2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bende kaç gündür ciddi kabızlık ,şişkinlik ve gaz sıkıntısı yasıyırum,doktorun önersiyle probiyotik başladık ama asla hemen fayda etmıyor ,kuru kaysılar mı yemedım ,hoşaflar,activia probiyotik mi ,dıskı sert ve ıkınmadan asla olmuyor cıddı bi ıkınmadan bahsedıyırım cok korkuyorumm ya cidden erken doğumı tetikler mi🥲😣😔 bgun duphalac içtim ilk kez oda cok rahatsz edıcı gaz sancısı yaptı cok .. sdece sebze beslenicem bu hafta ,corba ..bende sadece magnesie calcine işe yaradı gibi..kullanan var mı?
Duphalac gaz yapıyor cnm çnkü ilk bağırsakları hareketlendiriyor o da gaz yapıyor snrasında boşalma oluyor😊 magnesir calcine işe yarar yramıyorsa bir yerine iki doz al kesin yarar. Diğer alternatif tedaviler bence çöp🙄 benm işimi görmemişti progestan kullanırken acayip kabızdım bende. Şimdi günde iki üç😄

Bugün stüdyoda hamile çekimi yaptırdım kızlar. Daha doğrusu 1 poz için gittim ama sağolsun düğün fotoğracımdi bol bol çekti bizi eşimle. Yalniz çok fena şişmişim fotolarda fark ettim. Düşünen varsa gecikmeyin 32 33 en ideal hafta sonra ödem olunca çok kötü çıkıyor dediler 😀

Kızlar doktor kırmızı olursa önemli dedi. Takip edeceğiz. Zaten salı randevum var. Duruma göre yarın haberleşeceğiz. Bir daha devamı gelmedi.
Canım arada oluyormuş öyle korkma senm neyse ki doktor da normal görmüş. Geçmiş olsun diyelim yine deee

Duphalac gaz yapıyor cnm çnkü ilk bağırsakları hareketlendiriyor o da gaz yapıyor snrasında boşalma oluyor😊 magnesir calcine işe yarar yramıyorsa bir yerine iki doz al kesin yarar. Diğer alternatif tedaviler bence çöp🙄 benm işimi görmemişti progestan kullanırken acayip kabızdım bende. Şimdi günde iki üç😄
Benimde sezeryandan sonra doktorum manganise veriyor. Yemegi hic kesmiyor. Hic gaz wc problemi olmuyor. Muthis bi sey o gerçekten 😊

Ya ben gebeliğin başından beri doğru düzgün bir sey yapamıyorum zaten ama 3 gündür sanki hicbir şey yapamıyorum, yapsam bedelini kıpırdayamadan ödüyorum yok yani olmuyor.Hava düzelse sirket cagiricam, bu gidişle hava düzelince ramazan gelecek, ramazanda da temizlik görevlileri pek çalışmıyorlar
Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kapı pencere silmedim ha bugün ha yarın derken bugüne geldim 😄evin içindeki işleri ancak yapıyordum zaten çalışıyordum da izne ayrıldım biraz rahatladım falan filan ben doğumumu annemde yapacağım kendim başka bir ildeyim o yüzden bir yardımcı çağırmayı ben de düşündüm ama şimdi çağırsam ben yokken eşim evi kirletecek kırkından sonra evime geleceğim kısmetse o zaman çağırsam küçük bebekle nasıl olacak kaldım arada ☺️

Grup atağa geçti, mümkünse Mart bitsin bari de ,nisan da başlasın ekşınlarımız yahu.8 yıl once burda yazdıklarımı okuyorumda aynıymış hatta daha betermiş.Yoksa bilinçaltına gömmüşüm hic hatirlamayacağım.Normal galiba hepsi,ben de nerdeyse hicbir şey yapmıyorum. Bu hafta esim temizlikte yapamadı ben sadece ütü yaptım eve baktıkça da sinirim bozuluyor.Eve baktıkça da karnım iyice geriliyor.Sen kontrole kadar olabildigince yat canım, riske atma
Çok şükür bugünlere ağrısız sızısız gelince insan bi ne oluyor acaba diyor. Ben kendi işimi kendim yaptım hep çok şükür ama bugün ki baskı ve ağrı bi farklı. Dinleniyorum bakalım. İnşallah hepimizin ki normaldir🙏🏻
Ev işi zaten nankör bir yeri yapsan öbür taraf dağılıyor hepsini birlikte yapmak zaten mümkün değil. Derin temizlik yaptırıcam haftaya büyük ihtimal o zaman rahatlayacağım ancak.

Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kapı pencere silmedim ha bugün ha yarın derken bugüne geldim 😄evin içindeki işleri ancak yapıyordum zaten çalışıyordum da izne ayrıldım biraz rahatladım falan filan ben doğumumu annemde yapacağım kendim başka bir ildeyim o yüzden bir yardımcı çağırmayı ben de düşündüm ama şimdi çağırsam ben yokken eşim evi kirletecek kırkından sonra evime geleceğim kısmetse o zaman çağırsam küçük bebekle nasıl olacak kaldım arada ☺️
Canım bence gitmeden derin temizlik yaptır. Döndüğünde o kadar kirlenmemiş olur daha rahat temizlenir.

Evet mantıklı ,madem gideceksin

Ben de normal doğumu kolaylaştırdığı için arada teklif ediyorum ama yok resmen ödü kopuyor🥲
Ben nerdeyse hergün teklif ediyordum yıldım artık örseleniyorum diye teklif etmiyorum🙄😅 bugün doulam geldi eğitim verdi eşimle bana.37. Haftadan sonra korunmasız en az haftada iki gün ilişki önerdi. O gittikten sonra eşime diyorum, yedi hafta daha bekleyeceğim diye😆 ben yapamam diyor hala🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Ay kızlar az önce ben ne yaşadım🤯 yoğun kasık ağrısı beraberinde göbeğimin her yeri semsert taş gibi oldu😢 kasılmaların bir üst seviyesine geçtik sanırım artık🤷🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Ben nerdeyse hergün teklif ediyordum yıldım artık örseleniyorum diye teklif etmiyorum🙄😅 bugün doulam geldi eğitim verdi eşimle bana.37. Haftadan sonra korunmasız en az haftada iki gün ilişki önerdi. O gittikten sonra eşime diyorum, yedi hafta daha bekleyeceğim diye😆 ben yapamam diyor hala🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
37den sonra görevlerimiz dünya kadar😅
Ben de doula eğitiminde gebelik boyunca olmasa son haftalar olsa yine de etkili olur mu diye sormuştum neden olmasın tabii ki olur demişti🥲
Şimdiden hareket ederken zorlanmaya başladık o zaman ilişki nasıl olcak hiç bilmiyorum😅 hem göbeğimizde daha büyük olcak bence eşler o zaman da kabul etmeyecek😂

Ay kızlar az önce ben ne yaşadım🤯 yoğun kasık ağrısı beraberinde göbeğimin her yeri semsert taş gibi oldu😢 kasılmaların bir üst seviyesine geçtik sanırım artık🤷🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Benimki de bugun inat oynamıyor

Kesinlikle katılıyorumm şu yaşadığım ızdırap 3 gündür Allah’ım bgun benimkide az hareketli nolduu yavruma korkuyorum böyle olunca🥺🧿
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hafifler bi an önce 🥺 bağırsaklardaki rahatsızlıktan o da az hareket ediyodur korkma senn
Ah önemli olan sağlık tabii illa ki hallolcaklar kuzum ama böyle de her şey sürekli aklımda istiyorum ki bir an önce hallolsunlarda içim ve kafam rahatlasın🤷🏻‍♀️ Eşimde tam tersi hep bir bekletme, hep bir erteleme💆🏻‍♀️
Ben de aynı senin gibiyim canım bitmedikçe kafamda büyüyo sanki 💆🏻‍♀️ Benim eşim de rahat ol hepsini halledicez modunda sürekli, halledicez de ne zaman işte 😅
Ben de bugün zor yürüyorum aşağıda bir baskı bir baskı🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Ne oldu bize allaahımmm😒😒
Ayyy döndü mü acaba yağıztoşş 😱
Ah ah daha bebek arabası yok 😄iş yerinde kullanılmıyor ne gerek var demişler eşime ne zaman alalım desem kimse kullanmıyormuş onu ne gerek var diyor 😂ona göre çocuk tulumlu patikli doğacak kendi ayağıyla yürüyüp çıkacak hastaneden 😂😂şu eksik bu eksik diyorum ne kadar abarttın bu alışverişi diyor aldıklarımı gösteriyorum boş boş bakıyor erkek milleti işte bizim gibi değilller biz içimizde büyütüyoruz onlar kucaklarına alınca anlayacaklar heralde bakalım göreceğiz 😄
Ay ben buna çok güldüm 😂😂😂 özellikle boş boş bakıyo kısmına, benim de gerekli diye alıp gösterdiğim her şeye eşim boş boş bakıyo ben de kendimi sorguluyorum gereksiz miydi acaba diye ahaha bu erkekler neden böyle acaba ya 😂
Ah yok canım eşim çok korkuyor bir şey olursa diye hamişliğimin başından beri kapandı o defter🙈😅
+1 😂

Benim eşim de kızını düşününce olmuyormuş.Ama afedersiniz geçen bir oldu ben de yok konsantre olamadım, yok sadece eziyet gerek yok, hele 40 ımız bir çıksın bakarız. Hos o zamanda memlekete gideceğim 🤣

Back