2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Vardi ama yeni yeniydi ve o zamana gore pahaliydi. Yani anne bebek cantalari 50 70 tlydi mesela avent cam buyuk biberonlar 40 tl falandi. Ben de o zaman baya pahaliya yaptirmisim😁😁😁
Ay valla ya ama yinede simdiki fiyatlar gibi degildi o zaman ya. Benimde besigim bebek arabam kiyafetlerim telsizim fln her seyim var. Simdi bakiyorumda o zaman aldigimiz cogu seyi simdi bu kadar rahat alamazmisiz.. simdi zor valla allah yardimcimiz olsun

Ay valla ya ama yinede simdiki fiyatlar gibi degildi o zaman ya. Benimde besigim bebek arabam kiyafetlerim telsizim fln her seyim var. Simdi bakiyorumda o zaman aldigimiz cogu seyi simdi bu kadar rahat alamazmisiz.. simdi zor valla allah yardimcimiz olsun
O zaman cidden cok rahat aldik. Smdi hem cok pahali hem de alim gucumuz daha dusuk. Benm de sukur herseyim var. Iyi ki kmselere vermemisim😁

Şu tartışmaları özel mesaj bölümünden falan kendi aranızda yapsanız olmaz mı. İlla hepimizin dahil olması gerekmiyorsa eğer. Ben öbür grubu sırf bu ikili üçlü tartışmalar yüzünden takip etmeyi bıraktım. Grubun bütün ahengini, modunu, havasını bozuyo şu laf sokmalar. Lütfen özelden konuşun bu konuları birbirinizle diğer kişilerin boşa vaktini almış oluyorsunuz.
Ben burada sadece bebeklerimizle hamileliğimizle ilgili şeyleri paylaşmak için takip ediyorum. Bu şekilde ortamın ve mevzunun değiştirilmesinden de rahatsız oluyorum. Şimdi birileri lütfen çıkıp demesin ki o zaman sende yazılanları okuma diye. Çünkü sayfalarca bu tartışmalar işgal ediyo sayfayı mecburen okumak zorunda kalıyorum. L Larissa rica ediyorum canım bu tarz şeyler bu sayfada olmasın diğerinde gına geldi zaten bu olaydan. Bu zamana kadar bu grup çok iyi gidiyordu nazar değmesin🧿

Ne güzel bebek alışverişi ile ilgili şeyler paylaşmışsın odaklanamadık bile.
Güzel günlerde üstünde görmek nasip olsun prensesinn💜🥰
Kesinlikle katılıyorum ben de hiç hiç görmek istemiyorum. Normalde yazmazken sırf tartışmak için lütfen kimse bi şey yazmasın herkesten rica ediyorum. Buranın huzuru kaçmasın gerçekten çok mutluyum ben burda 🙏🏼 Devamının geliceğini sanmıyorum kuzu inşallah.

Ah inşallah inşallah teyzesii üstünde de atmak nasip olur inşallah 😍
Bacim aman dikkat et biraz buyuk al alacaklarini. 9 aylik olacak diye 9 aylik alma sakin he. Ben yaptim o hatayi hic birini giydiremediydim 😅

Cook guzeller hepsi 😍 guzel gunlerde giydirmk nasip olsun insallah. Hm ninkiler kalitelide gercekten hic bi sey olmuyo kiyafetlerine. E bebeginkilerde guzelde cok cekiyor ve saliyo kendini kumasi ama fiyat performans olarak super.
Ev kiyafeti olarak waikiki cok iyi ya 😅 gezmelik kiyafetlerden de panco ve b&g cok seviyorum
Ooo bg hassas noktam 😂 onun da outletini buldum neler neler vardı 😍 aldım bi kaç bi şey ordan da. Kızlar internet sitesinde de oluyo bakın mutlaka. Bi de bedenlerin kalıpları çoook küçük ona göre alın alırsanız 😅

Ooo bg hassas noktam 😂 onun da outletini buldum neler neler vardı 😍 aldım bi kaç bi şey ordan da. Kızlar internet sitesinde de oluyo bakın mutlaka. Bi de bedenlerin kalıpları çoook küçük ona göre alın alırsanız 😅
Yalniz bgden asla sezonda bi sey alinmaz he 😅 outlette oyle bi indiriyolar ki fiyatlari. Yani insan niye sezonda o kadar para vereyim diyo. Arada bu kadar da fark olmamasi lazim bee bu nasil dunya 😅

Bence burasi da karışmasın, lutfen uzatmayın.Evet ben kusuyorum ve zor bir hamilelik geçiriyorum.Size mükemmel gecen hamileliginizde başarılar dilerim ama unutmayın ki kimin basina ne gelir bunu sadece Allah bilir.Ben sizinle muhatap olmuyorum siz de uzak durursaniz fazlası ile mutlu olurum,burda kimseyi bu muhabbetle rahatsiz etmeye hakkınız yok .Sizi engelliyorum hicnir şeyinizi de okumuyorum.Psikolojisi bozuk olan bence sizsiniz ki burda da ayni konuyu açıp uzattınız.Mesafenizi koruyun
Aynı konuyu açan sizsiniz .Ben sadece bi kere durumu anlattım.İkide bir bu konuyu dile getiriyorsunuz.Ben benim hamileliğim mükemme geçiyor demedim.Rahatsız oluyorum 6.Ayda bile kustuğunuzu sürekli dile getirmemizden dedim.Ama siz ikide bir bu konuyu açıyorsunuz.Sizin kesin psikolojiniz bozuk takıntılı birisiniz.

O zaman cidden cok rahat aldik. Smdi hem cok pahali hem de alim gucumuz daha dusuk. Benm de sukur herseyim var. Iyi ki kmselere vermemisim😁
Bende eger bu cocuk erkek olsa evdekileri hemen verecektim. Evin her yeri kiyafet dolu kucuk gelen 😅 allahtan kiz oldu da 3. Kez degerlenecek kiyafetler valla. Ben giydirdim benden sonra ablam dogum yapti o giydirdi simdi bide bu kizim giyecek insallah. Cok cok giyilince alinan seyler bosa gitmemis gibi hosuma gidiyo 😅😅

Kızlar şu isimli hastane çıkışını da Z zahrada bebeshome sayfasına yaptırdı instadan. 180 ödedi. Battaniye yastık falan her şeyi var. Nakış değil ama baskı ama çok beğenmişti kumaşını da baskı kalitesini de 😄

Aynı konuyu açan sizsiniz .Ben sadece bi kere durumu anlattım.İkide bir bu konuyu dile getiriyorsunuz.Ben benim hamileliğim mükemme geçiyor demedim.Rahatsız oluyorum 6.Ayda bile kustuğunuzu sürekli dile getirmemizden dedim.Ama siz ikide bir bu konuyu açıyorsunuz.Sizin kesin psikolojiniz bozuk takıntılı birisiniz.
M Mvikdn lütfen daha fazla birbirnize cevap vermeyin. Kimse bunları okumak zorunda değil. Sözüm şahsi olarak ikinize de değil. Kişisel tartışmaların yeri burası değil. Rica ediyorum 🙏🏼

Yalniz bgden asla sezonda bi sey alinmaz he 😅 outlette oyle bi indiriyolar ki fiyatlari. Yani insan niye sezonda o kadar para vereyim diyo. Arada bu kadar da fark olmamasi lazim bee bu nasil dunya 😅
Yok yok sezondan asla alınmaz 😂 hayır bi de neden alalım ki uzun süre giycek olsalar neyseeee😂 2 giydirip hevesimizi alıcaz 😂

Kızlar şu isimli hastane çıkışını da Z zahrada bebeshome sayfasına yaptırdı instadan. 180 ödedi. Battaniye yastık falan her şeyi var. Nakış değil ama baskı ama çok beğenmişti kumaşını da baskı kalitesini de 😄
selam kızlarrr nasılsınıııız

eveeet çok uyguna yıkayıp ütüleyip gönderdiler şimdi fiyatı güncellenmiş galiba ama şunun urazlısını yaptırdım benn bizim gruptan da yaptıranşsr oldu herkes memnunnnn

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-17-18-13-29-112_com.instagram.android.png
    Screenshot_2022-01-17-18-13-29-112_com.instagram.android.png
    405,1 KB · Görüntüleme: 55
Bende eger bu cocuk erkek olsa evdekileri hemen verecektim. Evin her yeri kiyafet dolu kucuk gelen 😅 allahtan kiz oldu da 3. Kez degerlenecek kiyafetler valla. Ben giydirdim benden sonra ablam dogum yapti o giydirdi simdi bide bu kizim giyecek insallah. Cok cok giyilince alinan seyler bosa gitmemis gibi hosuma gidiyo 😅😅
Benm oglumun kiyafetleri hep sari kirmizi yesil gri😁 hep kiza kombinlenebilir seyler. Simdi eltim sogursu o giydiriyo. Ondan geri bana gelcek hakkini vercez biz de minicikler zaten eskimeye firsati olmuyo ki😁

M Mvikdn lütfen daha fazla birbirnize cevap vermeyin. Kimse bunları okumak zorunda değil. Sözüm şahsi olarak ikinize de değil. Kişisel tartışmaların yeri burası değil. Rica ediyorum 🙏🏼
Canim valla ne yazmış bilmiyorum kendisini engelledim.Sadece senin yazdığını gördüm, ilgilenmiyorum ,dolayısı ile cevapta vermiyorum ,çünkü görmüyorum 🥰

selam kızlarrr nasılsınıııız

eveeet çok uyguna yıkayıp ütüleyip gönderdiler şimdi fiyatı güncellenmiş galiba ama şunun urazlısını yaptırdım benn bizim gruptan da yaptıranşsr oldu herkes memnunnnn
Kiiiz cok guzelmis gule gulegiysin bebis

Kizlar surekli yatan ve bu sebeple cok bos vakti olan ben 😅 subat annelerine baktim ve onlardan da doguran vaaar 😄😄 subattakilerde basladigina goree geriye kaldi mart ve belki nisanda doguracak olan bizler ve mayiiiis 😄
Ay bu kadar kisa olunca bi durdum aylari saydim icimden arada atladigim ay mi var diye 😅 baya baya az kaldi 💃💃

Ya bende çok seviniyorum kızımdan kalanlar yepyeni duruyor saklamışım iyi ki diyorum şimdi kardeşi giyecek🥰
Bebeklik şeyler eskimiyo da pek leke vs yoksa kaç çocuk büyür

Ya bende çok seviniyorum kızımdan kalanlar yepyeni duruyor saklamışım iyi ki diyorum şimdi kardeşi giyecek🥰
Aynen ek gidaya gecene kadar ki kisim temiz duruyodu yanlis hatirlamiyosam 😅 dolabin kokusu gitsinde kiyafetleri dokup bi yikayip yerlestircem giyebileceklerini 😊 sizlerede gosteririm cicilerimizi o zamaan

A Atalanteda kızlar benim annem de bebeklik kıyafetlerimi saklamış, 1 yaş kıyafetim bunla fotom var 🥺 daha neler neler bende geçen oturdum bunlara duygulandım. Ufak bi hurç yapmış bisürü güzel kıyafet var ayakkabı falan da saklamış. Ayyy biz de saklayalım 🥺

Eklentiler

• 301D722F-0B96-41C5-B8F9-4083D2813A5C.jpeg
    301D722F-0B96-41C5-B8F9-4083D2813A5C.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar surekli yatan ve bu sebeple cok bos vakti olan ben 😅 subat annelerine baktim ve onlardan da doguran vaaar 😄😄 subattakilerde basladigina goree geriye kaldi mart ve belki nisanda doguracak olan bizler ve mayiiiis 😄
Ay bu kadar kisa olunca bi durdum aylari saydim icimden arada atladigim ay mi var diye 😅 baya baya az kaldi 💃💃

Ya sana bişey sorucam kasılmayı nasıl anlıyosun ne gibi bişey oluyo mesela tarif edebilir misin?
Bu geceden beri sağ kasıgımda girip çıkan bi sancı var neyin nesi anlamadım🤦‍♀️

A Atalanteda kızlar benim annem de bebeklik kıyafetlerimi saklamış, 1 yaş kıyafetim bunla fotom var 🥺 daha neler neler bende geçen oturdum bunlara duygulandım. Ufak bi hurç yapmış bisürü güzel kıyafet var ayakkabı falan da saklamış. Ayyy biz de saklayalım 🥺
Kesinlikle ben de böyle şeylere çok değer veriyorum benim eşimin de minik bir bebitoyken giydiği ve fotoğrafının olduğu takım elbisesi var onu oğluşuma giydirmek için sabırsızlanıyorum 🥺

X