2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın arkadaşlar, geceden beri bıçak saplanması gibi hem kasıklarda hem alt tarafta ağrılar var ,zaten karnım da bir gergin anlamadım, sonu hayrolsun
Doktora bir görünseniz iyi olur,kafanızdaki endişelerde gider hem ben de hareketsızlıkten yakınıyorum ıkı gündür bebeğim az hareketli normalde bu kdr uyumaz bilemedim ben de bi gitsemmi acaba modundayım:🤦‍♀️☹️

Günaydın arkadaşlar, geceden beri bıçak saplanması gibi hem kasıklarda hem alt tarafta ağrılar var ,zaten karnım da bir gergin anlamadım, sonu hayrolsun
Sen bol bol dinlen bugün canım, bu aralar her şancı, ağrı normal gibi gelmeye başladı bana artık:)

Doktora bir görünseniz iyi olur,kafanızdaki endişelerde gider hem ben de hareketsızlıkten yakınıyorum ıkı gündür bebeğim az hareketli normalde bu kdr uyumaz bilemedim ben de bi gitsemmi acaba modundayım:🤦‍♀️☹️
Son haftalar geldikçe hareket etme azalıyor diyorlar hep. Ama sen bi anormallik olduğunu düşünüyorsan yaz doktoruna o yönlendirir zaten seni

Bende grip oldum, üstelik yarın ise başlıyorum tekrar 😪 gece boyunca burun tikanikligindan uyuyamadim, canım kocam sağolsun gitti eczaneden izotonik aldı burnuma biraz sıktık da uyuyabildim. Şimdi de akıntı var. ne yapsam iyi gelir zararı olmayan , önerisi olan var mı?

Günaydın herkese mutlu haftalar🌸

Bende grip oldum, üstelik yarın ise başlıyorum tekrar 😪 gece boyunca burun tikanikligindan uyuyamadim, canım kocam sağolsun gitti eczaneden izotonik aldı burnuma biraz sıktık da uyuyabildim. Şimdi de akıntı var. ne yapsam iyi gelir zararı olmayan , önerisi olan var mı?

Canım geçmiş olsun
Buruna Sirkeli su çekmek tıkanıklığı açıyormuş daha bende denemedim ama fayda görenler olmuş dene istersen doğal sonuçta

Ya gerçekten her sabah ayrı bi yerimiz dökülüyor
Bende geceleri dönerken hep uyanıyorum deliksiz uyku yok çişti suydu acıktımdı derken sabah oluyo🥴
Dün yıkanan eşyaları yerleştirdim çantayıda bikaç hafta sonra yaparım artık
Son ay uğraşılcak işler değil gerçekten erkenden bitirmek lazım

yaa şu isimsiz kızımın donuna bakın hele teyzeler😆😆
İnsta dan yaptıracaktım üşendim🙄🙄 bide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba🙄 değiştirebilirim kararsızım🧐

Eklentiler

• 045DA40F-B1EB-48D7-B570-B3A39D379EF7.jpeg
    045DA40F-B1EB-48D7-B570-B3A39D379EF7.jpeg
    186,1 KB · Görüntüleme: 68
Ya gerçekten her sabah ayrı bi yerimiz dökülüyor
Bende geceleri dönerken hep uyanıyorum deliksiz uyku yok çişti suydu acıktımdı derken sabah oluyo🥴
Dün yıkanan eşyaları yerleştirdim çantayıda bikaç hafta sonra yaparım artık
Son ay uğraşılcak işler değil gerçekten erkenden bitirmek lazım
Gece ağrıları çok fena. Ben de aynı sekildeyim, uykuyu zaten 1 ay sonra unutacaktık, şimdiden unutmaya başladık galiba. Ben çok çabuk yorulur oldum, yemek yerken bile nefesim kesiliyor 😪

İnsta dan yaptıracaktım üşendim🙄🙄 bide güzel çıkmazsa falan güvenemedim fotolar için böyle kibar bişey görünce aldım ama bebiş için fazla mı sade oldu acaba🙄 değiştirebilirim kararsızım🧐
Bence sade cok güzel

Gece ağrıları çok fena. Ben de aynı sekildeyim, uykuyu zaten 1 ay sonra unutacaktık, şimdiden unutmaya başladık galiba. Ben çok çabuk yorulur oldum, yemek yerken bile nefesim kesiliyor 😪

Dün kızım anne dans edelim dedi
Etmesine ettim aama çok komikti sadece olduğum Yerde sallanarak nefes nefese zor attım kendimi koltuğa🤣

Yok bencede çok güzel baksana tacida varmış cokda sade sayılmaz giydirdigin günüde göstersin rabbim😍 bende isimli yaptırmaktan vazgeçtim taç ve tulum giydirecegim

Teyzeleeeerrr biz de hastane çıkışının siparişini verdik 10-15 güne kargoya veriliyomuş geç kaldık heralde bu işler için 😂 ben tam ucundan yakaladım 😂 ismimizi de tulum gelince direk atıp paylaşıcaktım ama sabırsızlanıyorumm 😂😂

Teyzeleeeerrr biz de hastane çıkışının siparişini verdik 10-15 güne kargoya veriliyomuş geç kaldık heralde bu işler için 😂 ben tam ucundan yakaladım 😂 ismimizi de tulum gelince direk atıp paylaşıcaktım ama sabırsızlanıyorumm 😂😂
Aaaa bizede mi surprizz 15 güne kargoya verilecek daha sen en iyisi paylaş bizimle meraklandim şimdi😅😅😅

Kuzu çok güzelll ben de sade şeylere hastayım bayılıyorum, isimli de yaptırıyorum ama sırf anı kalsın diye battaniyesini falan saklarım en azından 😂 annem nasıl benimkileri saklamış, ben de onları saklarım bi zahmet 😂😂

Bende beğendim ya sadelikten ölücem zaten niye böyleyim bilmiyorum
Kaynanam da Arnavut ona inat yaşıyorum resmen🙄🤣🤣
Nerden aldın canım ben de bir bakayım, isimli falan yaptırdım zaten ama buda beyaz hoşuma gitti

Kızlar bende kaç gündür grip oldum burnum tıkalı boğaz ağrısı öksürük hamileliğe ilaç içmemek kadar kötü birşey yok eğer öğleden sonra biraz iyi olursam dışarı çıkıp pijama takımı alayım gecelik vardı zaten bakalım inşallah iyi hissedersem çıkarım☺️

Back