- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
yeğenm doğduğu gün hastaneden sonra ağzıma işemiştiİnsanın gönlü neyden yana olursa olsun diğer fikre de hemen alışıveriyor sadece bol bol alt açma örtüsü alacağız çiş kazaları bizi bekliyoorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeğenm doğduğu gün hastaneden sonra ağzıma işemiştiİnsanın gönlü neyden yana olursa olsun diğer fikre de hemen alışıveriyor sadece bol bol alt açma örtüsü alacağız çiş kazaları bizi bekliyoorr
Ay beni de yaa az hasarla alışalım inşallahAjahjhahaha beni en çok korkutan şey o zaten Allah yardımcımız olsun
Yaaa herşey tamam ona nasıl alışacağız bilmiyorumyeğenm doğduğu gün hastaneden sonra ağzıma işemişti
Bir iki ıslanınca öğreniyorsun nasıl önlem alman gerektiğiniYaaa herşey tamam ona nasıl alışacağız bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsunn üzüldüm adınıza,hiç moralinizi bozmayın aşılı olduğunuz için cok daha az olucaktır etkileri biran evvel atlatırsınız oğluşunuzla inşallah daha sağlıklı günlere.. bol bol C vitamini alınCanım kızlar çok teşekkür ederim Covid testim maalesef pozitif eşim negatif. Bu zamana kadar kendimizi koruyabildik ama oğlumla beraber bunu da yaşamamız gerekiyormuş inşallah hiç sorunsuz atlatırız geçer gider. Allah miniklerimizi korusun
Bi sıkıntı olsa ufak da olsa belli ederdi bence canım daha küçük haftalarda bile belli olanlar oldu Hem ufak tefek görünen şeyler doğuma kadar kayboluyor bile hiç canımızı sıkmayalım bence her şey yolundaBugün organ taramamız yapıldı kızlar. Bizim doktor renkli den bakmadı. çok şükür her şey yolunda ama 2 hafta sonra gel kalbe tekrar bakalım erken hafta olduğu için risk almayalım dedi. Tabi beni bi gerginlik aldı ama normaldir diye düşünmek istiyorum. Onun dışında tek tek bakınca kocaman bir bebiş olmuş. Yüzü burnu gözleri çok belliydi. Çok duygusal bir an.
ay onu bende duymuştum ama kesin ihtiyacımız olacak mııı offf ilk bebiş tecrübesizliği diyorumKizlaar mochi diye bi sut sagma pompasi varmis. Ondan aldim aslinda benim lansinohun vardi manueldi o ama cok sut cikarmiyodu. Bunu takiyomussunuz kendi kendine sagiyomus minik bi sey. Basit bi sistem yorumlari cok iyiydi. Cok heycanlandim insallah ise yarar allahim o gunler gelsinde insallaaaahh
Valla benimki 2. Bebek ama fiyati uygun geldi. Bide manuelden cok verim alamamistim. Emzirirken diger memeden sut akiyo. O akan sutler bosa gidiyo bunu emzirirken diger memeye takarim akanlar oraya akar onlarda azar azarda olsa birikir lazim oldugu bi zaman iciririm bebege diye dusundum hem sagdikca ve emdikce daha cok sut uretiyo vucut bi olumsuz yani olmaz gibi dusundum.Bi sıkıntı olsa ufak da olsa belli ederdi bence canım daha küçük haftalarda bile belli olanlar oldu Hem ufak tefek görünen şeyler doğuma kadar kayboluyor bile hiç canımızı sıkmayalım bence her şey yolunda
ay onu bende duymuştum ama kesin ihtiyacımız olacak mııı offf ilk bebiş tecrübesizliği diyorum
Aynen onun icin dusundum bende. Zaten hazneside cok genis degil ki. Emzirirken akan sutler bosa gitmesin maksat zaten ben evdeyim ise falan gitmiyorum. Oyle arada iste uyurken ben fln idare edecek kadar sut cikar heraldeKızlar mochiden öyle aman aman bir sağma performansı beklemeyin. Bir memeyi emzirirken süt diğerinden boşa akıyordu ben o zaman boştaki memeye koyuyordum epey doluyordu. Düzenli süt sağmak isteyene kesinlikle yeterli gelmez.
Lansinoh manuel olani almayin derim ben kullandim sut cikmiyodu moralim bozuluyodu sutum yok diye ama bebem her ay 1 kg aliyodu. Sutumde vardi aslinda ama sagma performansini begenmedim ben. Mochi aldim iste. Azar azar aksin diyebende göğüs pompası mochi mi alsam lansinoh mu alsam kararsızm ablamda mamajoo vardı bende iyiydi diyor. hepten kafam gitti
yok manuel asla almam zaten hatta çift uçlulara baktımLansinoh manuel olani almayin derim ben kullandim sut cikmiyodu moralim bozuluyodu sutum yok diye ama bebem her ay 1 kg aliyodu. Sutumde vardi aslinda ama sagma performansini begenmedim ben. Mochi aldim iste. Azar azar aksin diye
Ben daha hiç hissetmedim kilolu olanlar daha geç hissedermiş ben de kiloluyum zaten heyecanla bekliyorum bakalımKızlar bu haftalarda bebeğin hareketlerini ne sıklıkta ne yoğunlukta hissediyosunuz. Ben çok nadir ve çok yoğunlaşp dinlersen elimi koyup o zamanlar hissediyorum,normal dimi 20.haftada çok aşırı dinlemeden falan hissetmemek,ilk bebek tecrübesizim
Ben de 4-5 gün önce başladım hissetmeye , sizin de başlar yakındaBen daha hiç hissetmedim kilolu olanlar daha geç hissedermiş ben de kiloluyum zaten heyecanla bekliyorum bakalım
Kızlar bu haftalarda bebeğin hareketlerini ne sıklıkta ne yoğunlukta hissediyosunuz. Ben çok nadir ve çok yoğunlaşp dinlersen elimi koyup o zamanlar hissediyorum,normal dimi 20.haftada çok aşırı dinlemeden falan hissetmemek,ilk bebek tecrübesizim
Yeni hissetmeye başladıysan ara ara hissediyor olman normaldir canım bende başlar da çok nadir hissettim bir süre sonra dışardan da gözükecek şekilde hissediyordum hep öyle gidecek zannettim ama 2 gündür çok sakin yine hissediyorum ama derinden geliyor gibi. Hastayım diye oda bi yavaşladı sanırımBen de 4-5 gün önce başladım hissetmeye , sizin de başlar yakında
Günden güne değişiyor kuzum hiç sıkma canını. Ben hasta değilim ama bugün çoook az hissettim 1 kez falan hatta. Canları nasıl isterse heraldeYeni hissetmeye başladıysan ara ara hissediyor olman normaldir canım bende başlar da çok nadir hissettim bir süre sonra dışardan da gözükecek şekilde hissediyordum hep öyle gidecek zannettim ama 2 gündür çok sakin yine hissediyorum ama derinden geliyor gibi. Hastayım diye oda bi yavaşladı sanırım
Ay bilmiyorum canım 2-3 gün ne güzel sık sık güçlü güçlüydü 2 gündür çok nadir ve derinden geliyor ama çok şükür yine de hissedebiliyorum tabii.Günden güne değişiyor kuzum hiç sıkma canını. Ben hasta değilim ama bugün çoook az hissettim 1 kez falan hatta. Canları nasıl isterse heralde
Ya birde kızlar sizde çok fazlaca wc ye çıkma var mı? Çok idrarım varmış gibi hissediyorum ama azcık çıkıyorum ama sık sık sistit değil onu daha önce yaşadığımdan biliyorum onda hem yanma oluyodu hemde 1 damla oluyordu. Bunda o kadar az değil ama çok sık