2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet var hiril hiril hemde dopdolu göğsüm yok gecmiyor artk sinir sistemim bozuldu yattigim an bogmacayim sanki insallah şifa bulurum
Ay demekki çok balgamin var canim o zaman hemen tedavi gör ki rahat ol,inşallah

Kuzum valla çok çabuk kilo alıyorlar herhalde bu haftada benimki 4 günde 500 gram alarak 2900 oldu. İnşallah seninki de kocaman olmuştur 1 ayda
Anası aldı, umarım kızı da almıştır

Bulunur bulunur. Drlar yonlendirir. Kar zarar hesabi yapiyorlar zaten. Eger antibiyotik vs icmen gerekiyorsa icmemen daha kotu olur.
Bi an once sifaya kavusursunuz insallah
Çok sagolun kizlar gercekten arkadas grubumuz var vatsapta bir derdim sorunum oldugunda oraya degil direk buraya yaziyorum gercekten hem kaderdaşız diyemidir nedir bilmiyorum insan rahatliyor onlarida sorunlarimla sıkmak istemiyorum falan cok tesekkur ediyorum gercekten her birinize ❤❤‍♀

Evet var hiril hiril hemde dopdolu göğsüm yok gecmiyor artk sinir sistemim bozuldu yattigim an bogmacayim sanki insallah şifa bulurum

Ahh çok geçmiş olsun yaa fena üşütmüşsün demekki canım inşallah doktor hızlı ve zararsız bi çözüm üretir sıkma canını

Valla ya nerdeyse doğuracan hala adam derse 1 ay sonra gel şaşırmıcam hi
Kız ben hergün 300 400 gr alıyorum şaka gibi 65 i devirdim 20 kg ile bu yolculuk tamamlanacak korkarım kiii düşündükçe ciğerim sönüyo be

Sen kaç kilo ile başladın ki 65 için devireceğim diyorsun ayyyy hepiniz mi çıtırsınız be ya.

Yaa degil mi ayni seyi bende hissediyorum doktorandan cikinca fln ilk girip buraya yaziyorum baskasina bu kadar cok bahsetsek bunalir bence ilgisini cekmeyebilir vs ama biz hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi anliyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz bence kac kadiniz surda arada ufak tefek atismalarimiz olsa da genel olarak iyiyiz masallah

Oğluşum magnolia istedi ,şapşikim Allahtan basit bir sey istedi.Yapayim da küçük bey okuldan gelmeden soğusun, ama yapınca ben de hüpletiyorum yaaaaa

Evet evet bizden olmayan birine gına gelir ,burda birimiz hepimiz için

Oğluşum magnolia istedi ,şapşikim Allahtan basit bir sey istedi.Yapayim da küçük bey okuldan gelmeden soğusun, ama yapınca ben de hüpletiyorum yaaaaa

Hüplet aman yaaa bidaha mı gebeş olacağız
(Gece uyanıp tulumbaları hüpletmiş birisi)

Ben direkt doğuma gideceğim galiba artık gözümü kararttım,her gün bir saat yürüyeceğim. Doğarsa da doğsun artık, yardırıcam.Simdiye kadar korkudan 20 dakika ,yarım saat yürüdüm
ben 45 dk civarı yürüyorum 24. haftadan bu yana bi zararı olmadı canım ama yorulursan otur dinlen.
bgn asla doymuyorum. sürekli açlık elim ayağım titriyor benimde. anlamadm gitti şekerim çok düştü herhalde. yemediğim kalmadı sabahtan beri. bütün gün yiyeceğimi 4 saatin içinde yedm

Şifa olsun canım

Son gittiğimde ben de nstye girdim canım önce muayene oluyorum sonra nstye girip sonucuna bakıyoruz. İstersen gitmeden ararsın orda nasıl uygulanıyor diye.

Son gittiğimde ben de nstye girdim canım önce muayene oluyorum sonra nstye girip sonucuna bakıyoruz. İstersen gitmeden ararsın orda nasıl uygulanıyor diye.
Öyle yapayım canım, artık 36+3 de bir nst görürüm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…