2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet böyle. Duzenli mi degil mi onu takip et. Artik hepimizde oluyor kasilmalar. Dinlenince geciyorsa hazirlik kasilmalaridir.

Evet böyle. Duzenli mi degil mi onu takip et. Artik hepimizde oluyor kasilmalar. Dinlenince geciyorsa hazirlik kasilmalaridir.
Aslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.
Bu arada artık yan dönüp yatamıyorum da çok canım yanıyor sadece sırt üstü yatabiliyorum sizde de öyle mi?

Aslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.
Bu arada artık yan dönüp yatamıyorum da çok canım yanıyor sadece sırt üstü yatabiliyorum sizde de öyle mi?
Dumduz sirt ustu yatiyorsan oyle yatma canim. Bebegin agirligi vs ile o sirtta baski oluyormus kan akimiyla ilgili bir seyler oluyormustu ve bu nedenle tansiyon dusuklugu ve bebege giden kan akimi yavaslayabiliyormus gibi bir seyler vardi(bilimsel aciklamasini net hatirlamiyorum simdi ) yani ozellikle karin buyudukten sonra sirt ustu yatmamak lazim. Ama eger oturur vaziyette sirt ustu uzaniyorsan sikinti olmuyormus. En sagliklisi yan yatmak. Bak sirtina ve bacak arana, karninin altina yastik koyarak yatmayi dene oyle cok rahat oluyor.

Oturma ve yurumek icin iksininde etkisi ayni demisti benim doktorum. Yani bizi en rahatlatacak sey uzanmak. Uzandiginda geciyorsa kasilmalar bu hepimizi yasadigi şeyler. Benim bazen uzanirken bile oluyo kasilmam artik

Malesef kasilmalar sancilar cogumzda basladi bnmki bildiginiz ah uh dedirtiyor bebek bi yerde toplaniyor karin semsert oluyor kasikta genital bolgede baskida normal ki benim makattada oluyor baski siddeti artarak gitmiyorsa korkma yalanci kasilmalar zaten gercegi gelse anlamamak elde olmaz naparsan gecmez anlarsn yani bnim 3 haftadir var bu hafta dha siddetli bebekde buyudugu icin ama duzensiz oldgu icin normal deyip geciyorum dogum baslayacak olursa mutlaka anlarz zaten

Bu haftalarda normal canım. Aynı soruyu dün doktora sordum. Sancı mi bebek hareketinden mi anlamıyorum diye. Sancı olsa mutlaka anlarsın dedi. Bebek artık kendini doğuma hazırlıyor o kasılmalar olacak yavaştan dedi. Aynı durumu yaşıyorum son birkaç gündür

Günaydın kızlar. Şu an kendime çok kızıyorum, gece bir uyandım nasıl becerebildiysem yüzüstü uyuyorum oğlum da pıt pıt vuruyor uyandırmaya çalışıyor heralde yavrum. Bir Zararı olmamıştır di mi yaa. Çok sıkıldı canım

Günaydın, bir şey olmaz annesi.Bak uyandırmış seni ,sıkıştırdın diye kızmış sana.Uzun yatmamışsındir merak etme

Günaydın, bir şey olmaz annesi.Bak uyandırmış seni ,sıkıştırdın diye kızmış sana.Uzun yatmamışsındir merak etme
Çok şükür hareketlerine başladı rahatladım şimdi sağol canım benim. Allahtan uyandırdı hissettim. Uzun zaman sonra o kadar rahat uyumuşum ki fark etmeyebilirdim

Onun içinde bulunduğu amniyotik sıvı o kadar sihirliki canım istesende zarar veremezsin

Ben sırt üstü mümkün değil yatamıyorum sadece sağ ve sol onda da yastıklarla destekliyorum mutlaka. Zaten gece hamile yastığı sağolsun
Zaten sırt üstü önerilmiyor yatmayın bence. En doğru pozisyon sol yan. O şekilde sancıların geçmesi bekleniyor. Yürürken vs zorlanmalar normal demişti bana da doktorum bebek başıyla baskı yaptığı için. Sırtıyla da sağ kasığıma sancı yapıyo mesela benimki alıştık artık, doğum sancısını mutlaka ayırt ederiz diye düşünüyorum

Yaaa nasıl uyudun öyleee havaya kalkmadın mı ben top yutmuş gibiyim ya istesem de yatamam heralde böyle kazalar için hamile yastığı çok iyi aslında istesen de yatamazsın izin vermez sende de bi şey olmamıştır canım merak etme zaten sıvı içindeler, rahatsız olunca da ortalığı ayağa kaldırıyolar valla bak uyandırmış senii küçük bey

Inan nasıl uyudum anlayamıyorum bu ara bizimki hep yan tarafıma yerleşip yatıyor. Galiba o yandaydı karın yumuşaktı ki o kadar rahat uyuyabildim sonra baktım minik minik vuruyor ona uyandım. Yeter rahat yattın kalk dedi heralde

Ya benim doktorumda rahat ettiginde hareket eder demisti hareketi iyi bi sey olarak yorumluyoruz biz rahat mutlu oldugu pozisyonda hareket eder demisti.
Bilmiyorum belki iciniz rahatlar bunu duyunca

Ya benim doktorumda rahat ettiginde hareket eder demisti hareketi iyi bi sey olarak yorumluyoruz biz rahat mutlu oldugu pozisyonda hareket eder demisti.
Bilmiyorum belki iciniz rahatlar bunu duyunca
Rahatlar tabi rahatlamaz mı çok şükür hareketler nornalleşti canım korktuğum kadar uzun yatmamışım demek öyle

Ya ben bunları anneme söyledikçe ağzı açık kalıyor yahu diyor herkes her türlü yattı, her isi yaptı, hamilelik bu kadar abartılacak bir sey değil ,abartma diyor bana.Eskiden kim biliyormuş bunları. Simdi tabi ki bilim daha yol gösterici ama çokta takılmamak lazım. Uyusan bile ,bilinçaltın seni o şekilde uzun süre durdurmaz.Tam olmasa da ben de bazen yuzustune yakin pozisyonda yatiyorum çünkü ben normalde tamamen yüzüstü uyuyan biriyim. Allah her şeyi oyle mükemmel yaratmış ki istesekte çoğu zaman onlara zarar veremeyiz.Annem kardeşime 9 aylik hamileyken mutfak dolabının üstünü silmeye çıkmış ve ordan düştü, o gürültüyü hatırlıyorum, düşerken bir sürü darbe de almıştı. Menisküsü halen yırtık mesela ama bu düşme doğumu bile başlatmadı, o kadar sert düştüğü halde.Ha tabi olacaksa oluyor o da gene rabbimin taktiri.Bunlar icin üzme kendini

Bugün de yürümedim korkudan.Bugün de kalsin da yarin gene başlarım. Ama eşim ve oğlanın haftalık ütüsünü yaptım, eve süpürge tutacağım üstten de olsa.Esime nevresimleri degiştitirdim onlari yıkar asarım falan.Bu hafta da geçerse artık risk olarak görmüyorum zaten ,doğarsa doğsun

Bendede mecburi bir pazar hamaratlığı var.yürüyüş yapıldı çamaşır dürüldü, ütü yapıldı, iki çeşit yemek yapıldı, ortalık robota süpürtüldü. Şimdi kahvaltı snrası çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…