2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Biz girisince zaten annem şöyle bi baktı ay benimkide pek bi fena yapmam lazim diyerek uzaklaştı bizim kizi kendi evine goturcek sanirim orda agarlicak geleni gideni ayip olur sonra pis pis ah anne ahh vallahi kocam olmasa bitmişim ben

Ayy cok gecmis olsun ya insan korkar tabi oyle gorunce allah korumus gercekten

Bencede kocana şükret
Benimki hayatta öyle can mam silmez
Karantinadayken bikere beraber yapmştık okdr sıkıntıdan o da. Bugün diyo kadını ayarla şimdiden gün al dolu olmasın bayramdan sonra bende camlar için alıcam inşallah içeriden dışarıyı göremez kıvama geldik
Benim full boydan cam mecbur destek alıyoruz

Olsunn kızz en azindan adam destek gönderiyor yapmasada bizim burda temizlik yapan ablalar kafayı yemis piyasa cok berbat sirf cam ve kapı icin 600 den asagi gelmiyorlar komple temizligede gunluk 1000 1200 liraya geliyorlar hepsi icinde 500 600 falan olsaydi verirdimde bin lirada insanin ici elvermiyo

Ben de hep dışarıdan birini alırdım ama bu sefer neden bilmem bir türlü alamadım, havalarda tam düzelmedi. Bir de devamli ayni kisi gelmeyince yardımcı da çok zor oluyor.Peşinden gezmek ,onun yemeği ,içmesi. Hayalimdeki düzen burdan gidip bir yere yerlesince, ben evde yokken düzenli gelip yapıp giden birisi inşallah nasip olur.Duzenli olmayinca pek anlami yok temizlik yaptırmanında. Benim biraz da burda akraba falan yok ,olan hep arkadaş ,onunda rahatlığı var ama gene de ben biliyorsam dip köşe temiz değilse rahat edemiyorum asla

En son hamile kaldığım ay resmen cımbızla cm cm temizlik yapmıştım tam dip köşe, bir daha da is yapamadım insanın is yapamaması çok kötü vallahi ,ya kadının peşinde helak oldum ya kocamın

O ne arkadaş öyle kapının camın yenisini taktırsam daha ucuza gelecek nerdeyse

Öyle ya o da zor cidden yedir içir kahvesi vs ben ne yesem koca gün ona da taşıyorum hertürlü yorgunluk
Yani benim amacım gelen gidenden ziyade ben bi süre bişey yapamıcam ya ev temiz olsun bide görüp görüp o pisliğe takılmayayım ameliyatlı halimle
düzenli olmayınca ucu kaçıyor zaten birgünde hiçbişey yetişmiyor

Titiz olmak çok zormuş ben bunu öğrendim şu corona sürecinde
Eskiden hiçbişeye kafa yormazdım olduğu kadar der detaylara da takılmazdım hayat çok zevkliydi o kadar fazla evde kaldım ki mecbur kaldım artık evle uğraşmaya, hiçbişey eskisi gibi değil ve bu beni yoruyor

Günaydın kızlar sabah sabah poğaça diye kalktım yataktan. 2 tane fırın gezdim yok çakmamış daha. Canım çekmişti ya off.

Günaydııın sanırım benmkide öyle Tutturuyoruz takvimi.
Evet canım buralardaki tombik bebitoları duyunca acaba küçük mü diye azıcık takılmıştım ama bütün uygulamalarda şu an 3 kilo civarini gösteriyor, yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah

Dün akşam kan sulandırıcı iğnemi unutmuşum simdi yapsam akşam gene yapsam fazla olacak.12 gibi yapayım en iyisi de insallah 2 günü de götürür

Nisan anneleri grubuna bakıyım biraz dedim, gecem kabuslarla geçti. Olumsuz sezeryan tecrblerni yazmşlar tansyonum fırladı tansyonum düştü amlyat sırasında gibi. İnsan tabi paylaşmak istyo , kötü niyetle yapmyor ama ardından gelenlerin , zaten amlyat korkusu olanların kötü etkleneblceğini düşünmüyor insan demek sadece kendim paylaşym da rahatlıyım diyor. O yüzden buralara doğurana kadar çok bakmayı düşünmüyorum artık valla benim stresim bana yeter. Herkese hayrlı doğumlar dilerim , sağlıkla inşallah

Çok geçmiş olsun canım, nasıl şimdi

Dün akşam kan sulandırıcı iğnemi unutmuşum simdi yapsam akşam gene yapsam fazla olacak.12 gibi yapayım en iyisi de insallah 2 günü de götürür
Sen de mi iğne kullanıyordun canımm. Ben de kullanıyorum. Sezeryandan bi gün önce kes dedi doktor. Senin nasıl

Ben girip okumuyorum hiç canım. Kendim yasayım tecrübe edim o zamana kadar gerilmeyim boşuna diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…