2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bence senin de benden hemen sonra olur gibi, normali bekleyeceksen hayırlısıyla sağlıkla gelsinler dee
Normali bekleyeceğim sanırım canım bakalım kontrolüm ctesi günü o zaman belli olur aşağı yukarı Bu son kontroller çok heyecanlıymış

Kızlar 1 buçuk saattir emziriyorum hala aranıyor en sonunda mama verdim normalde hastanede 30u bitiren bebe 15 mg içti. Sütüm yetti birazına herhalde şimdi uyuyor. yine ağladı kalan mamayı vakit geçmedi diye verelim dedi kayınvalidem çünkü 5 dk bile olmamıştı yemedi mamayı açmadı ağzını sustu yattı. Oley be sarılık geçecek biz kazanacağız memeler kazanacak

Cok guzel haberler bunlar masallah sizee
Bebisler bundan sonra aylarca surekli memede kalmak istiyo ama haberin olsun bu sutun yetmedigi anlamina gelmez sakin oyle dusunme. Bebis emerken kendini guvende hissediyor. Senin kokunu aliyor o yuzden de surekli emmek isteyebilir ki emsinde emdikce sut artar.

Eger bebisin kilo alimi duzenli ilerlerse ve cisini kakasini yeterince yaparsa sutun yetiyordur. Baska hic bi sey icin sutum yetiyor mu diye dusunme

Çiş konusunda istikrarlı değil ya bazen çişsiz sadece kakalı alt açıyoruz. Bazen altını tam açınca yapıyor ya da yeni bezin rahatlığıyla değiştirir değiştirmez bırakıyor bazen alt değiştirme örtüsüne bırakıyor

Olsun biraksinda nasi yaparsa yapsin
Diskiyla atiyolar sariligi

Olsun biraksinda nasi yaparsa yapsin
Diskiyla atiyolar sariligi
Sana bir önceki mesajı yazarken yine ağladı bir posta daha emzirdim bu sefer yatınca ağlamadı aman nazar değdirmeyim sanırım emmeyi öğrendiği gibi emzirmeyi de öğretiyor bana.

Günaydın fıstık çok mutluluk dolu bir gün benim için birazdan kahvemi yaparım bebiş babasında kayınvalidemgil uyuyor 2 dakika sessizlik oh
Maşallah Laçine bak ne güzel emiyor annesini ,akıllı sebatlı kız darısı başımıza sağlıkla inşallah, afiyet olsun sana da.Tiroit ilacımı içtim, yürüyüşe çıktım döndüm şimdi de demir ilacımı içtim, inşallah kahvaltıya da sıra gelecek kahve de artık doktor kontrolünden sonra.Akşam annem gelecek güzel yemekler yapmak istiyorum inşallah, hava da çok güzel

Aynen akıllı kız ya sıpa şoklardayım kaç gündür bunu ben mi doğurdum diye senin için ne güzel canım güzel planlı bir gün burada da bugün hava çok güzel

Kilosu düşük olmasına rağmen ne kadar güçlü bir Kız olduğunu kanıtladı, güzel Kız
Aynen akıllı kız ya sıpa şoklardayım kaç gündür bunu ben mi doğurdum diye senin için ne güzel canım güzel planlı bir gün burada da bugün hava çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…