• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ya benim oğlan ödevimden soru soracağım diye geldi dikkat et dedim halen geldi koca salonda resmen Ela nin üstüne oturdu delireceğim, baskasi olsa kıyameti kopartırım. Hey Allah im ya yandan kurtardim gibi insallah bir yerini ezmedi yavrunun ,nasıl korktu ya.Bir de o kadar hızlı hareket ediyor ki düşünmeden ben uyanırken daha yaptı yapacağını, sinir oldum.Simdi bir sey desem olmayacak o_O

Daha çok erken annesi evde bi bebekle yaşamaya onun da alışması için zaman lazım😊
Yıllarca evde kendi başlarına cumhuriyettiler bakalım bundan sonra neler olacak🤭

BiZ bu işi çok araştırdık baya ciddi ciddi düşünmüştük firmayla görüştük. Ablam doktor onun aracılığıyla hematoloji vs hocalarıyla görüştük. Kendi doktorumuzla görüştük.
Özetle hastalıkların etkin tedavisnde kullanılması için bilimin biraz daha ilerlemesi lazımmış🥲 firmalar işi ticarete dökmüş. Ve kordon kanının doğum esnasında bebeğe geçmesi onun için çok daha yararlıymış🥰 bizim öğrendiklerimiz böyleydi. Bizde vazgeçtk.
Çok teşekkür ederim, ilgiyle cevapladın tatlım bizre eşimle çok arada kaldık, ve yaptırmama kararı aldık maddiyatla alakalı hiç değil, bilimsel olarak şuam türkiyede aktif kök hücre tedavisi uygulanmadıgı gbi yurtdısındada ciddi maliyetler gerektiiryor.. henüz ilerlemiş değil.. evet sizin gibi düşünüyoruz bebeğin kordon kanı doğum esnasında bebeğe geçmesi taraftarıyız bizde içim rahatladı sizde epey araştırmışssınız… bebeğiniz nasıl sağlık durumu iyisinizdir inşallah🧿💕

Teyzeleri şimdi çıktık muayeneden. 37+2 3200 gr olmuş benim oğlan, keyfi yerindeydi uyuyordu. Çatı muayenesi yapıldı normal doğuma uygun dedi doktor bekleyeceğiz artık oğlanın keyfi ne zaman gelmek isterse 🥰
Oyyy maşallahh 🧿 artık sizlere heyecanlanıyoruz bizde 🥲 sağlıkla gelsin inşallah minikkuş🐣

Kizlar cok sukur biraz sutum geldi ama mama destekli gidiyoruz yine de. 2 gundur yediklerinin birazını kusmaya basladi yedirdikten sonra dik tutmaya calisiyorum gazini cikarmaya calisiyorum ama niye boyle anlamadim normal mi acaba sizinkiler nr durumda😔

Kizlar cok sukur biraz sutum geldi ama mama destekli gidiyoruz yine de. 2 gundur yediklerinin birazını kusmaya basladi yedirdikten sonra dik tutmaya calisiyorum gazini cikarmaya calisiyorum ama niye boyle anlamadim normal mi acaba sizinkiler nr durumda😔
Belki reflusu vardır annesi gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum ama ya da yer yemez kusuyorsa çok geliyordur fazlasını atıyordur

Belki reflusu vardır annesi gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum ama ya da yer yemez kusuyorsa çok geliyordur fazlasını atıyordur
Bazen yer yemez kusuyor bazen 2 saat uyuyup uyandiktan sonra anlamadik neden boyle 2 gundur 😔 hem mama hem meme gidince fazla kaciyo bazen ayar galiba fazlasını atmaya çalışıyordur umarim insallah baska bir seyi yoktur

Bilurubin tekrar 15 oldu ,tekrar yatış yaptık. Gecen sefer cok sakin karsiladim bu sefer hüngür hüngür ağlıyorum. Anlamadim neden gene yükseldi. Gunde 3,4 kere kaka yapiyor.Sütüm var ,doyuyor.sonuc çıkmadan işitme testini yaptık önce normal dedi sonra ,sarılık olduğunu duyunca bir kac ay sonra fakültede bakılması gerekiyor dedi.Ne sarilikmis arkadas illallah ettim ya.
Allah allah ya. Geçmiş olsun diyelim bolca dua edelim
Cesaretini tebrik ederim arkadaşım 🤧 ben sanki annem olmasa hiçbi şey yapamicakmışım gibi geliyo. Bayram tatilinde eşim evde olmasına rağmen annemin gitmesini istemedim. Bugün gidicek ptesi falan geri gelicek ama hiç gitmesini istemiyorum 😭
Tek kalmazsam bana da hiç alisamayacakmisim gibi geliyor 😑 eşim 11 ine kadar evde en azından büyük destek oluyor şimdilik. O işe başlayınca da 2 3 güne bir annem gelip yemeğimi temizliğimi yapsa rahatlarım galiba 😊 ya zaten bise yapamıyorlar ki , bebek onlarda sürekli ağlıyor, meme olmayınca 🤣 gece gündüz ben ilgileniyorum onlar evin islerimi hallediyorlar

Sizlerin bu tecrübeleri bizede ışık oluyo cok iyi yapmışsınız valla bnde lohusa iken annemden başkasına asla katlanamam sanırım kafam atar muhtelen ! Normal zamanda zor zamanımda yanımda olmayan bebek var dıyedr gelmesin acıkcası bna sinir gelr dha çok ..cok iyi etmişsiniz ne kdr süre kaldı annennız sonra demıssınız esımlr ben yaparız dye gonderdım be kdr sure sonra düzene griyor onu merak ettim
Daha bugün 1 haftalik oldu bebeo canım. Annem dün sabahtan gitti , daha önce nasılsa aynıydı hicbir eksiklik yaşamadık. Eşim evde zaten 5 gün de o evde kalacak benimle. Açıkçası ben hastaneden çıktığından beri hiç yatmadım. Öyle hareket edip iş yapmadım ama kendimi hasta psikolojisine de sokmamak için uzandım oturdum salonda. Çocuk da hep yanımda. Ilk 3 gün inanılmaz zordu. Bebek sürekli ağlıyor doymuyor. Uyumuyor ne yapsak biz ondan anlamıyoruz o bizden. 4. günden itibaren onda alışmaya başladı. Tabi bire bir düzen oluşmadı ama uyku saatleri 2 saate bir uyanmaya döndü şu an neyse ki. Bununla birlikte de bebeğe sen bakıyorsan evine de yardim eden birileri oluyorsa gerçekten çok ihtiyaç duyulmuyor. Eşim gidince nasıl olacağım o konuda da artık bi güncelleme yaparım 🤣

Arkadaşlar sut icin bu vitaminden kullanan ya da iyi olduğunu duyan var mi? 8AA716C2-BCFD-4A1F-BF93-18AD0C700E6F.webp

Bugün göbegimiz düştü yarın Ilk banyo. Banyo sonrası beb3k daha da rahatlıyor diyorlar. Inşallah öyle olur 🥰🥰

Senle ben kader arkadaşı olduk.Esim beni 1.5 saat uyuttu ,artik hastanede olduğu kadar.Ben de onu yatırdım simdi 1 saat oldu.Ela cok huzursuz kuzu ,orda durmaktan.Insallah 0 a yakin bir değer çıkar. Bizim de durum belli değil, doktor sabaha kadar demis ,sanırım sabah vizite gelir artık. Uzaktan bir kuzenim ebe ,şekerli su dedi.Normalde seker konusunda cok cok takıntılıyım ama eve gidince ya da yarin artik duruma göre cay kaşığı ile şekerli su vereceğim, bir kac gunde mama takviyesi yapacağım. Cok bunaldim bir daha hastaneye gelmek istemiyorum.Hos kesin gene kontrole çağıracak ama en azindan yatmayalım inşallah. Gecen sefer çıkarken cihaz ile ölçmüşlerdi ama ona da artik cok inanmiyorum.Yavrum delik deşik oldu ama kandan baksınlar daha garanti.
Ben ilk 3 gün mama da verdim memeye ek. Biberonla verdim hem de. Bir arkadaşıma doktoru memeyi ver biraz emsin ardına mamayı biberonla ver bırakmaz demişti. Öyle yaptık. Aklında olsun canım

Ben ilk 3 gün mama da verdim memeye ek. Biberonla verdim hem de. Bir arkadaşıma doktoru memeyi ver biraz emsin ardına mamayı biberonla ver bırakmaz demişti. Öyle yaptık. Aklında olsun canım
Valla dünden beri veriyorum artık canim,su an önceliğim sarılık. Doktor gerek yok dedi diye ben de umursamadım ama bu kadar kişi boyle yapıyorsa vardır bir bildikleri

İyiyiz kuzucum psikolojik olarak biraz yorgunum tabii onun dışında her şey yolunda çok şükür. Hamilelik daha kolaymış 😅
Ay deme kuşum benimde hamileliğin bu zamanları biraz yordu beni psikolojik olarak diye düşünüyordum. 😔

Aman maşallah maşallah her şey yolunda olsun ❤️

Tatlım değişik bir durum var.mı? Bende bel agrısıyok hiç sdece vajına kemıklerım sag sola donerken yatakta fena.. artık vcüdüm tasımıyor kendi agırlıgımı ayaklarım aşırı şiş ,kasılma oldu gündüz iki kere yogun hıisettim o kadarsonra gecınce cok sallamadım bu sekılde bende. Ptesiyi iple çekiyorum🥹
Su an için değişik birşey yok aynı benimde vajina kemiklerim çok kötü dediğin gibi saatleri sayıyorum artık ağrılardan uyumak haram oldu doktoruma söyledim ama salı gününe kadar duyabilirsin dedi bakalim🤲😊

Back
X