- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Benim emzirme danışmanım o aklıma bişi takılınca hemen soruyorum iyi oluyor gerçekten bilgili ve rahatlatıcı biriBeen️
Burda yazdılar ya bi 3 saatte 1 emzirin yoksa gaz olur falan diye o zaman bi denedim saatli emzirmeyi ama yok cocuk agliyor susmuyor emmeden. Sonra geri dondum eski duzenimize yani duzensizligimize.
Emzirenanne var instagramda o diyor ki bu konuda siz saatli mi besleniyosunuz caniniz istediginde bi seyler yiyip icmiyor musunuz diyor. Bebekler neden saatli emsin diyor cunku sadece acliktan emmezler diyo.
Onlar anne kokusu istiyor. Sirf onun icin bile emmek istiyolar. Sadece acliktan olmadigindan sık sık emzirilebilir bence. Ki emerkende gazini daha rahat cikariyor kakasini yapiyor. Emmek her seye care bence.
Ben de ellemiyorum canım uyurken uyumuyor da doktorumuz 4 aya kadar maksimum 4 saat bekle gece dedi zaten o kadar uyumuyorgündüz de ne zaman versen emecek emziği de almıyor gazdan yapar diyor internette ama gaz ilacı kullanıyoruz daha ne yapalım valla yıldım yaa afedersin evi b.k götürüyor hiçbir şey yapamıyorum gündüz uyumuyor gece de süpürge açamıyorum nolacak bilmiyorum böyle
Canm benm doktorum bebişin ritmini asla bozma diyor uyuyorsa uyusun uyandırma meme istiyorsa istediği zaman ver. Bazen bi fırt çeker bırakır bazen bi saat emer bunların hepsine o karar verir diyor. Bende çok sıkıntı bi durum olmadğı sürece döngüsünü bozmuyorm ama zaten düzenli uyanıp düzenli emiyor genelde.Kızlar benim gibi saate bakmadan bebeği istedikçe sık sık emziren var mı
Aynen aynen bazen esime üzülüyorum,zaten cok yogun bir isi var ki anladığım kadari ile ikisinin isi ayni.Sonrq diyorum ki yorulsada dışarıda benden daha iyi durumda en azından nefes alıyor, oturup bir çay içiyor, oglen yemek yiyor ,falan filan ,zaten bir hafta sonra bizi bırakacak memlekete sonra işten gelince acar klimayı yatar ,ben memlekette de devam mesaiye.O yuzden geri üzülmüyorum,Deniyorum gün içinde ben de ama sersemken en fazla 10 dk alıyor sonra farkına varıp atıyor boynum belim her yanım yamuldu eşim de işten geliyor adam oturmadan çocuğu o devralıyor ben de yemeğe ekstra yaptığımız hiçbir şey yok
Sen misin pusette uyudu ,gezmede uyudu diyenAyyy kizlar sabah 6ya kadar sürekli agladi.. mahvoldum. Hic bu kadar kotu bi gece gecirmemistik asla uyumadi koyuyorum uyaniyo cok kotuydu hala agliyo
Ay ben de asla ama asla ellemem yeterki uyusun ayyyCanm benm doktorum bebişin ritmini asla bozma diyor uyuyorsa uyusun uyandırma meme istiyorsa istediği zaman ver. Bazen bi fırt çeker bırakır bazen bi saat emer bunların hepsine o karar verir diyor. Bende çok sıkıntı bi durum olmadğı sürece döngüsünü bozmuyorm ama zaten düzenli uyanıp düzenli emiyor genelde.
Ay gecen reklamda gördüm burda ,sakin alma ,yetişkinlere bile her gün tartilmayin diyorlar.Ben arada eşimin kucağında tartiyorum o da niye mamayi biraktikya beslenebiliyor mu acaba diyeEvine bebek tartisi alan var mi arkadaşlar.geçen burada konuşmuştuk artık onu da alırsam beni hastaneye yatırırlar demiştim ama sanırım dayanamayıp alicam
Bi akrabam var onunda bebegi yeni ve benim gibi kafayı yemis durumda emziriyor ama annesi surekli doymuyor aç mama ver dediği için psikolojisi bozulmuş kendini rahatlatmak icin almis ve iyi ki aldım en azından artık aç olmadığını gayet iyi beslendiğini anlıyorum içim rahat kesinlikle sen de almalısın dedi bende simdi ikinci el araştırıyorum 100-150 tl arası pekte birsey değilAy gecen reklamda gördüm burda ,sakin alma ,yetişkinlere bile her gün tartilmayin diyorlar.Ben arada eşimin kucağında tartiyorum o da niye mamayi biraktikya beslenebiliyor mu acaba diye
Sana da oyle diyen birisi mi varBi akrabam var onunda bebegi yeni ve benim gibi kafayı yemis durumda emziriyor ama annesi surekli doymuyor aç mama ver dediği için psikolojisi bozulmuş kendini rahatlatmak icin almis ve iyi ki aldım en azından artık aç olmadığını gayet iyi beslendiğini anlıyorum içim rahat kesinlikle sen de almalısın dedi bende simdi ikinci el araştırıyorum 100-150 tl arası pekte birsey değil
Biz mutfak tartısıyla tartmıştık canım 5 kiloya kadar sonra tartmadık zatenEvine bebek tartisi alan var mi arkadaşlar.geçen burada konuşmuştuk artık onu da alırsam beni hastaneye yatırırlar demiştim ama sanırım dayanamayıp alicam
Bence gerek yok ya. Kendin çıplak tartıya çık, sonra bi de bebişle çıkEvine bebek tartisi alan var mi arkadaşlar.geçen burada konuşmuştuk artık onu da alırsam beni hastaneye yatırırlar demiştim ama sanırım dayanamayıp alicam
Ben üç saati geçince uyandırıyordmAy ben de asla ama asla ellemem yeterki uyusun ayyy
bende xiaominin tartısı var hamileyken kilomu takip etmek için almıştık. Onun bebek tartma özelliği var birebir doğru tartmıyor ama 50-100 yukarı aşağı doğru tartıyor arada onunla ölçüyorum kilo alımını.Evine bebek tartisi alan var mi arkadaşlar.geçen burada konuşmuştuk artık onu da alırsam beni hastaneye yatırırlar demiştim ama sanırım dayanamayıp alicam
Kiz uyumuyo normalde oyle dedim diye nazar mi degdi hemenSen misin pusette uyudu ,gezmede uyudu diyen
KekKizlaar aksama bebek gormeye gelecekler pratik ne yapabilirim cayin yanina???
Sonucta yazdın, ben es kaza uyursa aklimdan bile gecirmiyorumKiz uyumuyo normalde oyle dedim diye nazar mi degdi hemenvalla uyumuyo. Kucagimda uyuyo koyuyorum iceri gidiyorum arkamdan aninda sesi geliyor uyaniyo hemen ilk kizim boyle degildi ay bu psikopat cikti uyumuyor cocuk bitirdi beni
Ayyyy ayyy bundan sonra kimseye bebek görmeye gitmeyeceğim yaninda annesi kvsi falan varsa yakında neyse ama onun disinda gitmeyecem,hos simdi yazarken hatırladım ben gittiğim yerlere 2 cesit ikram yapip götürüyordum ay bak ne iyi misafirmişimKizlaar aksama bebek gormeye gelecekler pratik ne yapabilirim cayin yanina???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?