• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar yürüdük köpüşümle geldik şimdi mutfağı temizleyip biberonları vs. Kaynatcam. Annem bana dedi ki bulaşık yıkar gibi yıka sonra suyu cattleda kaynat büyük bir tencereye koy suyu. Ocakta bir kez daha kaynasın. Biberonlar vs. Ekle 10 dakika tahta maşa ile çevire çevire kaynat. Sonra durula. Öyle yapcam. Zaten biberon emzik temizleyici deterjandan almıştım.
bende böyle kaynattım kızlar. kaynar suya atıp sonra ocağın altını açtm çevirerek bi on dk kaynattm snra temiz biyerde kurutup çıtçıtlı poşetlere kaldırdım.

Kızlar bu erkeklerin kullandıkları şeyleri geri yerine koyma huyu neden yok ya. Dün gece yoğurt yemişti yoğurt kabı dışarda. Sarımsaklı bir de açmış ağzını koymuş öyle ben de görmemişim kokmuş her yer allahım adamı boğcam valla ya. Midem kalktı 😰

Kızlar bu erkeklerin kullandıkları şeyleri geri yerine koyma huyu neden yok ya. Dün gece yoğurt yemişti yoğurt kabı dışarda. Sarımsaklı bir de açmış ağzını koymuş öyle ben de görmemişim kokmuş her yer allahım adamı boğcam valla ya. Midem kalktı 😰
Birak kendi yikasin😅 o kokuya maruz kalsin belki bi daha yapmaz

annesi öğretmemiş erkek çocuğu diye :D erkek annelerine sesleniyorum bu tarz temel bilgilerin öğretilmesi lazım. :D

Birak kendi yikasin😅 o kokuya maruz kalsin belki bi daha yapmaz
Ay aman kuzum ya yola dediğime pişman olurum hani çocuğu bi işe gönderirsin arkasından sen yaparsın ya aynıııı. Adam temizliyor mu kirletiyor mu belli değil. 😂

annesi öğretmemiş erkek çocuğu diye :KK70: erkek annelerine sesleniyorum bu tarz temel bilgilerin öğretilmesi lazım. :KK70:
Yok kuzum annesi bize geldiği zaman misal oğlu işe gidecek kapıda oğlunun ağzına ceviz vs sıkıştırıyor. Böyle elinde bekliyor. Benim eşim hem tek çocuk hem de erkek. Kayınpederim hamileliğimin başından beri senin oğlun olacak dedi durdu bana bi ara psikolojim baya bi bozulmuştu bu sebepten. ben de inat gibi kız doğuruyorum çatlasınlar 😂

Doğum tarihini tahmini olanların altına ekledim kuzucum, diğerlerini de ekleyelim hemen açıyorum sütunları 😅
10 Mayıs tahmini ama benimki 10a kadar durursa şaşırırız tüm grup 😂😂😂

Selam kızlar🌸 Bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda dedi doktor, kilomuz 2 olmuş boyu 42 cm. Bir sonraki kontrolüm bir ay sonra 2 haftaya düşer sandım yine olmadı sağlık olsun 😂 M Mvikdn memorial Dicle doktorları niye böyle senin yunus hoca da bir ay sonra demişti 🤦🏼‍♀️🥺

Selam kızlar🌸 Bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda dedi doktor, kilomuz 2 olmuş boyu 42 cm. Bir sonraki kontrolüm bir ay sonra 2 haftaya düşer sandım yine olmadı sağlık olsun 😂 M Mvikdn memorial Dicle doktorları niye böyle senin yunus hoca da bir ay sonra demişti 🤦🏼‍♀️🥺
Para kazanmak istemiyorlar galiba😂😂😂 aslında merakımız dışında iyi bir şey. Demekki sıkıntı görmüyorlar, maşallah bize🥰🤭Daha 9 günüm var ,bekle bekle yoruldum

Para kazanmak istemiyorlar galiba😂😂😂 aslında merakımız dışında iyi bir şey. Demekki sıkıntı görmüyorlar, maşallah bize🥰🤭Daha 9 günüm var ,bekle bekle yoruldum
Öyle dedi doktor da bir sıkıntı yok iki hafta sonra gelsen de sana kilosunu söyleyecem gideceksin ben de peki dedim ne diyim 😂 ay olsun az kalmış senin de 🐣

Kızlar benim aşırı sık ve şiddetli sancım var doktora sıklığını söyledim hastaneye git nstye alsınlar ben de evden geliyorum dedi. Dua edin lütfen

Back