- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oglumda cok yaptim. Ama o zaman kargo ucreti ve gumruk vergisi yoktu. Aldigim urunler cok kaliteli geldi bana ama smdi kargosuz urun bulmak cok zor. Hem de gumruk vergisi ne cikacak belli degil. Onun yerine banggood a bakabilirsin. Orasi vergiyi falan hesaplayip oyle fiyat cikariyo kapida surpriz yasamazsin ama orda da cok cesit yok bebek esyalarinda ona goreKızlarr daha önce alixpress den alışveriş yapan varmı çok güzel bebek elbiseleri var çok beğendim fiyatlarıda güzel ama guvensemm mi bilemedim
Evet elbiseleri çok hoşuma gitti ama dediğin gibi kargo ücreti bana çok fazla geldi bide dediğin yere bakayım teşekkürlerBen oglumda cok yaptim. Ama o zaman kargo ucreti ve gumruk vergisi yoktu. Aldigim urunler cok kaliteli geldi bana ama smdi kargosuz urun bulmak cok zor. Hem de gumruk vergisi ne cikacak belli degil. Onun yerine banggood a bakabilirsin. Orasi vergiyi falan hesaplayip oyle fiyat cikariyo kapida surpriz yasamazsin
Ah canim gecmis olsun saglik sorunlarin icin. Malesef tokluk sekerlerin yuksek cikmis. Beslenmene dikkat edince duzeliyor ama drun hemen insulin vermez heralde. Once bi beslenme ile duzeliyor mu ona bakiliyor. Ki duzeliyor genelde. Mesela ekmek pilav patates makarna vs bunlar aninda yukseltiyor sekeri. Eger bunlari yemezsen et sebze salata vs agirlikli beslenince yukselmiyo seker. Ama tabi doktorunuz daha iyi anlatacaktir durumu.Kızlar hayırlı cumalar ..
Salı günü şeker yüklemesi yaptırmıştım Dr olmadığı için sonucu gösteremedik internetten baktım ama pek anlayamadim. Sizce gebelik şekerim mi var?
Bu arada sayfayı baştan sona takip ediyorum, tüm msjlari okuyorum ama yazmıyorum.. psikolojik olarak çökmüş durumdayım, sürekli sağlık sorunlarım çıkıyor, üstüne bir de başka stresler ekleniyor yoruldum artık..
Bu güzel günde beni de dualarınıza katar mısınız lütfen
Teşekkür ederim cevap için Allah razı olsunAh canim gecmis olsun saglik sorunlarin icin. Malesef tokluk sekerlerin yuksek cikmis. Beslenmene dikkat edince duzeliyor ama drun hemen insulin vermez heralde. Once bi beslenme ile duzeliyor mu ona bakiliyor. Ki duzeliyor genelde. Mesela ekmek pilav patates makarna vs bunlar aninda yukseltiyor sekeri. Eger bunlari yemezsen et sebze salata vs agirlikli beslenince yukselmiyo seker. Ama tabi doktorunuz daha iyi anlatacaktir durumu.
Uzulmeyin bu zor bi durum ama beslenmeyle cozuluyor hem hamilelikte gereksiz kilo almamis oluyorsunuz guzel yanlari var yani
Ben 2 hamileligimde de yasadim bu hamilelik sekerini hic korkmayin. Korkulacak bir sey degil. Tek çare saglikli ve dikkatli beslenmek
Oyle ama emin olun yalniz degilsiniz. Cogumuzda var bu sıkıntılar. Kansizlik mesela bende de var demir kullaniyorum biraz biraz yukselmis. Sizinde yukselecektir mutlaka.Teşekkür ederim cevap için Allah razı olsun
Rahatladım biraz.. inanın o kadar doluyum ki dakikalar geçmiyor sanki her an bir şey olacak mı korkusu üstüne bir de kansızlık, ağızda aft, bacak ağrıları,kan sulandırıcı iğneler haplar,uykusuzluk Rabbim herbirimizin yardımcısı olsun çok zormuş bu hamilelik. Annelik ne kutsal şeymiş
Hiç de 11 gibi durmuyor valla mis gibi fıstık bir hamileBu da benden olsun kızlar +11 ile kilo alımında koşarak sizi geçiyorum
Ben de bugün 24.hafta iznine ayrıldım artık daha rahatım hevesle beklediğim günler geldi sadece bebeğimle ilgilenip kendimi alışverişe vuracağım inşallahDün kontrolümüz vardı. Artık renkli ultrasondan bakılıyor hep. O kadar güzel zamanlarsanız ki. Sağlıkla gelsinler inşallah. Dünden beri fotoğraflarına bakıp delirmeden doğursaydım diye düşünüyorum minik uyuyordu baktıysak uyanmadı ama yüzü ortada uyuyordu bol bol izledik. Doktor çok güzel bir bebek oluyor sen doğumdan çıkana kadar hemşireler bunu yer deyip durdu bugün de şeker yüklemesi yapıldı. Sonuç bekliyorum ben de. Inşallah bir sorun olmaz son olarak 24. Hafta idari iznine ayrıldım ve rahatım huzurluyum artık
Yaa siz ne tatlısınız öyle terapi gibi geldi cümleleriniz, Allah razı olsun. Magnezyum aliyorum, aft için önerdiğiniz şeyi deneyeceğim insaAllah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun deyip sabretmeye devam o zaman.Oyle ama emin olun yalniz degilsiniz. Cogumuzda var bu sıkıntılar. Kansizlik mesela bende de var demir kullaniyorum biraz biraz yukselmis. Sizinde yukselecektir mutlaka.
Agizda aft icinde karadut ozu suyu var ondan icin biraz da olsa rahatlatir belki. Aft ta aslinda bagisiklik dusunce cikiyor diye biliyorum. Hamilelikte hepimizin bagisikligi dusuyor zorluyodur sizi eminim ki insallah bi an once gecer.
Bacak agrilari icinde magenzyum iyi geliyor gerçekten. Kullanmiyorsaniz drunuza bi sorun belki verir.
Uykusuzluk ise ah ah bundan sonra 2 yil fln uykular yalan olacak bizim cunku analik.
Moralinizi yuksek tutmaya calisin hamileyiz sukur bebeklerimiz saglikla buyuyup zamaninda dogacaklar insallah o zaman bu agrilari sikintilar hemen unutacagiz insallah. Dogunca da cogunlukla hamilelik sekeride geciyor. Siz iciniz ferah tutun her sey cok guzel olacak
Ah canımsın. Teşekkür ederim. ❤ neyse ki bebiş uğruna değer diyorumHiç de 11 gibi durmuyor valla mis gibi fıstık bir hamile
Oh çok şükür o zaman iyi dinlenmeler canım. Her şey çok güzel olsunBen de bugün 24.hafta iznine ayrıldım artık daha rahatım hevesle beklediğim günler geldi sadece bebeğimle ilgilenip kendimi alışverişe vuracağım inşallah
Göğüsler bazen küçülüyor bazen kocaman oluyor canım. Kötü şeylere yormuyoruz bebişin iyidir merak etmehanımlar merhaba ben de sizler gibi mayıs annesi olacağım nasipse.
Sizlere bir sorum olacaktı. 3 4 gündür aşırı öksürüğüm vardı ve de griptim.
Bugün daha iyiyim çok şükür.
Ancak bugün göğüslerimin baya küçüldüğünü fark ettim.Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı ?
Çok süslü bir kız olacak anlaşılan annesi şimdiden belli sağlıkla giysinEki Görüntüle 2993295
Kızlar bundan aldım gelince de paylaşırım ayy içim kıpır kıpır oldu
Amin canım inşallah anası pek süslü değildir ama bebişe yakışır süsÇok süslü bir kız olacak anlaşılan annesi şimdiden belli sağlıkla giysin