2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın, 2 gündür geceleri 1 den sonra uyuyup 6 da uyanıyorum ama doğru düzgün uyuyorum valla

Selam kizlarrr bizim de bugün kontrolumuz vardı kilo almasi Durmuş oyuzden daha beklememize gerek yok dedi doktorumuz haftaya cuma kızımla kavuşuyoruz inşallah
Yaaa. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ne kadar az kaldı. Çok şükür bugünlere de geçtik

Enteresan bir yaklaşım sergilemiş doktor ,benimki de bu hafta 30 gr aldi ama doktor bir gün bile geriye çekmiyor, ciğerleri ve hazir bulunuşluğu icin.Napalim onlar ne derse uyacağız, sağlık olsuj
Bu konuda ben de şaşırdım. Doktor ciğer gelişimi için 1 gün bile önemli diyor. Kilo ile gelişimin ilgisi var mıdır ki acaba

Hatırlıyorum seni. Çok üzülmüştüm. Şu an da çok sevindim. Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım. Hayırlı olsun

Bu konuda ben de şaşırdım. Doktor ciğer gelişimi için 1 gün bile önemli diyor. Kilo ile gelişimin ilgisi var mıdır ki acaba
Tansiyon da sorun varmış, öyle diyince ikna oldum baksana benimki 30 u 29 yapmiyor ,tatil günü vizite gelecek

Evet yine nst deyken yaziyorum sizee dogum tarihim belli oldu 36+3 üz 3100 gram 51.5 cm olmus bebis asagida ciddi baski yasiyorum dunden beri kanala cok yakin kafayi soktu sokacak dedi endokrrin doktoruna gittim seker icin diyetle devam et dedi kendi doktorumsa riske atmayalim diyerek 37+0 da alalim dedi her ihtimale karsi ciher gelistiricide yapacakms 19 nisan gece yatis 20 nisan dogum olacakmis nst sonucunu indirince bidaha konusacagim erken degilmi yaa seker olunca disarda buyumesi daha hayirli anne karnindan dedi ki oyle ahim sahim bi seker yuksekligim yok

Canım şeker tansiyon gibi durumlarda böyle yapıyorlar. Çok şükür bebeğin riskli haftaları geçti. Kilosu da iyi. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum merak etme sen. Riske atmamak daha iyi bazenn

Hakkınızda hayırlısı olsun 37.haftadan itibaren çoğu bebek gelişimini tamamlamış oluyor zaten. Kilosuda güzel. Şekerinizi takip edin belki düşük seyretmeye başlar ve birkaç gün daha geç almayı düşünür doktorunuz.

Canim elbette 1 gun bile önemli ama şükür guzel haftalardayiz tansiyon sıkıntım da olunca biraz mecburi artık benimkide yoksa ayın 29 da olucakti

Eğer içinizde şüphe varsa başka bir doktora daha danışın aklınız da kalmasın.

Doktorda oyle dedi belkide kendi gelecek 20 sinden once kafayi sokmak uzere kanala dedi boyu kilosuda guzel dedi teslim oldum artik

Hafta ilerledikce dogum sonrasi küvöz riski artiyormus o sebeple duramaz daha fazla alicaz dedi zaten boyu kilosu iyi korkma dedi kendi bile gelebilirms 20 sine kadar kanala girdi girecek dedi miadi dolms gebelik oluyor korkma dedi hayirlisi olsn artk

Eğer içinizde şüphe varsa başka bir doktora daha danışın aklınız da kalmasın.
Guveniyorumda doktoruma aslnda konustuk anlatti mantikli geldi hafta ilerledikce sekere maruz kalma orani artiyo küvoz riskide artio gerek yok miadi dolms gebelik dedi gelisimide guzelmis dogarsa dogsun artik riske atmaayalim zaten kendide gelebilir 20 sine kdr dedi alt takim iptal 2 gundur gercekten adim atmak bile zorlasti genital bolge inanilmaz fenaa durumda alsin hadi rahatlayalm bi ya

37+0 erken değil canım hiç üzme kendini. Benim doktorum da dün 3-5 gün sonra 37 oluyorsun zaten hiç sıkma canını hamileliğin tadını çıkar gelirse de sorun değil bu saatten sonra demişti. erken diye düşünüp moralini bozma yani gayet güzel haftalardayız. Bir de ciğer geliştirici gerçekten çok etkiliymiş önlem için onu da yapması çok iyi bence. Zaten bi de dediki 40 da doğup küvöze giren de var 37 de doğup girmeyen de. Biz kendimizi hep 38 e şartlıyoruz ondan böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…