İçim rahatladi erken erken diyip kafamda kurdumherkes o günlerde cektirmisBizim 1 aylık kontrolünde olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim rahatladi erken erken diyip kafamda kurdumherkes o günlerde cektirmisBizim 1 aylık kontrolünde olmuştu
Kizlar okullar kapaninca ne olacak ya
bugun sabah mevayi yikadim boynunun alti pisik olmus kapali bogum yerleri havasizliktan yazik. Valla o kadar kotuydu ki kipkirmizi olmus resmen gidisi yikadim tek basima artik bi sekilde. Banyodan sonra uyudu bi. Ondan sonrada uyandigindan beri uyuyo koyuyorum besige uyaniyo. Kucagimda uyuyo koyuyorum uyaniyo. Ayagimda salliyorum uyuyo koyuyorum besige uyaniyo. E okullar kapaninca ne olacak boyle. Diger kizim napacak. Ben ikisine nasi yetisecegim kagamda deli sorular. Sabahtan beri yalnizim evde bebek surekli agliyo kucagima alir gezdirirsem susuyo kafayi yicem simdi suan yine besigine koydum yirtina yirtina nasi agliyo ayyyy cildirazaaam
Aptamil dedi canımBelli bi mama markası vermiş miydi canım
1 ay bitince çekti bizimkiKızlar kalça ultrasonu çeken oldumu kaç günlükken çekiliyordu ??bizim doktor pazartesi 1 aylık kontrolune çağırdı ama
Aynen aynen bende buraya yazdiktan sonra ilk kizimdan kalma bondigo diye bi markanin ana kucagi vardi manuel elle salliyosun. Onu kurdum onda salladim bu saate kadar uyudu ben uyandirdim bu seferdeHepsi aynı bebelerin demek
Kızlar ben şu puset varya arabaya koydığumuz
Evde ancak onda uyuyor tavsiye ederim
Bebek arabasını açtım evde emzirip ona koyuyorum gezdire gezdire uyutuyorum napayım beşikte asla yatmıyor çünkü
Hiç degilse gündüz ana kucagında uyumuş oluyor biraz bi deneyin sizde
Bize 6-8 hafta demisti doktorumuz en iyisi 1.5 aylik olunca dediler oyle cektirdik gecen haftaKızlar kalça ultrasonu çeken oldumu kaç günlükken çekiliyordu ??bizim doktor pazartesi 1 aylık kontrolune çağırdı ama
Aynen aynen bende buraya yazdiktan sonra ilk kizimdan kalma bondigo diye bi markanin ana kucagi vardi manuel elle salliyosun. Onu kurdum onda salladim bu saate kadar uyudu ben uyandirdim bu seferde
Ama ben su onceki 2 gun disarda gezdirdim pusetle. Uyudu tabi uzun sure. Sonrasinda cok gazlandi. Uzun sure pusette kalincada gazlaniyo mu acaba ondan emin olamadim hani ayni pozisyonda yat yat. Ama uyuyolar pusette o kesin besik batiyo bunlara anacim rezil uyku seviyo benim bebem resmen
Kızlar benim gibi saate bakmadan bebeği istedikçe sık sık emziren var mı
Ben de ellemiyorum canım uyurken uyumuyor da doktorumuz 4 aya kadar maksimum 4 saat bekle gece dedi zaten o kadar uyumuyor gündüz de ne zaman versen emecek emziği de almıyor gazdan yapar diyor internette ama gaz ilacı kullanıyoruz daha ne yapalım valla yıldım yaa afedersin evi b.k götürüyor hiçbir şey yapamıyorum gündüz uyumuyor gece de süpürge açamıyorum nolacak bilmiyorum böyleAslında bu dönemde olması gereken o
Ama doktor bana 1 aydan sonra bunu yapma dedi yarım saat 45 dk geçmeden tekrar ha bire memeye koyma dedi bilmiyorum artık
Eğer mızmızlanırsa bende saati beklemiyorum ama uyurken falan ellemiyorım artık ben öyle 2 saatte
Bizde doktor aylık kontrolünde çekeceğim demiş eşime herkeste öyle çektirmiş bizim kız pazartesi günü 35 günlük oluyor amaBize 6-8 hafta demisti doktorumuz en iyisi 1.5 aylik olunca dediler oyle cektirdik gecen hafta
Biz öyleyiz canım miziklaninca emmeden susmuyor onun için saat takibi yapamıyorum bazen yarım saat bazen 45 dk bazen iki saat ama genellikle düzensiz bir beslenme alışkanlıgimiz varKızlar benim gibi saate bakmadan bebeği istedikçe sık sık emziren var mı
Şimdi neyse de Eylülde işe başlayınca nasıl olacak şimdiden onu dert edindim kendimeBiz öyleyiz canım miziklaninca emmeden susmuyor onun için saat takibi yapamıyorum bazen yarım saat bazen 45 dk bazen iki saat ama genellikle düzensiz bir beslenme alışkanlıgimiz var
Eylüle daha 3 ay var canım sen şimdiden onu düşünüp stres yapma o zamana bebeğin hemen hemen 6 aylık oluyor ek gıda dönemine denk geliyor belki o zamana biraz daha rahatlarsınŞimdi neyse de Eylülde işe başlayınca nasıl olacak şimdiden onu dert edindim kendime
Deniyorum gün içinde ben de ama sersemken en fazla 10 dk alıyor sonra farkına varıp atıyor boynum belim her yanım yamuldu eşim de işten geliyor adam oturmadan çocuğu o devralıyor ben de yemeğe ekstra yaptığımız hiçbir şey yokDün bana inanmayan arkadaşım bu aksam çaya davet etti ,Ela ile gittik ,tabi Ela bana asla çay icirmedi oyle meme de oturduk ,arkadaşım şoka girdi, nasil yani hep böyle mi dedi ,evet dedim. Bir elimle Ela yı tutuyorum öbür elimle memeyi, malum kafamdan büyük oldular ,ben tutmazsam Ela ağzından kaydırıyor ,el bileğim ağrıdı resmen. Ne yaparsak yapalım emzik almıyor, azcık emzik alsa müthiş rahat edecektik ama yok.
Kızlar benim gibi saate bakmadan bebeği istedikçe sık sık emziren var mı
Been ️Deniyorum gün içinde ben de ama sersemken en fazla 10 dk alıyor sonra farkına varıp atıyor boynum belim her yanım yamuldu eşim de işten geliyor adam oturmadan çocuğu o devralıyor ben de yemeğe ekstra yaptığımız hiçbir şey yok