2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar dun bebegim gazdan cok kivrandi baya zor çıkardı alttan gazini.
Bugun instagrama gaz cikarma yazdim etikelenenlere baktim. Bi kac gaz cikarma teknigi izledim hekim anne diye bi sayfadan.
Bebegim uyaninca emzirmeden once karnina masaj yaptim bide bebisi yuz ustu cevirip poposuna vurdum pit pit diye arkadan sonra da sirt ustu yatirip ayaklarini karnina ittirdim hafif boyle dairesel sekilde. Ay bir osurdu bir osurdu o osurdukca ben rahatladim yemin ederim cok sasirdim. Videoda bebekte gazini cikariyodu esim sese inanmamisti fake demisti de gerçekmis valla kizimin hic oyle osurdugunu duymamistim ayy cok mutluyum. Şuraya bi kizi osuran anne mutlulugu cizelim 2dir yaptim uyanir uyanmaz bebegim mutlu ben mutlu her emzirmeden sonra kivranan bebem kivranmadi

Kuzum bizde anne sütü ve mamayla devam ediyoruz. Bazen 2 gün yapmayıp 3.gün yapabiliyor. Doktoruna sorduğumda 6-7 gün yapmamaya kadar normal dedi.
Eğer tuvalet konusunda huzursuz olursa mamasına zeytinyağı damlatıyorum iyi geliyor.

Şu instagrama doğumdan beri yazmadığımız şey kalmadı gaz çıkarma reklamlarını görmeye hazır ol
Artık mutluluklar gaz çıkarma ve kakadan ibaret

Canım sen hangi mamayı kullanıyorsun?

Canım doktorun sayfasını buldum ama cok gonderisi var ,gaz postunu bulamadım

Kızlar yemin ediyorum çocuğun ayarlarını bozmuşuz. Sabahtan beri 2 kere uyudu çıldırmama az kaldı doktorum nerde

canım gözün aydın çok şükürsağlıkla kavuştun sende
Ah hepimiz ayrı zordayız inşallah kolay atlatalım şu günleri.
Kızlar Göğüs yarasına bir koca karı ilacı önereceğim biz iki arkadaş lohusa fayda gördük kuyruk yağını pedle göğüs ucuna kapat kalabildiği kadar Kalsın 3 5 saat. Öyle yumuşattı öyle iyi geldiki bana tüm kabuğu düşürdü ertesi güne emzirebildim

Canım bizim 1 kez öyle bi sorunumuz oldu vinoş kıvrandı sancıdan. annem de kulak çubuğuyla sadece popo deliğine dokundu çekti ve foşşşşş

Nesim içimi rahatlattın kuşum tuvalet konusunda, ben biraz zorlanıyorum vallahi emzirip üstüne mama verdiğim için. Bizde holle aldık mamayı

Koy pusetine arabaya binin gezdirin valla uyumuyolar bunlar nasıl bebek ben anlamadım
Canım bizim arabamız yok maalesef çok acil ihtiyaç olunca babamın arabasını alıyor eşim hastane işi falan olursa. Keşke olsaydı

Nesim içimi rahatlattın kuşum tuvalet konusunda, ben biraz zorlanıyorum vallahi emzirip üstüne mama verdiğim için. Bizde holle aldık mamayı
Ah kuzum emzirme+mama hiçbir şey değil sağmak+mama daha zor
Henüz çok yeni olduğu için zorlanman normal. Sadece emzirenler bile zorlanıyor. İnşallah en yakın zamanda sadece meme şeklinde devam ederiz
Sizinde holleyse zeytinyağ koyabilirsin bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyormuş. Genel olarak biz memnun kaldık 5.kutudayız sanırım.
Mamayı her beslenmede mi veriyorsun canım? Doktorunuz berkun bey mi olmuştu?

Aynen ya ,memeyi alacak mi belli değil, almayınca hemen sağıp yetistirmem lazim ,bazen çıkan süt yetmiyor ,bazen öyle arafta kalıyorum ki.Sütüm bir iki kere dolu geldi o da ancak bir öğün telafi etti.Söyle iyice artsa en azindan sağdıklarım acil durumlar için elimde bulunsa.Bu sekilde anne sütü ancak 3 te 2 verebiliyorum. 3te biri mamaya gidiyoruz ,üzülüyorum, sagmak hadi neyse de en azindan anne sütü ile devam edebilsek.

Ben 3 saatte bi sağmaya geri döndüm canım. Sanırım meme reddi yaşıyoruz bugün 3.gün oğlum beni emmiyor Her beslenme öncesi emsin diye gözünün içine bakıyorum ama yok ya hiç emmiyor ya da bir iki çekip bırakıyor. Sütümde sağım yaptığım zamana göre azalmış gözüküyor.
Pazartesi hastanenin evde hemşire desteği hemşireleri gelcek daha sonra da emzirme danışmanıyla görüşeceğim. İnşallah sütümüz artarda, redler geçer sadece memeye döneriz

Dilrubadan aldıklarını kullanmaya başladın mı canım?

İnşallah inşallah sadece memeye döneriz, sütüm çok değil benim hala. Mamayı da korkarak veriyorum biberonlardan cukcuk kolayca çekiyor sonra memeye sinirleniyor ama aç kalmasındansa veriyorum mamayı ne yapalım. Evet kuşum Berkun hoca bana her memeden sonra verme günde 2-3 kere mamayla destekle dedi onu dinliyorum. Hastane tipi sağma aleti kiraladım arttırıyor sütü dediler diye inşallah arttırır. İnşallah hepimizin sütleri bol bol olur

Teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim
M Mvikdn çok sağol canım güzel ama zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…