2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Merhaba eklermisiniz
11 mayıs 40. Hafta ama
1 kız 1 erkek ikizleri bekliyorum
Yaş 35
Kocaeli
Kese görünümü ve kalp atımı5+5

Kizlar ya sizede bazen boyle hic hamile degilmissiniz gibi geliyormu
Ah ah keske oyle gelse. Gercekten bu o kadar buyuk bi luks ki.. ilk hamileligimde 8. Aya kadar hic hamile gibi degildim cok cok rahattim ne bulanti ne bi agri.
Simdi ise kasik agrisi, kasilmalar, bel agrisi derken ben bittim. Bu hamilelik nasi gececek boyle kara kara düşünüyorum..

Bulantı, halsizlik ve tiksinmeler minimuma indiğinden beri rahattım çok şükür dün akşamdan beri aralıklarla kasık ağrısı yaşıyorum. Adet ağrısı gibi arada sızlama şeklinde. Dillendirip takılmak istemiyorum normal olduğunu düşünmek istiyorum

Ya sizde demi oyle gercekten bunu duyduguma hem sevindim hem uzuldum cunku kime sorsam agri yok ben artik ters giden ve dontorlarin atladigi bisey oldugunu dusunmeye basladim bu agrilar yuzunden. Her gun de agrisi olmazki bir insanin. Nasil agrilariniz var sizin? Benimde ikincisi ilki gullul gulustanlikti bu mahvetti beni 6. haftdan beri

Bence gayet normaldir siz benim 6. haftdan beri olan agrilarimi bilseniz. Hic kafaniza takmayin bence

Bence gayet normaldir siz benim 6. haftdan beri olan agrilarimi bilseniz. Hic kafaniza takmayin bence
Al benden de o kaa yani.. milletin 8.ayda yasadiklarini ben şimdiden yaşıyorum ne olacak böyle bilmem..8.ayda tekerlekli sandalyede ve koltuk tepelerinde uyurum diye düşünüyorum.bel ve kalça ağrıları beni bitirdi..bide hafif bulantılar hortladı

Ya ben dogumdan 2 gun once koltuk alti supuren insandim gercekten soklardayim. Bendeki bel zaten saymiyorum bide 3 tane civi var kuyruksokumunda o agri bende allahin emri zaten. Ama beni delirten kasik ve karin alti agrisi. Kimse ne oldugunu bilmiyor 6. haftaliktan beri yarim saatte surse 2 saatte her gun var. Bir tek evde yatarsam surekli olmuyor okadar. Nedir anlamadim

Bulantılar benimde devam 2 tane prilam içiyorum hala 2 defa 1e düşürmeyi denedim korkunçtu.

Çok sık yaşamayınca işte insan bir acaba diyor Sizin hiç bir değişiklik olmadı mı?
Hayir 6. haftada basladi karin alt bolgesinde ozellikle idrardan sonra agri yapiyordu. Defalarca idrar testi bakildi enfeksiyon olabilirmi diye bisey cikmadi. Ilk gebelikten sonra rahim sarkma ameliyati oldum ondan kaynaklimi diye dusundum rahimde olmasi gereken yerde. Her gun oyle yada boyle uzun yada kisa oluyor hala kac hafta oldu. Oldurmuyorda guldurmuyorda bir agri. Hic bisey anlamadim. Bir kiside bulamiyorum bende boyleyim diyen. Nolcak boyle bilmiyorum

Keşke size yardımcı olabilsem yine de çok şükür bebeğiniz iyi, keyfi yerinde Ağrılarınızda artık günden güne bitsin gitsin inşallah

Yaaa aynı şey dünden beri bende de var resmen regl sancısıydı bol bol dinlenmeye çalıştım bugün. Akşamda göbek deliği hizasında sağda solda batmalar oluyor. Ben de kendimi çok yordum diye düşünüyorum yarın kontrol var nasıl olsa diye iple çekiyorum sormak için, resmen korkutucu

Keşke size yardımcı olabilsem yine de çok şükür bebeğiniz iyi, keyfi yerinde Ağrılarınızda artık günden güne bitsin gitsin inşallah
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin umarim onemli olan benim ve bebegin sagligi sikicaz artik disimizi

Bende de batmalar göğüslerimin etrafında oluyor sanki canım, gerçekten korkuyor insan. Yarın doktor ne diyecek bakalım sana benim daha doktor randevuma çok var devam ederse bende telefonla soracağım bakalım. İnşallah normaldir

Öğretmen olan arkadaşlarım idari izne ayrılınca ekders devam ediyor mu
Ama uzaktan ders vermek isterseniz ek dersinizi alırsınız.Tabi bu her zaman mümkün olmuyormuş siz isteseniz de idareye bağlıymış bu durum.Yani idare yeni öğretmeni gelsin yüz yüze eğitim versin de diyebilir sizin uzaktan eğitim vermenizi de isteyebilir

regl sancıları arada banada oluyor dr normal dedi. herşeye normal diyorlar bzm korktğmz. hatta bak bunu yazarkende bi sancı girdi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…