Yemeklere katılan toz kimyondansa demleyip içilen tane kimyon daha etkiliymiş canım.
Gerçi her şey herkese maalesef iyi gelmiyor ama bize denediklerimiz iyi gelir inşallah![]()
Ben kimyonu da hiç sevmem allah biliyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeklere katılan toz kimyondansa demleyip içilen tane kimyon daha etkiliymiş canım.
Gerçi her şey herkese maalesef iyi gelmiyor ama bize denediklerimiz iyi gelir inşallah![]()
Ben de söylüyorum ama herkes kendini farklı yakin görüyor. Bir de biz asıl büyük kardeşlerden korumalıyız, o nasil olacak bilmem.Benim oğlanın boğazında devamli bir enfeksiyon, nefesinin kokusundan anlıyorum. Koşma diyorum okulda ,laftan anlamıyor, terleyip terleyip soğumaktan iyileşemiyor.Evet doğru diyosun bağırsak için ikinci beyin derler ya cidden bozuldu mu tüm ayarlar kaçıyor
İnşallah bana uğramaz
Ah bide sonrasında bebişi korumak var
İnşallah düşüncesiz hareketlere maruz kalmayız
Ben şimdiden ufak ufak söylüyorum laf arasında. ziyaretçi istemiyorum falan diye maske olayını belirtiyorum maskesiz bebekle kimse yakınlaşsın istemiyorum![]()
Oda mantıklı, bu çayların hepsinde kimyon var ama onuda alırım ne olacakBen çay olarak araştırmadım ama aktardan tane kimyon alacağım. Yemeklerden önce demleyip yemek sonrası içildiğinde gaz yapmıyormuş![]()
Kızlar cam perde temizliginizi son ana birakmayin vallahi 9 saattir durmadik esimle heryer bitti son kanat perdemin cikmasini bekliyorum yarinda supur sil toz al vc ov besigi kur ile gecer sali gunude gideriz yatisimizi yapariz nasipse annemde bize yardim edecegine kendi evini temizlemeye gitti oda dogurcak heralde![]()
Ben de söylüyorum ama herkes kendini farklı yakin görüyor. Bir de biz asıl büyük kardeşlerden korumalıyız, o nasil olacak bilmem.Benim oğlanın boğazında devamli bir enfeksiyon, nefesinin kokusundan anlıyorum. Koşma diyorum okulda ,laftan anlamıyor, terleyip terleyip soğumaktan iyileşemiyor.
Inşallah ,okul kapanana kadar koruyabilirsekSorma o konuda yandık
Ama şansımız şu ki mayıstan sonra okul neyseki kapanacak okul varken herşey daha fena çünkü
Yaz geliyor yazın hastalık olmaz bu kadar kışa da bebişler toparlanır inşallah
Çok amin![]()
Ben pek doğru bulamamıştım ama benim eski komşum bebegi olduğunda anason çayı içiyordu kendisi de bebekte fosur fosur uyuyorlardı, belki uykusuzluk canıma tak ederse bir gün aklimda bulunsun.Size de söyleyeyim dedimBu benim aldığım karışımlarda anason var zaten ama o sadece anason içiyordu
Ben de olmasa hiç aramamBen kimyonu da hiç sevmem allah biliyor ya![]()
Anasonun kokusuBen pek doğru bulamamıştım ama benim eski komşum bebegi olduğunda anason çayı içiyordu kendisi de bebekte fosur fosur uyuyorlardı, belki uykusuzluk canıma tak ederse bir gün aklimda bulunsun.Size de söyleyeyim dedimBu benim aldığım karışımlarda anason var zaten ama o sadece anason içiyordu
Tövbe tövbeBebeğe passiflora veren mi duymadık uyusun diye neler neler
O bişey değil yani![]()
Sanırım sütte yapıyor, bu anne çaylarında olduğuna göre, komşuda bilmeden içmişti ama sonra uyumaya başlayınca pek hoşuna gitmişti, araştırmak lazım. Sadece bebek uyusun diye asla içmem ama eğer zararlı değilse bazen o kadar çıkmaza giriyorsun ki iciledebilir yani.Bazen gerçekten gözünü açamıyorsun bebek hiç uyumuyor,metal olarak tükeniyorsun.Ben mesela pek uyku düşkünü de değilim ama olmuyorAnasonun kokusu
Anasona kadar bitkisel ilaçlar oluyor onlardan kullanırız olmazsa![]()
Ben bir gece bebeğe konuşa konuşa ağlamıştım, ya uyusana ne istiyorsun nolur azcık uyu diye![]()
Sorma gözlerini iyice açtı ne diyor bu kadın diye ,aynen o zaman bakacak baska cocuk yoktu en azindan simdi o uyusa bile öbürüne bakmamız lazım, dediğin gibi yas olmus 35 ,sabahlar olmasınDinledi mi baari
Ozmn 20li yaşlarda çıtırdık bide şimdi moruk halimizle ne yapacaz bakalım![]()
Geçmiş olsun arkadaşım, kötü olmuş ,binbin nedir bilmiyorum ama Allah korumuş ,onunla gecmis olsunKızlar selam. Eşim bugün işten gelirken binbine binmiş. Bizim evin az yukarısında da inşaat var oradaki bir kabloya takılmış. Yuvarlanmış. Eve kan revan geldi. Ödüm koptu valla o an doğurcam sandım korkudan. Apar topar hastaneye gittik. 3 gün rapor verdiler bu şekilde çalışamaz diye elleri parçalanmış hep. Dizi de. Kafası da kanamış şişti. Yüreğime indi.
Scooter canım martı ve binbin diye markaların var Antalya’da. Kiralayıp kullanabiliyorsun ulaşım için. Teşekkür ederimGeçmiş olsun arkadaşım, kötü olmuş ,binbin nedir bilmiyorum ama Allah korumuş ,onunla gecmis olsun
Kızlar selam. Eşim bugün işten gelirken binbine binmiş. Bizim evin az yukarısında da inşaat var oradaki bir kabloya takılmış. Yuvarlanmış. Eve kan revan geldi. Ödüm koptu valla o an doğurcam sandım korkudan. Apar topar hastaneye gittik. 3 gün rapor verdiler bu şekilde çalışamaz diye elleri parçalanmış hep. Dizi de. Kafası da kanamış şişti. Yüreğime indi.