İştahı açık olanlara bende çok özeniyorum ağız tadıyla birşey yemeyi öyle çok özledim ki en çok tatlı birşeyler yemeyi özledim sırf zorunluluktan birşeyler yemek çok kötü Hamileliğin altın çağı sabırsızlıkla bekleniyoorr bizi çok bekletmesin bir an önce gelsinAy evet eski halimi unuttum tamamen full enerjik bi de hamilelikte iştahı çok açık olanlara da özeniyorum inşallah 12. Haftadan sonra hafifler 16dan sonra da hiç kalmazz. Doktorum 16 sonrası için (yani 2.trimester) hamileliğin altın çağı diyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mayıs Anneleri
- Konu Sahibi Larissa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebeliktakibi mayıs gebelik mayısdoğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevgili mayıs annelerii
inşallah topiğimiz hepimize uğurlu gelir, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Tablomuzu oluşturup eklemeye başlıyorum
HAMİLE ADI YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI ŞEHİR CİNSİYET @kendimiseviyorummm 28 02.05.2022 1. 6+2 6+2 İSTANBUL N Neess 27 04.05.2022 1. 6+1 6+1 İSTANBUL @Catluna 31 06.05.2022 1. 5+0 7+0 @STvenus 40 06.05.2022 1. 4+5 6+1 KOCAELİ @Pembe Lotus 35 09.05.2022 2. 5+0 6+5 @Dh120910 29 10.05.2022 1. 5+1 6+2 ADANA L Larissa 29 11.05.2022 1. 4+2 6+6 İSTANBUL @Atalanteda 25 17.05.2022 2. 5+4 6+3 ANKARA @ilaydaylm2 26 21.05.2022 1. 4+3 5+6 ANTALYA @Minaprenses 35 23.05.2022 1. 4+6 6+3 İSTANBUL Kadindiyorki 29 24.05.2022 1. 4+6 6+0 @Zynpada 28 25.05.2022 1. 4+5 6+5 DİYARBAKIR @hakkim 29 26.05.2022 1. 5+0 İSTANBUL @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Bana kaynanam ayva ye iyidir deyip duruyor, diyorum yok hiçbir yerde yok aha canımı çektirdin diyorum ben sana bulurum dedi ama hala tık yokCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyim ekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
Hahahahahaha bu şaka olmalı ya canım o kadar çekiyodu ki annem bulmuş yollamış ben de eşime ballandıra ballandıra anlatıyodum ayvayı az önceCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyim ekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
Eklentiler
Biz de zar zor yeşil halini bulduk ama yine de çok güzel altın bulmuş gibi sevindimBana kaynanam ayva ye iyidir deyip duruyor, diyorum yok hiçbir yerde yok aha canımı çektirdin diyorum ben sana bulurum dedi ama hala tık yok
Haaydaaa hiç aklıma gelmemişti benimde canım çekti şimdi olsaydı ne güzel yerdik daha zamanı değil heraldeCanı ayva çekip eşini market market dolaştıran bir benmiyim ekşi ayva çekti canım limonlu ve tuzlu
- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Benim eşim işte geç gelcek artık yarın doktordan dönüşte bizde bi şansımızı deneriz bulamazsak internetten alırız gelir ne yapalımAslında mevsimi gelmek üzere. Ama tam olmamış buralarda en azından bi şekilde buldu eşim anlatırken bile ağzım sulandı.
- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Ben size kargolarım üzülmeyin burda canınızı çektirdim.Benim eşim işte geç gelcek artık yarın doktordan dönüşte bizde bi şansımızı deneriz bulamazsak internetten alırız gelir ne yapalım
Sayfaya bakınca canım balkabağı tatlısı çekti keşke canımızın çektiği her şeyi yiyebilsek de alsakKızlaarr yıllar önce biri paylaşmıştı mevsiminde bulunmayan meyvelerin bulunduğu manav varmış ankarada bende takip etmiştim baktım oraya eylülde gelmiş buraya bırakıyorum belki ihtiyacınız olur
Kargolamış kadar oldunuz teşekkür ederimBen size kargolarım üzülmeyin burda canınızı çektirdim.
Ayy dimii keşke benim canımda tatlı çekse sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorumSayfaya bakınca canım balkabağı tatlısı çekti keşke canımızın çektiği her şeyi yiyebilsek de alsak
Ben soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyunca gerçekten bende sorun var tatlı da yiyemiyorum ama görünce canım çekiyo ağzıma atınca o hayalimdeki tat olmuyo inşallah çılgınlar gibi yediğimz günler de gelirAyy dimii keşke benim canımda tatlı çekse sadece tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum
Ay inşallah allahım çok amin gerçi o zaman da kendimizi durdurmaya çalışıcaz benceBen soğan sarımsak yiyemediğim halde canım lahmacun çekiyo ama kokusunu duyunca gerçekten bende sorun var tatlı da yiyemiyorum ama görünce canım çekiyo ağzıma atınca o hayalimdeki tat olmuyo inşallah çılgınlar gibi yediğimz günler de gelir
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördümbugün günlerden Selizay kaçta randevuuun
ayy videoya almayı unutma eşinin de doğum günüydü bugün dimiii kutlu olsun minişiniz size güzell hediye olsun valla10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördüm
İnşallah bugün duyarsınız ben de 6+6’da duymuştum karından.10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördüm
Bir de ben doktora gittiğimde 9+5 hesapladı ama ultrasonda 10+1 göründü haftasıyla uyumlu göründü yine de nasıl oluyor diye insanın kafası karışıyor