2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla sizin Z Zynpada doktorların ne yapacağı hiçç belli olmuyor inşallah görürsün diyelim
Benim asıl merak ettiğim bundan sonra ki randevunu doğuma mı vercek acaba
Evet bakalım ne diyecek, bana bundan sonra 2 hafta diyecek galiba ,o zaman da 38+3 olacak yoksa direkt 39 da gel alayım mı diyecek

Evet bakalım ne diyecek, bana bundan sonra 2 hafta diyecek galiba ,o zaman da 38+3 olacak yoksa direkt 39 da gel alayım mı diyecek
Belki haftada 1e düşer artık canım ben de 36+6 olacağım haftada 1 gel dicek diye düşünüyorum

Benim bir sonraki randevuda nst'ye gireceksin dedi ama o kesin bilgi yani bir de doğum şekline karar verecekmişiz
Benim doğum şekli de belli ,belkide ondan rahattır, ne biliyimarkadaşım o hastanede çalışıyor. Size paranız cok geliyor herhalde ,iyilik yaramıyor diyor.Sorun yoksa gelip gidip 460 lira vermeye hevesin mi var diyor

Ayyy acaba önce hanginiz doğuracak çok meraktayımmm
Gün alan olunca falan burda zaman iyice geçmicek bizeeee
Ben adayım ama benden önce bi 3 kisi pırtlatır gibi hissediyorum.

Benim gun netleşti 26 nisan olacak insallah aksi bir durum olmazsa
Ay bana tam 39 da dedi ama tam 39 u ne olarak kabul edecek onu bilmiyorum.Benim sat tarihini kabul etmedi çünkü geç döllenme diye ,ben de ona göre burdaki günlüğümü ortalama bir değerde güncelledim. Bakalim cumartesi tarih verecek mi

Benim doğum şekli de belli ,belkide ondan rahattır, ne biliyimarkadaşım o hastanede çalışıyor. Size paranız cok geliyor herhalde ,iyilik yaramıyor diyor.Sorun yoksa gelip gidip 460 lira vermeye hevesin mi var diyor
Ya bir bakıma doğru ama merak işte gidip göreyim istiyor insan

Sizinle aramızda tam bir hafta var sanırım benim 39 bayramın ikinci gününe denk geliyor.
9 nisan da benim de kontrol var ve 35+4 olacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…