- 18 Mart 2021
- 3.327
- 3.395
- 83
- 33
Biz girisince zaten annem şöyle bi baktı ay benimkide pek bi fena yapmam lazim diyerek uzaklaştıKızz yavaş valla bak salıya kalmaz doğuracan allah korusun nasıl giriştiniz öyle
Haahahahah annene de ayrı güldüm
Bebek görmeye ona giderker belki sen insanları eve almazsan falan torunun fotosunu gösterir temiz evinde
Ayy cok gecmis olsun ya insan korkar tabi oyle gorunce allah korumus gercektenKızlar selam. Eşim bugün işten gelirken binbine binmiş. Bizim evin az yukarısında da inşaat var oradaki bir kabloya takılmış. Yuvarlanmış. Eve kan revan geldi. Ödüm koptu valla o an doğurcam sandım korkudan. Apar topar hastaneye gittik. 3 gün rapor verdiler bu şekilde çalışamaz diye elleri parçalanmış hep. Dizi de. Kafası da kanamış şişti. Yüreğime indi.
Biz girisince zaten annem şöyle bi baktı ay benimkide pek bi fena yapmam lazim diyerek uzaklaştıbizim kizi kendi evine goturcek sanirim orda agarlicak geleni gideni ayip olur sonra pis pis ah anne ahh vallahi kocam olmasa bitmişim ben
Olsunn kızz en azindan adam destek gönderiyor yapmasadaBencede kocana şükret
Benimki hayatta öyle can mam silmez
Karantinadayken bikere beraber yapmştık okdr sıkıntıdan o da. Bugün diyo kadını ayarla şimdiden gün al dolu olmasın bayramdan sonra bende camlar için alıcam inşallah içeriden dışarıyı göremez kıvama geldik
Benim full boydan cam mecbur destek alıyoruz
Ben de hep dışarıdan birini alırdım ama bu sefer neden bilmem bir türlü alamadım, havalarda tam düzelmedi. Bir de devamli ayni kisi gelmeyince yardımcı da çok zor oluyor.Peşinden gezmek ,onun yemeği ,içmesi. Hayalimdeki düzen burdan gidip bir yere yerlesince, ben evde yokken düzenli gelip yapıp giden birisi inşallah nasip olur.Duzenli olmayinca pek anlami yok temizlik yaptırmanında. Benim biraz da burda akraba falan yok ,olan hep arkadaş ,onunda rahatlığı varBencede kocana şükret
Benimki hayatta öyle can mam silmez
Karantinadayken bikere beraber yapmştık okdr sıkıntıdan o da. Bugün diyo kadını ayarla şimdiden gün al dolu olmasın bayramdan sonra bende camlar için alıcam inşallah içeriden dışarıyı göremez kıvama geldik
Benim full boydan cam mecbur destek alıyoruz
Olsunn kızz en azindan adam destek gönderiyor yapmasadabizim burda temizlik yapan ablalar kafayı yemis piyasa cok berbat sirf cam ve kapı icin 600 den asagi gelmiyorlar komple temizligede gunluk 1000 1200 liraya geliyorlar hepsi icinde 500 600 falan olsaydi verirdimde bin lirada insanin ici elvermiyo
Ben de hep dışarıdan birini alırdım ama bu sefer neden bilmem bir türlü alamadım, havalarda tam düzelmedi. Bir de devamli ayni kisi gelmeyince yardımcı da çok zor oluyor.Peşinden gezmek ,onun yemeği ,içmesi. Hayalimdeki düzen burdan gidip bir yere yerlesince, ben evde yokken düzenli gelip yapıp giden birisi inşallah nasip olur.Duzenli olmayinca pek anlami yok temizlik yaptırmanında. Benim biraz da burda akraba falan yok ,olan hep arkadaş ,onunda rahatlığı varama gene de ben biliyorsam dip köşe temiz değilse rahat edemiyorum asla
Aynen seferihisar çok pahalı malesef bu tarz islerde insan veremiyorO ne arkadaş öylekapının camın yenisini taktırsam daha ucuza gelecek nerdeyse
Bence de canım fazla korumasız.Hay allah çok geçmiş olsun allah korumuş
Ben hiç sevmiyorum onları çok tehlikeli bence fazla hızlı gidiyo
Günaydııın sanırım benmkide öyleGünaydın ,aslında günlüğümde ki bilgilere göre bebişimin gelişimi, kilosu birebir aynı
Evet canım buralardaki tombik bebitoları duyunca acaba küçük mü diye azıcık takılmıştım ama bütün uygulamalarda şu an 3 kilo civarini gösteriyor, yeter ki sağlıklı olsunlar inşallahGünaydııın sanırım benmkide öyleTutturuyoruz takvimi.
Çok geçmiş olsun canım, nasıl şimdiKızlar selam. Eşim bugün işten gelirken binbine binmiş. Bizim evin az yukarısında da inşaat var oradaki bir kabloya takılmış. Yuvarlanmış. Eve kan revan geldi. Ödüm koptu valla o an doğurcam sandım korkudan. Apar topar hastaneye gittik. 3 gün rapor verdiler bu şekilde çalışamaz diye elleri parçalanmış hep. Dizi de. Kafası da kanamış şişti. Yüreğime indi.
Sen de mi iğne kullanıyordun canımm. Ben de kullanıyorum. Sezeryandan bi gün önce kes dedi doktor. Senin nasılDün akşam kan sulandırıcı iğnemi unutmuşumsimdi yapsam akşam gene yapsam fazla olacak.12 gibi yapayım en iyisi de insallah 2 günü de götürür
Ben girip okumuyorum hiç canım. Kendim yasayım tecrübe edim o zamana kadar gerilmeyim boşuna diyeNisan anneleri grubuna bakıyım biraz dedim, gecem kabuslarla geçti. Olumsuz sezeryan tecrblerni yazmşlar tansyonum fırladı tansyonum düştü amlyat sırasında gibi. İnsan tabi paylaşmak istyo , kötü niyetle yapmyor ama ardından gelenlerin , zaten amlyat korkusu olanların kötü etkleneblceğini düşünmüyor insan demek sadece kendim paylaşym da rahatlıyım diyor. O yüzden buralara doğurana kadar çok bakmayı düşünmüyorum artık valla benim stresim bana yeter. Herkese hayrlı doğumlar dilerim , sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?