• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bu malum Jean markası olmasaydı sanırım Mavi de kalacaktım ama o marka beni biraz caydırdı, gene de icim de bir ühte kalmadi diyemem L Larissa .Bir de Demet Evgar mavi gözlü ya ,muhtemelen kız da Mavi gözlü olacak.Ayyy ikisi de renk olmasaydı keşke ya ikisini de koyardım

Bu malum Jean markası olmasaydı sanırım Mavi de kalacaktım ama o marka beni biraz caydırdı, gene de icim de bir ühte kalmadi diyemem L Larissa .Bir de Demet Evgar mavi gözlü ya ,muhtemelen kız da Mavi gözlü olacak.Ayyy ikisi de renk olmasaydı keşke ya ikisini de koyardım
Ay aman onu kim öyle düşünecek, okul için diyosan 1-2 sene sonra o da dert olmaz bence. İçinde kalıcaksa koy gitsin sonra pişmanlığını yaşama. Ama ela da güzel isim gerçekten 😍

Kizlar bende bugun kontrole gittim. Nstde yine kasilmalar cikti 😅 ama duzenli degil tabi.
Bebis 3400 cikti ama dr daha büyük oldugunu iddia ediyo 😅
Veee 29 nisana okey dedik simdilik haftaya tam netlestirecegiz ama simdilik 29 nisani okeyledik 😊 tabi 29undan once supriz yapabilir seninki diyor doktorum 😅 bi aksilik olmazsa insallah 2 haftam kaldiii cok heycanli 😅

Kizlar bende bugun kontrole gittim. Nstde yine kasilmalar cikti 😅 ama duzenli degil tabi.
Veee 29 nisana okey dedik simdilik haftaya tam netlestirecegiz ama simdilik 29 nisani okeyledik 😊 tabi 29undan once supriz yapabilir seninki diyor doktorum 😅 bi aksilik olmazsa insallah 2 haftam kaldiii cok heycanli 😅
Hayırlısı insallah bayram öncesi geliyor tüm Bebisler bizde 26 nisan dedik.masallah kuzucuga da tombik tombik gelsinler insallah sağlıkla

Hayırlısı insallah bayram öncesi geliyor tüm Bebisler bizde 26 nisan dedik.masallah kuzucuga da tombik tombik gelsinler insallah sağlıkla
Ayy hadi sizinde bebisinizin dogum tarihi hayirli ugurlu olsun💕 saglikla gelsin bebislerimiz insallah
27side kadir gecesi haberiniz olsun 😄

Böyle haftalar konuşulmya başlanınca bana bi duygusallık yükleniyorrrr🥲
En fazla kaça kadar çıkıyor ya benim son şiddetsiz ama düzenliden sonra bi nst fobim oldu 😅 uslu dur kızım diye diye bakalım bizim tarihimiz ne zmaan olucak😍

Böyle haftalar konuşulmya başlanınca bana bi duygusallık yükleniyorrrr🥲
En fazla kaça kadar çıkıyor ya benim son şiddetsiz ama düzenliden sonra bi nst fobim oldu 😅 uslu dur kızım diye diye bakalım bizim tarihimiz ne zmaan olucak😍
Benim doktordaki makine en son 99u gosteriyor heralde gecen sefer 99u gormustum bu sefer 89lari fln gorduk 😅 iste duzenli olmayinca dogum baslamiyor tabi ama hazirlik yapiyorlar

Senin duzenli kasilman devam etse duramazdin ama ya hissedersin yani.

Benim doktordaki makine en son 99u gosteriyor heralde gecen sefer 99u gormustum bu sefer 89lari fln gorduk 😅 iste duzenli olmayinca dogum baslamiyor tabi ama hazirlik yapiyorlar

Senin duzenli kasilman devam etse duramazdin ama ya hissedersin yani.
Valla nefesimi kesiyo ama şiddeti yüksek olmadığı için duruyorum sanırım 😅 bi de normaldir normaldir diyip geçiyorum ama duramicak gibi olursam şiddetleniyo demektir

Selam kızlar bana nedense en az 13 güne kadar doğar Laçin gibi geliyor. Sizin tahmin ettiğiniz bir tarih oluyor mu kendi doğumunuz için?

Arkadaslar dün ve bugün asagida baskı inanilmaz artti zaten vardi zor adim atacak seviyedeyim 2 gundur kasilmalarda degisiklik yok hala duzensizler gobekde dustu asagiya biraz sadece bu dogum belirtisi olamaz sanirim degilmi c.tesi kontrolum var beklesemmi erkenemi alsam bilemedim

Dün gece sanki vajina kemiğimin üzerinde hıçkırıyodu 😅 dokununca avuç içimde gibi eşimle biz şok, kızı tuttuk resmen 😅

Hahaah 😬 zilli🤩
Bide sivriliyor bazen dirsekmidir nedir diyoruM hop diye çekip alasım geliyor😜 Kaçamıyorlar artık hıçkırıkla resmen izini belli ediyorlar

Ya ne güzel herkes bayram öncesi fırlatacak gibi
Biz bayramdan sonra bekleyeceğiz nası geçecek o süre bakalım🤭 süttü kakaydı siz başlarsınız geyiklere🥸

Kızlar bizim kızın yatağını kurduk hazır bakııın 🥰

Eklentiler

• 15C5E065-84E9-4A9A-90B4-40BA68CBA4F8.webp
    15C5E065-84E9-4A9A-90B4-40BA68CBA4F8.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 89
Ben oğlumu 38+3de hic sancım olmadan sezeryan ile doğurdum, o yüzden sanci nedir bilmiyordum.Ama bugün sancıyı tanımaya başladım bildiğiniz aşağıya nefes kesen ,bıçak saplanması ağrısıymış😅 bunuda görmüş oldum ,simdilik hoşuma gidiyor ,demekki daha doğurmam.Zaten bugün makaleler okudum, normal doğum dışında sezeryan icin 39dan once keyfi alım olmasi hic dogru değilmiş.Bekliyorum son 16 gün 🥰

Ben oğlumu 38+3de hic sancım olmadan sezeryan ile doğurdum, o yüzden sanci nedir bilmiyordum.Ama bugün sancıyı tanımaya başladım bildiğiniz aşağıya nefes kesen ,bıçak saplanması ağrısıymış😅 bunuda görmüş oldum ,simdilik hoşuma gidiyor ,demekki daha doğurmam.Zaten bugün makaleler okudum, normal doğum dışında sezeryan icin 39dan once keyfi alım olmasi hic dogru değilmiş.Bekliyorum son 16 gün 🥰

Uff bende geçen sefer suydu sancıydı deli gibiydim 😑😑 doğum sancıları hiçte masum değil🤯
Bu sefer günümle şöyle süslenerek gitmek istiyorum😜

Çanta sürüklenip duruyor önümde😑
nereden başlayacağımı bilememekten heralde bakıp bakıp bişey koymadan geri oturuyorum😂
Ütülerimde daha bitmedi 😒 allahım bi tembelliktir gidiyor hayır olsun😱

Çanta sürüklenip duruyor önümde😑
nereden başlayacağımı bilememekten heralde bakıp bakıp bişey koymadan geri oturuyorum😂
Ütülerimde daha bitmedi 😒 allahım bi tembelliktir gidiyor hayır olsun😱
Ay o tembellik hiç bitmiyor😅 doğuma yakın bir enerji geliyormuş sabırsızlıkla o enerjiyi bekliyorum😅😅

Back