2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benimde özellikle akşamları çok baskı be agri oluyor ama nst temiz çıktı geçen hafta biraz daha sıkıntılıydı.ama o agri gerçekten tahammül edilemez oluyor

Bende şimdi doktordan geldim 1 cm açıklık var dedi bebeğin kafası çok aşağıda dedi ne zaman doğururum acaba ya bir fikri olan var mı

Canim elbette 1 gun bile önemli ama şükür guzel haftalardayiz tansiyon sıkıntım da olunca biraz mecburi artık benimkide yoksa ayın 29 da olucakti
Tansiyon var ise normal zaten canım. Ben bildiğimden değil merakımdan sordum. Benimkine bi gün bile öne aldıramıyorum da .

Yaaaaa cok sevindimmm dun aklima geldin girip baktim yazdiklrina bir gruba test sonucu negatif cikti yarin birdaha alip yapicam testi diye yazmissin. Sabah kalkinca girip bakiyim demeden hemen once buraya yazdigini gordum Hayirli olsun canim icini temiz rahat tut keyfini cikar bu guzel haberin ins sagsalim kucagina aldiginida yazarsin

Hayirli ugurlu olsun canimm insallah saglikla kucagina alirsin hepimiz saglikla alalim insallah bebislerimizi kucagimiza guzel hayirli bi omurleri olsun bebislerimizin
Ayy cok gecmis olsun. Salgin varmis kusma ishal salgini. Kizim ve bende 1 gun surdu esimde 2 gun surdu gecti bizimde ama surundurdu yani. Insallah size bulasmadan gecer gider ama cok bulasici dikkat edin

Aynen ya ne blyim az dha kilo alsa ele gelse dediydim ama saglik olsun 3200 u bulur 4 gun icinde sanirim disarda buyuturuz artik zaten kafayi dayamis kanala kendide sen gelmeden dogabilir dedi adim atamiyorm cok baski var oglm 35 de dogmustu girmedi kuvoze insallah kizimda da skntisiz olur hepimizin su gbi dogumlari olsn insallah

Eve geldik carsamba dogum diye duyunca esim camlara ben perdelere allah ne verdiyse giristik cantalari arabaya tıktık dogurmadan hallederm insallah tutustuk resmen

Eve geldik carsamba dogum diye duyunca esim camlara ben perdelere allah ne verdiyse giristik cantalari arabaya tıktık dogurmadan hallederm insallah tutustuk resmen
Masallah ben de bugün salon camını eşime sildirdim ,daha hayatında ilk yani ,10 yıldır evliyiz.Silsinler yapsinlar valla ,aslinda kendim de yaparimda son ay uzanmayin diyorlar o yuzden uzanmıyorum camlar çok büyük diye

Vallahi ayni bizim de odalar buyuk sürgülü camlardan geneli balkonlardan camlari yikadi distan halletti simdi iclere gecti garibim masallah yapacak gucunuz varmis ben ayakta duramiyorum baskidan esim temizlik konusunda hep yapardı evlendigimzden beri 5 bucuk yil oldu hic cam silmedim icten pimapen ovuyordum okdr

Ayy cok gecmis olsun. Salgin varmis kusma ishal salgini. Kizim ve bende 1 gun surdu esimde 2 gun surdu gecti bizimde ama surundurdu yani. Insallah size bulasmadan gecer gider ama cok bulasici dikkat edin

Sağol canım evet fena salgın bize de geldi kocamdan önce bana geçmedi şaştım bi haftadır kızımla yatıyordum Allah korusun ama eşim de yarım kalan yemeğinden yemişti sanırım ona direk ordan geçti İnşallah geçmiş gitmiştir
Eşim diyo coronayken bile böyle baş ağrısı çekmedim

Bugün bulduğum tüm anne çaylarını aldım, bir tane laktamil yapmış anne çayı,bir tane doğuş yapmış ikisini de aldım bir de sadece rezene aldım doğadan marka.Oglumda bu e bebekte falan olanlardan almıştım kutuda olanlardan ama onlarda şeker falan var diye okudum şimdi de bunları aldım bakalım, Allah ne verdiyse

Ay bazen bütün hastalıklardan daha zor oluyor bu bağırsak, zaten bağırsak vücudun bağışıklık sistemi için çok önemli, o yuzden sarsıcı oluyor canım. Neyseki doguma denk gelmedi ,seni de Allah korusun inşallah .Hayirlisiyla hastalanmadan bir doğursak bir de su bebekleri koruyabilsek inşallah.

Geçen bende bimde gördüm bi kutu kalmış anne çayı diyo aldım markasını unuttum ama
Öncekinde humana içmiştim ben şuan ne alınabilir bilmiyorum araştırmak lazım bence fayda ederonlar biraz

Ben çay olarak araştırmadım ama aktardan tane kimyon alacağım. Yemeklerden önce demleyip yemek sonrası içildiğinde gaz yapmıyormuş

Evet doğru diyosun bağırsak için ikinci beyin derler ya cidden bozuldu mu tüm ayarlar kaçıyor
İnşallah bana uğramaz
Ah bide sonrasında bebişi korumak var
İnşallah düşüncesiz hareketlere maruz kalmayız
Ben şimdiden ufak ufak söylüyorum laf arasında. ziyaretçi istemiyorum falan diye maske olayını belirtiyorum maskesiz bebekle kimse yakınlaşsın istemiyorum

Ben çay olarak araştırmadım ama aktardan tane kimyon alacağım. Yemeklerden önce demleyip yemek sonrası içildiğinde gaz yapmıyormuş

Her yemeğimize de mutlaka atacağız bi miktar kimyon faydası olur
Çaylar da gaz için hem hemde sütü artırmaya yönelik aslında bitkisel içerikli bişeyler bulurız baklım

Her yemeğimize de mutlaka atacağız bi miktar kimyon faydası olur
Çaylar da gaz için hem hemde sütü artırmaya yönelik aslında bitkisel içerikli bişeyler bulurız baklım
Yemeklere katılan toz kimyondansa demleyip içilen tane kimyon daha etkiliymiş canım.
Gerçi her şey herkese maalesef iyi gelmiyor ama bize denediklerimiz iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…