Valla yağıztoşumda 3630 ama yine de hala minicikYa Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yanibütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yağıztoşumda 3630 ama yine de hala minicikYa Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yanibütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu
Hiçbir kiyafet olmuyor ,bez olmuyor .Oğlum 3250ydi ama gayet güzel oluyordu kiyafetleri valla ,aradaki 300 gr bu kadar mı farkediyormuş ,şaşkınım. Erkek bebek kemikleri daha iri diyorlar ama genede aklim almıyorValla yağıztoşumda 3630 ama yine de hala miniciktam bir yeni doğmuş kuş gibi değiller mi
minicikliklerine kurban olduklarım
![]()
Ben dün 2 kere mama takviyesi yaptım canım bi.gunduz bi gece. Çığlıklar içindeydi yetmediği belli oldu. Bugün Çok şükür iyiyiz henüz vermedim ama benim dikiş yerlerim çok fena ağrıyor. Bugün dus alıp bandı çıkar dedi doktor ama korkuyorum. Öksurmekten çok zorlandı. Bir de siz yaşadınız mı hiç, benim sağ tarafım böbreklerimin olduğu kısımda sanki organlar yerinden oynuyor gibi bir his ve ağrı oluyor hareket ederken ve yattikca. Omuz ve baş ağrısı şimdilik yaşamadım ben bu aradaCanim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun
Aynen öyle canım aman iyi olsunlar da . Annelik çok kutsal hep bilirdim ama şimdi daha da iyi anliyorum gerçekten. Dün doymadı diye saatlerce istemsiz ağladım. Ağlasın istemiyorum kıyamıyorumAyy bizde boyleyiiiz. Butun gece uyumuyor sadece kucagimda uyuyooo.
Sutunde dus alinca ve emdikce geliceekmama da vericez artik lazim oldukca napalim sarilik fln olmasinlar yeterki
![]()
Bugün daha iyiydi. Dediğin gibi olmaya başladı. Şimdilik çığlıklar ve mama ihtiyacımız olmadı en azından .Hiiç üzülme canım benim ilk 2 gün öyle oluyor 3-4. Gün mucizevi bi şekilde süt doluyorzaten göğüs dolgunluğundan sen de anlıyorsun. Ben doğumun ertesi günü hemen duşa girdim hastanede doktorum böyle önerdi, eve gelince de her gün duşa girmeye çalıştım olduğu kadar işte
gelicek yani sakın moralini bozma
![]()
Canim bende bandaj falan yok.Hastaneden çıkarken hemşire çıkardı bir sprey sıktı. Oğlumun doğumunda her gün pansuman yapıyorduk bunda pansuman da demedi.Oyle acik duruyor ,her gün duş al dedi ,kuru ve temiz tut dedi.Acaba batikon sürsem mi diye düşünmüyor değilim. Ic organlarimdaki hareket o kadar fazla ki sanki bebek harekete devam ediyor gibi hissediyorum.Bir de gaz da var ,3 gündür afedersin henuz tuvalete de çıkamadım. Bunlar zamanla rayına oturur gibi geliyor.Ben dün 2 kere mama takviyesi yaptım canım bi.gunduz bi gece. Çığlıklar içindeydi yetmediği belli oldu. Bugün Çok şükür iyiyiz henüz vermedim ama benim dikiş yerlerim çok fena ağrıyor. Bugün dus alıp bandı çıkar dedi doktor ama korkuyorum. Öksurmekten çok zorlandı. Bir de siz yaşadınız mı hiç, benim sağ tarafım böbreklerimin olduğu kısımda sanki organlar yerinden oynuyor gibi bir his ve ağrı oluyor hareket ederken ve yattikca. Omuz ve baş ağrısı şimdilik yaşamadım ben bu arada
Kanamıyor ama çok acıyor. Ben emzirme konusunda açıkçası kendime güvenmediğim icin hic emzirmeye dayalı alisveris yapmamıştım, bolca mama odaklı alisveris yapmıştım. Cok acilen benim de bu konuda desteğe ihtiyacım var ,ayva çekirdeğinden jel yaptim ama olmayacak gibi.Arkadaslar kesin tavsiyeniz varsa acilen talibizGöğüsüm 2 günde yara içinde ve kanıyor. Var mı öneriniz![]()
E emdikten sonra kaka yapiyor. Poposu kizarik kızarık zaten pisik olacak diye korkuyorum hemen degistiriyorum bezini vallaBen önce altını alıyorum sonra emiyor bir daha ki uyanmaya kadar tekrar altını almıyorum böylelikle uykusu bölünmemiş oluyor![]()
Minnaklar anneleri yaaaaYa Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yanibütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu
O organlarin yerinden oynamasi hissi rahim kasilmasi olabilir. Benimde sanki icimde bebek tekmeliyor gibi hissediyordum bugun gecti baya artik.Ben dün 2 kere mama takviyesi yaptım canım bi.gunduz bi gece. Çığlıklar içindeydi yetmediği belli oldu. Bugün Çok şükür iyiyiz henüz vermedim ama benim dikiş yerlerim çok fena ağrıyor. Bugün dus alıp bandı çıkar dedi doktor ama korkuyorum. Öksurmekten çok zorlandı. Bir de siz yaşadınız mı hiç, benim sağ tarafım böbreklerimin olduğu kısımda sanki organlar yerinden oynuyor gibi bir his ve ağrı oluyor hareket ederken ve yattikca. Omuz ve baş ağrısı şimdilik yaşamadım ben bu arada
Garmastan krem iyi geliyor göğüs ucu yaralarna canm, ama her emzirme öncesi silmek gerekiyor yada yıkamakArkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Canım dua et 2960 doğmuş. Benim sıpa 2535 doğdu doğumdan sonra 2335e kadar düştü 10. Gün 2505di doktor kilo alımını beğenmedi 1 meme 1 mama yapıyorduk her öğünde meme + mamaya çevirdi biziYa Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yanibütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu
Yani bana yanlış ölçüm gibi geliyor canım, çünkü gerçekten çok küçük, bakalım, doktor ne diyecek .Bayram bitimi randevu var.Canım dua et 2960 doğmuş. Benim sıpa 2535 doğdu doğumdan sonra 2335e kadar düştü 10. Gün 2505di doktor kilo alımını beğenmedi 1 meme 1 mama yapıyorduk her öğünde meme + mamaya çevirdi bizi![]()
Benimde boynumdan omzuma vurmustu ilk 2 gun yatamadim ayakta uyudum yatinca kasiyodu cunku allahtan 3.gunde bisey kalmamistiCanim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun
Vallahi ben zaten yatamadim kazık mod takiliyodum 2 3 gundur yan yatabiliyorumArkadaşlar biz ne zaman yan ya da yüz üstü yatacağız yahuiciniz de bilen soran var mı,ben unuttum ,oğlan da ne zaman yatmıştım
Benimki yatarken ,otururken hic farketmiyor ,mahvetti beni ama şükürler olsun bugün bir tık iyi.Vallahi ben zaten yatamadim kazık mod takiliyodum 2 3 gundur yan yatabiliyorum
Yarina dha cok rahatlarsin canm belirtilerimz hep ayni olms bn kmsyi korkutmamak icin yazamadim ama 8 9 gun böğürdum gazdan okdr fenaydi tuvaletimi 5.gun yaptim ama duzelmedi gaz koca bi kitle icimde bagarsaklar komple disari cikarildigi icin ve idrar kesesiyle yapisikliklar duzeltildigi icin ekstra fazla acim gazim oldu 2 gundur gozum acildi yerdejiyim goktemiyim bilemedim cok sukur bu hallerimizeBenimki yatarken ,otururken hic farketmiyor ,mahvetti beni ama şükürler olsun bugün bir tık iyi.