2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
bebişe kıyafet alırken acayip duygusallaşıyorum ben ya :KK70: çok ciciler güzel günlerde kullanın.

kuzu büyük tekerlek işini çok abartmışlar bence resmen traktör tekeri gibi bazıları ben onlarıda sevmedim.
Evettt bazıları devasa katılıyorum çok kaba şeylerden hoşlanmıyorum bende. Ama bize maclaren’in bi arabasını önerdi e bebekteki satıcı. Tamam hafiff güzell kapanınca da minnacık ama tekerlekleri cherry domates kadar 😂 of öyle olunca da sinir oluyorum sanki takır tukur sallancakmış gibi geliyo bebe içinde

Evettt bazıları devasa katılıyorum çok kaba şeylerden hoşlanmıyorum bende. Ama bize maclaren’in bi arabasını önerdi e bebekteki satıcı. Tamam hafiff güzell kapanınca da minnacık ama tekerlekleri cherry domates kadar 😂 of öyle olunca da sinir oluyorum sanki takır tukur sallancakmış gibi geliyo bebe içinde
orta boy iyidir makul olmayı severm :KK70: ben aldğmda herkes düşüne düşüne bunu mu aldın diyecek kesn kafam iice çorba oldu mantklı karar veremiyorm :KK70:

Tetanoz aşısı tam olarak kaçıncı kavgada vurulması gerekiyormuş
Daha önce 2 doz vurulanlar 20 haftalik tek doz hic vurulmayanlar 20 hafta ve 24 haftada 2 doz vurulacakmis ben oglumda vurulmstum 2 doz 3. Yü vurdurmadigim icin mecbur tek dozu olacagm smdi siz dogumdan sonra 3.dozuda olursaniz 10 yili garantilemis olursnz 😊

Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmaz 😂 pierre cardinin büyük tekerlekli bi modeli vardı legend mi ne ona bakmıştık o da gövdesiyle kapanmıyodu, dedim bizimle değilsin 🙋🏻‍♀️ Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde 😍

Ayy öyle mi ben de tam 20. Haftaya girişi bekliyorum. 1 doz olucam zaten 2 sene önce bi kaza yüzünden olduğum için 😅 10 yıl içinde olunduysa 1 doz yeterliymiş aklınızda olsun kızlar.

Gocamsız çıkmammm çok ayıp 🤪 kuzu ben zaten site içinde falan kullanıcam heralde çoğunlukla, haftaiçi de yokuş olan yollara gitmem 🤪 ay çok güldüm bu muhabbetimize çok iyi geldi valla şu günlerde 😂
Şimdi ilk bebe bi heves bi heves allahım yarabbim 2. Ye böyle tecrübeli ne istediğimizi bilenler olcaz bizde dimi 🥺

Allahımmmm teyzesi yesin onun cicileriniii 😍 Ben de şu kaba işleri halledip ince işlere geçmek istiyorum pembelere boğulmak istiyorummm 😂 kıyafetleri görünce bana da bi duygusallık geliyo gerçekten, dün düşündüm bu salonda pıtı pıtı koşan biri mi olcak yani diye of düşünüp düşünüp sabahlara kadar ağlarım 🥺
Şöyleymiş son 5 sene icinde 2 doz vurulduysaniz tek doz 3 doz vurulduysaniz 10 sene gecerliymis ben oglumda 2 doz olmustum sonuncu kalmsti dogumdan snra o sebeple tek doz yapilcakms hic vurulmayanlar 20 24 bide dogumdan snra olursa 10 seneyi garantilemis olur

Bunu bende merak ediyorum. Tam hafta söylemedi kimse ben de yaptırmadım henüz
20 hafta 24 hafta ve dogumdan sonra 3 doz yapiliyor bu sekilde 10 yil koruyormus ben oglumda 2 doz olmustum dogumdan sonraki kalmisti son 5 yil icinde 2 doz olanlara 20 haftada tek doz yeterli oluyormus 3 ünüde yaptirdiysaniz 10 yil gerek olmuyormus

13 müüüü☹️ Gerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem🤩
Bizim zamanımzda maxi cosiler vardı çok beğenmiştik ama agırlığı yüzünden elemiştik onlar gbi bu mamas da sanırım.
Heryere kocanla gideceksen bebek arabası hiç alma kucağına ver çocugu taşısın😂
Evet yada baston sonradan kurtarıcı olablr.
Kızlar ole dusunmeyin benim arabam 10 12 kilo civariydi oglum 6 aylikken 10 1 yasinda 13 kiloydu 2.5 sene tepesinde gezdi ustune yukledigim yukun haddi hesabi yok araba kaliteliyse hic zorlama olmuyor havalı teker gercekten cok farkediyor ne alirsaniz alin arka tekerler havalı model olsun ne tas ne cukur dinliyor vallahi bn kizimdada kullanacagim cok memnunum arabamdan oyle pahali bisey de degildi lelebaby diye bir markaydi super konforlu yatak gbi besik yatti cocuk icinde kac sene simdi baktim 1800 gbi bir fiyati var pahali urunleri alan arkadaslarimin gozu kaliyordu besik gbi yatiyor genis genis icinde diye sinirleri bozuluyordu cok para verip o konforu bulamadiklari icin.. tek elle katlanmasi hafif olmasi vs sizi rahatlatiyor ama genis kullanisli olmasi bebisi rahatlatiyor oylede dusunmek lazim :) heryeri parcalara ayriliyordu hachbag arabalara bile sigiyordu bizim arabamz tekerlerine kadar cikiyordu

Son düzenleme:
Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmaz 😂 pierre cardinin büyük tekerlekli bi modeli vardı legend mi ne ona bakmıştık o da gövdesiyle kapanmıyodu, dedim bizimle değilsin 🙋🏻‍♀️ Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde 😍
Teşekkür ederim canım hepimizin bebişi inşallah 🥰🥰umarım siz de içinize sinen arabayı en yakın zamanda bulursunuz🥰
Ayy öyle mi ben de tam 20. Haftaya girişi bekliyorum. 1 doz olucam zaten 2 sene önce bi kaza yüzünden olduğum için 😅 10 yıl içinde olunduysa 1 doz yeterliymiş aklınızda olsun kızlar.

Gocamsız çıkmammm çok ayıp 🤪 kuzu ben zaten site içinde falan kullanıcam heralde çoğunlukla, haftaiçi de yokuş olan yollara gitmem 🤪 ay çok güldüm bu muhabbetimize çok iyi geldi valla şu günlerde 😂
Şimdi ilk bebe bi heves bi heves allahım yarabbim 2. Ye böyle tecrübeli ne istediğimizi bilenler olcaz bizde dimi 🥺

Allahımmmm teyzesi yesin onun cicileriniii 😍 Ben de şu kaba işleri halledip ince işlere geçmek istiyorum pembelere boğulmak istiyorummm 😂 kıyafetleri görünce bana da bi duygusallık geliyo gerçekten, dün düşündüm bu salonda pıtı pıtı koşan biri mi olcak yani diye of düşünüp düşünüp sabahlara kadar ağlarım 🥺

Daha önce 2 doz vurulanlar 20 haftalik tek doz hic vurulmayanlar 20 hafta ve 24 haftada 2 doz vurulacakmis ben oglumda vurulmstum 2 doz 3. Yü vurdurmadigim icin mecbur tek dozu olacagm smdi siz dogumdan sonra 3.dozuda olursaniz 10 yili garantilemis olursnz 😊
Peki teşekkür ederim.20. Haftadayım sanırım bu hafta vurulmam gerekiyor.Bebek hareketlerini hissetmiyorum o sorun olur mu acaba

Ayy kızlaarr bütüünn bir gün elektrik yoktu yaa dondumm🥶🥶 buraya yazdıktan sonra şarjım bitti yazın neyse de kışın elektriksizlik ne zor Allahımmm

Peki teşekkür ederim.20. Haftadayım sanırım bu hafta vurulmam gerekiyor.Bebek hareketlerini hissetmiyorum o sorun olur mu acaba
Yok sanmiyorum bana 2 gebeligimdede boyle bisey sormadilar bile gidince zaten fetal dooplerle kalp atisi dinliyorlar ilk gebeligimde 2. Tetenoz asim sisteme dusmemis mecbur 2 defa olmak zorunda kalacagim bende bugun tetnozu vuruldum 3.doz biontek aşım 2 ay sarkmak zorunda kaldi smdi 1 ay arayla tetanoz yapilacagi icin of of 🙈

Ah işler bitecek gibi değill ben de aralara sıkıştırıyorum😬 bitse de süse püse odaklansak😍😍 bu duygusallık hiçç bitmeyecek sanırım🥲 benimde hep aklıma geliyor seneye bu zamanlar bizimle mama sandalyesinde yemek yicekler yaaa🥰🥰
Hepsi çok güzel. Güle güle sağlıkla kullansın minik :) ben her aldığım şeye bir süre ağlıyorum 🤣
Ah o günleri de görürüz inşallah amiinn🥰 ben henüz ağlamıyorum ama her aldığım bir süre baş köşede gözümün önünde duruyor bakıp bakıp mutlu oluyorum😂😂

Kızlar şu bebek arabası konusu da bi fikrimi söylemeden geçemicem
Ağırlık çok önemli neden diceksiniz tamam siz kucaklamıcaz arabayı diye düşünüyorsunuz kocalarınız var ama😂 çocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun😜
Yok be. Tekerleri buyuk bi kere arabayi suruklemiyoruz suruyoruz. Valla benim kizim 14 kg hala mamas papas ocarro kullaniyorum ve tek elimle bile suruyorum arabasini. O kadar memnunum ki. Agirligida bi tek bagaja koyarken zor onda da tasiyabiliyorum ben. Hepte kaldirdim koydum tek basima sıkıntı yasamadim

Bebeklerrr💜 benden bebiş güncellemesi son durumum bu😄
425038.jpg

Kızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizden 👶🏼 Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn:emir_bebek:

Kızlar merhaba ben aslında haziran annelerine kayıtlıyım daha 14+2 deyim miniğim sizden 👶🏼 Ama orda soruma cevap bulamadım bende cok sivilcelenme oldu doktorum antibiyotikli kremde kullanma dedi kullanmadım .. napcagımı bilemedim internete 20 haftada geçiyor yazıyordu size sormak istedim benim gibi olan var mı 7 hafta başladı hala sürüyor .. üzülüyorum bu duruma sizdede benim yaşadığı yaşayıp geçen oldu mu lütfennn yardım edinnnn:emir_bebek:

Merhaba hoşgeldinizz 🙋🏻‍♀️
Eğer doktorunuz kullanma dediyse kullanmayın tabiki acaba gülsuyu falan iyi gelir mi tonik olarak? Bunun gibi doğal şeyler olabilir keçi sütü sabunu falan olabilirr aklıma başka bi şey gelmiyor 🙈

Merhaba hoşgeldinizz 🙋🏻‍♀️
Eğer doktorunuz kullanma dediyse kullanmayın tabiki acaba gülsuyu falan iyi gelir mi tonik olarak? Bunun gibi doğal şeyler olabilir keçi sütü sabunu falan olabilirr aklıma başka bi şey gelmiyor 🙈
Merhaba hoşbuldum ♥️♥️Haziran annelerinde soruma cevap hiç bulamadım :KK43: gülsuyu pek etikemez sanırımm :KK43:(( hormonel oldugu için doktor ilaç krem kullandırtmadı ama internette 20. Hafta geçen bir kaç kişi daha önce yazmıs bende size sormak istedim acaba bu topikte bu problemi yaşayan biten oldu mu ?? Sivilce problemi kimse yaşamadı mı ben miyim tek :KK43:((

X