• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Teşekkür ederimm o senin güzelliğin🧿 eşimle var yanyana cok tatlılar aynı gün cekıldık onlarda harıka da eş kişisi kzıyo story ble atamıyorum 🙏🏻🧿😍 nazar deger askm koyma askm bi göbeğimi koyuverdim tam kız anası di mi yuvarlak koca bi karın😍🤦‍♀️

Oh ne güzel yapmışsınız Daha kocamla çekinemedim yaa şöyle güzelce. Ama var bişeyler aklımda kendi kendimize bikaç poz istiyorum doğurmadan inş

Yok gelmedi hiç ya baktım geçenlerde meraktan azcık sıktım ama yok fazla da ellenmez ztn
Senden geldi mi?
Mavi mavi damarlar cok yoğun gözüküyo yüzeyden ama yok dha gelmedi 🤗bazılarında geliyomış ztn herkeste değilde,sıkma kesinlikle cok yanlış tetikliyormuş vs sıkmayın dıyorlar..

Benim memem kaşınıyor kaşıyınca da süt geliyor 😂

Ben de yanıyorumm gece yatarken kısa kolluyla yatmak falan kesmiyo geceliğe geçtim resmen ayaklarımı da dışarı çıkarıyorum :halay:

Off valla başımıza vurdu iyice ateş😂
Benkiii asla yorgana sarınmadan uyuyamayan titrek insan aynı dedigin gibi atıyorum ha bire üstüm açık uyumuşum resmen 2 gündür
İyiki ağustosa falan denk gelmedik biz

Benkiii asla yorgana sarınmadan uyuyamayan titrek insan aynı dedigin gibi atıyorum ha bire üstüm açık uyumuşum resmen 2 gündür
Ay bir üstü açık uyuyanda ben🙋🏻‍♀️😅😅
Eşim bile şok oluyor sana noldu diye😂😂😂
Kanımız kaynıyor resmenn😅😅

Ay evet bi de yaz hamileliği elbise falan diyoduk 😂 yok yok hiç bize göre değil bu işler 😂😂

Günaydın güzeller, nisanda bizim topiğin en az yarısı doğurur ,zaten benimki çakma mayıs, kesin nisan da🥰🤭

Bugün eşim evde yürüyüşü 1 saate çıkaracağım kilitlenir falan kalırsam, çağırıveririm🤪

Bugün eşim evde yürüyüşü 1 saate çıkaracağım kilitlenir falan kalırsam, çağırıveririm🤪
işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş. :D çoğumuz nisanda ama ben mayısta inş :halay: zaten mayısın sonu görünüyor. nisanda gelmesin kızım.

işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş. :KK70: çoğumuz nisanda ama ben mayısta inş :halay: zaten mayısın sonu görünüyor. nisanda gelmesin kızım.
🥰 minnoşlar sağlıkla gelsin canım. Eşim de geldi ,belki köpek çıkar diye gitmediğim bir park vardı, oraya gittik ,tam bir saat yürüdüm, efsane iyi geldi.Aksam da iyi oluyor.

işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş. :KK70: çoğumuz nisanda ama ben mayısta inş :halay: zaten mayısın sonu görünüyor. nisanda gelmesin kızım.

Yaa hava güzel olumca akşam yürüyüşü tadına doyum olmuyor😋😋 ben sabah uykulu halde asla yürüyemem aşırı gudubet bişe oluyorum öğleye kadar hiç sabah insanı değilim😂😂
Biz senle meşaleyi tutacaz kuzuu mayıs sonuna kadar tam gaz herkesi doğurtup duracaz inş😀

Back