• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar okullar kapaninca ne olacak ya 😩😩
bugun sabah mevayi yikadim boynunun alti pisik olmus kapali bogum yerleri havasizliktan yazik. Valla o kadar kotuydu ki kipkirmizi olmus resmen gidisi yikadim tek basima artik bi sekilde. Banyodan sonra uyudu bi. Ondan sonrada uyandigindan beri uyuyo koyuyorum besige uyaniyo. Kucagimda uyuyo koyuyorum uyaniyo. Ayagimda salliyorum uyuyo koyuyorum besige uyaniyo. E okullar kapaninca ne olacak boyle. Diger kizim napacak. Ben ikisine nasi yetisecegim kagamda deli sorular. Sabahtan beri yalnizim evde bebek surekli agliyo kucagima alir gezdirirsem susuyo kafayi yicem simdi 😫😫😫 suan yine besigine koydum yirtina yirtina nasi agliyo ayyyy cildirazaaam

Hepsi aynı bebelerin demek
Kızlar ben şu puset varya arabaya koydığumuz
Evde ancak onda uyuyor tavsiye ederim
Bebek arabasını açtım evde emzirip ona koyuyorum gezdire gezdire uyutuyorum napayım beşikte asla yatmıyor çünkü
Hiç degilse gündüz ana kucagında uyumuş oluyor biraz bi deneyin sizde

Kızlar çevreme sordum ebeye sordum soruşturdum buldum bi doktor haftaya bugüne randevu aldım. O zamana kadar mama günde 1-2 kere olmak kaydıyla vericem o doktor da bi baksın. Memeyle devam derse bırakcam tamamen.

Hepsi aynı bebelerin demek
Kızlar ben şu puset varya arabaya koydığumuz
Evde ancak onda uyuyor tavsiye ederim
Bebek arabasını açtım evde emzirip ona koyuyorum gezdire gezdire uyutuyorum napayım beşikte asla yatmıyor çünkü
Hiç degilse gündüz ana kucagında uyumuş oluyor biraz bi deneyin sizde
Aynen aynen bende buraya yazdiktan sonra ilk kizimdan kalma bondigo diye bi markanin ana kucagi vardi manuel elle salliyosun. Onu kurdum onda salladim bu saate kadar uyudu ben uyandirdim bu seferde 😅

Ama ben su onceki 2 gun disarda gezdirdim pusetle. Uyudu tabi uzun sure. Sonrasinda cok gazlandi. Uzun sure pusette kalincada gazlaniyo mu acaba ondan emin olamadim hani ayni pozisyonda yat yat. Ama uyuyolar pusette o kesin 😅 besik batiyo bunlara anacim rezil uyku seviyo benim bebem resmen 😂😂

Aynen aynen bende buraya yazdiktan sonra ilk kizimdan kalma bondigo diye bi markanin ana kucagi vardi manuel elle salliyosun. Onu kurdum onda salladim bu saate kadar uyudu ben uyandirdim bu seferde 😅

Ama ben su onceki 2 gun disarda gezdirdim pusetle. Uyudu tabi uzun sure. Sonrasinda cok gazlandi. Uzun sure pusette kalincada gazlaniyo mu acaba ondan emin olamadim hani ayni pozisyonda yat yat. Ama uyuyolar pusette o kesin 😅 besik batiyo bunlara anacim rezil uyku seviyo benim bebem resmen 😂😂

Aynen canım
O pusette boynu bükük ayaklr katlı öyle bi perişan yatışı var içim gidiyo ama öyle de rahat demekki küp gibi uyuyor
Aksine bence ben pusetten indirip yataga aldım bgn evde bir gaz çıkardı tam yatırdıgımda şok oldum😂
Ayakları toplu ya bence faydası oluyo
O ana kucakları açı olarak anne karnı pozisyonuna çok yakınmış o nedenle kendilerini güvende hissediyolarmış

Kızlar benim gibi saate bakmadan bebeği istedikçe sık sık emziren var mı

Aslında bu dönemde olması gereken o
Ama doktor bana 1 aydan sonra bunu yapma dedi yarım saat 45 dk geçmeden tekrar ha bire memeye koyma dedi bilmiyorum artık
Eğer mızmızlanırsa bende saati beklemiyorum ama uyurken falan ellemiyorım artık ben öyle 2 saatte

Kızlar eşim ağar topar İstanbul’a gitti Bulgaristan kimliği yani liçna karta çıkartacak kızım için bir de kendi liçnasının süresi dolmuş. Ay kızım AB vatandaşı olacak ben de anneme geldim 1 hafta yok eşim. Annemlerde kalıcam.

Aslında bu dönemde olması gereken o
Ama doktor bana 1 aydan sonra bunu yapma dedi yarım saat 45 dk geçmeden tekrar ha bire memeye koyma dedi bilmiyorum artık
Eğer mızmızlanırsa bende saati beklemiyorum ama uyurken falan ellemiyorım artık ben öyle 2 saatte
Ben de ellemiyorum canım uyurken uyumuyor da doktorumuz 4 aya kadar maksimum 4 saat bekle gece dedi zaten o kadar uyumuyor 😅 gündüz de ne zaman versen emecek emziği de almıyor gazdan yapar diyor internette ama gaz ilacı kullanıyoruz daha ne yapalım valla yıldım yaa afedersin evi b.k götürüyor hiçbir şey yapamıyorum gündüz uyumuyor gece de süpürge açamıyorum nolacak bilmiyorum böyle 😕

Biz öyleyiz canım miziklaninca emmeden susmuyor onun için saat takibi yapamıyorum bazen yarım saat bazen 45 dk bazen iki saat ama genellikle düzensiz bir beslenme alışkanlıgimiz var

Biz öyleyiz canım miziklaninca emmeden susmuyor onun için saat takibi yapamıyorum bazen yarım saat bazen 45 dk bazen iki saat ama genellikle düzensiz bir beslenme alışkanlıgimiz var
Şimdi neyse de Eylülde işe başlayınca nasıl olacak şimdiden onu dert edindim kendime 😕

Dün bana inanmayan arkadaşım bu aksam çaya davet etti ,Ela ile gittik ,tabi Ela bana asla çay icirmedi oyle meme de oturduk ,arkadaşım şoka girdi, nasil yani hep böyle mi dedi ,evet dedim. Bir elimle Ela yı tutuyorum öbür elimle memeyi, malum kafamdan büyük oldular ,ben tutmazsam Ela ağzından kaydırıyor ,el bileğim ağrıdı resmen. Ne yaparsak yapalım emzik almıyor, azcık emzik alsa müthiş rahat edecektik ama yok.

Dün bana inanmayan arkadaşım bu aksam çaya davet etti ,Ela ile gittik ,tabi Ela bana asla çay icirmedi oyle meme de oturduk ,arkadaşım şoka girdi, nasil yani hep böyle mi dedi ,evet dedim. Bir elimle Ela yı tutuyorum öbür elimle memeyi, malum kafamdan büyük oldular ,ben tutmazsam Ela ağzından kaydırıyor ,el bileğim ağrıdı resmen. Ne yaparsak yapalım emzik almıyor, azcık emzik alsa müthiş rahat edecektik ama yok.
Deniyorum gün içinde ben de ama sersemken en fazla 10 dk alıyor sonra farkına varıp atıyor boynum belim her yanım yamuldu eşim de işten geliyor adam oturmadan çocuğu o devralıyor ben de yemeğe ekstra yaptığımız hiçbir şey yok

Deniyorum gün içinde ben de ama sersemken en fazla 10 dk alıyor sonra farkına varıp atıyor boynum belim her yanım yamuldu eşim de işten geliyor adam oturmadan çocuğu o devralıyor ben de yemeğe ekstra yaptığımız hiçbir şey yok
Been ✋
Burda yazdılar ya bi 3 saatte 1 emzirin yoksa gaz olur falan diye o zaman bi denedim saatli emzirmeyi ama yok cocuk agliyor susmuyor emmeden. Sonra geri dondum eski duzenimize yani duzensizligimize.
Emzirenanne var instagramda o diyor ki bu konuda siz saatli mi besleniyosunuz caniniz istediginde bi seyler yiyip icmiyor musunuz diyor. Bebekler neden saatli emsin diyor cunku sadece acliktan emmezler diyo.
Onlar anne kokusu istiyor. Sirf onun icin bile emmek istiyolar. Sadece acliktan olmadigindan sık sık emzirilebilir bence. Ki emerkende gazini daha rahat cikariyor kakasini yapiyor. Emmek her seye care bence.

Back