Ay demekki çok balgamin var canim o zaman hemen tedavi gör ki rahat ol,inşallahEvet var hiril hiril hemde dopdolu göğsüm yok gecmiyor artk sinir sistemim bozuldu yattigim an bogmacayim sanki insallah şifa bulurum
Anası aldı, umarım kızı da almıştırKuzum valla çok çabuk kilo alıyorlar herhalde bu haftada benimki 4 günde 500 gram alarak 2900 oldu. İnşallah seninki de kocaman olmuştur 1 ayda
Çok sagolun kizlar gercekten arkadas grubumuz var vatsapta bir derdim sorunum oldugunda oraya degil direk buraya yaziyorum gercekten hem kaderdaşız diyemidir nedir bilmiyorum insan rahatliyor onlarida sorunlarimla sıkmak istemiyorum falan cok tesekkur ediyorum gercekten her birinize ❤❤Bulunur bulunur. Drlar yonlendirir. Kar zarar hesabi yapiyorlar zaten. Eger antibiyotik vs icmen gerekiyorsa icmemen daha kotu olur.
Bi an once sifaya kavusursunuz insallah
Cok sagol canim evet cok fazla duzelemedi gitti 1 saat sonraya sıram yapsinlar artik napiyorlarsa duzeleyim insallahAy demekki çok balgamin var canim o zaman hemen tedavi gör ki rahat ol,inşallah
Evet var hiril hiril hemde dopdolu göğsüm yok gecmiyor artk sinir sistemim bozuldu yattigim an bogmacayim sanki insallah şifa bulurum
Ayyyy ne güzel benim de Cumartesi ama daha çokkkkk var ,resmen bir ay bekledim yahu.Bana erken gel falan da demediler acaba nst ye bağlar miki 36+3 olacak gittigimdeben de azıcık erken mi gideyim ki bilemedim.Ay cok merak ediyorum kac kilo oldu ,ne durumda.Malum anasi 6 kilo aldı, en son 4 tu gene 6ya fırlamış
Sen kaç kilo ile başladın ki 65 için devireceğim diyorsunValla ya nerdeyse doğuracan hala adam derse 1 ay sonra gel şaşırmıcam hi
Kız ben hergün 300 400 gr alıyorum şaka gibi 65 i devirdim 20 kg ile bu yolculuk tamamlanacak korkarım kiii düşündükçe ciğerim sönüyo be
Yaa degil mi ayni seyi bende hissediyorum doktorandan cikinca fln ilk girip buraya yaziyorumÇok sagolun kizlar gercekten arkadas grubumuz var vatsapta bir derdim sorunum oldugunda oraya degil direk buraya yaziyorum gercekten hem kaderdaşız diyemidir nedir bilmiyorum insan rahatliyor onlarida sorunlarimla sıkmak istemiyorum falan cok tesekkur ediyorum gercekten her birinize ❤❤♀
Evet evet bizden olmayan birine gına gelir ,burda birimiz hepimiz içinYaa degil mi ayni seyi bende hissediyorum doktorandan cikinca fln ilk girip buraya yaziyorumbaskasina bu kadar cok bahsetsek bunalir bence ilgisini cekmeyebilir vs ama biz hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi anliyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz bence kac kadiniz surda arada ufak tefek atismalarimiz olsa da genel olarak iyiyiz masallah
Sen kaç kilo ile başladın ki 65 için devireceğim diyorsunayyyy hepiniz mi çıtırsınız be ya.
Oğluşum magnolia istedi ,şapşikim Allahtan basit bir sey istedi.Yapayim da küçük bey okuldan gelmeden soğusun, ama yapınca ben de hüpletiyorum yaaaaa
ben 45 dk civarı yürüyorum 24. haftadan bu yana bi zararı olmadı canım ama yorulursan otur dinlen.Ben direkt doğuma gideceğim galibaartık gözümü kararttım,her gün bir saat yürüyeceğim. Doğarsa da doğsun artık, yardırıcam.Simdiye kadar korkudan 20 dakika ,yarım saat yürüdüm
bgn asla doymuyorum. sürekli açlık elim ayağım titriyor benimde. anlamadm gitti şekerim çok düştü herhalde. yemediğim kalmadı sabahtan beri. bütün gün yiyeceğimi 4 saatin içinde yedmOğluşum magnolia istedi ,şapşikim Allahtan basit bir sey istedi.Yapayim da küçük bey okuldan gelmeden soğusun, ama yapınca ben de hüpletiyorum yaaaaa
Bak yaaaaa ,biz ölelim mademÇıtır DIK diyelim51 ile başlamıştım
Ben de 51 kilo ile başlasam ben de hüpletirdimHüplet aman yaaa bidaha mı gebeş olacağız
(Gece uyanıp tulumbaları hüpletmiş birisi)
Şifa olsun canımben 45 dk civarı yürüyorum 24. haftadan bu yana bi zararı olmadı canım ama yorulursan otur dinlen.
bgn asla doymuyorum. sürekli açlık elim ayağım titriyor benimde. anlamadm gitti şekerim çok düştü herhalde. yemediğim kalmadı sabahtan beri. bütün gün yiyeceğimi 4 saatin içinde yedm
Son gittiğimde ben de nstye girdim canım önce muayene oluyorum sonra nstye girip sonucuna bakıyoruz. İstersen gitmeden ararsın orda nasıl uygulanıyor diye.Ayyyy ne güzel benim de Cumartesi ama daha çokkkkk var ,resmen bir ay bekledim yahu.Bana erken gel falan da demediler acaba nst ye bağlar miki 36+3 olacak gittigimdeben de azıcık erken mi gideyim ki bilemedim.Ay cok merak ediyorum kac kilo oldu ,ne durumda.Malum anasi 6 kilo aldı, en son 4 tu gene 6ya fırlamış
Öyle yapayım canım, artık 36+3 de bir nst görürüm herhaldeSon gittiğimde ben de nstye girdim canım önce muayene oluyorum sonra nstye girip sonucuna bakıyoruz. İstersen gitmeden ararsın orda nasıl uygulanıyor diye.
Öyle yapayım canım, artık 36+3 de bir nst görürüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?