2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
regl sancıları arada banada oluyor dr normal dedi. herşeye normal diyorlar bzm korktğmz. hatta bak bunu yazarkende bi sancı girdi çıktı
Ben de dün eşime ah uh diyorum hamilesin ya normaldir diyo oo doktora gitmeyeli uzun zaman oldu falan diyip dalga geçiyo bide bkz evhamlı kişilik, rahat kişilik farkı

eşim beni görünce nasılsın yerine kızım nasıl diye soruyor.çok yıprandm şimdiden
Of evet yaa bi de o kısım var, ben de ona karşılık duygusal açlığım var açım aççç diyorum hatta geçen gün kendime minik bi tane cips almıştım normalde asla yemez aslaaa oturmuş onu yemiş.Niye yedin diyorum kızımın neyi sevdiğine bakmak için diyo

hahahah o da iyiymiş. resmen rakibimi doğuracağım

Bende de kalça da protez var bel ağrısı ondan sanırım idrar kan verdin mi hiç enfeksiyon olmasın benimde oldu hep sonra Dr a gittim ağrı ile enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil falan verdi o gün bugündür öyle çok ağrı yok

sürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleri
Bende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinlikle çok nadirde olsa hissettim 2 gündür dışardan da gözüküyor hareketleri allahım gerçekten mükemmel

Hiç erken değil benceee ilk gebelikte de 16 17 haftadan itibaren hissedilebilirrrr
sanırım bende erkenden hissediyorum
Bende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinlikle çok nadirde olsa hissettim 2 gündür dışardan da gözüküyor hareketleri allahım gerçekten mükemmel
oy miniğim o günleri iple çekiyorum ya. resmen onunla oynarım ben

Slm arkadaşlar bende Mayıs annesiyim benide ekleyebilirsiniz yeni keşfettim bu topiği
Yaş 34
Gebelik 4.
İlk kese (tecburelerimden dolayı geç gittim) 9+2
Öngörülen doğum tarihi 05.05.2022

benmde yarınnnnnn çok heyecanlı güzel haberlerle gel.

Lariii kuzuu haber ver minikadannn
Kızlar geldim geldimmm 2 deydi bu sefer randevum hakkmı yemeyin
Her şey yolunda güzel dediii suyu plesantası falann. Ay sonu detaylımız var Ali Ekiz’i önerdii. Spinal bfida için kan verdim 1 haftaya belli olcakmış. Benim kg beğenmedi tüy siklet geldim tüy siklet gidicem diyosun dedi. 3 hafta önce 50ydim şimdi 50.6 çıktım bol bol meyve sebzeye ağırlık vericekmişimm. Bebeğin hareketlerini hissediyo musun dedii pıtpıtları söyledim tamam onlar dedi bi de ağrılar için de bebek o durumlarda sinyal veriyo, otur dinlen dedi benden haberler böyle teyzelerii

Canım merhaba, bende ideal kilomun altında hamileliğe başladım ilk 3 ayda verdim şimdi yeni yeni almaya başlıyorum. Senin boyun kaç ? Şükür olsun bebeğimde sorun yok haftası önden bile gidiyor ama doktor benimde kilomu beğenmedi oyuzden kafama taktım
Aslında 2 haftadır yiyebiliyorum arrık mide bulantım kesildi ama zaten normalde de hızlı kilo alamıyorum.
diyetisyenle devam ediyorum bir liste yapmış inanılmaz yani nasıl yiyorlar gün içinde anlamıyorum

Merhabaaa Boyum 160 49la hamileliğe başladım ilk haftalar kusmaktan 3 kg verdimm sonra toparlamaya başladım, artık mide bulantım yok ama soğan sarımsaktan tiksindiğim için her şeyi yiyemiyorum bu yüzden de kg alamıyorum. Valla bol bol sebze meyve yicez alcaz kilo ben inanıyorum sıkma canını her sabah 2 yumurta yiyorum ona rağmen böyleysem yemesem nolur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…