• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Allahim korusun ,insallsh sağlıklı çıksında ne yapalım alsınlar. Ama kuzular nasil ağlıyorlar, benimki ayağına dokununca ürker olmuştu yavrum
Yaaa🥺🥺🥺 hiçç kıyamam. Asla dayanamam😣😣 doğunca almasınlar madem 48 saat sonra alsınlar tek seferde bitsin🤧🤧

Yaaa🥺🥺🥺 hiçç kıyamam. Asla dayanamam😣😣 doğunca almasınlar madem 48 saat sonra alsınlar tek seferde bitsin🤧🤧
Oyyy nasıl ağlıyor kuzular.Elinden de kan şekerine bakıyorlar, daha kuzuların doğru düzgün kanı yokki.Bizimkiler hemşirelere nasıl gıcık olmuştu gelip gidip bebisimi ağlatmislardi.

Oyyy nasıl ağlıyor kuzular.Elinden de kan şekerine bakıyorlar, daha kuzuların doğru düzgün kanı yokki.Bizimkiler hemşirelere nasıl gıcık olmuştu gelip gidip bebisimi ağlatmislardi.
Asıl doğurduktan sonra beni zor günler bekliyor🥲 hastane konularında asla soğukkanlı olamıyorum. İnşallah her şey yolunda giderde en az ağlatmayla taburcu oluruz💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Asıl doğurduktan sonra beni zor günler bekliyor🥲 hastane konularında asla soğukkanlı olamıyorum. İnşallah her şey yolunda giderde en az ağlatmayla taburcu oluruz💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
İnşallah canım, insan kıyamıyor, aşı, kan alınma. Ama rabbim büyük dertlerden korusun ,yeterki sağlıklı olsunlarda aşı, kan falan ,artık dayanırız.Rabbim acılarını göstermesin

Ay abdest aldım, esime de banyoyu yıka, ortalığı topla dedim.Bu gece olağanüstü hazırlık ilan ettim😀 kasılmam yok ama ,değişiklik sancım var.Kafamda kuracağıma rahatça yatarım, hazırım diye

Bugün bende uzun zaman sonra mide bulantısı yaşadım ve çok afedersiniz çıkardım.iftardan sonra fazla birdeyde yemedim ama birden midem bulandi ve tutamadım en son 13-14 haftalikken mide bulantısı yaşıyordum.acaba birsey mi dokundu diye korktum

Ay abdest aldım, esime de banyoyu yıka, ortalığı topla dedim.Bu gece olağanüstü hazırlık ilan ettim😀 kasılmam yok ama ,değişiklik sancım var.Kafamda kuracağıma rahatça yatarım, hazırım diye

Aiiy neler oluyor böyle 🧐
Yoktur bişi ya endişelenme ama tabi hazırlıklı olmaktan zarar gelmezz😍 allaha emanet

Aiiy neler oluyor böyle 🧐
Yoktur bişi ya endişelenme ama tabi hazırlıklı olmaktan zarar gelmezz😍 allaha emanet
Bir sey olmadı canim henüz 😀 ama bilmem ki icime bir huzursuzluk çöktü.Bir rahatsız oldum.Simdi yatsam bile bugün banyo yikanmadi, ben duş almadim bugün diye huzursuz olacaktım. Kafayi resetledim bakalım 😀

Kızlarrr ya benimde akşamüstüne doğru kasıklarımda ağrım var hafif hafif acıyor içersi idrar yolu enfeksıyonu oldugumda boyle olmuştu benzer bıkac gundur de sarı akıntım var sabahları ahh yine mi oldum ya !! Kasılmam yok ta hafif hafif sızı var alt kasık bölgesinde ne yapsam yarın doktoruma gdicem ztn ! Acillik bi durum yok gbi , öneriniz var mı ??

Kızlarrr ya benimde akşamüstüne doğru kasıklarımda ağrım var hafif hafif acıyor içersi idrar yolu enfeksıyonu oldugumda boyle olmuştu benzer bıkac gundur de sarı akıntım var sabahları ahh yine mi oldum ya !! Kasılmam yok ta hafif hafif sızı var alt kasık bölgesinde ne yapsam yarın doktoruma gdicem ztn ! Acillik bi durum yok gbi , öneriniz var mı ??
Canim kasilmalar duzenli degilse yalanci kasilmalardir. Gecer buyuk ihtimalle. Eger duzenli olarak giderek artiyorsa dogum baslamis oluyormus. 5-1-1 kurali deniyormus. 5 dakikada 1, 1 saat boyunca sanci gelirse dogum baslamis doguruyoruz demekmis 😅

günaaaydın kızlar bende bugün rüyamda doğurdum. hemde 7 tane :KK70: hepsini emziriyorum ama hepsi aç ağlıyor. sonra hangisini emzirdiğimi hangisini emzirmediğimi unutıyorum tam bir kaostu ya :KK70: baya gerildm .
Puhahahaaa ayyy hepimizin psikolojisi bozulmuş ,artık görürüz durmadan değişik rüyalar. Kuzularımızın geri sayımları devam

Kızlar teşekkür ederim hepinize anneanneyi kaybetmek ne kadar zormuş canımın parçası.. ama dayanma gücüm kızım var, sabır diliyorum sadece. Allah geride kalanlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Allah sabır versin başınız sağolsun

Allahım dün gece ben ne yaşadım🤯🤯🤯
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndü😢 hıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım🤷🏻‍♀️ ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen💆🏻‍♀️

Allahım dün gece ben ne yaşadım🤯🤯🤯
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndü😢 hıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım🤷🏻‍♀️ ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen💆🏻‍♀️
Bu gece Ela ve Yağız ataktaydı,günümüz de aynı ya😆

Back