Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilt kuruluğu yazan arkadaşlar ,cilt kuruluğu kişinin kendisinin su ya da yağı az tüketmesinden kaynaklanıyor
Krem olarak ne kullanıyosun canım? Ben ilk bebe yağı kullandım ama gece sürüp sabah uyandığımda bile nemli değildi. Doktorum da burts bees önerdi direk onu alıp kullandım şimdlik bi sorun yok
Kararma + yeşil damarlar pekii. Hulk gibiyimama benim pul pul dökülme ucunda değil normal derisinde
![]()
Ben normalde beyaz ötesi tenliyim ve su an aynen kapkara oldu ucu.Gecen oglum gördü aaaaaa ne oldu diyor![]()
O zaman yağ oranını gözden geçir canım, sağlıklı yağları sanılanın aksine bol tüketmek gerekiyormuş.Benim kadar su içen yoktur sanırım her daim elimde bardağım canım ya.. ama oldum olasıda kuruyumdur
Kızlar doktora gittim 1700 gram 40 cm çıktı bizim bıdık doktor amniyon sıvısı alt sınırda su iç dedi.![]()
Benim oğlan da kısa bir şok yaşadıBenim kız görse kesin korkar![]()
Bebe yağı ile nemlendirici krem kullandım dönüşümlü. Ama çok da düzenli kullandigim söylenemez . Senin dediğini ilk defa duyuyorum olmadı ondan alimmKrem olarak ne kullanıyosun canım? Ben ilk bebe yağı kullandım ama gece sürüp sabah uyandığımda bile nemli değildi. Doktorum da burts bees önerdi direk onu alıp kullandım şimdlik bi sorun yok
Kararma + yeşil damarlar pekii. Hulk gibiyimama benim pul pul dökülme ucunda değil normal derisinde
![]()
Her sabah avokado yiyorum en az da 1,5 lt su içiyorum ama kuru yinedeCilt kuruluğu yazan arkadaşlar ,cilt kuruluğu kişinin kendisinin su ya da yağı az tüketmesinden kaynaklanıyor
Heh evet aynısııHulk ahahah
Ay benimde derisinde beyaz beyaz kepek gbi ucunda da böyle sanki sarımsı bi kabuk gibi olmuş sıkınca süt gelmiyor ama sanki gelmişte kurumuş gibi kremledim duş sonrası gitti o sertlik![]()
%99 bitkiselmiş canım. Gerçekten güzel nemlendiriyo. Ben de lierac almayı düşünüyodum bunun içeriği daha temiz olunca hiç düşünmeden bunu aldım direk. Şimdiden başlayan çatlaklara da serum falan sürülüyo. kırmızıyken müdahale et bence, beyaza dönünce geri dönüşü yokmuşBebe yağı ile nemlendirici krem kullandım dönüşümlü. Ama çok da düzenli kullandigim söylenemez . Senin dediğini ilk defa duyuyorum olmadı ondan alimm
Havuç suyu iç özellikle. Katı meyve sıkacağı yoksa direk kendisinide ye ama baya fazla yeKızlar doktora gittim 1700 gram 40 cm çıktı bizim bıdık doktor amniyon sıvısı alt sınırda su iç dedi.![]()
1,5 çok az kuzum o anca böbreklerin çalışsın diyeHer sabah avokado yiyorum en az da 1,5 lt su içiyorum ama kuru yinede![]()
Yaa çatlaklara ne iyi geliyor var mı bildiğin marka. Ona baslayim hemennHer sabah avokado yiyorum en az da 1,5 lt su içiyorum ama kuru yinede
Heh evet aynısııama göğüs ucuyla çok oynamamak lazımmış. Bi kaç haftaya göğüs ucu kremi süreriz toparlar belki
%99 bitkiselmiş canım. Gerçekten güzel nemlendiriyo. Ben de lierac almayı düşünüyodum bunun içeriği daha temiz olunca hiç düşünmeden bunu aldım direk. Şimdiden başlayan çatlaklara da serum falan sürülüyo. kırmızıyken müdahale et bence, beyaza dönünce geri dönüşü yokmuş![]()
Ben de öyleyim canım3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum
Benmkide çok su seviyor bir iki aydır farkediyorun duş başlığını karnıma tutunca oynuyor bayaArkadaşlar, Ela ben duş alırken bildiğiniz korkuyor ,böyle karnım iki büklüm oluyor son 3 duşumda hep aynısı oldu,çok enteresan bir durum
Duygusal kuzum hamilelik sürecinde seni üZecek şeyler oldu galiba? Anlatmak istermsn