2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok bencede çok güzel baksana tacida varmış cokda sade sayılmaz giydirdigin günüde göstersin rabbim😍 bende isimli yaptırmaktan vazgeçtim taç ve tulum giydirecegim

Evet canım tacı şapkası bide eldiveni var düz sade yaka detayı çok hoşuma gitti
Amin inşallah içinde görmek nasip olsun🤩🤩😍😍🥰

Kuzu çok güzelll ben de sade şeylere hastayım bayılıyorum, isimli de yaptırıyorum ama sırf anı kalsın diye battaniyesini falan saklarım en azından 😂 annem nasıl benimkileri saklamış, ben de onları saklarım bi zahmet 😂😂

Evet hatıra güzel olur sakla tabiii onlar da hoş ama bende hem isim belli değil😂 hemde bu hoşuma gitti aldım ama başka bişey beğenmem sonradan inşallah aklım kalmasın🤨
İsmi söyle kız çatlatma biiiziiii😝

Nerden aldın canım ben de bir bakayım, isimli falan yaptırdım zaten ama buda beyaz hoşuma gitti

Canım ben babymall dan aldım ama İdil baby nin tulumu başka yerde de satışı vardır belki. Kumaşı falan tok gayet güzel

yaa şu isimsiz kızımın donuna bakın hele teyzeler😆😆
İnsta dan yaptıracaktım üşendim🙄🙄 bide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba🙄 değiştirebilirim kararsızım🧐
Ben böyle sade zamansız parçaları çok beğeniyorum 💕çok zarif güzel günlerde kullanın

Kendimizi bırakmayalım kızlar daha yedi sekiz haftamız var tutalım bebekleri içimizde 😂diyip önce ben doğururum kesin 😂😂

Kızlar burada bebeğimi kaybettim diye bir başlık vardı okudum ağla ağla ciğerim söküldü sabah sabah köpeğim geldi hemen yanıma yüzümü yaladı sonra hissetmiş gibi karnımı yaladı sabahtan beri tepemden inmedi hayvan hissetti sanırım 😢

Benim minnoş kızımın ismi teyzeleri 🐣 baskıyı bekleyemeyen sabırsız larii 🙋🏻‍♀️ 😂😂😂
P Purple07 Y Ygttt
Tulum gelince kalitesini de yazarım 😅

Eklentiler

• 84902188-09E4-42F8-86D9-5DB42CDAFDC6.jpeg
    84902188-09E4-42F8-86D9-5DB42CDAFDC6.jpeg
    22,1 KB · Görüntüleme: 58
Sabah yürümemiştim bir huzursuzluk, bir de yürümediğim gün tuvalete de çıkamıyorum. Çıktım yarım saat yürüdüm, yavaş ,yavaş .Simdi de sadece salon ve oturma odasına üstten süpürge tutacağım. Akşama doğru da yemek yapabilirsem başka hiçbir is yapamam.

Kızlar burada bebeğimi kaybettim diye bir başlık vardı okudum ağla ağla ciğerim söküldü sabah sabah köpeğim geldi hemen yanıma yüzümü yaladı sonra hissetmiş gibi karnımı yaladı sabahtan beri tepemden inmedi hayvan hissetti sanırım 😢
Öyle şeyleri okuma canim ,ben kaldıramıyorum valla ,bir ara haber de izlemiyordum ,dün gene tesadüfen haberde bir gebe banyoda ölmüş onu izledim sinirim bozuldu artık .Duygusal olarak çok hassas bir dönemdeyiz zaten

Arkadaşlar bir tek ben mi magnezyum içmiyorum, hepinizin doktorları verdi mi , kafama takıldı, iç bacak ağrım da oluyo normal onlar olcak dedi , genelde burda okuduğumda öyle ağrılar da falan magnezyum vermiş doktorlar, var mı benim gibi hiç magnezyum takviyesi almayan🙈
Vallahi ben 2 hafta oncesine kadar almiyordum artik zorla soyleye soyleye ic dedirttim 15 gundur iciyorum tutulmalarim o vajinal bolgedeki agrilar baskilar yuzde 70 rahatladi demesem vermicekti ilac karsiti bi doktorum var b12 yerlerde normal plesanta cekiyo gerek yok dio kan seviyem bi tik dusmus gerek yok modunda takiliyo 😂

Vallahi ben 2 hafta oncesine kadar almiyordum artik zorla soyleye soyleye ic dedirttim 15 gundur iciyorum tutulmalarim o vajinal bolgedeki agrilar baskilar yuzde 70 rahatladi demesem vermicekti ilac karsiti bi doktorum var b12 yerlerde normal plesanta cekiyo gerek yok dio kan seviyem bi tik dusmus gerek yok modunda takiliyo 😂
Benimki de aynen öyle vermiyor gerek yok ,ne kadar az takviye o kadar iyi diyor.D vitamini ve demir alıyorum başka da hiçbir şey vermedi ,ben kendim sordum omega 3 alabilir miyim diye ,izin verdi ,çünkü düzenli balık tüketemiyorum ki tüketsen bile her balık omega 3 sağlamıyor.

Kızlar ilk çocukta erkekler böyle oluyor ,yoruyor insanı. 2.de düzenliyorlar 😄
Aynen katiliyorum ilk cocukta benim esimde dogunca aliriz deyip stokculuk yapma taraftari degildi adam smdi e bebek indirimi takip edip edip islak mendil bez stokluyor 😂😂 ilk cocukta 1 yas 2 yas kiyafet getirenlere cok sinir olurduk esimle o cocuk hc buyumucek gbi falan gelirdi nezmn giyecek bunu deyip ayar oluyorduk simdi insallah yenidogan hediyesi gelmez diyoruz annesi yelek ördurmuş buyukce bak bak buyuk yelek geldi hanim diye seviniyor cok komikler ya 😂😂

Ay
yaa şu isimsiz kızımın donuna bakın hele teyzeler😆😆
İnsta dan yaptıracaktım üşendim🙄🙄 bide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba🙄 değiştirebilirim kararsızım🧐
bnce cok guzelmis melek gbi olur icinde ❤

Benim minnoş kızımın ismi teyzeleri 🐣 baskıyı bekleyemeyen sabırsız larii 🙋🏻‍♀️ 😂😂😂
P Purple07 Y Ygttt
Tulum gelince kalitesini de yazarım 😅

Yaaaa çok güzelmiş🥰 hemen anlamına bakıyorum👀 hırkızlık serbestmi 🙄😂 hala ismimiz yok herkesinkine sulanır oldum🥲
müge boz un kızının adıydı sanırım
İsmiyle yaşasın prensesim❤️

Sabah yürümemiştim bir huzursuzluk, bir de yürümediğim gün tuvalete de çıkamıyorum. Çıktım yarım saat yürüdüm, yavaş ,yavaş .Simdi de sadece salon ve oturma odasına üstten süpürge tutacağım. Akşama doğru da yemek yapabilirsem başka hiçbir is yapamam.

Bunlar bile büyük iş bize artık
Bugünde yürüyüşe çıkamadım sürekli evde takılcak bişey buluyorum leş gibi heryer nasıl takılmayım ona buna sarınca da çıkamıyorum şu evden🥺 bugünde ayakkabılık portmento ya taktım doldur boşalt kaldır sil içini biraz yine çamaşır bebeğin eşyası derken şuan belim ayrılıyor💩

Ay

bnce cok guzelmis melek gbi olur icinde ❤

Teşekkür ederiz teyzesi inşallah içinde görelim kuzularımızı🌺🥳

Adıyla yaşasın güzellik 💜
Teşekkürler canım ❤️❤️
Yaaaa çok güzelmiş🥰 hemen anlamına bakıyorum👀 hırkızlık serbestmi 🙄😂 hala ismimiz yok herkesinkine sulanır oldum🥲
müge boz un kızının adıydı sanırım
İsmiyle yaşasın prensesim❤️

Bunlar bile büyük iş bize artık
Bugünde yürüyüşe çıkamadım sürekli evde takılcak bişey buluyorum leş gibi heryer nasıl takılmayım ona buna sarınca da çıkamıyorum şu evden🥺 bugünde ayakkabılık portmento ya taktım doldur boşalt kaldır sil içini biraz yine çamaşır bebeğin eşyası derken şuan belim ayrılıyor💩

Teşekkür ederiz teyzesi inşallah içinde görelim kuzularımızı🌺🥳
Ay ne demekkk tabiki serbest 😂 evet onun tatlı kızından esinlendim bende resmen balll teşekkürler teyzesiii 💗

Ben de yatağı topladım ve ortalıktaki bi kaç kıyafeti şuan pertim. Bi koltuğa devrildim onda da rahat edemedim ööffff napsam 😂 rahat pozisyon arıyorum ama yokk

Back