2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok teşekkürlerr demekki ben de bu haftalarda almaya başlicam. Çok şükür bebişin kilosu gelişimi iyi, benden direk ona gidiyor heralde
Amiin inşallah hepimiz pıt diye doğuralım inşallah

Ö
sürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleri

Aiiy yanlış mesajı alıntılamışım ama olsun anlarsın öncelikle kızına maaşalşah diyim
4 yumurta mııııı gözlerim pörtledi şuan ben bir taneyi kusmadan yemek için savaş veriyorum her sabah. Bir de yumurta fiyatlarından haberi yok zaar doktor civanımın

Seni de yanlış alıntılamışım neyi alcaktım onu da unuttum neyse başka bişey anlatım bari msjım boşa gitmesin
aşı oldumda geldim ben sonundaaaaa çok kolum ağrıcak mı dersin

bi tane yiyince seviniyordum bende doktor beni yıktı resmen. ben bi de market yumurtası yiyemiyorum. ablam şöyle zararlı böyle zararlı diye soğuttu beni. gezdiğinden emn olduğum tavuğu gördüğüm tavukçudan alıp yiyorm işim zor.

Hissediyorum tabi. Bu kadar erken zamanda kasilma olmasi iyi degilmis. Sizde dinlenin gecer insallah. Artik dinlenecegiz bol bol bebislerimizde iyi olacak inşallah
Kasilmalari bende hissediyorum o yuzden sordum ilk gebeligimde boyle bisey hatirlamiyorum. Sanki karnimda balon sisiriyolar gibi oluyor. Agri yok ama sizinde oylemi?

Vallahi bizde öyle hep organik alırız 10 tanesine 25 tl verdm az önce hergün 4 yersem yedik ayvayı

Hahahahahaha ya alemsinnn güldürdün beni hiç ağrimicak korkmaa hatta hamilelikten önceki dozdan bile daha hafif geçirceksinn

Kasilmalari bende hissediyorum o yuzden sordum ilk gebeligimde boyle bisey hatirlamiyorum. Sanki karnimda balon sisiriyolar gibi oluyor. Agri yok ama sizinde oylemi?
Yani balon sisiriyo gibi mi bilemedim. Ya benimki baya adet agrisina benziyo. Bugun baya yattim gercekten. Yattikca rahatlatiyo gercekten.

Çok teşekkürlerr demekki ben de bu haftalarda almaya başlicam. Çok şükür bebişin kilosu gelişimi iyi, benden direk ona gidiyor heralde
Amiin inşallah hepimiz pıt diye doğuralım inşallah
Vallahi cok sanslisiniz alip ne yaapcaksiniz bebiskolarin gelisimi iyi guzel masallah ben 5 kilo aldimda ne oldu hepsi kendime geldi

Hahahahahaha ya alemsinnn güldürdün beni hiç ağrimicak korkmaa hatta hamilelikten önceki dozdan bile daha hafif geçirceksinn
Aiiy inşallah sağol canım evet 4 saat oldu kolumda ağrı da yok henüz maaşallah diyim yarına yamulmayım da
Ben ilk doz sinovac ta 1gün hasta yatmıştım

Kızlar dünden beri çok hastayım halsizlik, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı, baş ağrısı, vücut kırgınlığı mahvoldum doktora gittik antibiyotik verdi minicik yavruşum nelere maruz kalcak hastaneye gitmişken içimiz rahat etsin diye oğluşumuzu da gördük kendi doktorumuz değildi ama buda ilgilendi. Herşeyi normal gözüküyor dedi 300 gram olmuş. İlaçları 1 hafta kullanacağım sonra kontrol var inşallah sorunsuz atlatırız geçer gider

4 yumurta mı baya fazlaymıış

Çok geçmiş olsunn

Yani balon sisiriyo gibi mi bilemedim. Ya benimki baya adet agrisina benziyo. Bugun baya yattim gercekten. Yattikca rahatlatiyo gercekten.
Anladim sizinki agrili ozaman yada siz normal kasik agrisiyla (klasik adet agrisi oluyor gebelikte) kasilmayi birlikte yasiyorsunuz. Bugun ebede saatim vardi kasilmalar normal dedi umarim sizin icinde hersey yolunda gider

Dört yumurta mı ben işe yetişme telaşından bir yumurta bile yiyemiyorum haftaiçi kendime sağlıklı bir sandviç yapıp kapıp kaçıyorum çok özendim 24.haftayı bekliyorum izne ayrılayım hep sağlıklı besleyeceğim çocuğumu inşallah şaka bir yana sağlıkla kavuşalım hepimiz Bayadır girmiyordum benim de bebeğimin cinsiyeti erkek çok şükür dörtlü tarama da temiz çıktı ayrıntılı ultrason için de randevu aldık inşallah o da temiz çıkar rahmimde gurultu gibi şeyler hissediyorum benim gibi olan başka kimse var mı merak ettim doktor normal doğuma kadar daha neler duyacaksın neler hissedeceksin dedi

Herkeslere selam kizlar
Bizimde bugun ebe kontrolumuz vardi bir suredir burda agri sorularim olmustu. Ben ilk dogumdan sonra rahim sarkma ameliyati olmustum (turkiyede) ve rahimi civi ile kuyruk sokumuna sabitlemislerdi. Bugun yengem ameliyat doktorumla konusmus bu ameliyattan sonra olan gebeliklerde olan bir durummus ve riskli gebelik olarak dusunup genelde uzanmali dinlenme verilirsmis. Sonra ebe ile randevum vardi herseyi onada anlattim. Doktoruma katildi ve ayrica ikinci hamileliklerde olan bi durum oldugunu soyledi. Yani agrilarim var cok zorlaniyorum diyen ikinci annelerimiz genelde cok sik gorulen tabloymus kafaniza takmayin Bebisi goremedik maglum ultrasonlari yok ama kalp atisini duyduk.insallah bende 21 aralikta gorup cinsiyetini ogrenicem oda gorurlerse Tek sikinti sabah cok kotuydum elim aygim kesildi carplmtim ve bulantim vardi. Isten cikip eve geldim ve dinledikten yaklasik 4 saat sonra ebeye gittim daha iyiydim sabaha gore ama ona ragmen tansiyonum 8/5 cikti cok dusuk dediki sabah daha dusukmus demekki. Varmi aranizda tansiyonu cok dusenler ve sebebini bilenler?

Benm tansiyonum 9/6 8/5 arası olur. Şu andada öyle herkes normal diyor.

Benm tansiyonum 9/6 8/5 arası olur. Şu andada öyle herkes normal diyor.
Bu sizde genelse normal olabilir kimi insanda herzaman tansiyon dusuktur. Ama benim normalde 12/7 12/8 dir ki sabah bas donmesi mide bulantisi kap carpintisi uzerine isten eve geldim biseyler yedim uzandim ve doktora yaklasik 5 saat sonra gittim ki sabaha gore daha iyiydim ona ragmen 8/5 cikti ebe demekki sabah cok daha dusukmus dedi hala bile yukselmedi heralde ki carpinti durumu devam ediyor. Ama sizin normal tansiyonunuz buysa sikinti olmuyordur size bana bir çok belirti olarak geri döndü saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…