2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar çok kötü gaz sorunu yaşıyoruz. Hiç uyumuyor kuzum. Sürekli sancı içinde. Var mı yasayan nasıl çözüm buldunuz

Kızlar çok kötü gaz sorunu yaşıyoruz. Hiç uyumuyor kuzum. Sürekli sancı içinde. Var mı yasayan nasıl çözüm buldunuz
Canım bize doktor sab simplex diye bir damla önerdi.

Bende kızlara katılıyorum daha kaç günlük bu bebek bizden emzirdikten sonra 60 cc çıkmaybilir zaten bi o kadar emmiştir diye düşünüyorum. Emzirmeden dese neyse.
Valla canım doktor bir hafta dene dedi haftaya yeniden kontrole çağırdı. Deli olcam. Çocuğu emzir sağ sonra pompayla tekrar dene hiç bir şey yapamıyorum evde. Sürekli süt ile uğraşıyorum. Çıktı mı çıkmadı diye. Kafayı yicem.

Ohh hoş geldi minik kuzu sağlıkla büyüsünn hemen listeyi güncelleyeyim
Uykusuz gecelere hoş geldin kolaylıklar diliyorum

Fayda etti mi peki canımm. Ben de 1 ay kontrolüne goturcem diye bekliyordum ama geçmiyor hali. Günde 1 kez kaka anca yapıyor zorla. Gotureyim en iyisi
Canım bizde sab simplex+bio gaiga kullanıyoruz. Bio gaiga probiyotik. Bağışıklığı falan güçlendiriyomuş. Anca 1 hafta sonra düzenli kullanımda etki ediyor bence sab simplex. Gaz sorunumuz yine var ama eskiden uzun süre ağlardı ağlardı çığlık kıyamet şimdi çıkaracağı zaman kısa bir süre kriz anı oluyor en azından. Çıkarınca rahatlıyor susuyor

Hatta benim emzirme danışmanımın dediği bebek düzenli ve güzel emiyorsa sağılmamalıymış meme

O
O nasi bi sacmalik ya emzirme sonrasi sağ 60 cc ciksin diye benimde cikmaz emzirme sonrasi 60 cc imkansiz ama cocuk suan 1.5 kilo aldi o bi ölçüt olamaz tartiya bakarak konusur anlarim ama emzirme sonrasi 60 cc sut cikmamasi bi ölçüt olamaz benim kiz sut birakmiyo gecen sadce deneme amacli sagayim dedim bi memeden hic cikmadi digerinden 20 cc anca cikti emzirme sonrasi ama kilo aliyor bebis yani

Fayda etti mi peki canımm. Ben de 1 ay kontrolüne goturcem diye bekliyordum ama geçmiyor hali. Günde 1 kez kaka anca yapıyor zorla. Gotureyim en iyisi
Evet canım çocuğun karnı 3 katına çıkmıştı 18 günlüktü o gün eşim gitti eczaneye sordu sab simplex verdiler. Başta kullanmasak mı falan dedik araştırdık baya internetten baktık olmuyo çocuk ıkınıp duruyor çığlıklar atıyor 20 damla verdik tadını da sevdi anında etki etti. Afedersin sırtına kadar osura osura yaptı. Bir rahatladı uyudu. Şimdi ne zaman karnı şişse ıkınsa veriyoruz. Doktor da verin dedi. Günde 4 kereye kadar 15 damla şeklinde verebilirsiniz dedi.

AA canım çok da güzel emiyordu ya
Evet anlamadım ki. Ama canım doğumdan sonra 200 gram vermişti 2300e düşmüştü. Onu da düşünürsek 600 küsür almış oluyor sanırım. Nasıl hesaplamak gerek bilemedim.

Valla canım dün biz nöbetçi doktora götürmüştük kızımın kendi doktoru değildi yani. Bugün kendi doktoruna götürdük çünkü çocuk dün akşamdan beri durup durup kusuyor. Çok korktum. o da beğenmedi nöbetçi doktorun bu dediğini. Kilo alımı evet düşük ama böyle olmaz dedi. Günde 4-6 sefer arası 60 cc mama ver. Sütünü sağma normal emzir dedi. Sütün gün içerisinde hep aynı oranla gelmiyordur emse de alamıyor olabilir 1 hafta boyunca günde 4-6 kere mama ver haftaya cuma tekrar tartalım dedi.

Canim emdikten sonra sagdim dedin ya cok sut cikti mi? Acaba bebegin etkili ememiyor mu? Yani emiyor ama bosaltamiyodur memeyi belki. Bizimde oyleydi bi emziriyodum emziriyodum gidiyoduk dra (sarilik icin 2 gunde bi gidiyoruz ya) kilosu ayni cok degismiyodu. Sonra emdikten sonra sagdigim verdim fln vs derken bebek 200 gr almaya basladi 2 gunde. Meger memeyi bosaltamiyormus. Simdi guclendi daha iyi bostiyor memeyi. Sagiyorum o kadar sut cikmiyo.

Sizin dr bence bu yuzden oyle demis olabilir. Ama 60 cc olayina katilmiyorum. Ne kaldiysa o yani

Evet anlamadım ki. Ama canım doğumdan sonra 200 gram vermişti 2300e düşmüştü. Onu da düşünürsek 600 küsür almış oluyor sanırım. Nasıl hesaplamak gerek bilemedim.
Aynen öyle canım .Benim doktor da beğenmedi kilosunu .3470 doğmuştu şimdi 4050 olmuş.Böyle hesaplayınca 580 almış oluyır.Doktor yetersiz demişti .Bende doğduktann sonra 3200 olmuştu dedim.Böyle hesaplayınca 850 kilo almış oluyor.O zaman çok da yetersiz diyemem dedi.Bence bu ikinci ay daha güzel kilo alacaklar bebeklerimiz.Sen canını sıkma bol bol emzirmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…