- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Evet böyle. Duzenli mi degil mi onu takip et. Artik hepimizde oluyor kasilmalar. Dinlenince geciyorsa hazirlik kasilmalaridir.İyi geceler arkadaşlar umarım uyanık olan vardır
Sancı nasıl oluyor ben pek anlayamıyorum sanırım boş yere de evham yapıyorum.bebek çok kasılıyor ve kasiklarima çok afedersiniz genital bölgeme baskı yapıyor canımı acıtıyor ve belimde agriyor hafif hafif sanırım yalanci sancı dedikleri bu olsa gerek
Aslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.Evet böyle. Duzenli mi degil mi onu takip et. Artik hepimizde oluyor kasilmalar. Dinlenince geciyorsa hazirlik kasilmalaridir.
Dumduz sirt ustu yatiyorsan oyle yatma canim. Bebegin agirligi vs ile o sirtta baski oluyormus kan akimiyla ilgili bir seyler oluyormustu ve bu nedenle tansiyon dusuklugu ve bebege giden kan akimi yavaslayabiliyormus gibi bir seyler vardi(bilimsel aciklamasini net hatirlamiyorum simdiAslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.
Bu arada artık yan dönüp yatamıyorum da çok canım yanıyor sadece sırt üstü yatabiliyorum sizde de öyle mi?
Malesef kasilmalar sancilar cogumzda basladi bnmki bildiginiz ah uh dedirtiyor bebek bi yerde toplaniyor karin semsert oluyor kasikta genital bolgede baskida normal ki benim makattada oluyor baski siddeti artarak gitmiyorsa korkma yalanci kasilmalar zaten gercegi gelse anlamamak elde olmaz naparsan gecmez anlarsn yani bnim 3 haftadir var bu hafta dha siddetli bebekde buyudugu icin ama duzensiz oldgu icin normal deyip geciyorum dogum baslayacak olursa mutlaka anlarz zatenAslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.
Bu arada artık yan dönüp yatamıyorum da çok canım yanıyor sadece sırt üstü yatabiliyorum sizde de öyle mi?
Bu haftalarda normal canım. Aynı soruyu dün doktora sordum. Sancı mi bebek hareketinden mi anlamıyorum diye. Sancı olsa mutlaka anlarsın dedi. Bebek artık kendini doğuma hazırlıyor o kasılmalar olacak yavaştan dedi. Aynı durumu yaşıyorum son birkaç gündürİyi geceler arkadaşlar umarım uyanık olan vardır
Sancı nasıl oluyor ben pek anlayamıyorum sanırım boş yere de evham yapıyorum.bebek çok kasılıyor ve kasiklarima çok afedersiniz genital bölgeme baskı yapıyor canımı acıtıyor ve belimde agriyor hafif hafif sanırım yalanci sancı dedikleri bu olsa gerek
Günaydın, bir şey olmaz annesi.Bak uyandırmış seni ,sıkıştırdın diye kızmış sana.Uzun yatmamışsındir merak etmeGünaydın kızlar. Şu an kendime çok kızıyorum, gece bir uyandım nasıl becerebildiysem yüzüstü uyuyorumoğlum da pıt pıt vuruyor uyandırmaya çalışıyor heralde yavrum. Bir Zararı olmamıştır di mi yaa. Çok sıkıldı canım
Çok şükür hareketlerine başladı rahatladım şimdiGünaydın, bir şey olmaz annesi.Bak uyandırmış seni ,sıkıştırdın diye kızmış sana.Uzun yatmamışsındir merak etme
Onun içinde bulunduğu amniyotik sıvı o kadar sihirliki canım istesende zarar veremezsinGünaydın kızlar. Şu an kendime çok kızıyorum, gece bir uyandım nasıl becerebildiysem yüzüstü uyuyorumoğlum da pıt pıt vuruyor uyandırmaya çalışıyor heralde yavrum. Bir Zararı olmamıştır di mi yaa. Çok sıkıldı canım
Yaa çok şükürOnun içinde bulunduğu amniyotik sıvı o kadar sihirliki canım istesende zarar veremezsin
Ben sırt üstü mümkün değil yatamıyorum sadece sağ ve sol onda da yastıklarla destekliyorum mutlaka. Zaten gece hamile yastığı sağolsunAslında daha çok otururken oluyor uzanınca geçiyor sanki.birde yürüyünce zorluyor.
Yaaa nasıl uyudun öyleee havaya kalkmadın mıGünaydın kızlar. Şu an kendime çok kızıyorum, gece bir uyandım nasıl becerebildiysem yüzüstü uyuyorumoğlum da pıt pıt vuruyor uyandırmaya çalışıyor heralde yavrum. Bir Zararı olmamıştır di mi yaa. Çok sıkıldı canım
Inan nasıl uyudum anlayamıyorumYaaa nasıl uyudun öyleee havaya kalkmadın mıben top yutmuş gibiyim ya istesem de yatamam heralde böyle kazalar için hamile yastığı çok iyi aslında istesen de yatamazsın izin vermez sende de bi şey olmamıştır canım merak etme zaten sıvı içindeler, rahatsız olunca da ortalığı ayağa kaldırıyolar valla bak uyandırmış senii küçük bey
Ya benim doktorumda rahat ettiginde hareket eder demistiGünaydın kızlar. Şu an kendime çok kızıyorum, gece bir uyandım nasıl becerebildiysem yüzüstü uyuyorumoğlum da pıt pıt vuruyor uyandırmaya çalışıyor heralde yavrum. Bir Zararı olmamıştır di mi yaa. Çok sıkıldı canım
Rahatlar tabi rahatlamaz mıYa benim doktorumda rahat ettiginde hareket eder demistihareketi iyi bi sey olarak yorumluyoruz biz rahat mutlu oldugu pozisyonda hareket eder demisti.
Bilmiyorum belki iciniz rahatlar bunu duyunca
Ya mumkun degil zaten belki donmus ve uyanmissindir koca gobegimizle nasi donelim yuz ustuRahatlar tabi rahatlamaz mıçok şükür hareketler nornalleşti canım korktuğum kadar uzun yatmamışım demek öyle
Ya ben bunları anneme söyledikçe ağzı açık kalıyor yahu diyor herkes her türlü yattı, her isi yaptı, hamilelik bu kadar abartılacak bir sey değil ,abartma diyor bana.Eskiden kim biliyormuş bunları. Simdi tabi ki bilim daha yol gösterici ama çokta takılmamak lazım. Uyusan bile ,bilinçaltın seni o şekilde uzun süre durdurmaz.Tam olmasa da ben de bazen yuzustune yakin pozisyonda yatiyorum çünkü ben normalde tamamen yüzüstü uyuyan biriyim. Allah her şeyi oyle mükemmel yaratmış ki istesekte çoğu zaman onlara zarar veremeyiz.Annem kardeşime 9 aylik hamileyken mutfak dolabının üstünü silmeye çıkmış ve ordan düştü, o gürültüyü hatırlıyorum, düşerken bir sürü darbe de almıştı. Menisküsü halen yırtık mesela ama bu düşme doğumu bile başlatmadı, o kadar sert düştüğü halde.Ha tabi olacaksa oluyor o da gene rabbimin taktiri.Bunlar icin üzme kendiniInan nasıl uyudum anlayamıyorumbu ara bizimki hep yan tarafıma yerleşip yatıyor. Galiba o yandaydı karın yumuşaktı ki o kadar rahat uyuyabildim sonra baktım minik minik vuruyor ona uyandım. Yeter rahat yattın kalk dedi heralde
Bendede mecburi bir pazar hamaratlığı var.Bugün de yürümedim korkudan.Bugün de kalsin da yarin gene başlarım. Ama eşim ve oğlanın haftalık ütüsünü yaptım, eve süpürge tutacağım üstten de olsa.Esime nevresimleri degiştitirdim onlari yıkar asarım falan.Bu hafta da geçerse artık risk olarak görmüyorum zaten ,doğarsa doğsun
Bendede mecburi bir pazar hamaratlığı var.yürüyüş yapıldı çamaşır dürüldü, ütü yapıldı, iki çeşit yemek yapıldı, ortalık robota süpürtüldü. Şimdi kahvaltı snrası çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?