- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
İsmi görünce çok şaşırdım aramızda bir gün var kısmetse biz de Selim Uras koyacağızBunlarda bizim çikolatalarımız hala yapımı devam ediyor ama bitiremedidiğerleri de kolonyaları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmi görünce çok şaşırdım aramızda bir gün var kısmetse biz de Selim Uras koyacağızBunlarda bizim çikolatalarımız hala yapımı devam ediyor ama bitiremedidiğerleri de kolonyaları
Benimde suyum fazla cikti 35+2 de seker olcumu yapiyorum 1 haftadir karbonhidrat tatli vs yedigimde yuksek cikiyor biraz abartma seviyesine gore sekerde yukseliyor.. dikkat etmem gerekiyor doguma kadar sure kisa olsa bile cok zor oluyor vllahi ekmek yok hamurisi tatli vs hcbsy yok resmen diyetteym33+6 dan bildiriyoruuum
Doktordan geldik şimdi. Tospiğim 2230 gr 44 cmilk defa uyurken denk geldi uyansında yüZünü görelim diye bastırırken karnımın içine etti desem doktor abartmış olmam
hala acıyor
Suyum fazlaymışSuyu bol diye de dönüyomyş ha bire tabi kafa yukarda kaburgamda, ayaklar ve popo kasıkta
diyet verdi şekerli hamurişi karbonhidrat yemiyoruz dedi ve beni bitirdi
belliydi bu kadar tatlı yemenin başıma iş açacağı
Napıcam ben nasıl durucam yemeden ya çok zor benim için en sevdiğim şeyler tatlı hamurişi pilav patates falan diyo
ne yicez yani üff
Benimde suyum fazla cikti 35+2 de seker olcumu yapiyorum 1 haftadir karbonhidrat tatli vs yedigimde yuksek cikiyor biraz abartma seviyesine gore sekerde yukseliyor.. dikkat etmem gerekiyor doguma kadar sure kisa olsa bile cok zor oluyor vllahi ekmek yok hamurisi tatli vs hcbsy yok resmen diyetteym![]()
Aman aman yok yok o kadar sarkmasın sağlıkla gelsinler günlerini doldurup
Hahaha larissam senden haber bekliyoruz bir yoğunlaş bakalımP Purple07hakkim @Kadindiyorki ben bugün hislerime bi danışayım bakalım ne zaman doğururum
![]()
Sizi de araya katıcam düşünürken![]()
Haftada 1e düşmek böyle bir şeyYarın akşam randevum var ya benim ,şaka gibi ,geçen hafta gitmiştim oysa![]()
Bünye alışkın değilHaftada 1e düşmek böyle bir şey![]()
Kuzucum biz de öyleyiz. İnsan başta korkuyor ama normal sanırım bunlar. Eğer çok şiddetlenirse düzenli aralıklarla olursa doktoruna söyle ama onun dışında ctesiyi bekleyebilir bence diye düşünüyorumCanım kızlar size bir şey soracağım benim bu bebek hiç durmuyor inanılmaz bir kasılma halindeyiz üç gündür karnımın bir yerlerinde sürekli toplanıyor. Ama sancım, ağrım yok o yüzden çok önemsemedim ama yine de sizlere sorayım dedim. Cumartesi randevum var bekleyeyim mi yoksa yarın arayayım mı doktorumu ne dersiniz?
Kız benimde çok kasılıyordu ama bu üç gündür çocuğum delirdi resmen sürekli yapıyor. O zaman ben cumartesiyi bekleyeyim kuşum sağol vallahiKuzucum biz de öyleyiz. İnsan başta korkuyor ama normal sanırım bunlar. Eğer çok şiddetlenirse düzenli aralıklarla olursa doktoruna söyle ama onun dışında ctesiyi bekleyebilir bence diye düşünüyorumBiz de kasıl kasıl bi hal oluyoruz gün içinde
![]()
Canım benim düzenli ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece sorun yok diyor doktorlar. Benim regl ağrım oluyor arada sancı ve kasılma da eşlik ediyor. Daha salı günü doktor rahim kendini doğuma hazırlıyor bunlar normal şeyler dedi her ne kadar bize normal gelmese deCanım kızlar size bir şey soracağım benim bu bebek hiç durmuyor inanılmaz bir kasılma halindeyiz üç gündür karnımın bir yerlerinde sürekli toplanıyor. Ama sancım, ağrım yok o yüzden çok önemsemedim ama yine de sizlere sorayım dedim. Cumartesi randevum var bekleyeyim mi yoksa yarın arayayım mı doktorumu ne dersiniz?
Kızlar cok moralim bozuk doktor 1 hafta kan şekeri sonuclarimi olcmemi istemisti hic karbonhidrat seker vs yemememe ragmen aclik 95-107 tokluk 135-160 arası cikiyordu az evel ses gondermis c.tesi kontrole geldiginde dogum planlamamiz lazim degerler yuksek dedi cok uzuldum sekeri olanlar yorumlayabilirmi acaba bi 38 i doldursaydim diyordum nasip olmayacak heralde![]()
36+2 yiz suan tokluk 140 ı gecmemeli yaziyor nette banada asiri abartı bi seviye gelmedi gecen hafta cikti yoktu boyle bir sorun daha once yani ne bileyim ilacla insulinle halledilmeyecek biseymi bu niye hemen dogum planlamaliyiz dedi anlamadim sekeri olan diger arkadaslar nee yapiyor degerleri kac cok merak ediyorum goren olursa bilgilendirirseniz cok sevinirimAslında değerleriniz normal gibi ama doktorlar daha iyi bilir tabii.tam olarak kaçıncı hafta simdi?
Üzülme canım çok erken değil, doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği, ya da ona da bu şekilde sor bakalım gidince ne diyecek36+2 yiz suan tokluk 140 ı gecmemeli yaziyor nette banada asiri abartı bi seviye gelmedi gecen hafta cikti yoktu boyle bir sorun daha once yani ne bileyim ilacla insulinle halledilmeyecek biseymi bu niye hemen dogum planlamaliyiz dedi anlamadim sekeri olan diger arkadaslar nee yapiyor degerleri kac cok merak ediyorum goren olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim
Artık her şey normal arkadaşım, düzenli ve sık olursa gideceğiz doktoraCanım kızlar size bir şey soracağım benim bu bebek hiç durmuyor inanılmaz bir kasılma halindeyiz üç gündür karnımın bir yerlerinde sürekli toplanıyor. Ama sancım, ağrım yok o yüzden çok önemsemedim ama yine de sizlere sorayım dedim. Cumartesi randevum var bekleyeyim mi yoksa yarın arayayım mı doktorumu ne dersiniz?
C Carpediem4Canım belki planlamalıyız derken hemen almalıyız anlamında söylememiştir telaşlanmaBebeğin kilosu çok fazlaysa suyu da fazla demiştin , normal doğuma müsait olmayabilir o yüzden sezryan tarhi belrlemek istemiştir belkide yine 38 den sonraya verir büyük ihtmalle.benim kuzenime olmuştu insülin kullanyodu ama bebeğinin kilosu fazlaydı normal doğum çok zor olur demişti doktor 4 üstüydü kilosu, sezryan tarhi vermişti ,insüline devam etmişti, 38+5 miydi yalan olmasn öyle bi tarh vermişti ,şeker sorunu da 5.aydan beri vardı önce yedklerne dikkat et demişti sonra insülin gerekti