2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ay iş bi saat geç olsa ben sabah yürürdüm kesin. sabah yürüyünce gün içinde daha enerjik oluyorum. yoksa bi saatim ayılmakla geçiyor. gözüm kapalı eyeliner çekiyorum mecbur akşam ama havalar güzel allahtan akşam olunca dondurma yemeden gelesim gelmiyor öyle bi sıkıntı
herkes doğurdu bi bunlar doğurmadı dedirteceğiz kesin biz

minnoşlar sağlıkla gelsin canım. Eşim de geldi ,belki köpek çıkar diye gitmediğim bir park vardı, oraya gittik ,tam bir saat yürüdüm, efsane iyi geldi.Aksam da iyi oluyor.

Bende kızın okul çıkışına gidicem bgn yürüyerek niyetim öyle bakalım adım olarak bilmiyorum ama git gel yine 3,5/4 Km eder

Maalesef yol üzerinde tatlıcı dondurmacı çok var bizdede yürüyüş maksadını aşıyor
Olsun napalım okdr harekete yakıt lazım

Ya benim sıpanın hala nasıl bi yeri varsa hergün başka yerde hıçkırıyor ben anlamadım bu işi
Nasıl gezenti çıktı bi durmuyor durduğu yerde

Günaydın güzeller, nisanda bizim topiğin en az yarısı doğurur ,zaten benimki çakma mayıs, kesin nisan da
Günaydın canım
Ben de çakma mayıs gözüküyorum sanırımmayısa kalsam bir dert bayram var kalmasam bir dert bakalım nasıl olcak

Ay banada hic mi hic gecmedi mart ayi nisan ayi su gbi gecsin insallah
Belki de nisan da doğururuz en sevdiğim ay
Çok doğru dedin nisan emnm çok hızlı geçecek
Şöyle bi havalar da güzelleşsin doğumlar da başlasın ohhh
En sevdiğim akşam yürüyüşü kış bile olsa

Günaydın kızlar Kahvaltımı yaptım Türk kahvesi keyfisi müzikleri de açtım oh valla hava da mis birazdan çıkar yürüyüş yaparım sancı yok bebiş kasım kasım kasılmıyor ödül gibi gün valla elbisemi de giycem cici cici olcam oh

Günaydın canım
Ben de çakma mayıs gözüküyorum sanırımmayısa kalsam bir dert bayram var kalmasam bir dert bakalım nasıl olcak
Kuzum seninki normal doğumu bekleyeceğin için sürpriz doktorun tatil bölünmesin diye yamukluk yapmazsa hayırlısı olsun inşallah

Kuzum seninki normal doğumu bekleyeceğin için sürpriz doktorun tatil bölünmesin diye yamukluk yapmazsa hayırlısı olsun inşallah
12 nisan da çatı muayenesi ve bebeğin durumuna göre karar vereceğiz canım Şimdilik normal gözüküyor ama bakalım doktor ne diyecek

Ben olsam bayılırım, o yüzden temkinliyim
Benim köpeğim olduğundan çok alışığım sokak köpeklerine. Bize cookie ile dolaşırken çok takılıyorlar ben umursamıyorum

Kızlar kaşık biberon sipariş etmiştim onu bekliyorum sonra kaynatacağım herşeyi. Nasıl kaynatmalıyım karbonatla falan mı?

Kızlar kaşık biberon sipariş etmiştim onu bekliyorum sonra kaynatacağım herşeyi. Nasıl kaynatmalıyım karbonatla falan mı?
Yok normal kaynatacaksin ama dikkat et küçük bir tencerede olmasin

Ben bikaç yerde kaynatmayın kaynamış suda bekletin diye okudum ama, kendi biberonlarimi öyle yaptım
Ben hepsinin kullanma talimatlarını okudum ,kaynatın yazıyordu, belki hepsi kendi hammaddesine göredir

Kızlar yürüdük köpüşümle geldik şimdi mutfağı temizleyip biberonları vs. Kaynatcam. Annem bana dedi ki bulaşık yıkar gibi yıka sonra suyu cattleda kaynat büyük bir tencereye koy suyu. Ocakta bir kez daha kaynasın. Biberonlar vs. Ekle 10 dakika tahta maşa ile çevire çevire kaynat. Sonra durula. Öyle yapcam. Zaten biberon emzik temizleyici deterjandan almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…