Belki haftada 1e düşer artık canımEvet bakalım ne diyecek, bana bundan sonra 2 hafta diyecek galiba ,o zaman da 38+3 olacakyoksa direkt 39 da gel alayım mı diyecek
Ekran görüntüsü mü atsam doktoraBak günlüğünde ne diyo artık doktorunla haftada bir görüşmelisin diyo
bende 49 aGünlük demişken ben 29a düştüm kızlar
Yaaa teyzemiz kavuşmamıza çok az kaldıbende 49 aaramızda tam yirmi gün var bebikim.
yağıztoşşşum 1 ay içinde gelcekmi şimdi yaaa
Belki sokmaz nst ye benimki de sokmadı henüz,iki haftada bir gidiyorum 3 seferdir, nst nin bahsi bile geçmedi :))Öyle yapayım canım, artık 36+3 de bir nst görürüm herhalde
Ben 19 , szryan olcağm içinGünlük demişken ben 29a düştüm kızlar
Benim bir sonraki randevuda nst'ye gireceksin dedi ama o kesin bilgi yaniEvetbir bildikleri vardır diye umuyorum
Benim doğum şekli de belli ,belkide ondan rahattır, ne biliyimBenim bir sonraki randevuda nst'ye gireceksin dedi ama o kesin bilgi yanibir de doğum şekline karar verecekmişiz
Ben adayım ama benden önce bi 3 kisi pırtlatır gibi hissediyorum.Ayyy acaba önce hanginiz doğuracak çok meraktayımmm
Gün alan olunca falan burda zaman iyice geçmicek bizeeee
Yaaa ne kadarda yakınnBen 19 , szryan olcağm için
Ay bana tam 39 da dedi ama tam 39 u ne olarak kabul edecek onu bilmiyorum.Benim sat tarihini kabul etmedi çünkü geç döllenme diye ,ben de ona göre burdaki günlüğümü ortalama bir değerde güncelledim. Bakalim cumartesi tarih verecek miBenim gun netleşti 26 nisan olacak insallah aksi bir durum olmazsa
Ya bir bakıma doğru ama merak işte gidip göreyim istiyor insanBenim doğum şekli de belli ,belkide ondan rahattır, ne biliyimarkadaşım o hastanede çalışıyor. Size paranız cok geliyor herhalde ,iyilik yaramıyor diyor.Sorun yoksa gelip gidip 460 lira vermeye hevesin mi var diyor
Aslında lehimize, bir de gebelikte sorun yok şükür, bizim merak ve heyecanımız dışındaYa bir bakıma doğru ama merak işte gidip göreyim istiyor insan
Sizinle aramızda tam bir hafta var sanırım benim 39 bayramın ikinci gününe denk geliyor.Ay bana tam 39 da dedi ama tam 39 u ne olarak kabul edecek onu bilmiyorum.Benim sat tarihini kabul etmedi çünkü geç döllenme diye ,ben de ona göre burdaki günlüğümü ortalama bir değerde güncelledim. Bakalim cumartesi tarih verecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?