• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Geçen aç mı geleyim dedim ,yok dedi.Bugun tok verdim testleri.Anestezi uzmanına beni göndermedi henüz, bir sey demedi ,ama 4 ,5 tüp kan verdim
Benim spinal mi genel mi olcak onu konuşçakmışız anestezi uzmanıyla.4-5 tüp müü oo çikolata falan alym yanıma kanları verdkten sonra atarm ağzma🙊😀

Evet canım haftada 1 ama o bile zor geliyo 😂 ayy son kontrol ve doğum mu çok heyecanlııı🙏🏼 Benim her şey epikrizde yazıyo aslında unutamazz ptesi açıklık muayenesi yapmıştı çatıyla ilgili de o yüzden öyle konuştu bence ama yine de inşşş tabi 😅
Bana arttık çok hızlı geçiyo biliyomusun🙈🙈🥰he iyi o zaman ondan öyle konuşmuştur😀

Benim 30 dan önce umudum kalmadı 🤣🤣🤣 ne yapayım tam 2 hafta var artık, ama haftaya da gel dedi yani ,neyse en azından kontrol var.Evde beni sıkıştırıyor Ela hanim ama orda gıkı çıkmıyor, hiç kıpırdamıyor, eğer yanlış yorumlamiyorsam sancı 20nin ustune çıkmıyor

Kızlar sizinle yola başlayıp 9. Haftada sizlere veda etmiştim hatırlarsanız. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm, sürece yeniden başlıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 😊 L Larissa Z zahrada sana da haber vermiş olam 😍
Yaaaa😍😍😍 canım benimm gözünaydın çok sevindimm😍😍 İnşallah bu kez süreci sağlıkla bitirip sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip olur🙏🏻🙏🏻

Kızlar sizinle yola başlayıp 9. Haftada sizlere veda etmiştim hatırlarsanız. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm, sürece yeniden başlıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin 😊 L Larissa Z zahrada sana da haber vermiş olam 😍
Ayyy selizayımmm nasıl sevindim anlatamam 💕 bu sefer çok güzel ilerlesin her şeyy tüm iyi dileklerim dualarım seninle canım benim. Arada haber ver habersiz bırakma 😍😍

Ayyy selizayımmm nasıl sevindim anlatamam 💕 bu sefer çok güzel ilerlesin her şeyy tüm iyi dileklerim dualarım seninle canım benim. Arada haber ver habersiz bırakma beni 😍😍
Canım benim inşallah. Korku ile karışık bir telaş mutluluk var içimde. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler

Benim spinal mi genel mi olcak onu konuşçakmışız anestezi uzmanıyla.4-5 tüp müü oo çikolata falan alym yanıma kanları verdkten sonra atarm ağzma🙊😀
4,5 tüp aldi ama sonuç az çıktı 🤭demekki bakılanlar hep ayrı numune çalışılıyormuş.

Bu hafta benim de bulantılarım vardı, bebek hiç kilo almamış hatta 50 gram vermiş. Normal ihtimalimizi konuştuk ama omuzları geniştir ve erkek olduğu için kemikli yapı. Normal doğum önermiyorum dedi. Neyse napalim vardır bi hayır. 30 unda birlikte doğururuz artık 😅
Ya ben bunu anlamıyorum çokta etik bulmuyorum ,doktorun günahını almayayım.Ne demek erkek bebekler, kemiklidir,omuzlari geniştir. Bebek bebektir yahu.Bastan denemeden ,doğum başlayıp süreçte sorun olmadan sezeryane yönlendiren doktorları çok haklı bulmuyorum,istisnalar dışında tabi. Ama doktorlar bu konuda ikiye ayrılıyor bence birisi normal ve doğal süreci destekleyen doktorlar ,diğeri de bastan sezeryan icin bahane bulanlar.Maalesef bu bir gerçek, ama onlara güvenmekten baska çaremiz yok.Allah her konuda vicdanlı, merhametli, is ahlaki olan insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.Mesela kimisi de bebek kilolu diye sezeryane gönderiyor ,ben görüyorum 4 diyor ,bebek 3.5 çıkıyor, ya da 4 kilo bebek rahatlıkla normal doğabiliyor. Ha ben sezeryanle doğurdum, sezeryan karşıtıda değilim ama bir doktor baştan böyle şeyler söyleyince bana pek samimi gelmiyor.Mesela benim doktor dün gece 1 de bir doğum yaptırmış eve dönmüş 4 te baska bir doğuma gitmiş.Bu sekilde yorulmamak ya da tatillerini bölmemek icin sezeryane yonlendirenler var.Tabiki cok zor bir iş ama sonuçta bunu bilerek ve kabul ederek bu mesleğe giriyorlar ,bi zde ona göre ücret ödüyoruz.Benim 2 doktorum da Allah var öyle doktorlar değildi ama ben de iş yoktu o ayrı 🙄

Canım benim inşallah. Korku ile karışık bir telaş mutluluk var içimde. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Sanırım daha önce görüşmedik ama gözünüz aydın olsun ,sevinciniz daim olsun inşallah

Canım çok mutlu oldum okuyunca, çok şükür 🙏🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle inşallah her şey çok güzel olacak 🤍

Sağlıkla ilerlesin hamileliğin , sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah canım benim. Çok sevindim ❤️🥰

Ya ben bunu anlamıyorum çokta etik bulmuyorum ,doktorun günahını almayayım.Ne demek erkek bebekler, kemiklidir,omuzlari geniştir. Bebek bebektir yahu.Bastan denemeden ,doğum başlayıp süreçte sorun olmadan sezeryane yönlendiren doktorları çok haklı bulmuyorum,istisnalar dışında tabi. Ama doktorlar bu konuda ikiye ayrılıyor bence birisi normal ve doğal süreci destekleyen doktorlar ,diğeri de bastan sezeryan icin bahane bulanlar.Maalesef bu bir gerçek, ama onlara güvenmekten baska çaremiz yok.Allah her konuda vicdanlı, merhametli, is ahlaki olan insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi.Mesela kimisi de bebek kilolu diye sezeryane gönderiyor ,ben görüyorum 4 diyor ,bebek 3.5 çıkıyor, ya da 4 kilo bebek rahatlıkla normal doğabiliyor. Ha ben sezeryanle doğurdum, sezeryan karşıtıda değilim ama bir doktor baştan böyle şeyler söyleyince bana pek samimi gelmiyor.Mesela benim doktor dün gece 1 de bir doğum yaptırmış eve dönmüş 4 te baska bir doğuma gitmiş.Bu sekilde yorulmamak ya da tatillerini bölmemek icin sezeryane yonlendirenler var.Tabiki cok zor bir iş ama sonuçta bunu bilerek ve kabul ederek bu mesleğe giriyorlar ,bi zde ona göre ücret ödüyoruz.Benim 2 doktorum da Allah var öyle doktorlar değildi ama ben de iş yoktu o ayrı 🙄
Fikirlerine kesinlikle katılıyorum canım, ama bizim doktorun ne niyette olduğunu maalesef ki çözemedim. Yani o sezeryan dedikten sonra güvenmekten başka çarem yok aynen. Bi yanına diyorum ben sizce normal mi sezeryan mi derken bu haftaya kadar hiç konuşmadı, son hafta bakarız dedi. Sadece bi ara vajinal muayenemde normalde sıkıntı yok bu arada için rahat olsun falan demişti. Bebek kilolu olunca 4un üstü olursa ben normal yaptırmam demişti bi ara da . Bugün de kemikler iri istiyorsan yapalım ama normal doğum sırasında omuz kemiği kirilan bebekler oluyor biz çıkarmaya çalışırken dedi. Öyle olunca çok korktum. Inşallah Gerçekten böyle bir ihtimal olduğu için söylemiştir . Yoksa benim için de doğum şeklinin pek önemi yok . Sağlıklı güzel.bir doğum olsun da yeter bana.

Fikirlerine kesinlikle katılıyorum canım, ama bizim doktorun ne niyette olduğunu maalesef ki çözemedim. Yani o sezeryan dedikten sonra güvenmekten başka çarem yok aynen. Bi yanına diyorum ben sizce normal mi sezeryan mi derken bu haftaya kadar hiç konuşmadı, son hafta bakarız dedi. Sadece bi ara vajinal muayenemde normalde sıkıntı yok bu arada için rahat olsun falan demişti. Bebek kilolu olunca 4un üstü olursa ben normal yaptırmam demişti bi ara da . Bugün de kemikler iri istiyorsan yapalım ama normal doğum sırasında omuz kemiği kirilan bebekler oluyor biz çıkarmaya çalışırken dedi. Öyle olunca çok korktum. Inşallah Gerçekten böyle bir ihtimal olduğu için söylemiştir . Yoksa benim için de doğum şeklinin pek önemi yok . Sağlıklı güzel.bir doğum olsun da yeter bana.
Bugüne kadar güvenin zedelenmediyse, güveniyorsan yapacak bir şey yok canım, uzman olan onlar ,ne yapalım

Bu ne güzel bir haber🥰 gözün aydın canım
İnşallah bu defa sağlıkla kavuşacaksın bebeğine🧿🙏

Geçen haftasonu kızım hastaydı kusma ishal baş ağrısı o kalktı dünden beri eşim aynısı.. covid testi yaptık negatif ama nasıl bir mikrop ve salgın ben anlamadım koca adamı inletti. Kayıran allah beni kayırsın🥴🥴

Ayyy mutluluktan ölcemmmmm seliiiiii çok sevindim çokkkkkkk sağlıkla devam etsin inşallahhhh

Back