2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla benim ablamların bebeka arabalsrı da hep ağırdı hiç itmekten bel fıtığı yaşamadılar çok şükür🙊😃 o bel fıtığı çocuğu kucaklamaktan, emzirirken eğilmekten vs olmasın😃 bence sadece arabaya koyarken bebek arabasını kucağa alması gerekenler için hiç problem değil ağırlığı, çocuk içinde rahatsa , takır tukur minik tekerlekler yüzünden sarsılmıyorsa anne de rahattır. Minik tekerlekli arabalar felaket bastona geçmeyi hiç düşünmüyorum bebeka arabasını kullanma yaşı dolana kadar ocarro ile devam inşallah 🙏🏻 İki ablam da hiç pusete geçmedi evleri asansörlüydü bagaja koyma dşnda ağrlğyla ilgili olmsuz hiçbir yorum çıkmadı , bebeğin konforu ilk kriter benim için , doona var arkadşmda kendi konforları için aldılar minicik tekerleri var çocuk sarsılmaktan titreye titreye gitmekten asla uyuyamyo içinde düz yolda uyurken takır tukur yola gelince ağlayarak uyanıyo. Süspansiyon büyük tekerlek ve konforlu oturma kısmı şart ve bunlar olunca da ağır olması kaçınılmaz . N Neess L Larissa Kadindiyorki Kadindiyorki
Bazı söylediklernizde haklısınz ama işte biz artk çocuk erkil bir toplum oldğmzdan önceliğimiz onun uyurken sarsılmaması oluyor. Ama benm bileklermn belimin sağlığıda önemli😆 ben iyi değilsem zaten o iş olmaz.

Sen önce kendi üslubuna bak da sonra benim üslubuma laf etmeye kalkış. Bebek arabasından fıtık olunması için asansörsüz apartmanda oturup merdivenlerde arabayı taşımanız lazım. Komik. Bidaha da bişey yazmıcam ,ilk mesajındaki dalga geçici konuşma tarzın herşeyi açıkca ortaya seriyo

Ay nolur yaz eğleniyoduk ne güzel saçma sapan tespitlerinle ! Fizik rehabilitasyon uzmanısın zaar fıtık dersi veriyo bak şu konuşana sen ! Hadi kaybol işim gücüm var. Asansörlü evinde 50 kg arabanla saadetler diliyorum sana:KK70::KK70::KK70:

Bazı söylediklernizde haklısınz ama işte biz artk çocuk erkil bir toplum oldğmzdan önceliğimiz onun uyurken sarsılmaması oluyor. Ama benm bileklermn belimin sağlığıda önemli😆 ben iyi değilsem zaten o iş olmaz.
Öyle tabi , ben zaten herkesin kullanım koşulları farklı diyorum🙏🏻 Hergün bebek arabasını tek başınıza araba bagajına kaldırıp indirmeniz gerekcekse mesela ağırlık çok önemli bir durum olur sizin için veya asansörsüz apartmanda merdivenlerden indirip çıkartacaksanız. Bunu hep belirtiyorum benim kullanım koşullarımda ağırlık önemsiz .herkes kendi öncelik sıralamasına göre karar veriyor bu bebek arabasına zaten , o yüzden de en zorlanılan parça oluyo bebek alışverişinde🙈😊

Bende anlayamadım bana sağlık ocağında ki hemşire 17 ve 21.haftaya randevu vermişti🤷🏻‍♀️ Ama ben olmadım doktorum olmana gerek yok dedi.
Yaa ben de olmak istemiyorum aslında , söyledim de olmasa olur mu diye öneriyoruz diye kapadı konuyu🙈 demek ki tam kesn bi hafta yok belli bi zamana kadar yaptrlabiliyo diye düşündüm

Şu kadının konuşmalarnı hepiniz görüyosunuz arkadaşlar. Böylesinin seviyesine ben düşmicem , hepiniz şahit olun laflarının seviyesizliğine

Hayırdır mahkemeye mi çıkıyoruz şahit mahit?? Sen bencede kendi seviyende takıl zira bana yaklaşma lüksün yok daha da alıntı yapma benim mesajıma.

Kızlar kızlar kızlaaarrr 🌸
Şu araba konusu galiba alışverişin en zor konusu. Hepimizin öncelikleri farklı kimisi hafif olsun istiyo, kimisi kolay kapansın yer kaplamasın, kimisi çocuk sarsılmasın. Keşke hepsinin birlikte bulunduğu bi araba olsa da onu alsak 😊 boşu boşuna birbirimizi kırmayalım aman arabadır gelir geçerr boşverinnn herkes canı ne istiyosa onu alıyo zatenn 😊

Öyle tabi , ben zaten herkesin kullanım koşulları farklı diyorum🙏🏻 Hergün bebek arabasını tek başınıza araba bagajına kaldırıp indirmeniz gerekcekse mesela ağırlık çok önemli bir durum olur sizin için veya asansörsüz apartmanda merdivenlerden indirip çıkartacaksanız. Bunu hep belirtiyorum benim kullanım koşullarımda ağırlık önemsiz .herkes kendi öncelik sıralamasına göre karar veriyor bu bebek arabasına zaten , o yüzden de en zorlanılan parça oluyo bebek alışverişinde🙈😊
şu an evim asansörlü doğumdan sonra kendi evimize taşınacağız inşallah müstakil olacak çok taşıma problemi olmaz o anlamda ama ben evdeki çöpü bile eşime attıran bi insanım. pazara markete tek başıma girsem bile arabada bırakırım eşim geldiğinde yukarı çıkarır. kısaca bileklerm çok zayıf. yoksa mamas papas ları beğeniyorum bende diyorm ya ablam iki çocuk kullandı hala sağlam duruyor evde. ama mamas papaslar bana göre değil. yeğenlermi gezdirirken bile zorlanıyordum ben onlarla.

Kizlar gunaydin. Sizlere bi sorum var. Sabahlari dayak yemis gibi uyanan var mi?? Sirtim agriyo bacaklarim agriyo hatta basim bile agriyo 😅😅 gun icinde cok daha iyiyim ama sabah uyaninca cok kotuyum ya. Boyle olan var mi? Ben anlayamiyorum neden boyle cok sinir bozucu.

Kızlar kızlar kızlaaarrr 🌸
Şu araba konusu galiba alışverişin en zor konusu. Hepimizin öncelikleri farklı kimisi hafif olsun istiyo, kimisi kolay kapansın yer kaplamasın, kimisi çocuk sarsılmasın. Keşke hepsinin birlikte bulunduğu bi araba olsa da onu alsak 😊 boşu boşuna birbirimizi kırmayalım aman arabadır gelir geçerr boşverinnn herkes canı ne istiyosa onu alıyo zatenn 😊
Yok bizim aldığımız bizi fıtık edecek , onun aldğı en mükemmeli herkes onunkinden alsın prensesler gibi büyütsün bebeğini. Ay ben ne kimsenin aldğna karşrm ne kendminkini överim de bu kadar saçma sapan konuşmalara dayanamadım zaten hamilelik beni ekstra saçmalıklara karşı tahammül edemeyen bir insana çevirdi. İyi niyetle yardımcı olmak için fikrini söyleyenle , dalga geçip kendinde olmayanı kötülemek arasındaki farkı hepimiz anlayacak olgunluktayız, öyle umuyorum en azndan.

Kizlar gunaydin. Sizlere bi sorum var. Sabahlari dayak yemis gibi uyanan var mi?? Sirtim agriyo bacaklarim agriyo hatta basim bile agriyo 😅😅 gun icinde cok daha iyiyim ama sabah uyaninca cok kotuyum ya. Boyle olan var mi? Ben anlayamiyorum neden boyle cok sinir bozucu.
Ben ben bennn hatta bu sabah yazıcaktım bisürü iş çıktı yazamadım 😄 hamile yastığı kullanıyorum üstelik. Ama sırtıma yaslanıcak kısma bi bakıyorum eşim sarılmış 😒 yazık karısı diye ona sarılıyo demekki diyorum bi şey de diyemiyorum ama çok fenayım her sabah belim ayrılcakmışcasına ağrıyo 🥺
Yok bizim aldığımız bizi fıtık edecek , onun aldğı en mükemmeli herkes onunkinden alsın prensesler gibi büyütsün bebeğini. Ay ben ne kimsenin aldğna karşrm ne kendminkini överim de bu kadar saçma sapan konuşmalara dayanamadım zaten hamilelik beni ekstra saçmalıklara karşı tahammül edemeyen bir insana çevirdi. İyi niyetle yardımcı olmak için fikrini söyleyenle , dalga geçip kendinde olmayanı kötülemek arasındaki farkı hepimiz anlayacak olgunluktayız, öyle umuyorum en azndan.
kuzuu hepimiz gözümüze ve bize en iyi gelicek olanı alıyoruz boşverin uzatmayalım zaten alıncak bisürü şey var alışveriş çılgınlığı devammmm 😂 yataş juno aldım reflü yatağı olarak bu arada. Bebiş odasını da aldık mı üstümden büyük bi yük kalkıcak :işsiz:

Ben ben bennn hatta bu sabah yazıcaktım bisürü iş çıktı yazamadım 😄 hamile yastığı kullanıyorum üstelik. Ama sırtıma yaslanıcak kısma bi bakıyorum eşim sarılmış 😒 yazık karısı diye ona sarılıyo demekki diyorum bi şey de diyemiyorum ama çok fenayım her sabah belim ayrılcakmışcasına ağrıyo 🥺
kuzu benm eşim o yastığı istemedi diye almadım :KK70: aramızda istemiyormuş bende boş tarafıma ekstra yastık koydum eşime dönersem bacağımı eşime atıyorum diğer tarafa dönersem yastığa atıyorum :KK70: ama karnım daha minik ya yorulmuyorum. bi de evlenirken eşimin bel fıtığı var die biz bi dünyaaaaaa paralara yatak almıştık şimdi bende rahat ediyorum.

kuzu benm eşim o yastığı istemedi diye almadım :KK70: aramızda istemiyormuş bende boş tarafıma ekstra yastık koydum eşime dönersem bacağımı eşime atıyorum diğer tarafa dönersem yastığa atıyorum :KK70: ama karnım daha minik ya yorulmuyorum. bi de evlenirken eşimin bel fıtığı var die biz bi dünyaaaaaa paralara yatak almıştık şimdi bende rahat ediyorum.
Ay benim eşimde istemedi bende almadım şimdi 12 gün karantina ondan önce de 2-3 gün hastayım diye beraber yatmıyorduk 15 gün olcak yalnız yatıyorum😅 son bir kaç gündür uyumadan önce diyorum acaba alsa mıydım diye😂😂

Bende tam tersi akşam uyumadan önce kötüyüm😂 yemekten bir süre sonra özellikle çok yemiyorum aslında ama karnım çok geriliyor gece yatmaya yakın patlayacakmış gibi. Bir de bu aralar nefesim yetmemeye başlıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum arada🥲

Bende tam tersi akşam uyumadan önce kötüyüm😂 yemekten bir süre sonra özellikle çok yemiyorum aslında ama karnım çok geriliyor gece yatmaya yakın patlayacakmış gibi. Bir de bu aralar nefesim yetmemeye başlıyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum arada🥲
Aynisi bende var kac gundur maf oldum okdr azalttimki porsiyonlari yok aksam olunca bi siskinlik bi agarlik sanki 1 ekmek yemisim midem hep rahatsiz cok zor bir durum ya ilk gebeligimde hic boyle olmamistim birde arada bi dadaniyor burnum tikaniyor surekli 😔

X