2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaaa ne iyi yapmışsın, çok güzel olmuş canım ben de ombre yaptıracağım tatil dönüşü yaptırırım diyordum yağıztoşumun sürprizini öğrenince kaldı, ben de çok özledim bakalım nasıl olcak

Ay çok güzel olmuş ,ben de ombre istiyorum ama onu doğumdan sonra yaptiracaktim, aslinda düşününce dibe boya değdirdikten sonra uca da ombre yaptırsam da sanki ne olacak ki.Bakalim direkt ombre mi yaptırsam acaba.

Gule gule kullan cok güzel olmuş renk

Çok teşekkür ederim canımm ay benim de aynı şeklde uçlarında vardı kestirmiştim sonra hamile olduğumu öğrenince kaldı 9 aydır kendi saç rengimleydim , hep ombre balyaj falan yaptırrıım bu kadar uzun süre zor durdum. Sen de hemen kendini mutlu et ,çok güzel olur eminim

Bence de canım gitmişken direkt ombre yaptır , lohusalıkta da arada bir anne topuzu modundan çıkıp saçlarımıza bi fön ya da maşa yapıp kendimizi iyi hissederiz aynada

Çok teşekkür ederim hadi daha güzellerni sizler yaptırın bekliyorum

Bir ay sonra falan düşünüyordum ama gitmişken oyle yaparim olmazsa.

Kızlar sinirlerim bozuldu ağlamaktan helak oldum. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz’ın emzirdiği bebek Nisa Mihriban vefat etmiş
Vefatını görmemiştim.. Sabahtandir o annesine sinir oluyorum. Kınamak değil ama bu nasıl rahatlık.. allahım hepimize hakkını veren annelerden olmayıp nasip etsinn . Çok üzüldüm

Kızlar sinirlerim bozuldu ağlamaktan helak oldum. Acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz’ın emzirdiği bebek Nisa Mihriban vefat etmiş
Canım ölmemiş yogun bakimdaymis beyin ölümü gerceklesmis suan mama vsrdikten sonra kusmuş bogazina kacmis ebeler görmemiş o sebeple olmus

Benimki ilk 3 aydan sonra sorun yok demişti, ben balyajı bir iki parmak aşağıdan başlatyorım derime değmiyo ama dip boya da yaptryolar 3 aydan sonra genel de
Benimki de 12 den sonra serbest dedi ,aslında boyamayı düşünmüyordum ama maşallah gebeliğimin şiddetinden saç kalmadı beyaz olmayan.Beni çok negatif etkiliyor

Şimdi bu ölen bebekten sonra iyice gerildim ,gerçi ben ölüm ve doğumun kader olduğuna inanıyorum. Oğlumda yan yatırma yastığı almıştım ama bebek hep o şekilde yatamiyor ki ,bebeğin asıl pozisyonu sırt üstü uyku.Bu kusmalardan nasıl koruyacağız kuzuları ya ,içime öküz oturdu valla

Kızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu

Canım benim gözünaydın allah anneli babalı büyütsün inşallah Kilosuda çok güzel maşallah ciğerleri toparlasın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Canım benim gözünaydın allah anneli babalı büyütsün inşallah Kilosuda çok güzel maşallah ciğerleri toparlasın sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Kilosu fena değil ama gözüme çok zayıf geldi dayanamadım görünce

Yaaa tarihinizde belli gözünaydın canım istediğin gibi kavuşacaksınız ohh
Tesekkur ederim gercekten rahatladim yani hamileligin basindan beri bu konuyu cidden cok kafama takmistim artik rahat bi sekilde dogumu bekliyorum. Erken bile gelse acil sezeryana alicaklarmis o yuzden dogum kismi benim icin tamamdir artik tesekkur ederim sordugun icin ❤

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Kilosu fena değil ama gözüme çok zayıf geldi dayanamadım görünce
Hemen toparlayacaktır hiç merak etme annesi. Ne zorluklarla bugünlere geldin çok şükür güzel bir haftada doğurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…