• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Cok enteresan yahu yanına eşini alsınlar o zaman ,bebisin eline eldiven giydir canım kendini çizmesini.Zorla seni strese sokuyorlar,ama sen derin bir nefes al, gerilemeye çalış. Çünkü enerjin direkt Laçin e geçer
Canım fototerapiye yalnızca bez ve fototerapi gözlüğü takıp giriyor kıyafet yasak.
Emmesi cok guzel canim ne guzel en kisa zamanda toparlar cikarsiniz insallah. Bebegi baska hastaneye mi gotursen acaba oradaki muameleden memnun degilsen. Seni bu kadar zor durumda birakmamalari lazim.

Suan durumunuz nasil peki son durum nedir
Eve çıktık şükürler olsun canım. Ama bebeğim evde hep uyuyor. Sarılıktan sanırım. Kavga veriyoruz. Sarılık sebebi b0 kan uyuşmazlığı. Kocam B rh + ben 0rh + laçin de babasına çekmiş B rh + genetik kökenli sarılık var. Cumartesi yani 2 gün sonra kontrol var.

Uygulanan yaptırım çok saçma devlet hastanelerin de bile refakatçi oluyor özellikle sezaryen olunca.refakatçi icin sundukları gerekce ne peki?aileden biri biraz sıkıntı çıkarsa bence alırlar yanınıza.siz yine de bol emzirmeye çalışın mama vermekten de kaçınmayın varsın kuzucuk iyi olsun çıksın insallah bırakırsınız hemen.hatta sağma makinanız varsa emzirme sonrası sağıp kendi sütünüzü de verebilirsiniz
Biz simdi ne kadar stres olmayın desekte boş.insallah en en en kısa zamanda sağlıkla kurtulursunuz oradan
Şöyle ki işitme testinden geçemedi bunun için tekrar gitmemiz gerekecek 28 ya da 29 nisanda. Benim 23 nisanda hem laçin için hem de ameliyat kontrolü için gitmem gerekecek. Sonra o hastanenin suratına bakmam.

Kızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş ☺️
Yaaaa😍😍😍 daha 2 gün önce günümüz aynı bakalım ben ne zaman doğuracağım diyordun bak şimdi hastanede doğumu bekliyorsun😍 bizden önce kavuşacaksın bebişinle🙏🏻 Sağlıkla kavuşun inşallah su gibi bi doğumun olsun canım benim🙏🏻 Doğumdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz😍😍

Canım fototerapiye yalnızca bez ve fototerapi gözlüğü takıp giriyor kıyafet yasak.

Eve çıktık şükürler olsun canım. Ama bebeğim evde hep uyuyor. Sarılıktan sanırım. Kavga veriyoruz. Sarılık sebebi b0 kan uyuşmazlığı. Kocam B rh + ben 0rh + laçin de babasına çekmiş B rh + genetik kökenli sarılık var. Cumartesi yani 2 gün sonra kontrol var.
Ah o uyumalar zaten bela. Canim soyun bebisi, topugunu sıkın bi sekilde uyanacak o bebisler. Emdikce duzelecek atacak sariligi idrariyla kakasiyla 🥰 eve cikmaniza cok sevindim. Bi an once sifalanirsiniz insallah 🥰

Ay kizlar yaaa.. bogaz enfeksiyonu oldu kizim banada bulasmisti. Enfeksiyon gecti ama geniz akintisi ve oksuruk kaldi. Oksur oksur karnim semsert ya gecmiyor karnimin sertligi. Var midir oksuruge iyi gelecek dogal bi tavsiyeniz falan 😅 imdaaat

Şükür eve çıkmışsınız daha iyi olur her şey.Su an bebek hep uyurum zaten annesi ,ikinizde dinlenin bolca ,2 saatte bir sütünü ver sen de dinlen

Şöyle ki işitme testinden geçemedi bunun için tekrar gitmemiz gerekecek 28 ya da 29 nisanda. Benim 23 nisanda hem laçin için hem de ameliyat kontrolü için gitmem gerekecek. Sonra o hastanenin suratına bakmam.
İşitme testi daha geç yapılıyor diye biliyordum ben aslında, sorun çıkmaz inşallah, daha yeni doğmuş bebiş ne İşitmesiymiş hayret bir şey, sen dinlen bebisinle bolca ,gecti gitti inşallah

Ay kizlar yaaa.. bogaz enfeksiyonu oldu kizim banada bulasmisti. Enfeksiyon gecti ama geniz akintisi ve oksuruk kaldi. Oksur oksur karnim semsert ya gecmiyor karnimin sertligi. Var midir oksuruge iyi gelecek dogal bi tavsiyeniz falan 😅 imdaaat
Benim de covidden beri öksürüğüm tam gecmedi ne yapsamda.Dikişten önce geçse diyorum ama zor gibi😔

Kızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin erkenci çıktı benim bebiş ☺️
Ah canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah🧿 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza🙏🏻

Yarın kızımı görücemmm bende inşallah 3 e yakınlaşmışızdır artık😍 çok özledim bundan sonra haftada bir muayenem bol bol görücem yavruşumu🤗🌺

Back
X