Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok canım ya ben nasıl yapıldığını bile unuttumBenim eşim de kızını düşününce olmuyormuş.Ama afedersiniz geçen bir oldu ben de yok konsantre olamadım, yok sadece eziyet gerek yok, hele 40 ımız bir çıksın bakarız. Hos o zamanda memlekete gideceğim![]()
Aynen ,ilk gece muhabbetine dönecekAy yok canım ya ben nasıl yapıldığını bile unuttumyani 40 ımdan sonrada bocalarım bu saatteb sonra
![]()
Canım bu aylarda arkadaşıma da olmuştu. Magnezyum takviye vermişti sadece önemli birşey olarak görmemişti, kontrole bile çağırmamıştı mesajla magnezyum takvye ismi vermiştiKızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
![]()
En son biberon fırçasına taktı bu olmasa olmuyor mu diyorÇok geçmiş olsun canım ya inşallah hafifler bi an öncebağırsaklardaki rahatsızlıktan o da az hareket ediyodur korkma senn
Ben de aynı senin gibiyim canım bitmedikçe kafamda büyüyo sankiBenim eşim de rahat ol hepsini halledicez modunda sürekli, halledicez de ne zaman işte
Ayyy döndü mü acaba yağıztoşş
Ay ben buna çok güldümözellikle boş boş bakıyo kısmına, benim de gerekli diye alıp gösterdiğim her şeye eşim boş boş bakıyo ben de kendimi sorguluyorum gereksiz miydi acaba diye ahaha bu erkekler neden böyle acaba ya
+1![]()
Ben d vitamini ve demirden başka hiçbir şey kullanmıyorumArkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan![]()
15.haftada korona oldum eklem ağrılarım vardı o zamandan beri kullanıyorum ben sadece eklem ağrısı için değil sertleşen karnı yumuşattığını da okumuştum kasılmalara iyi geldiğini o yüzden kullanılması gerekiyor diye biliyorum ama muhakkak doktorunuz bizden daha iyi biliyordur 11 yıl okuyorlarmış sanırım kadın doğum uzmanı olabilmek içinArkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan![]()
Ben içmiyorumArkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan![]()
Ben onunla dalga geçer diye almadım dahaEn son biberon fırçasına taktı bu olmasa olmuyor mu diyorhoş önce ne olduğunu da anlayamadı ya daha ne kadar ıvır zıvır alacaksın diyor demek ki hepsi aynı bunların
![]()
Ben onunla dalga geçer diye almadım dahazeka kartları var ya ona taktı benimki de diyo ki çocuk ne anlar bundan
buna mı bakcak
![]()
Anlatmayı bıraktım o yüzden benKızlar ilk çocukta erkekler böyle oluyor ,yoruyor insanı. 2.de düzenliyorlar![]()
Karniniza flash tutsaniza biBenimki de bugun inat oynamıyor
Aa bakiyolar gerçekten 3 aylik falan olunca basliyolar bakmayaBen onunla dalga geçer diye almadım dahazeka kartları var ya ona taktı benimki de diyo ki çocuk ne anlar bundan
buna mı bakcak
![]()
Ben agrım var bacağında deyince vermişti ama o kadar çok ilaç oldu ki. Çok düzensiz kullanıyorum maalesef bulantı oluyor hepsini alıncaArkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan![]()
Ben 36.haftadan itibaren tek haftaya düşüyor diye biliyorum benim doktorum öyle söyledi yani 34.haftadan sonra 36.haftada geleceksin 36.haftadan itibaren her hafta görmek istiyorum gebelerimi dediArkadaşlar iyi akşamlar
Doktor kontrolünde haftalığa geçiş yaptınız mi?yani her hafta gitmeye ne zaman başlarız?ben yarın 32 haftaya giriyorum ctesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek ama bu son haftalar hakikaten hic geçmiyor sanki hiç enerjim yok surekli yatmak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor ama bir oğlum daha var ilgilenmem gereken.
Ben 2 haftada 1 gitmeye basladim 31. Hafta itibari ile. Haftada 1e duser miyiz bilmiyorumArkadaşlar iyi akşamlar
Doktor kontrolünde haftalığa geçiş yaptınız mi?yani her hafta gitmeye ne zaman başlarız?ben yarın 32 haftaya giriyorum ctesi kontrol var bakalım doktor ne diyecek ama bu son haftalar hakikaten hic geçmiyor sanki hiç enerjim yok surekli yatmak istiyorum çok çabuk yoruluyorum ve agrilarim oluyor ama bir oğlum daha var ilgilenmem gereken.
Biz daha 2 haftaya yeni düştük 31+5 im. 2 haftaya düşmenin sevincini daha yeni yaşicazArkadaşlar iyi akşamlar
Ben de o gün etki ediyordu canım gerekli durumlarda günde 2 de içebilirsin demişti ama bana 1 kere yetti sen ne kadar içiyorsun ben de öyle gaz da olmamıştı inşallah bir an önce hallolurKuzum duphalac içtim bu seferde gaz dan şişkinlilten ölüyorumm yahuu,aşırı gaz yaptı ne zmn etkisi cıkar peki ,dışkıyı yumusatıyo dı mi? 3 gündür inanki aglayarak baskı ve zorla ıkınarak cıkablıyorum ama cok zor gözümden yaş geldi..magnesie calcine yazmıştı periontolog onu ıcıyorum gunde 1 kere işte anca..