Yok bencede çok güzel baksana tacida varmış cokda sade sayılmaz giydirdigin günüde göstersin rabbimbende isimli yaptırmaktan vazgeçtim taç ve tulum giydirecegim
Kuzu çok güzelll ben de sade şeylere hastayım bayılıyorum, isimli de yaptırıyorum ama sırf anı kalsın diye battaniyesini falan saklarım en azındanannem nasıl benimkileri saklamış, ben de onları saklarım bi zahmet
Nerden aldın canım ben de bir bakayım, isimli falan yaptırdım zaten ama buda beyaz hoşuma gitti
Ben böyle sade zamansız parçaları çok beğeniyorumyaa şu isimsiz kızımın donuna bakın hele teyzeler
İnsta dan yaptıracaktım üşendimbide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba değiştirebilirim kararsızım
Ben böyle sade zamansız parçaları çok beğeniyorumçok zarif güzel günlerde kullanın
Öyle şeyleri okuma canim ,ben kaldıramıyorum valla ,bir ara haber de izlemiyordum ,dün gene tesadüfen haberde bir gebe banyoda ölmüş onu izledim sinirim bozuldu artık .Duygusal olarak çok hassas bir dönemdeyiz zatenKızlar burada bebeğimi kaybettim diye bir başlık vardı okudum ağla ağla ciğerim söküldü sabah sabah köpeğim geldi hemen yanıma yüzümü yaladı sonra hissetmiş gibi karnımı yaladı sabahtan beri tepemden inmedi hayvan hissetti sanırım
İsmiyle yaşasın prenses vinaçok güzel ısimmis canım baskı gelince de atarsın sonunda isimlere de karar verdik şükür
Teşekkür ederim kızlarİsmiyle yaşasın inşallah, cok hoş
Niye oyle olduk ya 2 gundur benimkide bam gümler yok kipirtilar hafif kaymalar var niye boyle oldu smdiBu saatte tost yedim ,sırf oynar mı diye ,canımda cekti o ayrı da ,hareketli olsa yemezdim.Bir tıklatıyor kesiyor hareketi
Vallahi ben 2 hafta oncesine kadar almiyordum artik zorla soyleye soyleye ic dedirttim 15 gundur iciyorum tutulmalarim o vajinal bolgedeki agrilar baskilar yuzde 70 rahatladi demesem vermicekti ilac karsiti bi doktorum var b12 yerlerde normal plesanta cekiyo gerek yok dio kan seviyem bi tik dusmus gerek yok modunda takiliyoArkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan
Benimki de aynen öyle vermiyor gerek yok ,ne kadar az takviye o kadar iyi diyor.D vitamini ve demir alıyorum başka da hiçbir şey vermedi ,ben kendim sordum omega 3 alabilir miyim diye ,izin verdi ,çünkü düzenli balık tüketemiyorum ki tüketsen bile her balık omega 3 sağlamıyor.Vallahi ben 2 hafta oncesine kadar almiyordum artik zorla soyleye soyleye ic dedirttim 15 gundur iciyorum tutulmalarim o vajinal bolgedeki agrilar baskilar yuzde 70 rahatladi demesem vermicekti ilac karsiti bi doktorum var b12 yerlerde normal plesanta cekiyo gerek yok dio kan seviyem bi tik dusmus gerek yok modunda takiliyo
Aynen katiliyorum ilk cocukta benim esimde dogunca aliriz deyip stokculuk yapma taraftari degildi adam smdi e bebek indirimi takip edip edip islak mendil bez stokluyorKızlar ilk çocukta erkekler böyle oluyor ,yoruyor insanı. 2.de düzenliyorlar
bnce cok guzelmis melek gbi olur icinde ❤yaa şu isimsiz kızımın donuna bakın hele teyzeler
İnsta dan yaptıracaktım üşendimbide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba değiştirebilirim kararsızım
2 hafta sonra yerimizde de sallanamayacagiz anlaşılanDün kızım anne dans edelim dedi
Etmesine ettim aama çok komikti sadece olduğum Yerde sallanarak nefes nefese zor attım kendimi koltuğa
Sabah yürümemiştim bir huzursuzluk, bir de yürümediğim gün tuvalete de çıkamıyorum. Çıktım yarım saat yürüdüm, yavaş ,yavaş .Simdi de sadece salon ve oturma odasına üstten süpürge tutacağım. Akşama doğru da yemek yapabilirsem başka hiçbir is yapamam.
Ay
bnce cok guzelmis melek gbi olur icinde ❤
Teşekkürler canımAdıyla yaşasın güzellik
Ay ne demekkk tabiki serbestYaaaa çok güzelmişhemen anlamına bakıyorum hırkızlık serbestmi hala ismimiz yok herkesinkine sulanır oldum
müge boz un kızının adıydı sanırım
İsmiyle yaşasın prensesim
Bunlar bile büyük iş bize artık
Bugünde yürüyüşe çıkamadım sürekli evde takılcak bişey buluyorum leş gibi heryer nasıl takılmayım ona buna sarınca da çıkamıyorum şu evdenbugünde ayakkabılık portmento ya taktım doldur boşalt kaldır sil içini biraz yine çamaşır bebeğin eşyası derken şuan belim ayrılıyor
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah içinde görelim kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?