Kontrole gittik kızlar. Suyum normale dönmüş, kalp atışı biraz hızlı çıktı yavruşun tekrar nst ye aldılar düzeldi şükür. 1.5 ay sonra gösterdi kendini çok şükür beyimizbizim doktora sizce normal olma ihtimali var mı diyorum. 38 de konuşuruz diyor hastaneye nereye karar verelim diyorum, daha erken zamanımız var diyor . Bu ne rahatlık yahu
Evet evet erkek . Sağlık konusunda çok tedbirli en ufak şeyi atlamıyor tahlil yapalım içimiz rahat etsin diyor . Ama benim meraklarımla ilgili hiçbir şeyi umursamıyor. Erken erken diye diye doğum günü karar vercez heraldeErkektir doktorun kesindoğuştan öyle onlar napcan
Maaşallah paşaya
Haftalık bizimki artık. 3 haftadır hiç göstermiyordu. Bugün artık 2 kez aldı kontrole. Arada bi 15 dk yürüyüş yap dedi dışarı çıkıp turlayıp geri geldik öyle gösterdiBizde inatla göremedik doktor artık doğumda sürpriz olacak diyor.kontrol süreniz haftaya düştü mü sizinde?
aman dikkat edin yine yorumlamaya çalışın.bugün bende bi duygusalim çok yoruldum artık biran önce hayırlısı ile zaman gecsinde gelsin derdindeyim ama sonra diyorum ki tüm hayatımız değişecek bu sadece bebek doğacak eski düzene geçilecek birsey degil oğluma bir kardeş bize yeni bebek hersey sil baştan.benim de oğlum 7,5 yaşında arada baya fark var yanı onları düşündükçe bunalıma girdim sankiGece boyu belimden belimden sancı girdi sabahı zor ettim.Yürümedim tedbir olarak ama sonra oğlumun diş randevusuna gittim ordan okul toplantısı vardı oraya gittim,gene cok yoruldum.Eve geldim hemen elimi yıkadım, esim niyetli ona yemek yaptım. Çünkü oturursam bir daha kalkıp yapamazdım. Sonra lavaboya girdim afedersiniz günlük pedde lekeleme vardı ama aramadım doktoru valla o kadar yorgunum ki .Daha annemin gelmesine 2 hafta var ,ev temizlenmedi.Hic hazir değilim doğuma falan .Oğlum yordu bugün beni ,doğuramamEve geldim ağladım 2.cocuk neyime diye,psikopata bağladım galiba.Esim dün ana kucağını ve puseti falan kutulardan çıkardı, 8 yıldır duruyor sonucta ,onların tekstillerini yıkadı taktı, falan. Hem her şey hazır hem hicbir şey hazır değil, bilmiyorum ne olacak.Ana kucağını koydum karşıma, icine nasil bir bebis gelecek azcık düşüneyim de sakinleşeyim bariEki Görüntüle 3039726
Benimki de 8 yaşında iste ,cok benzermiş durumumuz.Ilk bebekte bu kadar panik değildim, simdi ikisine aynı anda nasıl yeteceğim kaygısı sardı beni.Tam unu mu elemiş ,eleğimi asmıştım.Mesela bugün doğum olsa ,annem daha gelmedi ,arkadaşa komşuya bırakmaya güvenemem, en basiti dedim kime bırakacağım oğlumu. Normalde her gün yürüyorum bugün sabah korkudan çıkmadım yürüyüşe. Temizliği ramazan ortası yaptırırım diye erteledim ona da gerildim galiba.Yoksa eşyalar, çantalar falan hazır ama sanırım ben 2 çocuklu olmaya hazır değilimaman dikkat edin yine yorumlamaya çalışın.bugün bende bi duygusalim çok yoruldum artık biran önce hayırlısı ile zaman gecsinde gelsin derdindeyim ama sonra diyorum ki tüm hayatımız değişecek bu sadece bebek doğacak eski düzene geçilecek birsey degil oğluma bir kardeş bize yeni bebek hersey sil baştan.benim de oğlum 7,5 yaşında arada baya fark var yanı onları düşündükçe bunalıma girdim sanki
Sanırım hormonlar iyice tavan halde artık bizde.birde benim oğlum kardeş hic istemedi kendimi buna hazırlamak çok zorladı beni destek aldım hattaBenimki de 8 yaşında iste ,cok benzermiş durumumuz.Ilk bebekte bu kadar panik değildim, simdi ikisine aynı anda nasıl yeteceğim kaygısı sardı beni.Tam unu mu elemiş ,eleğimi asmıştım.Mesela bugün doğum olsa ,annem daha gelmedi ,arkadaşa komşuya bırakmaya güvenemem, en basiti dedim kime bırakacağım oğlumu. Normalde her gün yürüyorum bugün sabah korkudan çıkmadım yürüyüşe. Temizliği ramazan ortası yaptırırım diye erteledim ona da gerildim galiba.Yoksa eşyalar, çantalar falan hazır ama sanırım ben 2 çocuklu olmaya hazır değilim
Gece boyu belimden belimden sancı girdi sabahı zor ettim.Yürümedim tedbir olarak ama sonra oğlumun diş randevusuna gittim ordan okul toplantısı vardı oraya gittim,gene cok yoruldum.Eve geldim hemen elimi yıkadım, esim niyetli ona yemek yaptım. Çünkü oturursam bir daha kalkıp yapamazdım. Sonra lavaboya girdim afedersiniz günlük pedde lekeleme vardı ama aramadım doktoru valla o kadar yorgunum ki .Daha annemin gelmesine 2 hafta var ,ev temizlenmedi.Hic hazir değilim doğuma falan .Oğlum yordu bugün beni ,doğuramamEve geldim ağladım 2.cocuk neyime diye,psikopata bağladım galiba.Esim dün ana kucağını ve puseti falan kutulardan çıkardı, 8 yıldır duruyor sonucta ,onların tekstillerini yıkadı taktı, falan. Hem her şey hazır hem hicbir şey hazır değil, bilmiyorum ne olacak.Ana kucağını koydum karşıma, icine nasil bir bebis gelecek azcık düşüneyim de sakinleşeyim bariEki Görüntüle 3039726
Sanırım hormonlar iyice tavan halde artık bizde.birde benim oğlum kardeş hic istemedi kendimi buna hazırlamak çok zorladı beni destek aldım hattabugün kendimi şunu düşünerek rahatlatmaya çalıştım ilk oğlumda da doğuma yakın tüm hayatımın değişeceğinden artık herseyin eskisi gibi olmayacağından hazir olup olmadığımdan endişeliydim çok şükür geldik bu zamana.sanırım zaman daraldıkça endişe sarıyor bizi ama çok güzel olacak hersey pozitif dunusup hayatı öyle karşılamak lazımmış
Sanırım hormonlar iyice tavan halde artık bizde.birde benim oğlum kardeş hic istemedi kendimi buna hazırlamak çok zorladı beni destek aldım hattabugün kendimi şunu düşünerek rahatlatmaya çalıştım ilk oğlumda da doğuma yakın tüm hayatımın değişeceğinden artık herseyin eskisi gibi olmayacağından hazir olup olmadığımdan endişeliydim çok şükür geldik bu zamana.sanırım zaman daraldıkça endişe sarıyor bizi ama çok güzel olacak hersey pozitif dunusup hayatı öyle karşılamak lazımmış
İste ben ilkinde hic korkmuyordum şimdi cok korkuyorum.Ikisi aynı anda ihtiyac duyarsa ne yapacağım diye ,cok enteresan bir durum.Hormonlardan herhalde ,Allah yardımcımız olsun.Milletin çocuğu kardes ister benimki de bir gün bile kardeşim olsun demedi.Ama hani duyunca da niye oluyor falan da demedi.Yalandan sevindi falan ,pek umrunda değilHay allah neydi ki öyle sancı bide leke falan devamı yok dimi nişan gibibişey olsa anlardın
Dinlen canım tabi yorma ilgi bekleyen bi çocuk daha olunca yormamak pek mümkün olmuyor ama. İlkinde de tecrübesizdik yapamayız diyorduk oldu işte yine öyle geliyor ama buna da yeteceğiz inşallah mevlam kimseye taşıyamıcagı yük verir mi
İste ben ilkinde hic korkmuyordum şimdi cok korkuyorum.Ikisi aynı anda ihtiyac duyarsa ne yapacağım diye ,cok enteresan bir durum.Hormonlardan herhalde ,Allah yardımcımız olsun.Milletin çocuğu kardes ister benimki de bir gün bile kardeşim olsun demedi.Ama hani duyunca da niye oluyor falan da demedi.Yalandan sevindi falan ,pek umrunda değildoğunca göreceğiz ama herkes çok kıskanacak diyor
Vallahi o elaleme hiç bakma en ufak şeyi hemen kıskançlığa yoruyorlar çok acımasızlar
Kardeşler arası ben bakıyorum koca kazık insanlar kıslanıyo birbirini de bu el kadar çocuklar herhalde kıskanacak anneyi paylaşmak kolay mıben çok olası buluyorum bu durumu ama bebeğin bişeyden haberi yokken büyüklerle daha çok ilgileneceğiz inşallah enerjimiz el verdikçe uslu bebeler olsun çok amin
Illaki kıskanacak koskoca 8 yıl, bütün ilgimiz sevgimiz her şey ona göreydi.Benim tarafta ilk ve tek torun zaten.Menüyü bile onun damağına göre hazırladım hep.Simdi ister istemez bir bocalayacak ama buda onun öğrenmesi gereken gelişimsel bir görev, yapacak bir şey yok.Bir de artık 8 yasinda olduğu icin bebeksi kıskançlık olmaz diye düşünüyorum.Benim de sağlığımla ilgili endişelerim var
Ağrılarım çok şuan. doğumdan sonra daha artacak biliyorum nasıl başa çıkacağım canım yanacak bebeğe bakarken acaba halim olacak mı nasıl bastıracağım ilaça mecbur mu olacağım emzirme süreci var vs vs…… ah düşündükçe bir girdap.. allahım ne olur yardım et diyorım
Benim oğlum dile getiriyordu istemediğini duyduğunda da ağlamıştı bende onunla tabii ama sonra ağladığım icin çok pişmanım dedi lakin hala pek umurunda degil kardeşi nötr hareket ediyoruzİste ben ilkinde hic korkmuyordum şimdi cok korkuyorum.Ikisi aynı anda ihtiyac duyarsa ne yapacağım diye ,cok enteresan bir durum.Hormonlardan herhalde ,Allah yardımcımız olsun.Milletin çocuğu kardes ister benimki de bir gün bile kardeşim olsun demedi.Ama hani duyunca da niye oluyor falan da demedi.Yalandan sevindi falan ,pek umrunda değildoğunca göreceğiz ama herkes çok kıskanacak diyor
Aaaa cok enteresan yok benimki istemiyorum demedi ama hic istiyorum da demediBenim oğlum dile getiriyordu istemediğini duyduğunda da ağlamıştı bende onunla tabii ama sonra ağladığım icin çok pişmanım dedi lakin hala pek umurunda degil kardeşi nötr hareket ediyoruzbizim etrafımız teyzelerle dolu o yönden çok şanslıyım yardımcım çok hele bir ablam aynı zamanda eltim herkes dört gözle bebek dogsada baksak diye bekliyor ama tabii büyük oğlum aklıma geldikçe içim parçalanıyor nasıl tepki vereceği konusunda
Yaşayıp göreceğiz artık.biz anneler herseye yeteriz allahin izni ile
Çok gecmis olsun kardeşine insallah atlatır kolaylıkla.sen hic olumsuz düşünme negatifi çağırma olumlama yap hep annem gelecek evim temizlenecek bebek zamanında sağlıkla gelecek diyeAaaa cok enteresan yok benimki istemiyorum demedi ama hic istiyorum da demediablaların kısmını maşallah diyerek kıskandım. Benim en büyük handikapım aileme yaklaşık 10 saat uzaklıkta olmam.Insan ister istemez geriliyor ama inşallah her şey yolunda gider ve rahatça yanımda olurlar.Annem erken gelecekti ama kardeşim bir kac ay önce bir operasyon geçirmişti, gecen onun kontrolünde sorun çıktı, ayin 12sinde revizyon gerekebilirmiş ,o kontrol bitmeden gelemiyor iste ,yoksa beklemeden gelecekti
Benim temizlik ve annem hariç her sey hazirÇok gecmis olsun kardeşine insallah atlatır kolaylıkla.sen hic olumsuz düşünme negatifi çağırma olumlama yap hep annem gelecek evim temizlenecek bebek zamanında sağlıkla gelecek diyeinsallahta öyle olacak.valla bende daha hastane çantamı hazırlamadım haftaya insallah hazırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?