2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bu saatte tost yedim ,sırf oynar mı diye ,canımda cekti o ayrı da ,hareketli olsa yemezdim.Bir tıklatıyor kesiyor hareketi

Benim eşim de kızını düşününce olmuyormuş.Ama afedersiniz geçen bir oldu ben de yok konsantre olamadım, yok sadece eziyet gerek yok, hele 40 ımız bir çıksın bakarız. Hos o zamanda memlekete gideceğim 🤣
Ay yok canım ya ben nasıl yapıldığını bile unuttum🙄🙄😄 yani 40 ımdan sonrada bocalarım bu saatteb sonra😁

Arkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan🙈

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hafifler bi an önce 🥺 bağırsaklardaki rahatsızlıktan o da az hareket ediyodur korkma senn

Ben de aynı senin gibiyim canım bitmedikçe kafamda büyüyo sanki 💆🏻‍♀️ Benim eşim de rahat ol hepsini halledicez modunda sürekli, halledicez de ne zaman işte 😅

Ayyy döndü mü acaba yağıztoşş 😱

Ay ben buna çok güldüm 😂😂😂 özellikle boş boş bakıyo kısmına, benim de gerekli diye alıp gösterdiğim her şeye eşim boş boş bakıyo ben de kendimi sorguluyorum gereksiz miydi acaba diye ahaha bu erkekler neden böyle acaba ya 😂

+1 😂
En son biberon fırçasına taktı bu olmasa olmuyor mu diyor 😄hoş önce ne olduğunu da anlayamadı ya daha ne kadar ıvır zıvır alacaksın diyor demek ki hepsi aynı bunların 😄

Arkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan🙈
Ben d vitamini ve demirden başka hiçbir şey kullanmıyorum

15.haftada korona oldum eklem ağrılarım vardı o zamandan beri kullanıyorum ben sadece eklem ağrısı için değil sertleşen karnı yumuşattığını da okumuştum kasılmalara iyi geldiğini o yüzden kullanılması gerekiyor diye biliyorum ama muhakkak doktorunuz bizden daha iyi biliyordur 11 yıl okuyorlarmış sanırım kadın doğum uzmanı olabilmek için ☺️

Ben içmiyorum 🙋🏻‍♀️ İçicek kadar bi rahatsız olmadım canım. d vit, gynoferon bi de multivitamin içiyorum

En son biberon fırçasına taktı bu olmasa olmuyor mu diyor 😄hoş önce ne olduğunu da anlayamadı ya daha ne kadar ıvır zıvır alacaksın diyor demek ki hepsi aynı bunların 😄
Ben onunla dalga geçer diye almadım daha 😂 zeka kartları var ya ona taktı benimki de diyo ki çocuk ne anlar bundan 😂 buna mı bakcak 😂

Kızlar ilk çocukta erkekler böyle oluyor ,yoruyor insanı. 2.de düzenliyorlar 😄

Ben onunla dalga geçer diye almadım daha 😂 zeka kartları var ya ona taktı benimki de diyo ki çocuk ne anlar bundan 😂 buna mı bakcak 😂

Kızlar ilk çocukta erkekler böyle oluyor ,yoruyor insanı. 2.de düzenliyorlar 😄
Anlatmayı bıraktım o yüzden ben 😄bende onun aldığı elektronik ıvır zıvırlara laf ediyorum inadına 😂😂bakalım önce hangimiz pes edeceğiz 😂😂

Benimki de bugun inat oynamıyor
Karniniza flash tutsaniza bi 😅 demin denedim bende isigi tuttugum yere dogru oynadi gercekten. Ama mesela bi yere tuttum oynadi bi yere tuttum oynamadi. Gorus acisina denk getirmeniz lazim 😅
Aa bakiyolar gerçekten 3 aylik falan olunca basliyolar bakmaya 😄 o zaman gosterirsiniz esinize gununu 😅

Ben agrım var bacağında deyince vermişti ama o kadar çok ilaç oldu ki. Çok düzensiz kullanıyorum maalesef bulantı oluyor hepsini alınca

Arkadaşlar iyi akşamlar
Doktor kontrolünde haftalığa geçiş yaptınız mi?yani her hafta gitmeye ne zaman başlarız?ben yarın 32 haftaya giriyorum ctesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek ama bu son haftalar hakikaten hic geçmiyor sanki hiç enerjim yok surekli yatmak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor ama bir oğlum daha var ilgilenmem gereken.

Arkadaşlar iyi akşamlar
Doktor kontrolünde haftalığa geçiş yaptınız mi?yani her hafta gitmeye ne zaman başlarız?ben yarın 32 haftaya giriyorum ctesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek ama bu son haftalar hakikaten hic geçmiyor sanki hiç enerjim yok surekli yatmak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor ama bir oğlum daha var ilgilenmem gereken.
Ben 36.haftadan itibaren tek haftaya düşüyor diye biliyorum benim doktorum öyle söyledi yani 34.haftadan sonra 36.haftada geleceksin 36.haftadan itibaren her hafta görmek istiyorum gebelerimi dedi ☺️

Arkadaşlar iyi akşamlar
Ben 2 haftada 1 gitmeye basladim 31. Hafta itibari ile. Haftada 1e duser miyiz bilmiyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar
Biz daha 2 haftaya yeni düştük 31+5 im. 2 haftaya düşmenin sevincini daha yeni yaşicaz 😂 haftada 1 rüya gibi 😂 galiba 36 dan sonra anca olur

Kuzum duphalac içtim bu seferde gaz dan şişkinlilten ölüyorumm yahuu,aşırı gaz yaptı ne zmn etkisi cıkar peki ,dışkıyı yumusatıyo dı mi? 3 gündür inanki aglayarak baskı ve zorla ıkınarak cıkablıyorum ama cok zor gözümden yaş geldi..magnesie calcine yazmıştı periontolog onu ıcıyorum gunde 1 kere işte anca..
Ben de o gün etki ediyordu canım gerekli durumlarda günde 2 de içebilirsin demişti ama bana 1 kere yetti sen ne kadar içiyorsun ben de öyle gaz da olmamıştı inşallah bir an önce hallolur 😕

Günaydın arkadaşlar, geceden beri bıçak saplanması gibi hem kasıklarda hem alt tarafta ağrılar var ,zaten karnım da bir gergin anlamadım, sonu hayrolsun

Back