2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Slm arkadaşlar bende Mayıs annesiyim benide ekleyebilirsiniz yeni keşfettim bu topiği
Yaş 34
Gebelik 4.
İlk kese (tecburelerimden dolayı geç gittim) 9+2
Öngörülen doğum tarihi 05.05.2022
Merhaba, hoş geldiniz sağlıkla alın kucağınıza
Maşallahhh teyzesiii yesiin miniğiii, kiloyu takma kafana çok, alırsın ye iç doktorun önerdiği şekilde

Evet verdim hatta burda kontrollerinizi aile hekimlerinden dah cok ebeler yapiyor. Hem doktor hem ebe aldi kan ve idrar ornegi hic bisey cikmadi. Yani aslinda gaz sancisinada benziyor agri tipi ama hergunde gaz sancisi olmaz diye dusunuyorum bilemedim

Demir ilacida yapabiliyo benim demir ilacindan çok agirmisti aç karnına içtiğim için..en yakın muayenede Dr una kötü bişey yoktur doğuma kadar bu ağrılar hiç bitmiyor cunku

Merhaba, hoş geldiniz sağlıkla alın kucağınıza

Maşallahhh teyzesiii yesiin miniğiii, kiloyu takma kafana çok, alırsın ye iç doktorun önerdiği şekilde
Cok tesekkür ederim hepimiz saglıkla alalım kucaklarımıza inş

Demir ilacida yapabiliyo benim demir ilacindan çok agirmisti aç karnına içtiğim için..en yakın muayenede Dr una kötü bişey yoktur doğuma kadar bu ağrılar hiç bitmiyor cunku
Burda ultrasona bir kere giriyorsunuz detayli ultrason onu disinda isterseniz paranizla gidip klinige ultrasona girebilirsiniz. Onun disinda riskli bir durum yoksa doguma kadar ebe sizi takip ediyor. Hem aile hekimine hem ebeye hemde ozelde gittigim ultrasona sordum ne oldugu hakkinda bir fikirleri yok kotu bisey oldugunu bende dusunmuyoum cunku 6. haftadan beri olan bir durum ama sebebini bulsalar belki cozumunude bulurlar biraz rahat ederim her gun hergun cekilmiyor cunku

Bence kilon iyi yani üç kilo verdiği var sayarsak üzerne 1,6 almışsın bile. Daha ne yapacakmıssın çocuk iyiyse sıkıntı yok bence. Spinal bfidayı sen mi istedim doktormu önerdi onu duymamıştm.

Ha sen yurtdışındasin..yoktur canım sıkıntı yapma rahim buyuduugu içindir her hafta çeşit çeşit ağrı hissediyoruz..

Bence kilon iyi yani üç kilo verdiği var sayarsak üzerne 1,6 almışsın bile. Daha ne yapacakmıssın çocuk iyiyse sıkıntı yok bence. Spinal bfidayı sen mi istedim doktormu önerdi onu duymamıştm.
Rutin yapılıyor sanırım canım. Kanla bakılıyor zaten benim doktorum detaylı detaylı bakıyor her seferinde ama yine de gösterdi omurgasını midesini falan of duyygusall çokk
Her 4 haftada 1 kg almamı istiyor, bebişin iyi kilosu 270 gr tosun heralde ama benimkini hiç hiç beğenmedi ilerleyen zamanlarda bebeğe de yetmez diye mi acaba

Kasilma gibi bu bahsettiginiz istirahat edin ve bol su için. Dr bunun gecmesi icin bunlari tavsiye etti bana

Ya 1.si ultrasonda kasilma görülüyor zaten. 2.si adet agrisi gibi agrim var. Bazen ani hareketlerde anlik sancilar giriyo. Ama mesela bu gittigimde dra agrim olmamasina ragmen yine kasilma cikti. Bilmiyorum ya degisik bi sey. Gecer insallah

Ya 1.si ultrasonda kasilma görülüyor zaten. 2.si adet agrisi gibi agrim var. Bazen ani hareketlerde anlik sancilar giriyo. Ama mesela bu gittigimde dra agrim olmamasina ragmen yine kasilma cikti. Bilmiyorum ya degisik bi sey. Gecer insallah
Merhaba daha önce yaşadığınız kasılma da ultrasonda gözüküyor mu

Merhaba daha önce yaşadığınız kasılma da ultrasonda gözüküyor mu
Yok yani ultrasona baktigimiz anda kasilma oldugu gozukuyo. Dr diyo ki anlik bi sey olsa ultrason sirasinda duzeliyo zaten diyo. Bekledim duzelmedi demek ki gecmiyo diyo. Benimde agrilarim olunca istirahat et ve bol su ic diyo.

Kizlar mesela bu ultrason gecenki randevumdan. Burda bariz kasilma var. Sadece bebegin ayaklarini oynatacak yeri var. Kafasi ve govdesi sıkışmıs durumda. Hem bebek rahat hareket edemiyo ve kasilmasan dolayi suyuda az oluyomus. Boyle devam ederse erken dogum riski olur dedi. Bu yuzden bol istirahat ve bol su ic dedi drum.

Eklentiler

• Screenshot_20211209-192151_Gallery.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 61

Maaşallah prensese canım
Ama sebze meyveyle kilo alınması az zor sen mantıya böreğe dayan bak ozmn nasıl alıyosun ben hayatımda ilk defa böyle hızlı kilo aldım mide bulantısından sürekli ya hamur işi yada makarna yedim resmen

Ya kendime gereksiz kilo yüklemesi de yapmak istemiyorum nasıl vercem sonra o kiloları biraz sebze meyveyle kendim takip ediyim bakiyim yoksa mantı makarna artık mecburr bende kusmaktan kilo vermeseydim şuan daha iyi durumda olurdum

Canım ben de 50 ydm almyorum almyorum diyodum.2 saatte bir ackmaya ve mutlaka ağzma bişeyler atma ihtyacı hissetmeye başladım ve bir bakmışım 1 ay içinde 53 olmuşum

Öyle gerçekten ben 54 ile hamile kaldım şu an 57 oldum ben de çok aldım diye tedirgin oluyorum ben meyve de yiyorum börek, ekmek de yiyorum diğer türlü doymuyorum çünkü dışarıdan çok kilo aldığım belli olmuyor o kilolar nerde çözemedim L Larissa

Bende çözemiyorum inan neremde bu kilo 50 ile hamile kaldım şuan 57 yim ben 60 la doğuma gitmiştim hey gidi günler bunda durum fenaaa ama umursamıyorum yaa veriliyo sonra bebe peşinde koşturmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…