Ben de dün eşime ah uh diyorum hamilesin ya normaldir diyoregl sancıları arada banada oluyor dr normal dedi. herşeye normal diyorlar bzm korktğmz. hatta bak bunu yazarkende bi sancı girdi çıktı
eşim beni görünce nasılsın yerine kızım nasıl diye soruyor.çok yıprandm şimdidenBen de dün eşime ah uh diyorum hamilesin ya normaldir diyooo doktora gitmeyeli uzun zaman oldu falan diyip dalga geçiyo bide bkz evhamlı kişilik, rahat kişilik farkı
Of evet yaa bi de o kısım var, ben de ona karşılık duygusal açlığım var açım aççç diyorumeşim beni görünce nasılsın yerine kızım nasıl diye soruyor.çok yıprandm şimdiden
hahahah o da iyiymiş. resmen rakibimi doğuracağımOf evet yaa bi de o kısım var, ben de ona karşılık duygusal açlığım var açım aççç diyorumhatta geçen gün kendime minik bi tane cips almıştım normalde asla yemez aslaaa oturmuş onu yemiş.Niye yedin diyorum kızımın neyi sevdiğine bakmak için diyo
Bende de kalça da protez var bel ağrısı ondan sanırımYa ben dogumdan 2 gun once koltuk alti supuren insandim gercekten soklardayim. Bendeki bel zaten saymiyorum bide 3 tane civi var kuyruksokumunda o agri bende allahin emri zaten. Ama beni delirten kasik ve karin alti agrisi. Kimse ne oldugunu bilmiyor6. haftaliktan beri yarim saatte surse 2 saatte her gun var. Bir tek evde yatarsam surekli olmuyor okadar. Nedir anlamadim
Ben hiç ilaç kullanmadım ama vardı ilk haftalarda..geçti şimdi tekrar başladı kahvaltılarda sonra oluyo ama çok fazla değil dayanilacak gibiBulantılar benimde devam 2 tane prilam içiyorum hala2 defa 1e düşürmeyi denedim korkunçtu.
benmde yarınnnnnnBugün içerdeki vatandaşı görüş günübakalım yüzünü göstercek mi minik kızım
benmde yarınnnnnnçok heyecanlı güzel haberlerle gel.
Bugün içerdeki vatandaşı görüş günübakalım yüzünü göstercek mi minik kızım
sürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleriŞafak 7
sürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleri
Bende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinliklesürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleri
sanırım bende erkenden hissediyorumHiç erken değil benceee ilk gebelikte de 16 17 haftadan itibaren hissedilebilirrrr
oy miniğim o günleri iple çekiyorum ya. resmen onunla oynarım benBende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinlikleçok nadirde olsa hissettim 2 gündür dışardan da gözüküyor hareketleri allahım gerçekten mükemmel
Lariii kuzuu haber ver minikadannnBugün içerdeki vatandaşı görüş günübakalım yüzünü göstercek mi minik kızım
lari hep geç gidiyor ben de sabahın kör saatiLariii kuzuu haber ver minikadannn
Bende normalde geç saatlerde gidiyordum pazartesi günü ilk defa sabah gideceğim tek boş günüm olduğu içinlari hep geç gidiyor ben de sabahın kör saati
benmde yarınnnnnnçok heyecanlı güzel haberlerle gel.
Şafak 7
Kızlar geldim geldimmm 2 deydi bu sefer randevum hakkmı yemeyinLariii kuzuu haber ver minikadannn
Canım merhaba, bende ideal kilomun altında hamileliğe başladım ilk 3 ayda verdim şimdi yeni yeni almaya başlıyorum. Senin boyun kaç ? Şükür olsun bebeğimde sorun yok haftası önden bile gidiyor ama doktor benimde kilomu beğenmedi oyuzden kafama taktımKızlar geldim geldimmm 2 deydi bu sefer randevum hakkmı yemeyin
Her şey yolunda güzel dediii suyu plesantası falann. Ay sonu detaylımız var Ali Ekiz’i önerdii. Spinal bfida için kan verdim 1 haftaya belli olcakmış. Benim kg beğenmedi tüy siklet geldim tüy siklet gidicem diyosun dedi. 3 hafta önce 50ydim şimdi 50.6 çıktımbol bol meyve sebzeye ağırlık vericekmişimm. Bebeğin hareketlerini hissediyo musun dedii pıtpıtları söyledim tamam onlar dedi bi de ağrılar için de bebek o durumlarda sinyal veriyo, otur dinlen dedi benden haberler böyle teyzelerii
Merhabaaa Boyum 160 49la hamileliğe başladım ilk haftalar kusmaktan 3 kg verdimm sonra toparlamaya başladım, artık mide bulantım yok ama soğan sarımsaktan tiksindiğim için her şeyi yiyemiyorumCanım merhaba, bende ideal kilomun altında hamileliğe başladım ilk 3 ayda verdim şimdi yeni yeni almaya başlıyorum. Senin boyun kaç ? Şükür olsun bebeğimde sorun yok haftası önden bile gidiyor ama doktor benimde kilomu beğenmedi oyuzden kafama taktım
Aslında 2 haftadır yiyebiliyorum arrık mide bulantım kesildi ama zaten normalde de hızlı kilo alamıyorum.
diyetisyenle devam ediyorum bir liste yapmış inanılmaz yani nasıl yiyorlar gün içinde anlamıyorum