• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Teşekkür ediyorum cevabınız için. İnşallah sancılar durursa taburculukta bana neden vermeyecekler onu anlamlandıramadım. Sorduğumda riskli bir ilaç, nasılsa ciğer geliştirici de yapıldı dediler sadece. 30.haftadayım bu arada ben
Ne riski olabilirmiş ki. Hiç öyle bir şey demedibizim doktor. HAtta ben keselim mi dedim , Sancın başladı bi kere, madem iyi geldi hiç riske atmayalım dedi. 35in içindeyim 32den beri kullanıyorum

Evet ozmn yeterli gayet 💪
Tek seferde evi bitirmesi güzel olur
Roidmi ile roborock arasındayım mop pro bana küçük gelir gibime geldi dream in de bataryası daha güçlü bakalım hangisi var kısmetimizde
Adamı bi ikna edeyimde😂😂
Ben roborock s5 kullanıyorum.Çok memnunum.Tüm evi süpürüyor hala şarjı oluyor .Büyük evler için s 5 öneriyorlar☺️

Kızlar bu nidicard bende fena halde taşikardi(kalp çarpıntısı) yaptı. Çok fena kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum kriz geçiricem diye. 😰

Günaydın kızlar mutlu haftalar dilerim 🥰☺️ Balkonda çay keyfisi 😂😍 birazdan evi temizleyin diyorum sonra çıkıp yürüyüş yapacağım. Bu arada kızlar dün eşime şaka yollu benim kılları jiletle alır mısın göbekten göremiyorum dedim ki gerçekten göremiyorum yalan değil. Aldı😬 yatırdı beni yatağa altıma örtü örtü o kadar iyi aldı ki hiç bişey kalmadı. Adam tiksinmedi korkmadı. Ben şok 🤯 valla adama bir kez daha aşık oldum.

Günaydın kızlar mutlu haftalar dilerim 🥰☺️ Balkonda çay keyfisi 😂😍 birazdan evi temizleyin diyorum sonra çıkıp yürüyüş yapacağım. Bu arada kızlar dün eşime şaka yollu benim kılları jiletle alır mısın göbekten göremiyorum dedim ki gerçekten göremiyorum yalan değil. Aldı😬 yatırdı beni yatağa altıma örtü örtü o kadar iyi aldı ki hiç bişey kalmadı. Adam tiksinmedi korkmadı. Ben şok 🤯 valla adama bir kez daha aşık oldum.
Gerçek sevgi 🥰 benimkide gel yapayim inat etme diyor güvenemiyorum keser beni diye 😂biz hergün tras oluyoruz elimiz alışık gızının adını bile yazarım oraya diyor manyak sanki maymunum ben isim yazcak kılı buldu 😂😂 epilasyonluyum zaten cikani el yordamiyla fırtlatıyorum yakında kolumda yetismezse mecbur aldiracaz 😅

Kizlar Bende 3 gundur ayak bileklerimde sisme basladi ozellikle sol bilegim ve sson 3 4 gunde 1 kilo 600 gram almisim şok oldum bişeyde yemedim o kiloyu alcak bi güzel su tutuyorum sanırımm dün 5 bin adım attım 3.5 litre su ictim daha beter oldu ya bu 😂😂

Gerçek sevgi 🥰 benimkide gel yapayim inat etme diyor güvenemiyorum keser beni diye 😂biz hergün tras oluyoruz elimiz alışık gızının adını bile yazarım oraya diyor manyak sanki maymunum ben isim yazcak kılı buldu 😂😂 epilasyonluyum zaten cikani el yordamiyla fırtlatıyorum yakında kolumda yetismezse mecbur aldiracaz 😅
Valla adam aşıkmış bana demek ki diyorum 😂 tiksinmedi ya çok garip 😂

Kizlar Bende 3 gundur ayak bileklerimde sisme basladi ozellikle sol bilegim ve sson 3 4 gunde 1 kilo 600 gram almisim şok oldum bişeyde yemedim o kiloyu alcak bi güzel su tutuyorum sanırımm dün 5 bin adım attım 3.5 litre su ictim daha beter oldu ya bu 😂😂
Canım benim de ayak bileğim ve ayaklarım ödem oldu çorap bile sıkıyor boğumları. Ben de evde giymiyorum artık çorap rahatsız ediyor. Ben de evde her gün tartılıyorum. Şimdi de tartıldım 70 kilo olmuşum. Ama ben kiloyu çok takmıyorum allahtan.

Canım benim de ayak bileğim ve ayaklarım ödem oldu çorap bile sıkıyor boğumları. Ben de evde giymiyorum artık çorap rahatsız ediyor. Ben de evde her gün tartılıyorum. Şimdi de tartıldım 70 kilo olmuşum. Ama ben kiloyu çok takmıyorum allahtan.
Ben zaten 69 kiloyla hamile kalmistim 89 oldum 20 kilo masallahim var olcak yakam kalmadı 😅 bebis dogsun halledicez artik saglikla dogsunlarda napalim veririz bi sekilde güncel resimde atayım size dinamitt gbi geziyorum bi çıtı pıtı hamiş olamadık 🤷‍♀️

Eklentiler

• 20220403_153752~2.jpg
    20220403_153752~2.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 71
Ben zaten 69 kiloyla hamile kalmistim 89 oldum 20 kilo masallahim var olcak yakam kalmadı 😅 bebis dogsun halledicez artik saglikla dogsunlarda napalim veririz bi sekilde güncel resimde atayım size dinamitt gbi geziyorum bi çıtı pıtı hamiş olamadık 🤷‍♀️
Boşver kuzum kiloyu eğer sağlık sıkıntın yoksa. Verilir nolcak. ☺️

Valla kızlar kocalarınızı tebrik ediyorummm
Ben başkasına da asla yapamıcağım gibi (allah muhtaç etmesin) kendime de yaptıramıyorım öyle şeyler kuaför de dahil olmak üzere.. azcık salağım uğraşıp duruyorum🥴🥴

İmzam bugün beni anlatmış sırt agrıları kalçaa bel ve göğüs kafesi agrıları sabaha kadar kemiklerim sızladı resmen yatak battı uyuyamadım canımın acısına offf😞

Kozlar bende dün akşamdan beri bir kaşıntıdır gidiyordu en son kanattım bacağımı o derece. Anneme sordum doktorunu ara diye ısrar etti. Aradım doktoru kesinlikle geliyorsun gebelik kolestazı olabilir dedi. Saat 13.30a bekliyorum dedi. Hatta kapattık telefonu 5 dakika sonra yine aradı ihmal etmiyorsun geliyorsun dimi falan dedi. Korktu doktor da. Allah Allah 🤷‍♀️

Kozlar bende dün akşamdan beri bir kaşıntıdır gidiyordu en son kanattım bacağımı o derece. Anneme sordum doktorunu ara diye ısrar etti. Aradım doktoru kesinlikle geliyorsun gebelik kolestazı olabilir dedi. Saat 13.30a bekliyorum dedi. Hatta kapattık telefonu 5 dakika sonra yine aradı ihmal etmiyorsun geliyorsun dimi falan dedi. Korktu doktor da. Allah Allah 🤷‍♀️
Ay evet ihmal etme instada umranto varya kare surat biliyosundir belki oda oldu kız doguma girerken bile kasimislar kizi ilaclarla falan idare etmisti 38 dolana kadar bi baksinlar tabi degerlere

Ne riski olabilirmiş ki. Hiç öyle bir şey demedibizim doktor. HAtta ben keselim mi dedim , Sancın başladı bi kere, madem iyi geldi hiç riske atmayalım dedi. 35in içindeyim 32den beri kullanıyorum
Benimki de öyle diyip devam etseydi keşke. Kalple ilgili yan etkiler olabiliyormuş annede dediklerine göre. Daha 30.haftadayım ben😞

N Nurhafsa Aklına takıldiysa bir doktora daha daniş istersen için rahatlar hem. Benim o ilacı kullandığından beri her nst de sancı yok görünüyor. Hatta bu hafta sonrasında o bırakma derse ben bırakayım diye teklif edecem artık risk kalmamış olur diye ama dediğin gibi 1 ay daha kullansan en azından. Rahatlardin, tabi yan etki durumunu bilmiyorum

Son düzenleme:
Canım kolestaz önemli bir durummuş doktorunun ihmal etmemesi çok iyi. Olması durumunda erken müdahale çok önemliymiş. Belki de bir şey yoktur ama görsün rahatla sen de

Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.

Back