklı iletişim kurmak için.Görmüş ama yazmadı eger yazmazsa ben de ona gitmem bir daha
Bizimde ilk bizde aynı durumdayız valla. Bugün çocuk kardiyoloğuna gittik. Kalp ve boyun damarlarına baktı. Sorun yok dedi. Çocuk hematoloji görmesi gerekiyor dedi. İçim birazcık rahatlamıştı ama şu an gene mosmor oldu sağ kol.Sizde gidin bir an önce. Bugünden sonra grev varmış sanırım.
Sağolasın canım, gördü ama cevap vermedi ,beyefendi.Sinir oldum.Geçmiş olsun canım ya kulak ağrısı zordur
Ben hamileyken orta kulak iltihabı oldugmda antibiyotik içmiştim ama emzirirken nasıl olur acaba doktor görüp döner sana heralde
Ben iciyorum eskisi kadar icmiyorum emzirdigim icin ama iciyorum artik hamileligimde hic icmedim 1 sefer kacamak yapip cok vicdan azabi cekmistim ama suan iciyorum 5 6 taneEmziren anneler aranızda sigara içeniniz var mu
Hay allah emzirirken kullanilabilen antibiyotikler var sormadinizmi belki onlardan yazmsitir iltihap bu kendi kendinede zor gecer sizi zorlar heptenKızlar kulağım felaket şişti nasil ağrıyor, aile hekimine gittik ,kulak yolu apse oluşmuş dedi ve antibiyotik verdi.Icmek istemiyorum ama kıvranıyorum, burda memlekette hic sağılmış sütüm de yok.Çocuk doktoruna yazdim cevapta vermedi, sinir oldum ,dünyanın parasını veriyoruz bu tarz durumlarda cevap alabilmek daha sağlıklı iletişim kurmak için.Görmüş ama yazmadı eger yazmazsa ben de ona gitmem bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?