Benimde özellikle akşamları çok baskı be agri oluyor ama nst temiz çıktı geçen hafta biraz daha sıkıntılıydı.ama o agri gerçekten tahammül edilemez oluyorGuveniyorumda doktoruma aslnda konustuk anlatti mantikli geldi hafta ilerledikce sekere maruz kalma orani artiyo küvoz riskide artio gerek yok miadi dolms gebelik dedi gelisimide guzelmis dogarsa dogsun artik riske atmaayalim zaten kendide gelebilir 20 sine kdr dedi alt takim iptal 2 gundur gercektenadim atmak bile zorlasti genital bolge inanilmaz fenaa durumda alsin hadi rahatlayalm bi ya
Tansiyon var ise normal zaten canım. Ben bildiğimden değil merakımdan sordum. Benimkine bi gün bile öne aldıramıyorum da .Canim elbette 1 gun bile önemli ama şükür guzel haftalardayiz tansiyon sıkıntım da olunca biraz mecburi artık benimkide yoksa ayın 29 da olucakti
Yaaaaa cok sevindimmm
Hayirli ugurlu olsun canimm insallah saglikla kucagina alirsin
Ayy cok gecmis olsun. Salgin varmis kusma ishal salgini. Kizim ve bende 1 gun surdu esimde 2 gun surdu gecti bizimde ama surundurdu yani. Insallah size bulasmadan gecer gider ama cok bulasici dikkat edinGeçen haftasonu kızım hastaydı kusma ishal baş ağrısı o kalktı dünden beri eşim aynısı.. covid testi yaptık negatif ama nasıl bir mikrop ve salgın ben anlamadım koca adamı inletti. Kayıran allah beni kayırsın
Aynen ya ne blyim az dha kilo alsa ele gelse dediydim ama saglik olsun 3200 u bulur 4 gun icinde sanirim disarda buyuturuz artik zaten kafayi dayamis kanala kendide sen gelmeden dogabilir dedi adim atamiyorm cok baski var oglm 35 de dogmustu girmedi kuvoze insallah kizimda da skntisiz olur hepimizin su gbi dogumlari olsn insallah37+0 erken değil canım hiç üzme kendini. Benim doktorum da dün 3-5 gün sonra 37 oluyorsun zaten hiç sıkma canını hamileliğin tadını çıkar gelirse de sorun değil bu saatten sonra demişti. erken diye düşünüp moralini bozma yani gayet güzel haftalardayız. Bir de ciğer geliştirici gerçekten çok etkiliymiş önlem için onu da yapması çok iyi bence. Zaten bi de dediki 40 da doğup küvöze giren de var 37 de doğup girmeyen de. Biz kendimizi hep 38 e şartlıyoruz ondan böyle oluyo
Uyu canım ohh maşallahGünaydın, 2 gündür geceleri 1 den sonra uyuyup 6 da uyanıyorum ama doğru düzgün uyuyorum valla
Evet ,bilmez miyimUyu canım ohh maşallahbebiş gelince öyle hasret kalıyorsun o uykulara
Masallah ben de bugün salon camını eşime sildirdim ,daha hayatında ilk yani ,10 yıldır evliyiz.Silsinler yapsinlar valla ,aslinda kendim de yaparimda son ay uzanmayin diyorlar o yuzden uzanmıyorum camlar çok büyük diyeEve geldik carsamba dogum diye duyunca esim camlara ben perdelere allah ne verdiyse giristik cantalari arabaya tıktık dogurmadan hallederm insallah tutustuk resmen
Vallahi ayni bizim de odalar buyuk sürgülü camlardan geneli balkonlardan camlari yikadi distan halletti simdi iclere gecti garibim masallah yapacak gucunuz varmis ben ayakta duramiyorum baskidan esim temizlik konusunda hep yapardı evlendigimzden beri 5 bucuk yil oldu hic cam silmedim icten pimapen ovuyordum okdrMasallah ben de bugün salon camını eşime sildirdim ,daha hayatında ilk yani ,10 yıldır evliyiz.Silsinler yapsinlar valla ,aslinda kendim de yaparimda son ay uzanmayin diyorlar o yuzden uzanmıyorum camlar çok büyük diye
Ayy cok gecmis olsun. Salgin varmis kusma ishal salgini. Kizim ve bende 1 gun surdu esimde 2 gun surdu gecti bizimde ama surundurdu yani. Insallah size bulasmadan gecer gider ama cok bulasici dikkat edin
Ay bazen bütün hastalıklardan daha zor oluyor bu bağırsak, zaten bağırsak vücudun bağışıklık sistemi için çok önemli, o yuzden sarsıcı oluyor canım. Neyseki doguma denk gelmedi ,seni de Allah korusun inşallah .Hayirlisiyla hastalanmadan bir doğursak bir de su bebekleri koruyabilsek inşallah.Sağol canım evet fena salgın bize de geldi kocamdan önce bana geçmedi şaştım bi haftadır kızımla yatıyordum Allah korusun ama eşim de yarım kalan yemeğinden yemişti sanırım ona direk ordan geçtiİnşallah geçmiş gitmiştir
Eşim diyo coronayken bile böyle baş ağrısı çekmedim
Bugün bulduğum tüm anne çaylarını aldım, bir tane laktamil yapmış anne çayı,bir tane doğuş yapmış ikisini de aldım bir de sadece rezene aldım doğadan marka.Oglumda bu e bebekte falan olanlardan almıştım kutuda olanlardan ama onlarda şeker falan var diye okudum şimdi de bunları aldım bakalım, Allah ne verdiyse
Ben çay olarak araştırmadım ama aktardan tane kimyon alacağım. Yemeklerden önce demleyip yemek sonrası içildiğinde gaz yapmıyormuşBugün bulduğum tüm anne çaylarını aldım, bir tane laktamil yapmış anne çayı,bir tane doğuş yapmış ikisini de aldım bir de sadece rezene aldım doğadan marka.Oglumda bu e bebekte falan olanlardan almıştım kutuda olanlardan ama onlarda şeker falan var diye okudum şimdi de bunları aldım bakalım, Allah ne verdiyse
Ay bazen bütün hastalıklardan daha zor oluyor bu bağırsak, zaten bağırsak vücudun bağışıklık sistemi için çok önemli, o yuzden sarsıcı oluyor canım. Neyseki doguma denk gelmedi ,seni de Allah korusun inşallah .Hayirlisiyla hastalanmadan bir doğursak bir de su bebekleri koruyabilsek inşallah.
Ben çay olarak araştırmadım ama aktardan tane kimyon alacağım. Yemeklerden önce demleyip yemek sonrası içildiğinde gaz yapmıyormuş
Yemeklere katılan toz kimyondansa demleyip içilen tane kimyon daha etkiliymiş canım.Her yemeğimize de mutlaka atacağız bi miktar kimyon faydası olur
Çaylar da gaz için hem hemde sütü artırmaya yönelik aslında bitkisel içerikli bişeyler bulurız baklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?