- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
ay iş bi saat geç olsa ben sabah yürürdüm kesin. sabah yürüyünce gün içinde daha enerjik oluyorum. yoksa bi saatim ayılmakla geçiyor. gözüm kapalı eyeliner çekiyorumYaa hava güzel olumca akşam yürüyüşü tadına doyum olmuyorben sabah uykulu halde asla yürüyemem aşırı gudubet bişe oluyorum öğleye kadar hiç sabah insanı değilim
Biz senle meşaleyi tutacaz kuzuu mayıs sonuna kadar tam gaz herkesi doğurtup duracaz inş
minnoşlar sağlıkla gelsin canım. Eşim de geldi ,belki köpek çıkar diye gitmediğim bir park vardı, oraya gittik ,tam bir saat yürüdüm, efsane iyi geldi.Aksam da iyi oluyor.
ay iş bi saat geç olsa ben sabah yürürdüm kesin. sabah yürüyünce gün içinde daha enerjik oluyorum. yoksa bi saatim ayılmakla geçiyor. gözüm kapalı eyeliner çekiyorummecbur akşam ama havalar güzel allahtan akşam olunca dondurma yemeden gelesim gelmiyor öyle bi sıkıntı
herkes doğurdu bi bunlar doğurmadı dedirteceğiz kesin biz
Günaydın canımGünaydın güzeller, nisanda bizim topiğin en az yarısı doğurur ,zaten benimki çakma mayıs, kesin nisan da
Belki de nisan da doğururuzAy banada hic mi hic gecmedi mart ayi nisan ayi su gbi gecsin insallah
Şöyle bi havalar da güzelleşsin doğumlar da başlasın ohhhÇok doğru dedinnisan emnm çok hızlı geçecek
En sevdiğim akşam yürüyüşüay iş bi saat geç olsa ben sabah yürürdüm kesin. sabah yürüyünce gün içinde daha enerjik oluyorum. yoksa bi saatim ayılmakla geçiyor. gözüm kapalı eyeliner çekiyorummecbur akşam ama havalar güzel allahtan akşam olunca dondurma yemeden gelesim gelmiyor öyle bi sıkıntı
herkes doğurdu bi bunlar doğurmadı dedirteceğiz kesin biz
Ben olsam bayılırım, o yüzden temkinliyimay bana geçen bi köpek dadandı. 1 saat beraber yürüdük sonra beni eve bıraktı çok komikti
Kuzum seninki normal doğumu bekleyeceğin için sürprizGünaydın canım
Ben de çakma mayıs gözüküyorum sanırımmayısa kalsam bir dert bayram var kalmasam bir dert bakalım nasıl olcak
12 nisan da çatı muayenesi ve bebeğin durumuna göre karar vereceğiz canımKuzum seninki normal doğumu bekleyeceğin için sürprizdoktorun tatil bölünmesin diye yamukluk yapmazsa hayırlısı olsun inşallah
Benim köpeğim olduğundan çok alışığım sokak köpeklerine. Bize cookie ile dolaşırken çok takılıyorlar ben umursamıyorumBen olsam bayılırım, o yüzden temkinliyim
Ben korkuyorum canim yaBenim köpeğim olduğundan çok alışığım sokak köpeklerine. Bize cookie ile dolaşırken çok takılıyorlar ben umursamıyorum
Yok normal kaynatacaksin ama dikkat et küçük bir tencerede olmasinKızlar kaşık biberon sipariş etmiştim onu bekliyorum sonra kaynatacağım herşeyi. Nasıl kaynatmalıyım karbonatla falan mı?
Korkma canım onların hepsi sevgi ve yemek bekliyor çoğu zararsızBen korkuyorum canim ya
Tamam canımYok normal kaynatacaksin ama dikkat et küçük bir tencerede olmasin
Ben bikaç yerde kaynatmayın kaynamış suda bekletin diye okudum ama, kendi biberonlarimi öyle yaptımKızlar kaşık biberon sipariş etmiştim onu bekliyorum sonra kaynatacağım herşeyi. Nasıl kaynatmalıyım karbonatla falan mı?
Ben hepsinin kullanma talimatlarını okudum ,kaynatın yazıyordu, belki hepsi kendi hammaddesine göredirBen bikaç yerde kaynatmayın kaynamış suda bekletin diye okudum ama, kendi biberonlarimi öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?