2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar şu bebek arabası konusu da bi fikrimi söylemeden geçemicem
Ağırlık çok önemli neden diceksiniz tamam siz kucaklamıcaz arabayı diye düşünüyorsunuz kocalarınız var ama😂 çocugu iteceksiniz ya diyelim araba 8 kg çocukta oldu 10 15 kg hep 3 kg olmıcak bu yavrucak asıl büyüyünce kullancaksınız 2 3 yaşta falan heh ozmn iterken helak olmayın ağırlıktan ilerlemiyo bu tarz arabalar sonra bel fıtıkları online allah korusun😜
Vallahi her yere her zaman kocayla da gidilmiyor ki😅 gün içinde çocuk durmaz, biz bunalırız bir şey olur alırız arabayla çocuğu bir hava almaya çıksak biraz yürüsek yeter. O yüzden de önemli bence ağırlık☺️

Canım
Beyim olmadan adımımı atmam 🤪
Cybexin dedikleri modeli 8 mamas papasın ocarrosu 13 kg sen 8 e nasıl diyosan 13 de biz ölmüşüz gardeşim 😂 ne yapıcaz ya o zaman kafamda deli sorular 🥺 2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan 😂
ben Pierre cardin karma plus aldım ağırlığı 6 kilo bi bakın isterseniz videolarına

youtube daki bütün bebek arabası videolarnı izlemiş olablrm sonuçççç sıfııııır.
Pierre cardin karma plus aldım canım ben katlanınca kilosu 6 kilo bi bakın isterseniz çok kıvrak bi araba.Burdan bi arkadaş önermişti.Çok beğendim .Eğeydir araştıryordum bende 25 kiloya kadar da taşıyabiliyor

Mamas papas çok kaliteli dolu dolu duruyor ama çok ağır bence o konuda kullanışsız. Bence kesinlikle cybex eezytwist deneme fırsatımda olmuştu tutma yeriyle 360 derece dönüyor, katlanınca o halde kendi kendine durabiliyor, çok kaliteli baston ve travel arasında uzun yıllar götürür diye düşünüyorum. Ben kampanyalı stokke bulmasaydım onu tercih edicektim ama kısmet olmadı☺️ Kitikate benimde aklımda bakacağım ilk fırsatta
Stokleyi ne karara aldınız poşet dahil mi

Pierre cardin karma plus aldım canım ben katlanınca kilosu 6 kilo bi bakın isterseniz çok kıvrak bi araba.Burdan bi arkadaş önermişti.Çok beğendim .Eğeydir araştıryordum bende 25 kiloya kadar da taşıyabiliyor
katlanınca ne kadar yer kaplıyor. benm arabam hatchback eşiminki sedan onla çıkınca problem değilde benm araba almayablr çok büyüğünü :KK70:bi deben ona baktım puseti çıkarılıp takılmıyor üstüne oturuyor. onu sevmedm.

Bence önce covidi olun çıksın aradan 😐 hepimiz N Neess arkadaşımız gibi hafif atlatmayabiliriz çok korkutuyo beni bu durum. Hiçbirimize bi zarar gelmesin inşallah 🤗
Ama tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde

katlanınca ne kadar yer kaplıyor. benm arabam hatchback eşiminki sedan onla çıkınca problem değilde benm araba almayablr çok büyüğünü :KK70:bi deben ona baktım puseti çıkarılıp takılmıyor üstüne oturuyor. onu sevmedm.
Katlanınca çok bi yer kaplamıyor.Evet o dediğinizi ben de sevmedim ama hafif oluşu ,kıvrak oluşundan dolayı görmezlikten geldim.Aslında videolarda çıkmış haliyle anlatılıyor.Onu sordum vida ile çıkartılabiliniyormuş oturma ünitesi.Ama ben yapmam sanırım öyle.Araba ve beşik konusu çok yorucu.Seçenek olunca çok kararsız kalıyor insan☺️

Katlanınca çok bi yer kaplamıyor.Evet o dediğinizi ben de sevmedim ama hafif oluşu ,kıvrak oluşundan dolayı görmezlikten geldim.Aslında videolarda çıkmış haliyle anlatılıyor.Onu sordum vida ile çıkartılabiliniyormuş oturma ünitesi.Ama ben yapmam sanırım öyle.Araba ve beşik konusu çok yorucu.Seçenek olunca çok kararsız kalıyor insan☺️
pusetle arabaya koyuyorsun tak çıkar olması lazm tabi. benm kararsızlığım yüzünden fiyatlar fırladı şimdi alınır dediğim arabalarda zaten kaç katı oldu bu gidişle alamıcaz :KK70:eşimde sorun değil artsın alırız diyor. sonra attğm arabalara yuh diyor :KK70:

Beyim olmadan adımımı atmam 🤪
Cybexin dedikleri modeli 8 mamas papasın ocarrosu 13 kg sen 8 e nasıl diyosan 13 de biz ölmüşüz gardeşim 😂 ne yapıcaz ya o zaman kafamda deli sorular 🥺 2-3 yaşta bastona geçeriz amaaan 😂

13 müüüü☹️ Gerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem🤩
Bizim zamanımzda maxi cosiler vardı çok beğenmiştik ama agırlığı yüzünden elemiştik onlar gbi bu mamas da sanırım.
Heryere kocanla gideceksen bebek arabası hiç alma kucağına ver çocugu taşısın😂
Evet yada baston sonradan kurtarıcı olablr.

Kızlaar kargolarımız geldi az önce😍😍😍 ayakkabıları çok beğendim minicik, e bebek kargosuna bir de minicik tişört eklemiştim 12₺😅 oda çok şeker çok minik😍 bunları sen mi giyceksin anneeemmm diye ağlayasım var🥺🥺

Eklentiler

• 33A4FACA-FBDD-4C62-A5C5-A64623C8B1CA.jpeg
    33A4FACA-FBDD-4C62-A5C5-A64623C8B1CA.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 2E628D23-09DF-4BA6-9673-AF08D0202666.jpeg
    2E628D23-09DF-4BA6-9673-AF08D0202666.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 9958B02A-600C-4EA2-BF3A-86A26187CC36.jpeg
    9958B02A-600C-4EA2-BF3A-86A26187CC36.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 45
pusetle arabaya koyuyorsun tak çıkar olması lazm tabi. benm kararsızlığım yüzünden fiyatlar fırladı şimdi alınır dediğim arabalarda zaten kaç katı oldu bu gidişle alamıcaz :KK70:eşimde sorun değil artsın alırız diyor. sonra attğm arabalara yuh diyor :KK70:
Öyle yılbaşından sonra daha da zam gelecek diyorlar satıcılar bilmiyorum 😕Ben beşik ve bebek arabasını hallettim.Sıra kıyafet vs de.İnşallah siz de en yakın zamanda halledersiniz☺️

Canım

ben Pierre cardin karma plus aldım ağırlığı 6 kilo bi bakın isterseniz videolarına
Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmaz 😂 pierre cardinin büyük tekerlekli bi modeli vardı legend mi ne ona bakmıştık o da gövdesiyle kapanmıyodu, dedim bizimle değilsin 🙋🏻‍♀️ Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde 😍
Ama tetenozun haftası gecmemesi gerekiyormus aşı da 6 ay koruyuculugu var diyorlar ya 2 dozum mevcut suan 5 ay oldu benim 2 hafta dha idare edebilirim artik bir sekilde
Ayy öyle mi ben de tam 20. Haftaya girişi bekliyorum. 1 doz olucam zaten 2 sene önce bi kaza yüzünden olduğum için 😅 10 yıl içinde olunduysa 1 doz yeterliymiş aklınızda olsun kızlar.
13 müüüü☹️ Gerçekten çok fazla üstüne 15 kg da çocuk koysan az engebeli yolda 30 kg yu nası itelicen sen annem🤩
Bizim zamanımzda maxi cosiler vardı çok beğenmiştik ama agırlığı yüzünden elemiştik onlar gbi bu mamas da sanırım.
Heryere kocanla gideceksen bebek arabası hiç alma kucağına ver çocugu taşısın😂
Evet yada baston sonradan kurtarıcı olablr.
Gocamsız çıkmammm çok ayıp 🤪 kuzu ben zaten site içinde falan kullanıcam heralde çoğunlukla, haftaiçi de yokuş olan yollara gitmem 🤪 ay çok güldüm bu muhabbetimize çok iyi geldi valla şu günlerde 😂
Şimdi ilk bebe bi heves bi heves allahım yarabbim 2. Ye böyle tecrübeli ne istediğimizi bilenler olcaz bizde dimi 🥺
Kızlaar kargolarımız geldi az önce😍😍😍 ayakkabıları çok beğendim minicik, e bebek kargosuna bir de minicik tişört eklemiştim 12₺😅 oda çok şeker çok minik😍 bunları sen mi giyceksin anneeemmm diye ağlayasım var🥺🥺
Allahımmmm teyzesi yesin onun cicileriniii 😍 Ben de şu kaba işleri halledip ince işlere geçmek istiyorum pembelere boğulmak istiyorummm 😂 kıyafetleri görünce bana da bi duygusallık geliyo gerçekten, dün düşündüm bu salonda pıtı pıtı koşan biri mi olcak yani diye of düşünüp düşünüp sabahlara kadar ağlarım 🥺

L Larissa bugün de olmak üzere ufak bi lekelenmem oldu malssf evdeyim ve yatıyorum .. çok şükür bi daha olmadı ilaçlar ve yatış tek çaresi.. cok üzülüyorum bakma doktor dedi 20. Hafta sonuna kdr böyle yaklasık 1 Ay oldu , tavsıyen cok iyi oldu annem eşim gider bende ayaklanınc inşallah kfam daha da netleşir.. boşuna dgerlerını gezmem , 3. Doz aşım geldi larisaa ya 2 bıontech olmustum ne yapsam bılemedım ..3. Doz oldunz mu 2 doz olanlar suan ztn raporluyum bı süre dha evdeyim
Ben daha önce 2 doz Biontech olmuştum 3.aşım açıldı koşa koşa gidip oldum sadece kol ağrısı yaşadım, o da geçti gitti. Araştırma görevlisiyim gün içinde çok sayıda öğrenci ile muhatap oluyorum ve tabi diğer hocalarla ne kadar tedbirli olsak da herkes maske takmıyor, sosyal mesafeyi ayarlamak da bazen güç. O yüzden çok korkuyordum, aşı olup covid geçirmek bile aşısız covid geçirmekten iyidir diye düşünüyorum kendi adıma. Umarım siz de yakın zamanda kararınızı verirsiniz 💜

İnşallah hiç biriniz yakalanmadan bu süreci atlatırsınız canım🙏🏻
Ben 2.dozu eylül de olmuştum belki o yüzden böyle geçiriyorum 2-3 gün zordu ama sonra daha iyi oldum çok şükür. Gerçi psikolojik olarak rahat geçmiyor oda hamilelikten dolayı bazen çok üzülüyorum yavrumu koruyamadım diye😔
Birde dün gece ve bu akşam kahverengi leke farkettim çok minicik bebeğimi görmeye gitsem gidemiyorum doktorumla görüşücem bakalım belki kendi aracımızla gideceğim için beni kabul eder.
N Neess ya sakın böyle düşünme aksine sen üstüne düşeni zaten yapmışsın aşını olmuşsun emin ol ki bebeğini işte tam olarak burada korumuşsun💜 sosyal hayat bir şekilde devam ediyor; iş güç, aile ilişkileri, arkadaşlar... Biz ilk covid geçirdiğimizde karantina günleriydi nerden kaptığımızı bile anlamadık, yani bir şekilde olacağı varsa oluyor. Bebişin iyi olduğundan hiç şüphen olmasın i, onlar bizden bile güçlü bak😄😍

Hepsi çok güzel. Güle güle sağlıkla kullansın minik :) ben her aldığım şeye bir süre ağlıyorum 🤣

bebişe kıyafet alırken acayip duygusallaşıyorum ben ya :KK70: çok ciciler güzel günlerde kullanın.
Sanırım bu araba travelle baston arasında. Bazı kızlar bu tarz istiyordu onlara fikir olsun canım. Ben istiyorumki tekerlekleri büyük olsun sarsılmasın bebiş sürerken içinde. Bi de biz tatil falan çok seven bi çiftiz hangi yollarda sürüceğimiz belli olmaz 😂 pierre cardinin büyük tekerlekli bi modeli vardı legend mi ne ona bakmıştık o da gövdesiyle kapanmıyodu, dedim bizimle değilsin 🙋🏻‍♀️ Güle güle kullan inşallah bebişin sağlıkla büyüsün içinde 😍
kuzu büyük tekerlek işini çok abartmışlar bence resmen traktör tekeri gibi bazıları ben onlarıda sevmedim.

X