• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Nisan anneleri grubuna bakıyım biraz dedim, gecem kabuslarla geçti. Olumsuz sezeryan tecrblerni yazmşlar tansyonum fırladı tansyonum düştü amlyat sırasında gibi. İnsan tabi paylaşmak istyo , kötü niyetle yapmyor ama ardından gelenlerin , zaten amlyat korkusu olanların kötü etkleneblceğini düşünmüyor insan demek sadece kendim paylaşym da rahatlıyım diyor. O yüzden buralara doğurana kadar çok bakmayı düşünmüyorum artık valla benim stresim bana yeter. Herkese hayrlı doğumlar dilerim , sağlıkla inşallah🙏🏻🥰
Yaa sen bırakma bizi yine de 🥲 oralara girip okuma, bizim grupta kimsenin o tarzda yazıcağını düşünmüyorum canım benim. Sonuçta doğum hepimizin her doğum şeklinde belli riskleri var zaten birbirimizi korkutmaya hiç gerek yok motive için burdayız 🌸

Ben girip okumuyorum hiç canım. Kendim yasayım tecrübe edim o zamana kadar gerilmeyim boşuna diye 🤣
Ben de nisan annesi olucam diye bakıyım neler var diye bakıyım dedim canım bilemedim kötü tecrübelerini anlattıklarını,bitane okudum sonra diğerleri çok güzel bi duygu falan filan diye güzel şeyler yazmışlardı onları okuyodum, bitane daha çoktı sonra karşma cümlenin devamını okumadan kapadım, ama bilinçaltma işlemeye yetti🙈😃 üstelik bu konuda pskoloğa gitmiştim o da bana kötü hikayeleri dinleme,vidyo izleme diye uyarmıştı demek ki burası bana tehlikeli olmaya başladı doğm tecrübleri paylaşlmaya başlanınca🙈

Yaa sen bırakma bizi yine de 🥲 oralara girip okuma, bizim grupta kimsenin o tarzda yazıcağını düşünmüyorum canım benim. Sonuçta doğum hepimizin her doğum şeklinde belli riskleri var zaten birbirimizi korkutmaya hiç gerek yok motive için burdayız 🌸
Canımm bizim gruba tabiki giricem, diğerlerine hiç bakmıcam bidaha 🙈 sizden haber almazsam merak ederim zaten kaç aydır birbirimizi tanıyo gibi olduk arttık🙏🏻umuyorum ki hiçbirimiz kötü tecrübe yaşamayız da inşallah, hep güzel şeyler konuşuruz 🙏🏻🙏🏻

Ben de nisan annesi olucam diye bakıyım neler var diye bakıyım dedim canım bilemedim kötü tecrübelerini anlattıklarını,bitane okudum sonra diğerleri çok güzel bi duygu falan filan diye güzel şeyler yazmışlardı onları okuyodum, bitane daha çoktı sonra karşma cümlenin devamını okumadan kapadım, ama bilinçaltma işlemeye yetti🙈😃 üstelik bu konuda pskoloğa gitmiştim o da bana kötü hikayeleri dinleme,vidyo izleme diye uyarmıştı demek ki burası bana tehlikeli olmaya başladı doğm tecrübleri paylaşlmaya başlanınca🙈
Korkular tavan yaptı bu dönemde ister istemez . O yüzden normaldir öyle hissetmen canım. 🤣 ama sakın ol basen gerçekten çok abartıyorlar. Yani tabi hicbir doğum kolay değildir ama . Cevremde çok doğum gördüm bire bir yanlarında ilk günlerinde bulundum hepsinin. Inan normal de sezeryan da hepsi gayet güzel geçiyor. Bebiş gelince her şey bitti diyor hepsii. Bi de insan getiriyoruz dünyaya hicbir şey hissetmemek tabi ki mümkün değil. Böyle düşün. Dayanılmayacak bir durum olsa bu kadar insan nasıl yaptii🤣

Çok geçmiş olsun canım, nasıl şimdi 😒
Canım pansumanını değiştirdim şimdi. Canından can gitti. Kanamış pansuman yapışmış falan. Offf valla adam çok kötü durumda. Allahtan doktor rapor vermiş bu şekilde bilgisayar başında çalışamaz çünkü. 🤕

Ay yazık garibim adam canım poğaça çekti diye ben uyurken fırına gitmiş bu halde 😬

Sen de mi iğne kullanıyordun canımm. Ben de kullanıyorum. Sezeryandan bi gün önce kes dedi doktor. Senin nasıl
Evet kullaniyorum aynen ,önceki gün kesilecek, operasyondan 8 saat sonra başlanacak

Neden kullanıyorsunuz kan sulandırıcı şikayetiniz neydi?bende coraspirin kullandım ama 32 hafta da bıraktım
Benim ilk dogumdan sonra bazı sorunlar yaşadım, pıhtılaşma ile ilgili o yüzden önlem olarak 40 im çıkana kadar falan kullanacağım

Benim bugün misafirim var saat 8 den beri yeni oturdum ,cok yoruldum ,sağolsun esim de süpürdü, perde astı falan ama mutfak kısmı beni bitirdi.Poğacalarim yanıyordu az kalsın, oturdum yorgunluktan kalkamıyordum benim oğlan anne pişmiş diye haber verdi, bir tık kızardı ama kurtardım, emziren bir arkadaş gelecek hem çay kahve hem akşam yemeğine uzatacağız ,eski performansıma göre çok az çeşit yapabiliyorum ama ben bitiğim.Zaten bir beklenti ile gelmiyor ama genede insan misafire özenmek istiyor.

Ayrıca bu hafta hiç yürümedim,oğlum evdeydi.Yarın o okula ben yürüyüşe inşallah

Evet canım buralardaki tombik bebitoları duyunca acaba küçük mü diye azıcık takılmıştım ama bütün uygulamalarda şu an 3 kilo civarini gösteriyor, yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah
Ortalamasınu tuttursa yeter bebikler. Benm doktorm senden 3500 ün üzerinde bebik çıkmaz diyor🙈 bende 3000 ü geçse yeter diye düşünüyorum.

Ortalamasınu tuttursa yeter bebikler. Benm doktorm senden 3500 ün üzerinde bebik çıkmaz diyor🙈 bende 3000 ü geçse yeter diye düşünüyorum.
Benimki de 3.5 olmaz dedi🥰 ama bunu bana ithafen demedi ,çünkü zaten tombulum😅

Korkular tavan yaptı bu dönemde ister istemez . O yüzden normaldir öyle hissetmen canım. 🤣 ama sakın ol basen gerçekten çok abartıyorlar. Yani tabi hicbir doğum kolay değildir ama . Cevremde çok doğum gördüm bire bir yanlarında ilk günlerinde bulundum hepsinin. Inan normal de sezeryan da hepsi gayet güzel geçiyor. Bebiş gelince her şey bitti diyor hepsii. Bi de insan getiriyoruz dünyaya hicbir şey hissetmemek tabi ki mümkün değil. Böyle düşün. Dayanılmayacak bir durum olsa bu kadar insan nasıl yaptii🤣
Sağol canım evet haklısın , ben kendim benden sonra doğurcakları korkutacak şeyler söylemicem inşallah 🙊😀 ben evlendiğimde kalın kızlık zarı sebebiyle uzun süre ilişkye giremedim sonra 3 doktor da imkansız zarın operasyonla alnması gerekiyo diyince ikna olup operasyon oldum, bekar arkadaşlarmn hiçbirine bunu anlatmadım, evli olanlarla paylaştım, ne gerek var ya bana da olursa korkusu yaşatmaya insanlara, kendim böyle olunca insanlardan da hassasiyet beklyorım heralde ama nerde🙊😃😃

Eşimle sahile geldik çok iyi geldi kızlar 🥰

Sağol canım evet haklısın , ben kendim benden sonra doğurcakları korkutacak şeyler söylemicem inşallah 🙊😀 ben evlendiğimde kalın kızlık zarı sebebiyle uzun süre ilişkye giremedim sonra 3 doktor da imkansız zarın operasyonla alnması gerekiyo diyince ikna olup operasyon oldum, bekar arkadaşlarmn hiçbirine bunu anlatmadım, evli olanlarla paylaştım, ne gerek var ya bana da olursa korkusu yaşatmaya insanlara, kendim böyle olunca insanlardan da hassasiyet beklyorım heralde ama nerde🙊😃😃
Çok haklısın canım, ne güzel bilinçli olmak başka bir şey. hatta geçen bir forumda biri bu sezeryanla kolay diyenlere inanmayın, kesinlikle doğru değil günlerce ayağa kalkamadım vs. Diye o kadar çok şey yazmış ki. Sinir oldum hatta yorum attım dayanamayıp, anlattıkları inanılmaz abartıydı çünkü. Ama hadi sen öyle hissettin, milleti niye korkutuyorsun kolay diyenler yalan söylüyor diyorsun 😅

Çok haklısın canım, ne güzel bilinçli olmak başka bir şey. hatta geçen bir forumda biri bu sezeryanla kolay diyenlere inanmayın, kesinlikle doğru değil günlerce ayağa kalkamadım vs. Diye o kadar çok şey yazmış ki. Sinir oldum hatta yorum attım dayanamayıp, anlattıkları inanılmaz abartıydı çünkü. Ama hadi sen öyle hissettin, milleti niye korkutuyorsun kolay diyenler yalan söylüyor diyorsun 😅
Ya bazı insanlar gerçekten insanları korkutmaktan , felaket tellallığı yapmaktan zevk alıyor canım ne yazık ki. Ben de dayanamayıp yazardım senin gibi yorum iyi yapmşsın😃 geçen gün bi arkadaşım , nasıl giidyo ne kadar kaldı dedi 10 gün kaldı gün sayıyorum dedim, resmen bana neler dedi inanamazsın, çocuk doğsun hergün ya sabır çekiceksin, inanılmaz zor bişey, bilsem ertelerdim daha fazla, mahvoldum, 7 aylık oldı hala kolaylaşmadı, hala gram uyku uyuyamıyorum vs vs . Ben esass o konuşurken ya sabır çektim ve sadece Sevgileri zorluklarından çok daha büyük olur Allah kolaylığını verir hepimize inşallah dedim. Bu sefer utanp nihayet ‘yani tabi biyandan da çok güzel bi duygu ‘ dedi ağzma ettikten sonra afedersin🙊😀😀 elbet biz de polyanna değiliz , hiç etrafımızda bebek büyütenleri görmemiş değiliz, zorluklar tabi ki olacak ama 10 gün sonra bebeğini kucağına almayı hevesle mutlulukla bekleyen birine de iyi halt ettin de çocuk yaptın der gibi konuşulmaz yaa, neden böyle acımasız insanlar anlayamıyorum.

Tekrar başlayacağımı söylemedi 😪 ne kadar daha kullanilacakmis
Canım senin durumun nedir bilemiyorum ama pıhtılaşma sorunu varsa sezeryanden sonra pıhtılaşma eğilimi arttığı için önlem olarak kullanılıyor, belki sende kullanılmaz, ama olsun kullanılsada Allah baska dert vermesin inşallah

Ya bazı insanlar gerçekten insanları korkutmaktan , felaket tellallığı yapmaktan zevk alıyor canım ne yazık ki. Ben de dayanamayıp yazardım senin gibi yorum iyi yapmşsın😃 geçen gün bi arkadaşım , nasıl giidyo ne kadar kaldı dedi 10 gün kaldı gün sayıyorum dedim, resmen bana neler dedi inanamazsın, çocuk doğsun hergün ya sabır çekiceksin, inanılmaz zor bişey, bilsem ertelerdim daha fazla, mahvoldum, 7 aylık oldı hala kolaylaşmadı, hala gram uyku uyuyamıyorum vs vs . Ben esass o konuşurken ya sabır çektim ve sadece Sevgileri zorluklarından çok daha büyük olur Allah kolaylığını verir hepimize inşallah dedim. Bu sefer utanp nihayet ‘yani tabi biyandan da çok güzel bi duygu ‘ dedi ağzma ettikten sonra afedersin🙊😀😀 elbet biz de polyanna değiliz , hiç etrafımızda bebek büyütenleri görmemiş değiliz, zorluklar tabi ki olacak ama 10 gün sonra bebeğini kucağına almayı hevesle mutlulukla bekleyen birine de iyi halt ettin de çocuk yaptın der gibi konuşulmaz yaa, neden böyle acımasız insanlar anlayamıyorum.
Arkadaslar hepimizin kaderi ,yüzü nasil farkli ise doğum hikayeleri de öyle olacak .Sadece şu kadarını söyleyebilirim eğer çok kötü bir şey olsaydı kimse ikinci çocuğu yapmazdı.Sonucta dünyaya bir can getiriyoruz ,rabbim bütün günahlarımızı siliyor,bizi cennete yaklaştırıyor.Bunlar boşuna değil. Aslinda internetten hicbir seye bakmamak lazım ben maalesef ilk doğumumda internetteki saçmalıklar yuzunden telaşlandım.Doktorum sabah gel dedi ,onu dinlemedim baska bir hastaneye gece gittim.Orda maruz kaldığım saçma muayeneden sonra bir daha muayne olamadım ve sezeryan oldum.Ama iste her sey bize bir hayat dersi.Eğer doktorunuza güveniyorsanız söylediklerini yapıp sakin bir şekilde beklemekten başka hiçbir care yok.Sabah iğneyi unuttum diye reçeteye bakayim dedim ,gebeler kesinlikle kullanmasın diyor🤭🤭🤭 inşallah burda hepimizin hikayesi güzel olur.

Diyelim ki zorluk yaşayanlar olur ki olacaktır da ama inanın gene de mühim değil.Benim ilk bebegimden sonra cok ciddi sağlık sorunlarım oldu gercekten cok ciddi.Ama buna rağmen ikinci yavrumu çok istedim.İnşallah burda hepimizin hikayesi güzel bitecek.35 yasinda öğrendiğim bir şey var ise o da şu neyi düşünürsen onu çekiyorsun🥰

Back