- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Çok teşekkür ederimmNe güzel olmuşsunuz ben de çok istiyorum bir değişiklik doğumdan sonra ilk fırsatta bir ombre manikür pedikür yaptıracağım şimdi erteliyorum hepsini ama böyle görünce çok özendim
Yaaa ne iyi yapmışsın, çok güzel olmuş canımBen gittim kızlar çok iyi geliyorr , balyaj olduğu için biraz uzun sürdü sadece bikaç kere wc ye gitmek zorunda kaldım kuaförde , ben çok sık gidiyorum çünkü,bide birden baskı yapıyo tam fön çekiyolar mesela yarıda kesiyorumsürekli erteliyodum üşeniyodum ama sarı saçlarımı da çok özlemiştim
Git git gidene kadar bi gitmesem mi oluyo gidince de oh iyi ki gitmişim diyosunEvet ya ,gitmesem diye düşündüm ama olacak gibi değil. Hayır yani çocuk fotoğraflara bakınca annesi yaşlıyken doğurdu sanacak ,o derece kötü.
Dimi ay ,kendimi özledim, aynaya bakmayı özledimGit git gidene kadar bi gitmesem mi oluyo gidince de oh iyi ki gitmişim diyosun
Ay çok güzel olmuş ,ben de ombre istiyorum ama onu doğumdan sonra yaptiracaktim, aslinda düşününce dibe boya değdirdikten sonra uca da ombre yaptırsam da sanki ne olacak ki.Bakalim direkt ombre mi yaptırsam acaba.Ben gittim kızlar çok iyi geliyorr , balyaj olduğu için biraz uzun sürdü sadece bikaç kere wc ye gitmek zorunda kaldım kuaförde , ben çok sık gidiyorum çünkü,bide birden baskı yapıyo tam fön çekiyolar mesela yarıda kesiyorumsürekli erteliyodum üşeniyodum ama sarı saçlarımı da çok özlemiştim
Çok teşekkür ederim canımmYaaa ne iyi yapmışsın, çok güzel olmuş canımben de ombre yaptıracağım tatil dönüşü yaptırırım diyordum yağıztoşumun sürprizini öğrenince kaldı, ben de çok özledim bakalım nasıl olcak
Bence de canım gitmişken direkt ombre yaptır , lohusalıkta da arada bir anne topuzu modundan çıkıp saçlarımıza bi fön ya da maşa yapıp kendimizi iyi hissederiz aynadaAy çok güzel olmuş ,ben de ombre istiyorum ama onu doğumdan sonra yaptiracaktim, aslinda düşününce dibe boya değdirdikten sonra uca da ombre yaptırsam da sanki ne olacak ki.Bakalim direkt ombre mi yaptırsam acaba.
Gule gule kullan cok güzel olmuş renk
Bir ay sonra falan düşünüyordum ama gitmişken oyle yaparim olmazsa.Bence de canım gitmişken direkt ombre yaptır , lohusalıkta da arada bir anne topuzu modundan çıkıp saçlarımıza bi fön ya da maşa yapıp kendimizi iyi hissederiz aynada
Çok teşekkür ederim hadi daha güzellerni sizler yaptırın bekliyorum
Vefatını görmemiştim.. Sabahtandir o annesine sinir oluyorum. Kınamak değil ama bu nasıl rahatlık.. allahım hepimize hakkını veren annelerden olmayıp nasip etsinn . Çok üzüldümKızlar sinirlerim bozuldu ağlamaktan helak oldum. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz’ın emzirdiği bebek Nisa Mihriban vefat etmiş
Canım ölmemiş yogun bakimdaymis beyin ölümü gerceklesmis suanKızlar sinirlerim bozuldu ağlamaktan helak oldum. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz’ın emzirdiği bebek Nisa Mihriban vefat etmiş
Benimki ilk 3 aydan sonra sorun yok demişti, ben balyajı bir iki parmak aşağıdan başlatyorım derime değmiyo ama dip boya da yaptryolar 3 aydan sonra genel deAy nasi özendim ombreli arkadaslara pek guzel olmus ne diyor doktorlar ombreye izin veriyorlarmi yaptirsammi acaba bende
Benimki de 12 den sonra serbest dedi ,aslında boyamayı düşünmüyordum ama maşallah gebeliğimin şiddetinden saç kalmadı beyaz olmayan.Beni çok negatif etkiliyorBenimki ilk 3 aydan sonra sorun yok demişti, ben balyajı bir iki parmak aşağıdan başlatyorım derime değmiyo ama dip boya da yaptryolar 3 aydan sonra genel de
Canım benim gözünaydın allah anneli babalı büyütsün inşallahKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Kilosu fena değil ama gözüme çok zayıf geldi dayanamadım görünceCanım benim gözünaydın allah anneli babalı büyütsün inşallahKilosuda çok güzel maşallah ciğerleri toparlasın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Tesekkur ederimYaaa tarihinizde belligözünaydın canım istediğin gibi kavuşacaksınız ohh
Hemen toparlayacaktır hiç merak etme annesi. Ne zorluklarla bugünlere geldin çok şükür güzel bir haftada doğurdunAmin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Kilosu fena değil ama gözüme çok zayıf geldi dayanamadım görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?